joi, 16 martie 2023

MarYan – Vremuri Tulburi : 3. „Operaţiunea specială“ din Ucraina şi perspectiva politică, militară şi informaţională – 3A : Perspectiva POLITICĂ : DE CE s-a ajuns aici ? (Secţiunea 1-a) – 16 martie 2023.


MarYan

Vremuri Tulburi

 3. „Operaţiunea specială

din Ucraina

şi

perspectiva politică,

militară  şi  informaţională

 

3A : Perspectiva POLITICĂ :

DE CE s-a ajuns aici ?

 

(Secţiunea 1-a)

 – 16 martie 2023 –

 

 

(continuare din Partea 2C)

 

Prima Parte a materialului de mai jos a fost deja conceput prin luna Mai 2022, însă abia acum îl finisez şi expun cercetării voastre, când tocmai s-a împlinit „un an de Război (sau, după cum doriţi, „Operaţiune Militară Specială“)...

...Urmând propria sa Cale de expunere, pe care nu mai încerc să o explic sau chiar să o justific, în niciun fel.

(Rezultatul este materialul de mai jos, care continuă seria „Vremurilor Tulburi“, prin care intrăm în aspectele cu adevărat „hard“, pentru ca fiecare să poată înţelege, cu adevărat, ce s-a petrecut pe acolo, prin Ucraina şi Rusia şi nu doar pentru „cunoaştere geo-politică“ de tip istoric / sociologic, ci pentru elementul practic al Cunoaşterii Reale a Evenimentelor desfăşurate în acea(stă) Zonă, căci ceea ce se petrece acolo ne afectează în mod direct şi pe noi, Românii !)

 


După ce am reluat, în fine, firul epic (adică „narativul“, căci acum aşa este la modă de zis/scris) al PoVestirii noastre, trecând printr-un lung „pod“ al trecutului (proto)istoric al zonei fierbinţi de la estul României...

...Acum continuăm PoVestea noastră intrând ceva mai detaliat în aspectele militare, politice şi informaţionale a ceea ce se petrece „în stânga Nistrului“ (în această Parte 3A, doar în elementul POLITIC).

Pentru aceasta vom face apel la acea LISTĂ a noastră din primul material dedicat acestui Serial din 10 Martie 2022 („A venit Rusul şi, minune, a plecat ViRusul !“), în care, în primele 4 puncte din cele 10 enumerate, am amintit următoarele :

PRINCIPALELE MOTIVAŢII care au determinat Atacul în Ucraina în formatul de OPERAŢIUNE MILITARĂ SPECIALĂ :

1. Recunoaşterea internaţională a Statutului CRIMEEI recuperate/anexate (depinde din ce perspectivă se priveşte, rusească sau ucraineană), ca parte integrantă din teritoriul rusesc.

2. Recuperarea TERITORIILOR considerate a fi ruseşti : recunoaşterea independenţei celor două regiuni estice, LUGANSK şi DONETSK, dar şi recunoaşterea dreptului acestora de a se (re)integra în Rusia (în acelaşi timp cu „eliberarea” completă a acestora de armata ucraineană şi de batalioanele naţionaliste ucrainiene).

3. Prevenirea intrării în NATO a Ucrainei, printr-o decizie definitivă şi irevocabilă, ratificată în mod solemn de către Puterea de la Kiev şi recunoscută oficial de către ţările NATO, în cadrul juridic al unui Tratat – aspect facilitat şi de o Intervenţie directă asupra POLITICII de la KIEV, prin înlăturarea începând cu Preşedintele considerat a fi de tip neo-nazist (precum Batalioanele naţionaliste expuse mai sus), până la Guvern şi Parlament, cu pregătirea terenului pentru noi alegeri ce ar aduce noi guvernanţi mai prietenoşi cu Rusia (sau cel puţin mai puţin „furioşi” pe vecinii şi rudele lor, ruşii).

4. Neutralizarea până la eliminarea totală a BATALIOANELOR / REGIMENTELOR naţionaliste de tip neo-nazist (care pare-se că au provocat cele mai multe victime pe frontul Donetsk-Lugansk, cu peste 14.000 de civili ruşi ucişi în cei 8 ani de război, din 2014) – Batalionul/Regimentul AZOV, DONBASS şi altele.“ (...)

Dacă la aceste puncte adăugăm şi argumentele de la punctul 5 (neutralizarea înarmării nucleare a Ucrainei) şi punctul 6 (problema bio-laboratoarelor de tip biologic, dar şi chimic, existente pe întreg teritoriul ucrainean), atunci argumentaţia devine tot mai relevantă...

