joi, 5 iunie 2014

ALKESH : Interviu la FINDING VOICES Radio (Februarie 2014)Interviu la FINDING VOICES Radio
realizat de : Maarten Horst
la 2 februarie 2014

MAARTEN HORST: Dragii mei prieteni, bine ați venit la emisiunea ET FIRST CONTACT Radio! În această seară avem o emisiune  foarte, foarte importantă împreună cu oaspetele meu, Alkesh, cu care am vorbit joia trecută la BBS Radio ; dacă ați auzit interviul în direct sau dacă l-aţi ascultat mai apoi pe You Tube, atunci sunteți la curent cu ceea ce vă spun acum.

Totul a început, bineînţeles, cu filmul pe care Esoteric Golden Spirit l-a făcut în urmă cu câteva săptămâni şi care a luat o mare amploare (Cometa Ison. Evenimentul. Adevarul despre ele).

În această seară vom împărtăși cu voi informații cruciale și, din câte cunosc și din felul în care rezonez cu această informație, ea este cea mai aproape de adevăr din tot ce există pe Internet până acum, despre acest subiect.


Aș vrea să îi urez bun venit dragului meu prieten Alkesh, care este numele lui stelar. Bine ai venit, Alkesh!

ALKESH: Bună, Maarten. Mă bucur să te aud din nou.

MAARTEN HORST: Este o mare plăcere să te am din nou în emisiune, prietene.

ALKESH: Da. Și pentru mine este o plăcere să iau parte la emisiunile tale.

MAARTEN HORST: Am muncit zi și noapte, tu și cu mine, pentru a pregăti această emisiune și clipul de pe YouTube al interviului de joia trecută și aș vrea să le spun dragilor noștri ascultători că pentru acest interviu va fi de asemenea o versiune YouTube. Dar dacă puteți asculta chiar acum, în direct, atunci vă rog rămâneți pe recepție, pentru că energia și informația care vine pe undele radio, de pe internet, este importantă și deci acum este momentul cel mai bun pentru a asculta emisiunea. Aș vrea să urez din nou, la toată lumea, bun venit, lumină şi armonie! Dacă eşti pregătit, Alkesh, aș vrea să încep cu prima întrebare.

ALKESH: Da, Maarten. Sunt pregătit. Te ascult.

MAARTEN HORST: Ok. Am discutat, bine-nțeles, despre cometa Ison, că ea este de fapt o navă spațială ; am vorbit despre detalii și tu ai oferit unele explicaţii…

ALKESH: Da.

MAARTEN HORST: Ok. Atunci ce poţi să ne spui în legătură cu nava spațială extraterestră din jurul cometei Ison? Poți elabora subiectul?

ALKESH: Da, pot. În legătură cu această navă spațială, aşa după cum ni s-a spus și arătat, ea este o navă uriașă. Totuşi, nu la fel de mare ca nava mamă siriusiană Anais, care este cu adevărat imensă. Nava din jurul nucleului cometei Ison se află de asemenea în planul eteric și este sferică, fiind compusă din segmente radiale. La acest plan grandios legat de cometa Ison au contribuit multe civilizații extraterestre benefice; ele s-au implicat în proiectarea şi construcția navei din jurul nucleului cometei. Aceasta există în planul eteric, adică în planul subtil 4D, deci în cea de a patra dimeniune, şi nu poate fi văzută cu mijloace obişnuite. Rolul ei este fundamental din punct de vedere energetic şi reprezintă baza de susținere a întregului plan complex care a fost conceput, astfel încât să se realizeze saltul vibrațional al Pământului şi totodată al umanităţii într-o dimensiune superioară de existență. Am vorbit despre unele dintre aceste aspecte în interviul de acum câteva zile.

Fiinţele extraterestre benefice au dorit însă să asigure cea mai bună pregătire a planetei noastre şi a fiinţelor umane care trăiesc pe suprafaţa ei, pentru ca acestea să fie capabile să facă faţă giganticului impuls energetic iluminator al Evenimentului, atunci când el se va produce. Pentru aceasta, extratereștrii au ales o cometă, pe care astronomii au numit-o după ce au observat-o pe cer: cometa Ison. Această alegere a extratereștrilor benefici s-a bazat pe faptul că Ison era deja o cometă „muribundă”. Nucleul ei era foarte mic şi cantitatea de gheaţă era, de asemenea, mică.

Acea cometă (Ison) se îndrepta direct către Soare şi mergea pentru ultima dată pe traiectoria ei. Fiinţele extraterestre care sunt foarte evoluate spiritual şi tehnologic nu doresc să încalce legile universale şi de aceea au folosit această cometă în planurile lor, care sunt de fapt integrate într-un mod divin în armonia universală. Extratereștrii benefici nu vor să perturbe această armonie, pentru ca Ison să-şi împlinească planul. S-au folosit astfel de oportunitatea pe care o oferea cometa, a cărei existență era aproape de sfârșit. Şi nu numai atât, ci într-un anume fel extratereştrii chiar au „reînviat-o”. Cu alte cuvinte, ei i-au prelungit viaţa, dar au respectat de asemenea în mod perfect traiectoria ei către Soare, integrând toate fenomenele legate de ea într-un mod natural.

După „renașterea” cometei de rocă şi gheaţă prin intermediul aliajului inteligent despre care am vorbit – de fapt, a fost mai mult o „amestecare”  a acestuia, am putea spune, cu piatra şi gheaţa cometei muribunde - ceva asemănător cu felul în care apa curge prin sau în porii unui burete uscat - deci, după această veritabilă „renaştere” a cometei, nucleul metalic format a constituit centrul în jurul căruia s-a construit nava extraterestră în planul eteric.

Însă era necesar ca observatorii şi astronomii de pe Pământ să vadă o cometă obişnuită cu o coadă care  trebuia să fie strălucitoare. Strălucirea nu era o problemă, pentru că aliajul metalic are o culoare argintie-gri, uşor închisă, dar în legătură cu coada – care, după cum ştii, reprezintă elementul distinctiv al fiecărei comete - ea a trebuit „fabricată”, pentru că nu era suficient material original din vechea cometă pentru ca ea să fie generată în mod natural. Şi, în plus, piatra şi gheaţa erau amestecate cu aliajul metalic inteligent.

Ca să creezi o coadă pentru o cometă, care să măsoare câteva milioane de km. – ştii că de obicei o cometă are o coadă lungă de aproximativ 3 - 4 sau chiar 5 milioane de km. – ca să creezi deci o astfel de coadă nu e deloc uşor. Pentru a face asta, pe lângă nava sferică eterică din jurul nucleului cometei, extratereştrii benefici au proiectat şi au creat de asemenea alte două nave cilindrice uriașe, cu o lungime de aproximativ 20 de km fiecare, aşa după cum ne-au fost arătate nouă. Ele au fost plasate în spatele navei sferice principale din jurul cometei, iar rolul lor era precum cel al unor „aspiratoare” cosmice şi, de asemenea, acela de a împinge cu putere materia cosmică în urma lor, creând astfel coada cometei, aşa-numita coadă a cometei. Deci, într-un fel, a fost un proces artificial de creare a unei astfel de cozi a cometei.

Nucleul metalic, după cum am mai spus, se caracterizează printr-o forţă magnetică extraordinar de puternică şi, atât datorită creșterii masei cometei cât şi datorită magnetismului accentuat al noului ei nucleu, materia cosmică din jurul cometei a fost ionizată, tinzând să fie prinsă şi să se rotească în acest câmp magnetic din jurul cometei, în timp ce aceasta se mişca prin spaţiu.

Gândește-te însă: dacă acest fenomen ar fi fost observat de pe Pământ, ar fi dat naștere la suspiciuni şi la multe întrebări fără răspuns; astronomii s-ar fi întrebat, de exemplu: ce fel de cometă este aceasta, în jurul căreia orbitează materie cosmică? Din acest motiv, un alt rol al celor două nave cilindrice uriașe – plasate de ambele părți ale navei sferice – era să demagnetizeze materialul cosmic şi să-l împingă spre în spate, formând astfel o coadă lungă de mai mult de 1 milion de km. Şi asta este exact ceea ce s-a petrecut. Cometa a fost fotografiată, după cum ştii, de pe Pământ de către astronomi, din diferite unghiuri şi, deși ea arăta ca o cometă, acele „anomalii” au fost totuşi observate de asemenea, cum ar fi cele două uriașe nave cilindrice ca nişte turbine, care însoţeau cometa.

Până să ajungă la Soare, cometa Ison şi-a păstrat traiectoria ei obişnuită, lăsând impresia că nu este nimic anormal cu ea. Au fost totuşi suficiente fotografii care au surprins mai mult sau mai puţin clar anomaliile despre care am vorbit, în special prezenţa celor două nave cilindrice de ambele părți ale nucleului cometei. Acestea au apărut în multe fotografii. Însă aspectele cu adevărat interesante încep abia aici, în apropierea Soarelui. Deci Maarten, aceasta este toată informaţia pe care pot să ţi-o ofer în legătură cu ce m-ai întrebat despre nava extraterestră care însoţeşte cometa Ison.

MAARTEN HORST: Vreau să-ţi mulţumesc pentru acest răspuns minunat! Este foarte interesant şi bineînțeles aş vrea ca ascultătorii să fie atenți la ce spune Alkesh aici, pentru că informaţia e complexă şi ar putea fi greu de înțeles. Deci vă rog să vă concentrați la următoarea întrebare care este foarte importantă. Alkesh, ce s-a întâmplat de fapt atunci când cometa Ison s-a apropiat de Soare? Ai spus mai devreme că această informaţie este foarte importantă. Poţi să explici?

ALKESH: Da, este important şi de asemenea este complicat de înțeles. De aceea nu am vrut să vorbesc despre acest subiect în emisiunea de joi. Dar cred că acum avem suficient timp să explic. Trecerea cometei pe lângă Soare, adică trecerea ei prin spatele Soarelui a fost folosită pentru o operațiune foarte delicată şi totodată importantă în contextul producerii Evenimentului. Trecerea cometei Ison pe lângă Soarele nostru a fost evident calculată astfel încât să coincidă cu scurta perioadă de schimbare a câmpului magnetic al Soarelui, despre care se ştie că a avut faza critică la finalul lunii noiembrie 2013. Cred că ai auzit despre asta.

MAARTEN HORST: Da, am auzit şi cred că şi ascultătorii noştri au auzit.

ALKESH: A fost o fază evolutivă foarte importantă, din punct de vedere energetic, în legătură cu soarele nostru. În acel moment câmpul magnetic al Soarelui a fost foarte scăzut, a fost foarte slab ca intensitate şi, pentru câteva momente, polii lui magnetici au dispărut înaintea resetării magnetice a stelei. Este un „proces obișnuit” al stelelor, dar în acest caz a fost ceva foarte special.

Când cometa cu nucleul ei metalic şi nava extraterestră care îl înconjoară în planul eteric a ajuns în spatele Soarelui, au intrat în Soare şi s-au îndreptat rapid către centrul acestuia. Poate că acest fapt este uimitor şi chiar fantastic pentru unii, dar totuşi el reprezintă purul adevăr. Lucrurile s-au petrecut exact aşa cum ni s-a arătat în proiecţie holografică. Totuşi, putem spune că metoda de pătrundere într-o stea este adeseori aplicată în univers de către civilizațiile care sunt foarte avansate din punct de vedere tehnologic şi spiritual. Ea nu este foarte rară, dar în cazul sistemului nostru solar ea este foarte semnificativă.

Din punctul de vedere al tehnologiei actuale 3D – mă refer la planul fizic în care noi existăm – şi din cauza limitărilor inerente ale acestei dimensiuni fizice în care ne aflăm, a intra într-o stea poate părea ceva de domeniul SF. Totuşi, spre surpriza multora, aceasta este ceva foarte posibil, dar aş vrea să spun că în acelaşi timp necesită un nivel ridicat de precizie operațională. Este evident că într-o astfel de acţiune foarte specială sunt două aspecte care trebuie rezolvate, în principal : pe de o parte, presiunea şi căldura extraordinară din interiorul Soarelui datorită fuziunii termonucleare, iar pe de altă parte intensitatea extraordinară a luminii emanate de Soare. Ambele probleme sunt rezolvate de către civilizațiile extraterestre avansate, ca cele despre care vorbim aici, prin proiectarea şi menținerea unui câmp energetic foarte intens cu o frecvenţă de vibraţie specială, care este menit să protejeze interiorul navei ca într-un cocon. Sper că aceasta comparație a fost bine înțeleasă.

Aceasta s-a petrecut în cazul navei extraterestre din planul eteric şi al cometei Ison. Nucleul inteligent al cometei are, după cum am spus, capacitatea de a genera un câmp magnetic uimitor de intens, care a protejat întregul ansamblu navă-cometă de condițiile extreme din interiorul soarelui nostru. Totuşi, ni s-a spus că, chiar şi în aceste circumstanţe, pentru a se asigura că temperatura extraordinar de înaltă (din centrul Soarelui) nu va slăbi scutul energetic enorm al navei, intrarea în Soare sau în orice altă stea nu se face într-un mod haotic, adică ea nu se realizează la întâmplare, prin orice punct al stelei, ci ea are loc întotdeauna pe o linie a câmpului magnetic al soarelui respectiv.

Aşadar, cometa Ison şi nava spațială – protejate fiind de câmpul energetic din jurul navei – au intrat exact pe o linie a câmpului magnetic al Soarelui, aspect suficient cât să asigure o operaţiune de succes. Totul a fost astfel calculat încât sosirea navei şi a cometei în spatele Soarelui să coincidă cu resetarea pulsului magnetic al acestuia. Acel scurt moment de hiatus reprezintă o discontinuitate, deci atunci apare un scurt moment de discontinuitate în continuumul spaţiu-timp.

MAARTEN HORST: Ok.

ALKESH: În perioada scurtă în care câmpul magnetic al Soarelui a scăzut aproape la zero, iar polii lui magnetici s-au inversat – atunci liniile câmpului magnetic al Soarelui scad şi mai mult – cometa, adică nucleul metalic şi nava (din planul eteric) au intrat prin una dintre aceste ultime linii de câmp magnetic slab şi s-au îndreptat rapid către centrul stelei. Problema luminozităţii foarte intense se rezolvă în astfel de cazuri prin protecția oferită de câmpul energetic specific şi de asemenea datorită faptului că fiinţele extraterestre de pe navă există în planurile subtile 4D şi 5D ale manifestării; ele pot tolera fără probleme astfel de intensități extraordinare ale luminii.

Momentele de schimbare a polarităţii magnetice a stelelor sunt foarte importante în existența lor, deoarece oferă oportunităţi extraordinare pentru a se transforma şi evolua. Aceasta se aplică şi în cazul soarelui nostru. Transformarea energetică a Soarelui a fost proiectată cu mult timp înainte de un grup de civilizaţii extraterestre benefice, care au acceptat misiunea de a crea condiții cât mai favorabile pentru ascensiunea spirituală armonioasă a fiinţelor umane. Aceasta e mai mult în contextul evenimentelor care vor urma pe Pământ

Înainte de sosirea cometei şi a navei extraterestre în spatele Soarelui, alte nave uriaşe au adus infuzii speciale de energie în Soare, la nivel de plasmă. Aceste nave au jucat rolul de aşa-zise „convertoare de energie”; aceasta este explicaţia pentru care satelitul Soho a surprins în mod repetat în fotografiile făcute sfere întunecate de dimensiuni considerabile, care erau conectate la soarele nostru printr-un fel de cordon ombilical şi sunt sigur că ai văzut astfel de fotografii în urmă cu un an sau doi. Alte nave acţionau în apropierea Soarelui prin rezonanţă şi inducţii energetice. Ambele modalităţi de acţiune au fost folosite de astfel de sfere (care apar) întunecate, sfere imense care au fost observate şi fotografiate în preajma Soarelui.
(N.MY: Aceste descrieri ne duc rapid cu gândul la cele 12 sfere gigantice ale Consiliului Andromeda, descrise de Tolec, care par a fi situate mai mult sau mai puţin aproape de Soare.)

Scopul acestor operaţiuni era acela ca Soarele să fie pregătit pentru momentul de schimbare a polilor săi magnetici. În acel moment, cometa Ison şi nava extraterestră ajunseseră în centrul stelei şi iniţiaseră activarea polului sud al Soarelui. Pentru o scurtă perioadă de timp, Soarele nostru a fost practic un monopol magnetic, ceea ce înseamnă că el a avut un singur pol, adică polul sud. Oamenii de ştiinţă recunosc de asemenea adevărul acestui eveniment fizic, pentru că au reuşit ei înșiși să creeze în condiţii de laborator un magnet cu un singur pol şi, în plus, momentul în care Soarele a avut un singur pol a fost de asemenea observat de ei. Ca rezultat al acestui fenomen şi folosind această extraordinară energie magnetică acumulată de nucleul metalic special al cometei Ison, nava extraterestră eterică din jurul cometei a iniţiat un puls specific, care a activat polul sud al Soarelui.

Acela a fost un eveniment cosmic cu adevărat grandios. Totul a fost calculat în aşa fel, încât în acel moment – dar la mare depărtare de sistemul nostru solar, mai exact, chiar în centrul galaxiei noastre – o stea care se afla aproape de orizontul găurii negre din centrul galaxiei noastre a trecut prin acelaşi proces de schimbare a polilor magnetici. Nu ştiu dacă am fost foarte clar. Sper că ai înţeles procesul.

MAARTEN HORST: Am înţeles perfect. Ai răspuns în detaliu şi foarte elaborat.

ALKESH: Da, a fost nevoie, dar mai sunt încă multe de spus.