 


Acest aspect al înţelegerii faptului DE CE Putin a decis să intervină militar în Ucraina în acel Moment (24 Februarie 2022) este esenţial pentru toţi trăitorii din zisa „Lume Occidentală“, pentru că, în acest caz, deja atenţia la poVeştile emise continuu de media occidentală (a Cabalei) ar putea fi altfel percepută şi abordată, dintr-o perspectivă mult mai prudentă şi perceptivă (de Simţire a Cunoaşterii Adevărului).

Pentru a vedea şi mai clar aspectele din punctele enunţate mai sus, haideţi să începem periplul nostru argumentativ prin articole ce detaliază aceste aspecte, prin care sunt punctate, clar şi direct, dar şi suficient de sintetic, ceea ce tocmai am expus mai sus :

- „Ţinutul Românesc de «La Margine» (U-Craina) O istorie neştiută care nu se regăseşte în manuale şi pe care nu se doreşte s-o aflaţi !“,

- „Ucraina fabricată de marxişti”,

- „Bandera, idolul Ucrainei. Crimele OUN-UPA şi ale lui Bandera“ (din articolul originar complet „Erou al Ucrainei Bandera şi crimele OUN-UPA. Toate crimele lui Bandera“),

- „Polonia, ieşire în forţă : «Ucrainenii vor trebui să recunoască crimele de genocid din Volânia!»“,

- Controlul lui George Soros” în Ucraina (din 2012, cel puţin),

- „Dezastrul geopolitic (pre)văzut de personalităţile proeminente ale domeniului“,

- „Interviu («Exploziv») cu Serghei LAVROV ! Ministrul de Externe al Rusiei spune TOTUL despre Războiul din Ucraina”.

 


După acest uşor „intro“ informativ, mai jos intrăm mai adânc în realitatea informaţională a situaţiei reale şi a motivaţiilor şi intenţiilor care au stat în spatele acestui Joc Regional care, iată, acum la 1 an de la declanşare (cea „oficială“, observabilă în mass-media occidentală), a devenit cu adevărat un Joc Global :

- „Răspunsul militar necesar şi legal al Rusiei, la agresiunea SUA / NATO din Ucraina“.

În acest fel, situaţia devine de-a dreptul răsturnată în Realitatea Adevărată, dacă ne putem exprima astfel, căci „agresiunea militară neprovocată a Rusiei în Ucraina“ devine, pur şi simplu, în această realitate a faptelor puse cap la cap, o „agresiune NATO/SUA în/prin Ucraina (îndelung provocată) asupra Rusiei“.

 


Dacă încă priviţi perplecşi aceste afirmaţii de mai sus, neînţelegând cum „adevărul poate fi răsturnat cu 180 de grade“ („pe dos“), ca „albul să fie negru şi invers atunci puteţi re-citi articolul/articolele de mai sus, susţinut(e) şi de altele (pe lângă articolele expuse în Prima Parte a acestei Serii de Vremuri Tulburi) :

- „Mesajul preşedintelui rus, Vladimir Putin, către cetăţenii ruşi privind recunoaşterea republicilor din Donbass. Text integral (I)“,

- „În pragul schimbărilor“,

- „Strategia lui Putin în Ucraina dă frisoane Occidentului. NATO, Cod Roşu !“ (unde, la sub-capitolul „Ce a urmărit Zelenski prin provocările de la Munchen ?“ se afirmă : „Nu putem să nu ne întrebăm ce a urmărit Zelenski prin provocările lansate la Munchen, în 19 februarie 2022, cu prilejul Conferinţei pentru securitate, când a explicat în faţa Occidentului că, dacă ţara sa nu va fi admisă în NATO, el va pune la îndoială Memorandumul de la Budapesta [care prevede de-nuclearizarea Ucrainei]. Vorbele lui au fost, fără îndoială, un factor important în decizia lui Vladimir Putin de a ataca.“),

- „Documentul care aruncă în aer NATO : Britanicii au găsit actele prin care NATO spunea că nu se va extinde spre Est“,

- „Documentul secret din martie 1991 care confirmă că NATO nu s-a ţinut de cuvânt cu Rusia (fosta URSS) !“,

- „Ce «documente secrete» ucrainene spune Moscova că a descoperit“,

- „Ce plănuia Zelenski, ordinul secret al preşedintelui Ucrainei ! Pe cine urmărea să atace în Martie (2022)“,