MAARTEN HORST: Continuă…

ALKESH: Sincronizarea trebuia să fie perfectă. În momentul în care câmpul magnetic al Soarelui nostru a fost anulat pentru câteva momente, urmat de activarea polului său magnetic, nava extraterestră care ajunsese în centrul Soarelui a iniţiat deschiderea unui portal spaţial, un portal energetic de natură subtilă între soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei. Dar, conform legii universale a dualităţii – şi acest lucru este foarte important să fie bine înţeles - când un loc în univers manifestă un pol, se acceptă faptul că alt loc în univers manifestă polul opus. Chiar dacă aceasta nu ni s-a arătat, bănuim totuşi că activarea polului magnetic nord al soarelui din apropierea centrului galaxiei s-a produs tot prin acţiunea unei nave extraterestre, exact ca în cazul soarelui nostru. Un astfel de portal energetic a apărut între soarele nostru şi soarele îndepărtat din centrul galaxiei.

Toate acestea au fost prezentate pe scurt în film (Cometa Ison. Evenimentul. Adevărul despre ele), dar am detaliat aici, iar rolul acestui portal, după cum am arătat şi în film, este acela de a media impulsul energetic uriaş care va veni din gaura neagră localizată în centrul galaxiei. Acest impuls va fi transmis de soarele din apropierea centrului galaxiei şi apoi, împreună cu toată energia iluminatoare a peste 200 de stele din galaxia noastră, aşa după cum ni s-a arătat, impulsul energetic va fi transmis prin acest portal către soarele nostru. De aici, energia gigantică va fi transmisă pe Pământ şi către toate celelalte planete ale sistemului nostru solar. Imaginează-ţi, deci, calculele care au trebuit să fie făcute pentru a sincroniza toate aceste evenimente la nivel galactic. Şi toate acestea efectiv pentru a face posibilă ascensiunea spirituală a umanităţii prin declanşarea Evenimentului, care este indiscutabilă. Sper că am fost suficient de clar în prezentarea acestor aspecte, Maarten…

MAARTEN HORST: Răspunsul tău m-a bucurat foarte mult, prietene. Şi eu simt de asemenea că Evenimentul este iminent şi mulţi oameni simt asta, dar…

ALKESH: Da, bine-nţeles…

MAARTEN HORST: Dacă vizitaţi intergalacticradiostation.com veţi găsi acolo, în ultimul articol, un link către acest film și, dacă nu l-aţi văzut deja, atunci vă recomand să o faceţi după acest interviu. Mai avem încă 1 oră şi 50 de minute şi mai sunt multe întrebări de pus. Sunt foarte interesat de ceea ce se revelează aici, la ET FIRST CONTACT Radio. Prieteni, sunt fericit să conduc acest interviu cu Alkesh, cel de-al doilea interviu cu el şi sper că altele îi vor urma.

ALKESH: Da, de ce nu.

MAARTEN HORST: Să continuăm… Cum se va petrece această transformare pe Pământ?

ALKESH: În legătură cu ce? Te referi la transformarea…

MAARTEN HORST: În legătură cu Evenimentul.

ALKESH: În legătură cu EVENIMENTUL. Ok. După cum am spus, portalul energetic creat între soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei va fi un canal subtil pentru transmiterea unui flux uriaş de energie iluminatoare, care va veni de la cele 200 de stele din galaxie, precum şi din chiar centrul galaxiei noastre, adică din gaura neagră (uriaşă) care se află acolo.

Cu alte cuvinte, va fi un impuls direct din gaura neagră din centrul galaxiei noastre şi va fi, de asemenea, acea energie uriaşă transmisă de cele 200 de stele. Atât energia, cât şi impulsul din centrul galaxiei vor fi concentrate spre soarele din apropierea centrului galaxiei, deci va fi o transmisie subtilă şi rapidă. După ce va ajunge şi la soarele nostru (prin canalul subtil format), (această gigantică energie) va fi transmisă către planeta noastră (şi către întregul sistem solar), numai că nu va fi doar energie subtilă, ci va fi şi o energie fotonică, ce este mai accesibilă simţurilor fiinţelor din dimensiunea 3D.

(Această transmisie energetică) va avea o intensitate foarte mare şi, în plus, va fi o energie foarte elevată. Aşa se explică, de exemplu, de ce vom observa cerul luminat în mod diferit, fie în timpul nopţii, fie în timpul zilei, atunci când se va declanşa Evenimentul, aspect despre care am vorbit deja în film. Pentru aproximativ 15 minute – de fapt 14 minute şi 58 de secunde, atât ni s-a spus că va dura Evenimentul – intensitatea energiei transmise va fi maximă, după care ea se va micşora, dar soarele nostru va continua să emită – începând cu momentul declanşării Evenimentului – pe o gamă extraordinar de largă de frecvențe de vibraţie. Aceasta este o situaţie care nu e valabilă la momentul prezent, pentru că după cum ştim, suntem încă în faza pregătirilor pentru Eveniment.

Pe de altă parte, transformarea noastră spirituală va fi rezultatul acumulării gradate în fiinţa noastră a acestor noi, foarte elevate şi complexe energii pe care soarele nostru, la rândul lui complet transformat, le va emite din momentul declanşării evenimentului. Fiecare dintre noi va percepe atunci şi va permite acestei energii să se manifeste în fiinţa noastră, în concordanţă cu posibilităţile pe care le avem şi cu alegerile pe care le vom face.

Este, de fapt, o chestiune de rezonanţă. Dacă suntem impulsionaţi de intenţii pure şi benefice, de altruism şi de iubire, atunci vom fi pe aceeaşi lungime de undă cu energia transmisă de Soare, care va fi foarte elevată. Dar dacă suntem plini de îndoieli, suspiciuni sau viclenie, de lăcomie sau egoism, atunci ne vom îndepărta din ce în ce mai mult de această energie şi de virtuţile ei extraordinare. Vom rămâne în planul 3D, limitaţi şi expuşi la nesfârşite conflicte interne şi externe şi aceasta va conduce la o segregare a populaţiei. Pentru că este clar că nu toată lumea va rezona cu noua vibraţie a energiei, după producerea Evenimentului.

Vor fi, pe de o parte, cei care vor înţelege transformarea şi necesitatea acestei transformări, iar pe de altă parte vor fi cei care vor lupta să păstreze lucrurile aşa cum au fost până atunci în planul 3D. Aceştia din urmă se vor confrunta însă numai cu probleme şi, gradat, se va produce o separare între cele două „tabere”. Această despărţire se va accentua tot mai mult, până când vibraţia Noului Pământ se va separa în mod evident de vechiul Pământ 3D. Nu vor exista de fapt două planete, ci doar o singură planetă cu mai multe dimensiuni de existenţă, în acelaşi fel în care o fiinţă umană poate exista în mod simultan în mai multe dimensiuni.  O fiinţă umană are un corp fizic din carne şi oase, asociat planului 3D, dar suprapus acestuia există de asemenea corpul eteric, asociat cu 4D sau corpurile superioare 5D şi aşa mai departe. Sper că s-a înţeles comparaţia.

În acest fel, o parte din populaţia Pământului va trece gradat într-o dimensiune superioară de vibraţie a materiei, ascensionând, pe când o altă parte a populaţiei va rămâne la nivelul problemelor specifice nivelului 3D, suferind, luptând pentru putere, îngrijorându-se sau războindu-se. Ceea ce este nou aici e că ascensiunea sau trecerea în noul plan de existenţă 4D sau chiar 5D se va face pentru unele fiinţe umane în mod direct, împreună cu corpul din carne şi oase pe care îl avem deja. Vibraţia materiei din care el va fi compus va fi atunci mult mai înaltă, datorită acţiunii specifice a energiei transmisă la Eveniment şi apoi, în mod constant, de Soare.

Deci am explicat aici câteva aspecte aşa cum ne-au fost prezentate. Ştiu că sunt încă multe alte fiinţe umane printre noi care cunosc aceste elemente despre care am vorbit, dar care aleg să nu le spună pentru moment. Bineînteles că subiectul ar putea fi dezvoltat, dar mă voi opri totuşi aici şi sper că am fost înţeles corect.

MAARTEN HORST: Ai fost, de către mine. Este… Sunt uluit! Ok, Alkesh, ce spui de o mică pauză muzicală?

ALKESH: De acord.

MAARTEN HORST: Prieteni, mai avem la dispoziţie încă o oră în care Alkesh va răspunde la câteva alte întrebări-cheie după această pauză muzicală, aşa că rămâneţi pe recepţie. Am selectat o muzică foarte specială a unui artist pe nume Indra şi ceea ce vom asculta ar trebui să ne dea speranţă pentru „Marea Celebrare (finalul ciclului cosmic)” : „The Great Celebration (end of cosmic cycle”, pentru că asta este ceea ce vom audia acum. Piesa face parte din albumul „Echo în Time” a artistului Indra, o muzică foarte specială. Rămâneţi pe recepţie şi vom reveni mai apoi la discuţia cu Alkesh.


[The Great Celebration (end of cosmic cycle)INDRA]


MAARTEN HORST: Dragi prieteni, bine aţi revenit la ET FIRST CONTACT Radio! O muzică minunată, „Marea Celebrare” de Indra.

Acum aş vrea să continui cu următoarea întrebare, Alkesh. Eşti pregătit?

ALKESH: Da, sunt aici. Te ascult…

MAARTEN HORST: Ok. Până acum, această emisiune a fost extraordinară. Va fi o piatră de hotar pentru emisiunile acestui post de radio. Mulţumesc, Alkesh, că eşti aici!