- „Documente secrete ale armatei ruse : Războiul cu Ucraina trebuia să ţină 15 zile, până la 6 martie 2022“,

- „Soarta Ucrainei a fost decisă ! România, implicată în Planul secret al lui Putin !“ (unde Serghey Karaganov, fost consilier prezidenţial al lui Elţîn şi Putin, afirmă că „Nu va mai exista Ucraina“ :

De 25 de ani, oameni ca mine spun că, dacă NATO şi alianţele occidentale se extind dincolo de anumite linii roşii, în special în Ucraina, va exista un război... În 2008, preşedintele Putin a declarat că, dacă aderarea Ucrainei la Alianţă a devenit o posibilitate, atunci nu va mai exista Ucraina. Nu a fost ascultat.

Deci, primul obiectiv este de a pune capăt extinderii NATO. Au fost adăugate alte două obiective : unul este de-militarizarea Ucrainei, celălalt, de-nazificarea ; creşterea ultra-naționalismului în Ucraina (…) începe să semene cu Germania în anii 1930. Există, de asemenea, un scop, acela de a elibera republicile din Donbas după opt ani de un constant bombardament ucrainean.

„...Războiul cu Ucraina era inevitabil, poate peste trei sau patru ani, și ar fi putut avea loc chiar pe teritoriul rus. Deci, probabil, Kremlinul a decis că, dacă trebuie să lupţi, să luptăm pe teritoriul altcuiva, pe teritoriul unui vecin și al unei țări frate, cândva parte a Imperiului Rus.

Dar adevăratul război este împotriva expansiunii occidentale.“),

- „Vladimir Putin îşi dezvăluie ambiţiile : Tot fostul teritoriu URSS este teritoriu rus“,

- „Ucraina «americană» pierde războiul cu Rusia ?“,

- „Poate cea mai echilibrată analiză a războiului din Ucraina, la trei luni de la declanşarea ostilităţilor. George Damian : Marea Neagră lac rusesc şi de restul haos (2)

- „Analiză : Care sunt forţele care determină SUA să intensifice agresiunea militară internaţională ?“,

- „Putin schimbă discursul : Rusia nu ar mai trebui să vorbească despre ţări ne-prietenoase, ci despre elite ne-prietenoase“,

- „Al cui o fi acest război ?“ şi

- „Blockbuster Exclusive : «Veterans Today» i-a întrebat pe ruşi ce se întâmplă iar aceştia au răspuns cu un «Intel Drop» (Info Rapid)“ („Blockbuster Exclusive : VT asked Russians what is going on and they responded with an Intel Drop vă recomand să traduceţi cu Google Translate, pare a fi eficient în proporţie de aprox. 99%).

 


La fel, mai există o serie de informări despre „Marea păcăleală a NATO“ (aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici - în limba română, iar aici, aici, aici, aici, aici şi aici,  în limba engleză, texte pentru care puteţi folosi, după cum am mai spus, Google Translate).


Pentru mai multe detalii, de data aceasta VIDEO, iată şi o Video-prezentare de vreo 8 minute a unei televiziuni indiene, Gravitas“ : „Există două feţe ale fiecărei poVeşti :

De fapt, dacă stăm să privim la argumentele acestei intervenţii „în forţă“ a Rusiei în Ucraina, elementul central s-a datorat invaziei NATO / SUA în Ucraina, de după 2014 (de când cu „EuroMaidan“-ul care a oficializat, practic, controlul Ucrainei de către Occident şi NATO / SUA, prin Familiile Biden, Clinton şi alţii, care au transformat Ucraina, pur şi simplu, într-un Dominion teritoriul lor privat de „muls“ [economico-financiar] şi „vânătoare“ [de copii şi nu numai!])...

...Care a izbucnit cu virulenţă la suprafaţă sub forma Conflictului din Donbassdin 2014, unul în care ar fi fost omorâţi cel puţin 12-14.000 de civili, dintre care mulţi copii (ţinta predilectă a ucro-nazi-ştilor, că „băieţii ştiu de ce“!).

Pentru a înţelege cât mai clar ceea ce s-a petrecut acolo, prin aceste evenimente care au acumulat nu doar frustrări şi durere în rândul ruşilor din Rusia, ci şi multă furie şi dorinţă disperată de a interveni pentru a pune capăt acelei nebunii (situate la graniţa lor vestică, spre care priveau cum fraţii lor de acolo erau măcelăriţi, atacaţi cu aviaţia încă din 2014, la început practic fără vreo apărare reală)...