ALKESH: Cu multă plăcere, Maarten!

MAARTEN HORST: Ok, următoarea întrebare este… Ce s-a întâmplat după ce cometa a trecut de Soare?

ALKESH: Da. Asta este de asemenea dificil de explicat. Această misiune de transformare a Pământului a vizat multe aspecte. Întreaga procedură descrisă anterior a fost foarte complicată. Intrarea navei extraterestre eterice împreună cu nucleul cometei Ison în centrul Soarelui a dus la o mică desincronizare, aşa după cum ni s-a spus de către nava-mamă siriusiană Anais : pătrunderea până în centrul Soarelui, activarea polului sud magnetic al acestuia, apoi activarea portalului dintre soarele nostru şi soarele din apropierea centrului galaxiei şi, în final, ieşirea către suprafaţa Soarelui au creat o diferenţă de 6 secunde întârziere faţă de momentul calculat pentru cometa Ison, pentru ca ea să apară „din spatele Soarelui”. Momentul a fost aşteptat (cu mare interes) de astronomii şi oamenii de ştiinţă de pe Pământ ; el fusese calculat exact în cazul în care, au spus ei, cometa Ison va supravieţui trecerii pe lângă Soare. Şi, într-adevăr, cometa şi nava eterică au ieşit de după Soare, dar cu această neaşteptată şi de neexplicat (pentru oamenii de ştiinţă) întârziere de 6 secunde.

A fost deci o întârziere pe care nimeni din comunitatea ştiinţifică de pe Pământ nu a putut-o explica, nu a putut spune de ce a avut loc. Acum ştim foarte bine ce s-a întâmplat de fapt, pentru că am oferit explicaţiile necesare şi, în plus, după ce a ieşit de după Soare, „comportamentul” cometei s-a schimbat. Astfel, cometa Ison şi-a început partea finală a misiunii ei, care a implicat apropierea ei de planeta noastră. Dacă luăm în considerare acţiunea pe care începuse deja să o aibă asupra Pământului, era absolut necesar să fie cât mai puţin vizibilă, deşi o parte din coadă încă se mai putea vedea, după ce şi-a început traiectoria către Pământ. Totuşi, oamenii de ştiinţă au preferat, după cum ştii, să considere că cometa Ison a fost distrusă de Soare. Cu alte cuvinte, ei o consideră moartă. Într-un fel, acest anunţ a venit în ajutorul misiunii cometei Ison şi a navei extraterestre care o înconjoară pentru că, după cum voi explica, era practic imposibil ca această cometă să rămână anonimă şi să nu fie urmărită în detaliu dacă şi-ar fi păstrat aceleaşi caracteristici ca şi înainte : o coadă imensă, luminozitate intensă şi cele două nave circulare acţionând ca nişte turbine aspirante (pe lângă ea). În astfel de circumstanţe, „cometa” nu ar fi putut să acţioneze aşa cum o face acum, fără să fi cauzat stupoare în toată lumea. Ignoranţa oamenilor de ştiinţă şi a astronomilor în legătură cu cometa Ison s-a dovedit a fi de fapt un ajutor, pentru că a contribuit la „dispariţia” ei din atenţia publică, am putea spune. Oamenii de ştiinţă au crezut pur şi simplu că această cometă nu a rezistat trecerii ei pe lângă Soare.

De fapt, cometa Ison – adică nucleul ei şi nava extraterestră – nu numai că a ieşit victorioasă în urma acţiunii ei (din centrul Soarelui), dar, în plus, se află în prezent în faza decisivă a planului care a fost proiectat, astfel încât să rezulte cele mai bune condiţii pentru ascensiunea spirituală a umanităţii. Voi oferi detalii în legătură cu aceasta. Dar mai întâi aş vrea să specific că, dacă până să ajungă la Soare, cometa Ison s-a comportat perfect natural, ca o cometă obişnuită pe traiectoria ei normală către Soare, atunci când a apărut „din spatele” Soarelui şi şi-a continuat drumul prin spaţiu către planeta noastră, ea a început să se comporte ca o navă spaţială.

Motivul pentru aceasta este că nava/cometa se îndrepta către planeta noastră cu o misiune foarte importantă. Ea trebuia să implementeze în structura energetică a Pământului, în câmpul lui magnetic, un aşa-numit „cod de decriptare energetică”, ce va ajuta la asimilarea energiei care va fi emisă de către Soare în momentul declanşării Evenimentului.

Din acest punct de vedere, cometa Ison poate fi într-adevăr considerată ca un „vestitor”. Ea vesteşte, am putea spune, gloriosul moment al Evenimentului, care va schimba permanent şi ireversibil viaţa pe această planetă şi o va orienta către spiritualitate, iubire şi libertate. De fapt, nu este deloc o întâmplare că planeta noastră va primi acel colosal influx de energie subtilă, generată de mai mult de 200 de stele din galaxie. Această energie condensează, am putea spune, toate frecvenţele experienţei de iluminare spirituală care a fost trăită de fiinţele sistemelor planetare ale acelor stele, într-o perioadă foarte mare de timp. Cu alte cuvinte, aş putea spune că va fi o infuzie energetică la cel mai înalt nivel, de o complexitate şi bogăţie inimaginabile.

Mai ai şi alte întrebări, Maarten?

MAARTEN HORST: Da, Alkesh. Am şi alte întrebări. E atât de interesant…

ALKESH: Sper că ne vom încadra în spaţiul de emisie pe care îl avem la dispoziţie…

MAARTEN HORST: Da, avem ceva timp în plus la dispoziţie, deci putem să continuăm cât vrem de mult.

ALKESH: Ok.

MAARTEN HORST: Deci nu suntem presaţi de timp.

ALKESH: Ah, asta e bine pentru că trebuie să mă concentrez asupra ideilor atunci când explic.

MAARTEN HORST: Da. Aş vrea să spun ascultătorilor care ne ascultă acum : faceţi cunoscut pe Facebook şi pe Twitter că realizăm acest interviu. Trebuie să aducem această informaţie la cunoştinţa unui public (cât mai numeros), aşa că ajutaţi-mă să am mai mulţi ascultători, pentru că aceste informaţii sunt uimitoare ; sunt informaţii foarte importante, pe care Alkesh le împărtăşeşte cu noi. De fapt, acestea sunt cele mai integrate informaţii pe care le-am întâlnit până acum şi (din acest punct de vedere pot să spun că) am condus peste 400 de interviuri în ultimii 4 ani cu unii martori-cheie, cu oameni care au informaţii (importante), dar acest interviu este cel mai bun de până acum, deci…

Ok, să trecem la următoarea întrebare. Alkesh, poţi să explici mai în detaliu despre reţeaua de stele şi despre fluxul energetic care va fi transmis prin soarele din apropierea centrului galaxiei către soarele nostru?

ALKESH: Da, pot să ofer aici nişte informaţii care nu au fost prezentate în film.

MAARTEN HORST: Aş fi încântat.

ALKESH: Ok. Consider că aceasta este o oportunitate perfectă pentru răspândirea acestor informaţii. Aşa am procedat şi în cazul celorlalte întrebări, adică vreau să spun că am dezvoltat subiectul. În film am prezentat un rezumat al informaţiilor, dar aici simt ca acestea pot fi explicate mai detaliat pentru cei care sunt interesaţi, mai ales că eşti un foarte bun ascultător, Maarten, şi nu mă întrerupi…

MAARTEN HORST: Ah, da. Învăţ din experienţă, prietene. Emitem la ora de vârf, suntem într-o emisiune radio la ora de vârf şi vă rog faceţi cunoscut că transmitem live show-ul E.T. FIRST CONTACT Radio pe postul FINDING VOICES. Spuneţi prietenilor voştri de pe Facebook chiar acum, pentru că acest interviu trebuie să devină viral. Această informaţie este foarte importantă pentru noi toţi, pentru umanitate, deci te rog continuă, prietene.

ALKESH: Da, mulţumesc. Este bine de ştiut că avem suficient timp să explic toate acestea.

MAARTEN HORST: Tot timpul de care ai nevoie.

ALKESH: Da. Deci Planul legat de momentul Evenimentului şi al ascensiunii umanităţii la nivele mai înalte de vibraţie a conştiinţei este mai vechi de 100 de ani, aşa cum ni s-a revelat de către nava-mamă Anais. De fapt, ca să fiu mai exact, sistemul de impregnare energetică a început să fie pus în aplicare din anul 1898, deci de mai mult de 100 de ani. Vorbesc aici despre cele peste 200 de stele care au fost alese să furnizeze energia subtilă iluminatoare, stele aflate de cealaltă parte a centrului galaxiei. Ele sunt cumva diametral opuse soarelui nostru. Nu ni s-a spus criteriul după care aceste stele au fost alese, dar în orice caz ele sunt grupate cumva împreună de cealaltă parte a galaxiei, într-un fel de arc de cerc, în spatele soarelui din apropierea centrului galaxiei (despre care am vorbit mai înainte).