...Ei bine, vă propun o serie de prezentări video (aici, aici, aici şi aici), împreună cu un film documentar în toată regula („Agonia ucraineană. Războiul ţinut secret“), apărut încă din 2015 şi care expune din toate acele grozăvii...


...Dar chiar şi un film „artistic“ (evident) rusesc, „de acţiune“ („În bătaia Soarelui“), unul „cu subtitrare în limba română, lung-metraj care dezvăluie adevărul crud despre faza iniţială a războiului civil din Ucraina, în 2014...“ şi a cărui vizionare „nu este recomandată persoanelor cu vârste sub 18 ani“ (evident că nu din motivaţie sexuală, ci din cauza durităţii imaginilor de război la care sunt expuse persoanele tinere şi care, poate că ştiu, pare-se că are acoperire în realitatea trăită în 2014 în Donbass, U-Kraina) :


 

Dacă acum nu aveţi timp, vă recomand ca în acest week-end (sau altul) sau când aveţi timp să le puteţi cerceta, dacă doriţi să înţelegeţi în profunzime ce s-a întâmplat atunci, acolo... alături de alte câteva materiale din care voi aduce largi extrase către finalul acestui articol ce se prefigurează a fi, iarăşi, foarte întins !

Până atunci, haideţi să continuăm periplul rapid prin materialele oferite din presa oficială şi alternativă, cu referire la Momentele ce au (con)dus către actuala desfăşurare de forţe, alături de „actorii“ principali implicaţi...

...Dintre care despre unul putem vorbi la propriu ca fiind actor, căci, realizaţi deja, despre ZELENSKY vorbesc...

Iată, pe scurt, câteva materiale care vă ajută să vedeţi şi alte faţete (ale lui Ianus cel cu multe feţe), altele decât cele frumos retuşate şi de multe ori lacrimogen expuse de media occidentală ofici(n)ală : aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...În condiţiile în care susţinerea sa pe plan global este mult mai redusă decât se crede, în contextul unui dezastru demografic în propria sa ţară, Ucraina (aici şi aici) dar şi la alte niveluri, precum cel spiritual-religios (aici şi aici) .

 


În schimb, în Rusia (şi nu numai în Rusia !), PUTIN pare a fi „pe cai mari“, de la sondaje de opinie ce îl văd a fi, încă din momentul „invaziei în Ucraina“ (versus „Operaţiune Militară Specială“) ca având în spate susţinerea majorităţii absolute a ruşilor, în jur de 80-84% ! (iar, mai nou, şi a americanilor !) : aici, aici, aici, aici şi aici.

Sigur, există şi informaţii ce nuanţează imaginea lui Putin, chiar şi în cazul media alternative, precum aici, aici, aici şi aici...

...Însă opinia fundamentală din Zona ne-Occidentală (sau Sudul Global sau BRIICS-ul extins, de care voi vorbi imediat) este că Putin nu este deloc... Ras-Putin, ci un conducător responsabil al unei ţări ce contează nu doar la nivel regional, ci mai ales Global (căci vorbim, totuşi, de cea mai întinsă ţară de pe Planetă, de departe, cu cele mai mari resurse de bogăţii naturale cele care contează cu adevărat în Economia unei ţări, cum am mai spus, dincolo de păcăliciul PIB-ului Naţional“ umflat de speculaţiile „Serviciilor“ care se îndreaptă tot mai mult spre teritoriul Inteligenţei Artificiale IA).

 


În continuare ne re-întoarcem la Rusia cu întreaga sa complexitate, revenind cu alte materiale ce ne vorbesc în mod clar şi real despre adevărata MIZĂ a evenimentelor ce au loc în prezent, pe Planetă, în care „Războiul din Ucraina“ este doar „vârful de lance“ al acestor Noi Realităţi în care se vorbeşte de „O Nouă Ordine/Organizare Mondială (cu adevărat una Nouă, Multi-polară de data aceasta) : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Iar pentru aceasta este nevoie, ca în orice Proces, de disoluţia Lumii vechi, care în acest caz este văzut (şi dorit) de către unele „Puteri“ ca fiind un Război extins până la nivelul celui deja mult-decretat ca fiind „Al Treilea Război Mondial“ : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

Iată însă că apar şi informaţii din Zona Rusă ce par a fi discordante şi care nu rezonează prea plăcut pentru „auzurile fine“, venite chiar prin presa alternativă, destul de „îngrijorătoare“, dintr-o anumită perspectivă :