„Sistemul” a fost gândit în felul următor : extratereştrii benefici care se ocupă de acest plan imens de transformare a planetei noastre au „creat” virtual grupuri de câte patru stele şi în centrul acestor grupuri au plasat câte o navă spaţială imensă. Acestea nu sunt nave-mamă, dar sunt totuşi foarte mari. S-au distribuit astfel aproximativ 50 de nave în sectorul galactic în care se află cele 200 de stele. Dacă unim cu o linie imaginară perechi de stele într-un grup de patru… cum aş putea să explic mai bine… dacă evidențiem diagonalele într-un grup de patru stele, o navă ar fi plasată în spaţiu exact acolo unde acestea se intersectează, adică în mijloc. Rolul fiecărei nave este să capteze energia astrală de frecvenţă variabilă de vibraţie înaltă, de la fiecare stea din grupul celor patru şi apoi să o moduleze şi să o transmită soarelui care se află foarte aproape de centrul galaxiei (despre care am vorbit). Această stea este, de asemenea, steaua conectată la soarele nostru prin acel portal energetic din dimensiunea subtilă. Astfel, cele câteva duzini de nave extraterestre uriașe au rolul de MODULATORI ai energiei provenită de la cele 200 de stele, pe care apoi o direcţionează şi o concentrează către steaua din apropierea centrului galaxiei.

În orice caz, momentul manifestării acestui impuls este nedeterminat. Impulsul energetic va fi exclusiv în conformitate cu Voinţă Divină a Creatorului pentru că, din ceea ce ni s-a spus, numai El ştie exact când este cel mai bine ca acest impuls extraordinar de intens să fie declanşat.

Impulsul va fi direcționat din centrul galaxiei noastre către steaua din apropierea lui, care deja pulsează cu o energie uriaşă. Vreau să spun că acest impuls foarte puternic care va ieși din centrul galaxiei noastre va fi direcționat către soarele care este în vecinătate şi că steaua respectivă deja pulsează cu uriaşa energie subtilă primită până acum de la cele 200 de stele din galaxie.

Acea energie imensă provenită de la cele 200 de stele, împreună cu impulsul energetic ce va veni din centrul galaxiei, adică din gaura neagră, se vor aduna în acea stea care se află în apropierea centrului galaxiei şi apoi vor fi transmise prin portal, către soarele nostru. Odată ce energia gigantică va ajunge la soarele nostru, aceasta va fi proiectată către Pământ şi, de fapt, în întregul sistem solar.

Sper că acum ai o imagine clară şi completă (a ceea ce am prezentat). Această parte a misiunii de ascensiune spirituală a umanităţii a fost aproape în întregime realizată, după cum ni s-a arătat şi explicat. Tot ceea ce se așteaptă este impulsul din centrul galaxiei. Ceea ce mai este necesar pentru ca el să se producă este implementarea unui „cod energetic” în câmpul magnetic al Pământului şi această parte a planului îi este rezervată cometei Ison, constituind astfel a doua parte a misiunii ei foarte complexe. În legătură cu întrebarea ta, acestea sunt lucruri importante de ştiut.

MAARTEN HORST: Da. Poate în a doua parte a „călătoriei” noastre vei putea continua şi explica, dacă împărțim întrebarea în două, despre rețeaua de stele şi despre fluxul energetic. Acum vom asculta nişte muzică, Alkesh, şi apoi vom continua cu partea a doua a întrebării.

Am selectat o muzică minunată. Piesa se numeşte „Pole Shift”, pentru că este foarte la subiect cu ceea ce discutăm despre Soare şi cu informaţia pe care tu ne-o furnizezi. Este, de asemenea, muzică semnată de Indra, de pe albumul „The Call of Shiva din anul 2005. E o muzică extraordinară, foarte plăcută de ascultat şi vreau să vă surprind cu această muzică uimitoare. Rămâneţi pe recepţie, pentru că avem multe alte întrebări şi informaţii pe care să vi le împărtăşim, prieteni dragi. Să ascultăm acum „Pole Shift”.


[Pole ShiftINDRA]


MAARTEN HORST: Da, prieteni dragi. Această muzică este uimitoare! Ne aduce într-o stare elevată de conştiinţă. Am petrecut ore în şir pregătind această emisiune radio şi sperăm că vă place. Informaţia este uimitoare şi vrem să o împărtăşim cu întreaga umanitate, astfel încât oamenii să ştie, să se pregătească şi să înțeleagă ce se va întâmpla în momentul Evenimentului.

Deci, Alkesh, următoarea întrebare este : poţi să ne spui mai multe despre implementarea acestui cod energetic în câmpul magnetic al Pământului?

ALKESH: Da, însă este cu adevărat complicat. Dar, de asemenea, este necesar să clarificăm acest aspect, altfel oamenii vor înţelege greșit întreaga problemă.

Am spus că, după ce a ieşit de după Soare, cometa Ison, care este de fapt o uriaşă navă extraterestră ce există în planul eteric şi conține nucleul metalic – ofer în mod repetat această informaţie, ca să mă asigur că lucrurile sunt clar înţelese în ceea ce privește nucleul cometei Ison şi nava extraterestră care o înconjoară – deci, după ce a ieşit de după Soare, cometa a început să se comporte ca o navă extraterestră şi nu a mai prezentat caracteristicile unei comete. Adică ea se mişcă în mod liber, am putea spune, în concordanţă cu misiunea pe care o are şi nu mai poate fi găsită pe traiectoria calculată şi asociată în mod normal cu cometa Ison. Dacă încerci să o cauţi pe cer, nu o vei găsi.

Aici suntem faţă în faţă cu un element foarte interesant, care ne-a fost revelat. Traiectoria curentă a cometei Ison este calculată în aşa fel, încât să respecte echilibrul gravitaţional al corpurilor cerești din partea de univers în care ne aflăm, adică să nu interfereze cu Pământul, Luna, Venus, Marte sau cu alți asteroizi mai mari din jurul planetei noastre. Am mai spus că extratereştrii benefici aleg întotdeauna modul natural în care să se petreacă evenimentele. Aceasta reprezintă, am putea spune, „protejarea” trecerii acestei comete prin zona din univers în care aceasta îşi îndeplinește misiunea. Şi este într-adevăr o protecţie, este o trecere protejată prin această parte a galaxiei noastre.

Cealaltă semnificaţie a mișcării cometei Ison în jurul Pământului este uimitoare şi această semnificaţie este oarecum similară cu misiunea navelor uriaşe modulatoare de energie (din cealaltă parte a galaxiei), despre care am vorbit. Acele nave „modulatoare” au fost plasate la intersecția „diagonalelor” virtuale din fiecare grup de patru stele. Cometa Ison sau, mai exact, nava spaţială eterică, are misiunea de a intra în rezonanţă cu diferite constelații, ale căror energii sunt concentrate ca printr-o lupă, astfel încât cometa Ison sau nava eterică asociată ei să aibă rolul unei „lentile” care concentrează toate aceste energii astrale provenind de la diferite constelaţii. Acesta este un aspect foarte important, pentru că focalizarea acestor energii de către cometa Ison se face în trei momente bine definite.

Primul moment, sau mai degrabă prima perioadă a fost între 27-28 decembrie 2013 şi 14-15 ianuarie 2014. La acel moment cometa Ison sau nava eterică ajunsese în vecinătatea Pământului, dar nu intrase pe o orbită circulară eliptică în jurul ecuatorului, aşa cum ne-am fi așteptat, ci mai curând ea a trecut pe deasupra polilor (planetei noastre), deci perpendicular pe ecuator. Atunci când cometa a ajuns în acel punct, ea a format un unghi de 90 de grade cu Pământul şi Soarele şi a început prima implementare a codului energetic în structura câmpului magnetic al Pământului. Ceea ce este foarte important, e că, atunci când cometa Ison se află în perioadele de inducţie magnetică (de exemplu, prima perioadă pe care am menţionat-o), ea este de asemenea în legătură cu unele constelaţii care transmit anumite informaţii astrale către Pământ, pe care apoi nava eterică le concentrează precum o lentilă şi le direcţionează peste câmpul magnetic al Pământului, în care ele se impregnează.

Acest fel de influenţă subtilă pe care planeta noastră o primeşte prin intermediul acestei acţiuni foarte precise a cometei Ison este într-un fel asemănătoare cu cea din momentul naşterii noastre, când primim influenţa specifică a unei constelaţii, de exemplu constelaţia Berbecului. În acest fel, fiecare inducţie reprezintă de fapt o nouă naştere a planetei noastre. Este, într-un fel, precum o a doua naştere care resuscitează inima planetei noastre, dar pe o frecvenţă diferită, trezind astfel planeta la o nouă viaţă. Din acest motiv vom observa că Soarele va transmite ceva mai multă energie pentru un timp şi pe alte frecvențe decât înainte, pentru a se corela cu noua identitate a planetei şi cu destinul acesteia. Soarele a început deja să transmită pe unele frecvențe mai elevate decât până acum.

Practic vorbind, această a doua naştere a planetei noastre prin intermediul acestor trei implementări energetice masive în câmpul ei magnetic se referă, de fapt, la purificarea şi trierea prin care umanitatea va trebui să treacă la rândul ei. Din acest motiv traiectoria cometei Ison afectează de asemenea implementarea frecvențelor magnetice şi determină un fel de reintegrare a Pământului în sistemul galactic. Prin aceasta vreau să spun că planeta noastră îşi va armoniza frecvenţele de vibraţie şi le va eleva astfel încât Pământul va pulsa la unison şi în armonie cu toată galaxia. Aceasta este raţiunea celor trei faze importante ale misiunii cometei Ison.

Cea de-a doua implementare energetică va avea loc în luna martie 2014 ; prima implementare a fost între decembrie 2013 şi ianuarie 2014, a doua va fi în martie 2014, deci peste puţin timp (N.MY: Interviul radio a fost realizat în luna februarie 2014). Traiectoria cometei Ison va fi în aşa fel, încât va trece destul de departe de Lună şi nu va mai fi în unghi de 90 de grade cu Pământul şi cu Soarele, ci va fi de fapt în linie dreaptă cu ele. Aceasta înseamnă că va exista o linie continuă între Soare, Pământ şi Ison. Pe această linie care se întâlneşte cu Luna pe la mijlocul lui martie, nu va mai fi nimic altceva, adică va fi numai cometa Ison, Pământul, Luna şi Soarele. Cu alte cuvinte, Pământul va primi în martie, în mod aproape exclusiv, puternicele influenţe astrale ale diferitelor constelaţii. Este vorba, deci, de o perfectă ajustare şi chiar de o îmbogăţire a frecvențelor de vibraţie energetică ale planetei noastre.

(N.MY: Nu pot să nu remarc că acest blog s-a născut odată cu Echinocţiul de Primăvară din 20 martie 2014, deci imediat după a doua poziţionare a cometei Ison, când implementarea energetică a privit în mod direct... Pământul, care chiar în acele zile pregătitoare era postat ca fundal al blogului, cu imaginea Reţelei sale eterice – după cum vedeţi de fiecare dată când intraţi pe blog, în acest „Nou Univers Christalin”... Aceasta se numeşte SINCRONICITATE şi este evidentă mai ales când este descoperită după momentul respectiv.)

Ultima implementare va avea loc în luna iulie a acestui an (2014), aproximativ în primele 10 zile ale lunii şi va marca armonizarea cu restul frecvențelor galactice.

În acea perioadă de timp, câmpul magnetic al Pământului va rezona în mod special cu Luna. Dacă în prima implementare am spus că a rezonat cu Soarele, iar în cea de-a doua cu Pământul însuşi, această a treia implementare energetică va rezona cu Luna. De asemenea, cometa Ison va face din nou un unghi de 90 de grade, ca în cazul primei implementări din decembrie, anul trecut, însă de data aceasta cu Pământul, cu Soarele şi cu Luna. Prin urmare, aici avem şi Luna. Din acest motiv, începând din acel moment, din iulie, toate modificările energetice produse de Lună pe Pământ vor crea o gamă mai detaliată de frecvenţe, care vor permite o rezonanţă mai complexă a fiinţelor cu aceste fenomene. Aceasta înseamnă că vom simţi în mod gradat alte frecvențe de vibraţie pe măsură ce ne „aliniem” din nou cu universul.

Ne putem întreba cum de este posibil ca o navă spaţială – fie ea și una uriaşă, precum nava eterică care conţine nucleul metalic al cometei Ison – să aibă un câmp magnetic atât de puternic încât să modifice magnetismul Pământului. De fapt, câmpul magnetic al cometei Ison propagă doar energia, nu o transmite în mod direct. Prin urmare, nu suntem „acoperiţi” în mod direct de magnetismul ei, nu suntem „loviţi” direct de acest magnetism, ci de o propagare a câmpului magnetic care pătrunde în hiper-spațiu şi se manifestă apoi din nou aici, pe planeta noastră. Este, într-un fel, similar cu modul în care influxul energetic uriaş al Evenimentului va fi propagat prin portalul interdimensional.

Ceea ce se naşte în urma acestei acţiuni a cometei Ison este un fel de electro-magnetism, dar ni s-a spus că acesta fluctuează între magnetism şi un fel de electricitate subtilă. Această electricitate din planul eteric este produsă de nava spaţială imensă care înconjoară nucleul metalic al cometei Ison, în timp ce magnetismul, fiind în planul fizic 3D, este produs de însuşi nucleul metalic al cometei, care, după cum am mai spus, este „inteligent”.

Acest nucleu alcătuit dintr-un aliaj metalic inteligent are forma unui bumerang, după ce cometa a ieşit de după soare. El manifestă trei frecvențe distincte de vibraţie. Una este foarte joasă, una este medie şi una este foarte înaltă. Frecvenţa ultra-joasă a acţionat în prima implementare energetică, în decembrie-ianuarie şi corespunde mai bine frecvenței rezonanței energetice dintre Pământ şi Soare. Deci, această primă implementare a corelat frecvenţele joase dintre Pământ şi Soare. Nucleul metalic al cometei Ison a fost capabil să facă aceasta doar pentru că se afla deasupra planetei sau, altfel spus, perpendicular pe ecuator şi atunci a amplificat prin inducţie amplitudinea câmpului magnetic al Pământului, care poate fi considerat un câmp magnetic rotativ. Dacă cometa Ison ar fi fost într-o altă poziţie faţă de planeta noastră, atunci nu ar fi fost posibil să se obţină această corelare şi implementare.

După aceasta, în cea de-a doua implementare care va avea loc în luna martie 2014, cometa Ison se va mişca într-un mod oarecum elicoidal, ajungând într-o linie dreaptă cu Pământul şi Soarele. Apoi, în luna iulie 2014, cea de-a treia implementare va avea loc atunci când cometa Ison se va afla deasupra liniei ecuatoriale a Pământului.

Ceea ce se va petrece în toate aceste implementări este o reajustare a frecvențelor Pământului, astfel încât ele să fie perfect sincronizate cu cele ale Soarelui şi ale Lunii. Aceasta nu a fost posibil până în prezent, chiar dacă a existat o întreagă serie de momente favorabile ; ele au fost însă blocate datorită faptului că rezonanţa necesară nu a putut fi creată, deoarece frecvenţele nu erau sincronizate. Cu alte cuvinte, frecvența Pământului nu era sincronizată cu cea a Soarelui sau a Lunii.

Astfel, cometa Ison vine să netezească, am putea spune, acest obstacol, oferind Pământului o intrare perfectă într-o nouă dimensiune de vibraţie mai înaltă. Pentru că acţiunile negative ale unor civilizaţii şi entităţi în trecutul îndepărtat al Pământului au distrus de fapt, după cum ştim, această armonie şi au atras sincronicităţi negative, ele au deviat şi au desincronizat câmpul magnetic al Pământului de la rezonanţa perfectă cu Soarele şi cu Luna. Din acest motiv, cometa Ison de fapt „rearanjează” frecvenţele planetei în felul în care ele ar fi trebuit să vibreze, dacă nu ar fi fost supuse în trecut la intervenţii negative.

Aceste ajustări mărunte ale frecvențelor de vibraţie şi, de asemenea, îmbogăţirea frecvențelor cu care Pământul este înzestrat, au unele urmări şi putem chiar observa unele efecte directe ale lor. Putem simţi în mod direct astfel de efecte în urma implementărilor făcute deja de cometa Ison. De exemplu, modificări climatice nenaturale, (care au avut loc) iarna aceasta (2013-2014). Ele sunt evidente, atât în ţara noastră (România), cât şi în alte ţări. Apoi climatul global : temperaturi extreme şi furtuni în zone unde nu ne-am aştepta ca ele să apară. Ni s-a arătat că toate acestea nu vor face decât să se intensifice în lunile care urmează.

Vor fi deci evenimente climatice paradoxale, cu ploi torenţiale în deşert, căderi de zăpadă în ţări cu climat cald, temperaturi extreme unde nu ar trebui să se manifeste asemenea fenomene şi aşa mai departe. Orice om, aş putea spune, orice om inteligent poate înţelege şi poate face anumite legături, ştiind că asemenea evenimente climatice apar doar atunci când ceva acţionează asupra câmpului magnetic al planetei. Astfel de evenimente climatice sunt determinate de unele modificări ale câmpului magnetic al Pământului. Şi, chiar dacă prima implementare a cometei Ison a fost pe o frecvenţă foarte joasă şi de o intensitate nu prea mare, ea a dat totuşi naştere la fenomene remarcabile. Ne putem deci aştepta ca aceste fenomene să continue şi să se intensifice în moduri neaşteptate. De fapt, putem vedea asemenea fenomene, şi chiar le-am văzut în SUA şi chiar şi în Europa. Dar mă voi opri aici cu explicaţiile. Sper că am clarificat aceste aspecte.

MAARTEN HORST: Este cu adevărat uimitor. Poţi să îţi dai difuzoarele mai încet, pentru că se creează ecou.

ALKESH: Da, este un ecou, un ecou straniu.

MAARTEN HORST: E uimitor, cu adevărat uimitor. Sunt atât de impresionat de aceste informaţii! Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată, la niciun post de radio până acum. Aceasta este o emisiune difuzată la ora de vârf, prieteni.