- „RAS-PUTIN RADE CU SPUTNIK. Morţii şi feţele nevăzute ale Dictaturii Vacciniste din Rusia“,

- „MAI - AGENTURĂ PUTINISTĂ ! Rusia lui Putin va introduce cărţile de identitate digitale, la fel ca România lui Iohannis şi Bode. Urmează Rubla digitală“,

- „Rusia adoptă portofelul şi banii digitali. Criticii spun că măsura va duce la o «închisoare în aer liber»“,

- „Rusia, într-un abis demografic, dar Putin continuă să trimită tinerii la moarte în război (Analiză)“,

- „Rusia se îndreaptă spre o dictatură feroce : au lansat Sistemul Oculus“.

Sigur, pot fi oferite explicaţii la fiecare subiect „conspiraţionist“ abordat în aceste articole, însă, ca element fundamental, dincolo de orice alte considerente, vedem cum şi în Rusia lui Putin există multe „ape“ amestecate, cu multe interese divergente şi unde, din păcate, încă sunt puternice influenţele khazare ale Cabalei !

Ca exemplu, iată aici cam cine complota încă cu ani în urmă în privinţa declanşării unui Mare Război cu Rusia...

...Iar aici ne re-amintim de Reţeaua Soros-istă (de tip caracatiţă) de ONG-uri ce controla feroce Rusia până de curând şi care, în mod evident, dincolo de eforturile uriaşe ale lui Putin din ultimul an (2022) de a le neutraliza, încă sunt bine înfipte, cu multe şi adânci tentacule în societatea rusă.

 


Despre BRICS, cum spuneam, „numai de bine“, deşi, după cum vedem situaţia complexă, uneori ambiguă, în Rusia, la fel poate fi şi în BRICS-ul văzut ca loc de evadare din afara Lagărului Occidental sau Occidentul Colectiv (cel puţin din punct de vedere informaţional).

Astfel, iată o seamă de informaţii ce ne arată cam către ce azimuturi (orizonturi) se îndreaptă Lumea majoritară, în prezentul lui 2023 : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici.

 


Şi dacă vorbim de BRICS (şi o să mai vorbim), haideţi să vedem şi câteva repere ale unor membri reprezentativi ai acestei Uniuni alternative la „Occidentul Colectiv“, a cărei „motoare principale“ sunt, în mod evident, Rusia şi China.

Astfel, iată cum CHINA se afirmă tot mai mult ca o super-putere globală (aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici), ameninţând în mod direct „supremaţia mondială“ a SUA (!) : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Însă, ca peste tot (inclusiv în cazul Rusiei), nici China nu pare a fi zona de evadare din „Lagărul Occidental“ (sau cum s-o mai fi numit acesta), căci Sistemul de Control teribil Chinez numit „creditul social“ a făcut deja şi face, în continuare, teribile ravagii (vedeţi, inclusiv aici şi aici, alte aspecte ale problemelor chineze). Astfel că deja răzbat ecouri ale vocilor care spun că adevărata câştigătoare (şi instigatoare) a actualului conflict ar fi chiar... China !

 


La fel, nici în INDIA nu este „totul perfect“ (altă ţară cu care Rusia „strânge rândurile“ în faţa agresiunii Occidentale vezi aici şi aici)...

...Şi cu atât mai puţin în IRAN, unde China a reuşit o reconciliere istorică între şiiţi şi sunniţi prin împăcarea Iranului cu Arabia Saudită sub auspiciile (inter-medierea) Chinei, alimentând vocile internaţionale tot mai numeroase care strigă tot mai tare cum „Lumea uni-polară a trecut în ne-fiinţă“...

...Deranjând, astfel, pe „Jandarmul mondial“ (SUA) care, în prezent, deşi având uriaşe probleme chiar la ei acasă (aici, aici şi aici), caută un cât de mic „nod în papură“ acestei ţări, Iranul, a cărei evoluţie internaţională poate crea pre-textul perfect pentru declanşarea Războiului Mondial (al Treilea sau al câtelea ar fi, nu mai contează) : aici, aici şi aici.

 


Şi cum stă ROMÂNIA în toată această Ecuaţie (cu multiple ne-cunoscute) ?

Se pare că nu foarte bine, ca de obicei...

...Începând din momente de mult trecute, dintre care unele petrecute nu cu mult timp în urmă („3 mai 1997 : 25 ani de la una dintre cele mai mari TRĂDĂRI din Istoria României : TRATATUL CU UCRAINA. Cum au fost cedate teritorii ale patriei-mamă la îndemnul lui Silviu Brucan - Bruckner şi prin mâna lui Adrian Severin - Skvosnik, nepot al Anei Pauker“)...

...Până la situaţia din prezent, în care „aliaţii“ presează România să se implice în conflictul din Est la un nivel care devine, tot mai mult, din ce în ce mai periculos, tot mai aproape de deja celebra „Linie Roşie“ a lui Putin : aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici...

...Şi, în schimb, România primeşte cu totul altceva din partea „vecinului estic“, care, iată numai din câteva scurte exemple, care este nivelul acesteia (Ucraina) de implicare în Spaţiul Românesc: aici, aici, aici şi aici.

Iată de ce, din toate aceste drăgălaşe „cauze“, România a ajuns „de râsul curcilor şi la figurat, dar şi la propriu ! : „Mădălin Pribu : ROMÂNIA, LA UN PAS DE INVAZIA RUSĂ“.

 



Iată, după acest deja lung periplu (plimbare) prin uriaşa junglă politică a Planetei, în care cu totul alte faţete ale poVeştii din spatele subiectului nostru se revelează (prin informaţii mult mai discrete decât cele „oficiale“), ajunşi aici haideţi să structurăm o sinteză a celor expuse până acum cu atât mai mult cu cât chiar şi articole din media alternativă continuă să orbecăie (uneori, mai mult sau mai puţin interesaţi) prin haosul informaţional actual (iată aici o mică mostră în acest sens : „Războiul Lumii contra Rusiei ?“)...

Însă, pentru aceasta, vă propun să luăm o (cât de mică) pauză, să răsuflăm uşor şi să continuăm, totuşi, în Secţiunea a 2-a a acestei (pre)lungi Părţi 3A...

 

(continuare în Partea 3A-2)

 

MarYan


 
 

2 comentarii:

  1. România nu a ajuns de râsul curcilor, pentru ca minunata țară e frumoasă oricum, fiind creatie divină. Ma refer la natură, animale si legaturile armonioase dintre toate regnurile. Oamenii obisnuiti sunt ca toti oamenii de pe pamant: duali. Au si multe bune, au si rele, au contraste cu duiumul, ca toate popoarele greu incercate istoric.
    Daca s-a facut cineva de râsul curcilor, atunci putem arata cu degetul, chiar daca nu e un gest frumos, catre marii fasoni masoni romani. Care s-au multiplicat prin Romania ca virusul covid ce sufera mutatii.
    Ieri am calcat pe coada, enervandu-l fara sa vreau, pe autorul grupului Iesirea din Matrix.
    I se pare ca nu vorbesc " la obiect". Sau poate ca" la subiect"?
    De fapt, ceea ce comenteaza el pe marginea filmului facut dupa cartile lui Asimov, este real, se intampla repetitiv in istorie si reprezinta mereu marea tradare a îngerilor căzuți. Cu totii stim ca zeul francmasonilor se numeste arhitect si este un zeu fals, pentru ca strămoșii francmasonilor au iesit din Creator, crezandu-se capabili a fi mai rotunzi, patrati, rombici si trapezoidali decat Creatia însăși.
    Asa ca, statul roman controlat de francmasoni este ca un balaur cu multe capete. De unde vreti coerență, când fiecare cap vorbeste alta limba si fiecare gheară din dotarea capului tine in mâna drapelul altei țări? Cei activati si platiti de America vor ridica in slavi NATO si demochhratia americana. Infiltratii rusilor din loja ruseasca vor tuna si fulgera impotriva Americii. Si tooot asa, stropii mâniei razboinice vor sări in toate partile din gurile spurcate ce ne manipuleaza sa fim când intr-o tabara, când in alta.
    Deschideti umbrelele, cad stropi otraviti din guri mincinoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, aşa este... aici este vorba de o mică ajustare, căci, într-Adevăr, nu România a ajuns "de râsul curcilor", ci statul român (Corporaţia numită "România") prin reprezentanţii (auto)aleşi numiţi "responsabili guvernamentali".
      Evident că despre aceştia era vorba în acea expresie rapid (ex)pusă.

      Cât despre ROMÂNIA, adevărata RoMânie, ce-aş putea adăuga?... doar ca şi Eminescu :
      "Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie ? Ţara mea de glorii, ţara mea de dor..."

      Da, uneori este util să ne re-amintim şi de această realitate (dulce versificată), de aceea, da, Marie, acum chiar pare a fi utilă intervenţia ta.

      Ștergere