Ok, Alkesh, tocmai mi-a venit în minte o nouă întrebare. În legătură cu cele trei faze despre care ai explicat… din decembrie-ianuarie şi următoarea, care va avea loc în luna martie şi configuraţia care va fi în iulie… Ştie N.A.S.A. despre aceste lucruri? Ştiu oamenii de ştiinţă? Sunt ei conştienţi de aceasta?

ALKESH: Opinia mea personală este că ei ştiu foarte bine. Există unele indicii în legătură cu asta, dar ei nu vor spune nimic, nu pentru că nu ar vrea să o facă, ci pentru că sunt forţaţi sau obligaţi să nu vorbească deloc despre acest subiect.

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: Din neferice aceasta este situaţia la momentul prezent. (Totuşi), ea se va schimba în curând.

MAARTEN HORST: Da, asta e bine.

ALKESH: Fiecare fiinţă umană, care este sceptică sau arogantă în legătură cu acest subiect, va fi uimită să vadă cum vor evolua lucrurile în viitorul apropiat.

MAARTEN HORST: Sună interesant. Pentru că pot să-ţi spun că avem o audienţă internaţională. Pot să văd din ce țări ascultă oamenii. Sunt atât de multe ţări, peste 50 de ţări care ascultă în acest moment !

ALKESH: Wow!

MAARTEN HORST: Da, este uimitor. Dar pot să văd de asemenea că şi Serviciile Secrete ne ascultă! Nu apare țara, iar adresa de IP este necunoscută. Se pare deci că şi pe ei îi interesează ceea ce vorbim noi aici.

ALKESH: Iată, Maarten! Bine ai venit în tabăra de vară!

MAARTEN HORST: Da, avem un foc extraordinar. Avem un „foc” în jurul căruia să stăm şi să medităm. (Ascultătorilor noştri) : ne puteţi acompania şi voi şi, astfel, să ascensionăm în lumina lui !

ALKESH: Da, să lăsăm artificiile să aprindă cerul.

MAARTEN HORST: Să înceapă artificiile, da. Am ales nişte muzică, dacă ai timp pentru un respiro, prietene. În orice caz, după muzică vom continua cu următoarea întrebare. Ceea ce am ales se numeşte „Instinctive Traveller”, partea 1, partea A, de Peter Mergener, piesa care este de pe albumul cu acelaşi nume din anul 1997. Este o muzică ce ne aduce într-o stare de energie activă, de inteligență cosmică şi ne ajută să ne imaginăm viitorul care ne aşteaptă pe toţi. Deci, Alkesh, ne auzim după momentul muzical…


[Instinctive Traveller - PETER MERGENER]


MAARTEN HORST: Ok. Aceasta ne-a adus într-o stare mai înaltă de conştiinţă, Alkesh…

ALKESH: Da, Maarten.

MAARTEN HORST: Cum ţi-a plăcut?

ALKESH: Mi-a plăcut foarte mult.

MAARTEN HORST: Ok, rămâneţi pe recepţie…

ALKESH: Obişnuiam să ascult muzica lui Peter Mergener în anii ’90.

MAARTEN HORST: Da, îmi place muzica lui. Foarte inspiratoare, o muzică elevată, spirituală, care ne aduce într-o stare mentală înaltă. Ok, să continuăm cu întrebările.

ALKESH: Ok.

MAARTEN HORST: Am înţeles că EVENIMENTUL este unic şi că oamenii îl vor percepe în mod special ca pe ceva luminos. Ne poţi da câteva detalii despre acest aspect?

ALKESH: Despre Eveniment în mod specific, vrei să spui…

MAARTEN HORST: Da, te rog.

ALKESH: Atunci când va avea loc, Evenimentul va fi unic în el însuşi, datorită caracteristicilor pe care le va manifesta. Acestea îi dau chiar unicitatea (despre care vorbim). Aceste caracteristici sunt mai ales subtile, dar sunt şi caracteristici fizice. Energia subtilă care va fi emisă îşi are originea în planul eteric şi, atunci când Evenimentul se va declanşa, ea va trezi nivele profunde de vibraţie la nivel atomic. Fiecare atom (al trupului nostru) va beneficia la nivel cuantic de această energie subtilă, dar foarte intensă, care va genera o puternică excitare atomică ; la rândul ei, această excitare atomică va produce o aură ireală în jurul obiectelor şi fenomenelor de zi cu zi. Aceasta ne-a fost arătat.

Atunci când se va produce, acolo unde este noapte cerul se va lumina şi va arăta foarte asemănător cu aurora boreală sau australă, depinzând în care emisferă te afli. Acolo unde este zi, cerul va deveni mai luminos decât de obicei în momentul declanşării Evenimentului. Atunci el va fi plin de minunate scintilaţii, de puncte luminoase. Putem spune că atunci un extraordinar impuls de energie vitală va fi simţit de către toţi, iar la nivel subtil oamenii vor fi plini de încântare, de fericire şi de bucurie interioară fără obiect.

Evenimentul se va petrece brusc şi fără o cauză aparentă sau motiv cunoscut. Va fi acţiunea directă a unui flux puternic de energie subtilă prin fiinţa noastră, foarte asemănător cu o viitură în lumea reală. Şi totuşi, trebuie să menţionez că Evenimentul se va petrece doar pentru cei care îl acceptă. Este evident, însă, că sunt destui cei care nu o fac sau care nu o vor face. Pe de altă parte, pentru cei care îl acceptă, Evenimentul va avea loc în concordanţă cu nivelul la care se va afla conştiinţa lor în acel moment şi în conformitate cu gradul de purificare fizică şi subtilă a lor.

Ideile, modul general de a gândi al oamenilor în legătură cu viaţa lor şi aspiraţiile pe care ei le au, vor constitui de asemenea factori decisivi (în acele momente extraordinare). Este foarte probabil că în timpul Evenimentului mulţi se vor cufunda într-o stare de transă extatică, pe când mulţi alţii vor căuta cu disperare adăpost sau vor fi copleşiţi de frică sau de o angoasă de necontrolat în fața splendorii, frumuseţii şi extraordinarei purităţi care se va manifesta atunci din plin pe Pământ.

Prin urmare, deja putem indentifica două grupuri mari de oameni : cei care vor accepta Evenimentul şi cei care îl vor respinge. Momentul de producere al Evenimentului va fi ca o iniţiere în adevăratele mistere ale vieţii. Aceasta nu este o metaforă. Acesta este adevărul. Ceea ce suntem cu adevărat va deveni atunci clar, la fel ca şi adevăratul sens al vieţii. Toate acestea vor deveni clare în timpul Evenimentului. Atunci va fi revelat tot ceea ce este ascuns pentru moment, dar viziunea esenţei noastre reale îi va înfricoşa pe unii, însă îi va elibera pe mulţi alţii.

Felul în care vom face faţă Evenimentului va depinde doar de noi, dat fiind faptul că acesta reprezintă un nou început pentru rasa umană. După producerea Evenimentului, trebuie să-ţi spun că nimic nu va mai fi ca înainte. În orice caz, vor exista consecinţe. Nu mă înţelege greşit ; motivele pentru care luptăm azi vor fi aduse la un alt nivel.

Cei care urmăresc să aducă război şi teroare vor lupta cu furie să menţină un sistem care a rănit şi a omorât foarte mulţi oameni un timp îndelungat, iar scopul lor este să ne ţină la un nivel vibrațional scăzut, care le dă avantaj în controlul şi manipularea populaţiei. Cei care vor lupta împotriva lor vor fi cei care caută lumina spirituală şi evoluţia într-o dimensiune superioară. Nu avem nevoie de sceptici, de cei care sunt fanatici, de cei care nu înţeleg toate aceste adevăruri. Noul Pământ va fi casa celor care au inima deschisă, care sunt plini de iubire, care sunt bine intenţionaţi, cu lumină în mintea şi în inima lor.

Evenimentul nu aduce iertare pentru toată lumea şi acesta este un alt aspect important de menţionat. Este adevărat, el vine ca un dar divin ; este GRAŢIA DIVINĂ care ne oferă ocazia să evoluăm într-un mod minunat, fără să renunţăm la corpul fizic. Dar, în acelaşi timp, trebuie spus că Evenimentul ne pune față în faţă cu noi înşine. Atunci când aceasta se petrece, trebuie să decidem ce cale alegem. Şi aici aş vrea să fie clar : Evenimentul nu ne va determina să facem ceva anume, fie că vrem sau că este împotriva voinţei noastre. Va fi mai degrabă o rampă ce ne va oferi o susţinere colosală pentru viitoarea noastră evoluţie spirituală, dacă alegem această cale.

Aşa după cum ne-a fost arătat, vor fi destui cei care vor alege să rămână aşa cum au fost şi până acum. Astfel de oameni vor continua să susţină dorinţa lor de a păstra confortul şi privilegiile pe care le-au obţinut cu mari eforturi în planul de manifestare 3D. Ei vor face tot ce le va sta în puteri să-i convingă pe mulţi de alegerea lor greşită, să-i convingă pe cei care simt şi se deschid în fața Evenimentului şi a efectelor sale extraordinare, spirituale, (că nu aceasta este calea cea bună). Ei vor încerca să-i convingă pe cei pe care i-au ales şi vor lupta mult mai în forţă ca să manipuleze şi să înrobească pe ceilalţi oameni, să obţină putere şi cunoaştere, pe care să le ţină doar pentru ei. Pe scurt, ei vor face tot ce este posibil pentru ca să rămână în 3D, adică în planul fizic.
(N.MY: Nu este vorba de un plan dimensional, cel fizic, 3D, ci de nivel de conştiinţă 3D, de densitatea a 3-a. Aceste diferenţe vor fi „musai” abordate în postări viitoare.)

Este regretabil că, procedând în acest fel, ei vor cădea chiar mai jos decât erau până atunci. Din nefericire, mulţi dintre oamenii de pe planeta noastră vor alege această cale.
(N.MY: Din măsurători, cei care au ales să rămână pe nivelul 3D şi să părăsească planeta încă sunt majoritari – peste 50% - însă noi nu subestimăm puterea „trezitoare” a Evenimentului şi a celorlalte momente energetice care vor mai veni, pentru a modifica şi mai mult acest procent – de la 15%-25% „treziţi”, aşa cum vedeau Fondatorii acum 10-15 ani...)

Într-o altă categorie am putea spune că intră cei care se detaşează cu şovăială de limitările planului 3D, doar pentru a începe o nouă viaţă într-o altă zonă sau în aceeaşi zonă cu cei care au rămas în 3D. Este regretabil pentru ei să facă aceasta, pentru că vor fi influenţaţi în mod direct de acţiunile celor care au rămas în lumea 3D.

Oricum, o separare completă se va produce mulţi ani după Eveniment (N.MY: după anul 2030), când foarte multe vor fi deja schimbate pe Pământ.

Ni s-a arătat, de asemenea, că este necesar să încetăm să ne mai comportăm şi să acţionăm în mod egotic şi să facem eforturi să devenim altruişti. Să avem încredere totală şi optimism în legătură cu transformările care urmează să se producă pe Pământ. Să căutăm după posibilităţile noastre să îi ajutăm pe ceilalți cât mai mult posibil şi să devenim conştienţi, de asemenea, de inevitabilitatea Evenimentului.

După cum am mai spus, scepticii, aroganții, toţi cei care au intenţii rele şi cei ignoranţi nici măcar nu intră în discuţie, pentru că mintea şi conştiinţa lor vibrează la un nivel inferior. Viziunea lor asupra vieţii şi domeniului spiritual este slabă şi lipsită de orice semnificaţii reale. De altfel, în filmele şi articolele noastre, precum şi pe website (www.galactis.net), noi nu ne adresăm acestei categorii de oameni. Ne adresăm în esenţă celor capabili să înţeleagă cu adevărat şi să intuiască valoarea reală a Evenimentului. Sunt multe de spus despre viitor. Dar am să mă opresc aici, pentru moment.

MAARTEN HORST: Ok.

ALKESH: Poate vom mai vorbi despre asta în viitor, dacă ni se va mai oferi ocazia…

MAARTEN HORST: Poate poţi să răspunzi la o întrebare, rapid. Ultima întrebare.

ALKESH: Da.

MAARTEN HORST: Alkesh, în timpul Evenimentului sau după aceea, vor avea loc dezvăluiri după cum ai spus şi în film, despre ET şi OZN-uri… Asta e o certitudine.

ALKESH: Care este de fapt întrebarea ta?

MAARTEN HORST: Deci, în timpul Evenimentului sau după vor avea loc dezvăluiri despre ET şi extratereştri prin intermediul mass-media

ALKESH: Da.

MAARTEN HORST: Deci se va întâmpla aceasta?

ALKESH: Va fi necesară o anumită pregătire pentru aceasta. Aparent, va fi o mare dezordine, imediat după Eveniment. Oamenii nu vor şti ce să gândească sau ce să facă. Va fi nevoie de câteva săptămâni şi chiar luni după Eveniment pentru ca lucrurile să se clarifice în minţile şi inimile fiinţelor umane.

MAARTEN HORST: Da.

ALKESH: În această perioadă de timp se vor pune bazele pentru viitoare dezvăluiri şi cu singuranță vor exista dezvăluiri, unele după altele, iar ele vor pregăti acel aşa-zis „PRIM CONTACT”. Acest  subiect a fost dezvoltat de nişte fiinţe umane foarte speciale şi va fi unul dintre principalele evenimente ale anilor care urmează. În orice caz, există multe incertitudini în această privinţă. Totuşi, oamenii trebuie să ştie că primul contact va avea loc cu siguranţă curând, dar mai întâi trebuie să existe anumite faze de pregătire pentru acesta. Este foarte important. Oamenii trebuie să gândească foarte pozitiv în legătură cu aceasta, trebuie să fie foarte optimişti şi să evite orice sentiment de frică sau alte gânduri stranii în legătură cu existenţa vieţii extraterestre sau cu xenofobia faţă de extratereştri, aşa cum au fost învăţaţi în cursul ultimelor decade, prin manipulare. Asta este foarte important, pentru că principalul motiv care ni s-a arătat, pentru care fiinţele extraterestre benefice nu vin încă pe Pământ (pentru a realiza contactul oficial cu omenirea) este FRICA pe care umanitatea o are în legătură cu prezenţa lor.

Aceste fiinţe extraterestre au un nivel spiritual înalt şi ele nu vor să forţeze sau să tulbure cu nimic evoluţia umană. Dimpotrivă, ele se străduie să o facă să fie cât mai lină posibil, să evite în orice fel deranjarea ei. Deci dacă suntem optimişti, încrezători şi cu inima deschisă, atunci cu siguranţă vom atrage prezenţa lor (a extratereștrilor benefici) aici, ca un magnet. Toate acestea par simple şi evidente pentru mulţi, dar cu toate acestea ele sunt ignorate şi nu sunt puse în aplicare. Pe de o parte sunt foarte bine cunoscute, pe de altă parte sunt neluate în seamă.

Deci, schimbându-ne atitudinea interioară în legătură cu acest subiect vom face astfel încât „primul contact” să fie perfect posibil. Ştim sigur că el se va petrece. Acum, însă, oamenii vor să ştie momentul exact al aterizării extratereştrilor pe Pământ. Trebue să luăm în considerare profeţiile, cum sunt ele făcute şi ce înseamnă ele ; despre toate acestea am scris pe forumul websitului nostru. Poate că vor avea importanţă şi vor oferi anumite indicii pentru cei care sunt interesaţi de acest subiect.
(N.MY: Aşa cum am mai spus şi noi, ca şi Evenimentul, „Primul Contact” ţine de evoluţia evenimentelor de pe Pământ prin manifestările liberelor voinţe ale oamenilor. De aceea, repetăm iar şi iar : PROFEŢIILE NU MAI SUNT ACTUALE, sunt chiar depăşite, ele referindu-se la Pământul altor linii temporale care au fost părăsite de Planeta noastră...)

MAARTEN HORST: Da, iar website-ul despre care vorbeşti este www.galactis.net .

ALKESH: Nu putem oferi anumite date în timp, dar putem spune totuşi că lucrurile se vor petrece exact aşa cum au fost prezise, indiferent de ceea ce vor să spună unii sceptici sau alţi oameni ignoranţi despre aceasta. Faptul că unul sau altul dintre evenimentele prezise este întârziat sau amânat nu înseamnă nimic în comparaţie cu marea transformare spirituală care va avea loc foarte curând pe planeta noastră. Deci luaţi aminte la aceste cuvinte, pentru propria voastră pregătire, pentru că aceasta este cea mai importantă acum, în situaţia prezentă. Pregătiţi calea şi momentul pentru declanşarea Evenimentului.

MAARTEN HORST: Foarte frumos spus, prietene.

ALKESH: Scuză-mă, ce ai spus?

MAARTEN HORST: Am spus că ai vorbit foarte frumos. În cuvinte frumoase, care merg la suflet.

ALKESH: Mulţumesc foarte mult, Maarten. Eşti o gazdă foarte  bună şi inteligentă.

MAARTEN HORST: Şi tu eşti un mesager foarte bun şi inteligent, Alkesh. Această informaţie este nouă pentru mulţi, aşa că dacă vă uitaţi la filmul de pe YouTube, care va fi realizat după interviu, daţi veste pe Facebook şi pe Twitter, oriunde, faceţi cunoscut lumii toate acestea, prieteni.

Deci, Alkesh, vorbim de peste 3 ore.

ALKESH: Wow, Maarten. Nici nu m-am gândit la asta, dar iată-ne aici.

MAARTEN HORST: Pot să-ţi spun, însă, că vom mai face emisiuni viitoare cu informaţii noi pe care să le împărtăşeşti.

ALKESH: Aş fi încântat, da.

ALKESH: Şi eu îţi mulţumesc, Maarten.

MAARTEN HORST: Îţi doresc toate cele bune, ţie şi ascultătorilor noştri, (cărora le reamintesc) să fie pe recepţie mâine. Iubire şi lumină, Alkesh.

ALKESH: La revedere.

MAARTEN HORST: La revedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu