vineri, 27 iunie 2014

COBRA : „Victoria Luminii” - interviu cu Rob Potter (20 mai 2014) - p2


„Victoria Luminii”
- interviu cu Rob Potter -
(20 mai 2014)

- Partea a 2-a -




(continuare din Partea 1-a)


Rob: Asta e interesant. Acum putem merge către un aspect mai metafizic al acestor întrebări. Din înţelegerea mea, şi corectează-mă dacă greşesc, Fred Bell, cu care lucrez, a avut permanent contactele sale personale, iar când am întrebat despre ierarhie şi diverse alte aspecte, a spus cert : uite, totul e ierarhie. Sunt multe niveluri diferite.
Sunt finţe fizice, ca Mişcarea de Rezistenţă, iar apoi sunt ceea ce s-ar numi fiinţe subtil-fizice, precum pleiadienii. Apoi sunt fiinţe din spaţii chiar mai înalt dimensionale.
Aşa că, informaţia care îţi este dată ţie, vine de la dimensiunile înalte, sau vine de la fiinţe mai fizice ?
Contactele acestea ale tale sunt de pe Planeta X ? – şi care sunt, totuşi, fiinţe fizice.

Cobra: În principal, primesc informaţie din mai multe surse : Mişcarea de Rezistenţă, Pleiadienii, forţe înalt-dimensionale, agenţi fizici din interiorul diferitelor aspecte ale sistemului de pe planeta Terra şi aşa mai departe.
Deci, am diferite surse, dar da, au fost anumite informaţii care nu au fost eliberate oricui, pentru o bună bucată de vreme, şi a existat informaţie care nu a fost liber accesibilă chiar şi maeştrilor ascensionaţi, pentru ceva vreme.
Nu oricine cunoaşte tot ansamblul.
Informaţia care este eliberată la un moment dat nu trebuie să destabilizeze situaţia din acel punct pentru a nu conduce la un cataclism planetar, la o distrugere planetară, pentru că archonii sunt destul de instabili emoţionali şi, dacă ar fi prezentă prea multă Lumină la un anumit moment dat, aceştia ar deveni foarte activi.
Aşa că Lumina creşte gradat. Informaţia este utilă în mod gradat, pentru ca fiecare să o poată absorbi şi integra, şi apoi mai multă informaţie poate veni.

Rob: Da, e un argument foarte bun. Cred că dacă oamenii ar asculta acest ultim răspuns, asta ar explica multe. Toată lumea vrea să grăbească lucrurile, dar se pare că cea mai dură parte a procesului este să ai răbdare, chiar dacă foţele archonice şi cabaliste par a fi în creştere.
Acuma, la următoarea întrebare vreau să mă asigur că voi primi cumva un răspuns : Ar putea doar o singură bombă strangelet să distrugă întreaga planetă? Sau ar fi necesare mai multe, sau care e situaţia?

Cobra: Ar putea exploda întreaga planetă (N.MY: Cu o singură bombă strangelet) dar apoi reacţia ar fi oprită, pentru că Forţele Luminii ar fi capabile să oprească atunci când distrugerea ajunge dincolo de Văl. Chiar şi distrugerea unei singure planete nu e un risc care nu există, mă gândesc.

Rob: Da, bine înţeles. Centura de asteroizi, după câte înţeleg, a fost implicată într-un război anterior. A fost folosită o bombă strangelet pentru distrugerea planetei care era în acea poziţie a centurii de asteorizi ? (N.MY: Este vorba de fosta planetă Maldek, a 6-a planetă interioară – vedeți comentariul meu din mesajul lui Cobra despre Mişcarea de Rezistenţă.)

Cobra: Nici o bombă strangelet nu a fost detonată în interiorul acestui sistem solar, în nici un fel de război.

Rob: Ce fel de distrugere a cauzat acea planetă să explodeze ?

Cobra: De fapt, în timpul Războaielor Galactice au fost multe, aş spune, arme convenţionale, precum raze de plasmă, lasere – genul acesta.

(Nota MarYan: Şi aici FONDATORII sunt foarte clari, în mesajul transmis prin Sal Rachele şi editat în cartea sa, „Tranformări Planetare” : planeta Maldek a fost distrusă acum 3,2 milioane de ani în urma unui război devastator în care au fost detonate simultan peste 200 de bombe nucleare – cu neutroni – care se aflau îngropate sub Pământ, prin detonarea unei bombe cu neutroni „inamice” de putere şi mai mare.
A urmat un cutremur devastator care a rupt planeta în mai multe bucăţi, regăsite în prezent în „Centura de asteroizi dintre Marte şi Jupiter” şi al cărei cel mai mare fragment este cunoscut în prezent drept Asteroidul-Planetoid Ceres – considerat ca fiind cel mai mare Asteroid din Sistemul Solar ; totuşi, a fost clasificat în 2006 ca „Planetă pitică”.)

Rob: Ok. Dacă bombele strangelet încă sunt o ameninţare, ce reţine cabala să le activeze ?

Cobra: Bombele strangelet i-ar distruge şi pe ei. Ei nu vor să fie distruşi.
(N.MY: Acest argument de bun simţ şi alte câteva sunt expuse şi detaliate în mesajul lui Cobra „De ce întârzie Evenimentul ?)

Rob: Ok.

Cobra: E foarte simplu. Ei nu se pot proteja pe sine împotriva bombelor strangelet.

Rob: Foarte bine. Altă întrebare pe care câţiva oameni au pus-o, Lucrători în Lumină. Ai menţionat în ultima ta postare, care a fost foarte bună, că multă lume stă pe Internet şi citeşte despre schimbare şi vorbeşte despre asta şi comentează între ei ce e corect şi cine are dreptate şi cine greşeşte – în loc să îşi pună degetele pe tastatură şi să fie mai activi.
O întrebare pe care a pus-o cineva, câţiva oameni, de fapt : ar fi bine să ieşim pe străzi şi să protestăm, să aducem Evenimentul, arestările în masă şi schimbarea în guvern ?

Cobra: Procesul poate fi afectat dacă masa critică este atinsă într-o anumită ţară sau o anumită situaţie. Dacă sunt non-violenţi şi au un mesaj clar, atunci mass-media nu poate nega faptul. Apoi mesajul ajunge la marea masă a populaţiei, cum a fost cu „Mişcarea Ocupanţilor” (N.MY: „Occupy Wall Street”, adică „Ocupaţi Wall Street-ul”, din toamna anului 2011), masele începând să realizeze că ceva era în neregulă cu sistemul bancar.
Aşa că protestele îşi au rolul lor în procesul de eliberare şi este pentru cei care se simt ghidaţi să o facă.
Pentru ceilalţi, care sunt mai ghidaţi să răspândească informaţia online, este şi asta bine. Ambele abordări sunt necesare – abordarea fizică şi abordarea virtuală.
Ambele abordări sunt necesare şi binevenite în direcţia corectă şi cu strategia corectă, desigur.

Rob: Mulţumesc, a fost un răspuns foarte bun. Şi bine înţeles, orice protest este bine să rămână absolut pacifist şi non-violent, ceea ce conduce la faza următoare.
Ne aflăm în prezent în procesul numit „Primăvara Americană” şi să fiu sincer am fost foarte impresionat cu protocoalele lor pe care le-au postat. Fără arme, fără muniţie şi să rămâi complet pacifist. Cred că numărul foarte redus de participanţi care au fost prezenţi s-a datorat şi faptului că a fost promovat printr-un fel de „miliţie”, grup semi-militar care probabil a speriat pe anumiţi oameni un pic.
Ce gândeşti despre Primăvara Americană, acum ?
(N.MY: Momentul de declanşare pentru „Primăvara Americană” a fost stabilit pentru data de 17 mai 2014 – deci, doar cu trei zile înaintea acestui interviu.)

Cobra: Aş spune că principala problemă este că populaţia a fost programată ceva mai adânc şi că nu vor fi proteste de masă în Statele Unite înainte de Eveniment. Nu se întrevăd. Singura situaţie în care ar apărea proteste de masă în SUA ar fi o situaţie violentă care ar fi declanşată de către cabală.
De exemplu situaţia din Nevada, care a escalat. Imediat a fost un răspuns în masă din partea populaţiei pentru că, în momentul în care cabala ameninţa masele de oameni, acestea erau pregătite să se apere singure.
Dar în afara acestei perspective, nu vor protesta. Ceea ce este OK, pentru că de ceea ce este acum nevoie este conştienţa maselor în Statele Unite.
Tot mai mulţi oameni au nevoie să se trezească din starea de programare.


Rob: Da, şi aceşti oameni s-au mişcat ca să îi ajute să se trezească şi s-au mişcat, de fapt într-un efort patriotic, şi cu speranţă de non-violenţă, şi, după cum ai arătat şi tu, Rezistenţa a fost implicată în a se asigura că situaţia nu va escalada (în violenţă).
Deci mulţumim Rezistenţei pentru asta.
Vorbeam cu cineva despre Statele Unite şi despre lipsa protestelor în masă de acum, explicându-le că suntem o ţară foarte mare. Multe ţări le poţi străbate dintr-o parte în cealaltă în câteva ore. În America e nevoie de 3-4 zile. Aşa că acum este ceva mai dificil pentru oameni să facă mişcări ample, având constrângeri financiare. Vom avea nevoie de câţiva lideri carismatici, ca să putem merge înainte.

Cobra: Nu aş fi de acord cu asta pentru că oamenii ar putea face proteste locale în fiecare oraş din Statele Unite.

Rob: Ok, e un argument bun.

Cobra: Ei ar putea să vină împreună în orice mic orăşel şi să ajungă la o „masă critică”, trimiţând, astfel, mesajul acolo unde trebuie.

Rob: Da. A fost un punct când mă gândeam că poate „Primăvara Americană” a fost motivată de înalţii militari şi de Mişcarea de Rezistenţă. Dacă Evenimentul s-ar fi întâmplat în această Fereastră de Oportunitate (din Aprilie 2014), ar fi existat deja o „miliţie civilă” în Washington D.C., care să ajute în aceste momente.

Cobra: Nu, asta nu are legătură. Nu este parte a Mişcării de Rezistenţă.

Rob: Mulţumesc. Câţiva întreabă dacă s-a făcut vreun progres în privinţa eliminării „Invizibililor”, de la ultima postare a ta despre aceasta.

Cobra: Da, este un progres, dar sunt încă destui prezenţi. Deci, aş spune că s-a făcut un progres moderat.

Rob: Mulţumesc. Altă întrebare pe care am primit-o de câteva ori se referă la situaţia actuală privind eliminarea implanturilor eterice. Sunt ceva schimbări în această privinţă ? Dacă poţi, eventual, şi să dai oamenilor ceva mai multă informaţie despre implanturile eterice şi ce sunt şi cum progresează.
Câţiva ascultători sunt necunoscători în privinţa acestei informaţii. Aceştia sunt în creştere acum, pot spune după cei care sosesc şi vorbesc împotriva ta (râsete). Dacă vă uitaţi la ultima mea postare pe blog, prieteni, veţi vedea dovada că anumite informaţii de acolo sunt dezinformări totale despre Cobra.
Deci, spune-ne câte ceva despre implanturile eterice şi ce progres există în acest aspect.


Cobra: A fost un progres slab în această zonă. Implanturile eterice sunt cristale care au fost împinse în corpul eteric al fiecărui nou-născut pe această planetă de către reţeaua archonică. Aceste implanturi sunt acolo pentru a bloca conexiunile între persoană şi Sursă, Sinele Înalt, Sursa Vieţii.
Scoaterea acestor implanturi este un proces gradat. Se va petrece, dar va lua ceva timp.
Privitor la oamenii care sunt împotriva acestui mesaj, e simplu : archonii nu vor ca mesajul meu să iasă la suprafaţă. De aceea, ei influenţează anumiţi oameni să răspândească negativitate despre mine. Este doar un semn al disconfortului archonilor vis-a-vis de mesajul adevărului care ajunge la oameni.

Rob: Mulţumesc şi, dacă se poate, voi veni acum şi eu, personal, pentru a te sprijini, Cobra. Doamnelor şi domnilor, l-am întâlnit pe Cobra şi este o persoană reală. Este sincer, nu are o agendă neagră, afirmă informaţia precum îi este dată şi este o persoană pozitivă. Cu certitudine nu are legătură cu cabala în nici un fel şi intenţia sa este pură.
Aş dori să clarific că multă lume face aceasta. Oamenii îşi bagă părul în foc şi se îngrijorează despre lucruri şi dintre cei care ţi-au urmat calea şi s-au bucurat de informaţiile tale, câţiva dintre ei nu au fost capabili să ţină traiectoria şi au fost influenţaţi de gândirea negativă.
Oamenii mă întreabă despre asta şi eu le spun : ascultă, toate astea nu afectează faptul sau adevărul mişcării pozitive a Forţelor Luminii de eliberare gradată a planetei. Ştiu că victoria noastră este asigurată şi că nu se bazează doar pe faptul dacă oamenii cred sau nu informaţia de la Cobra.
Deci, am vrut doar să mă refer la faptul ca oamenii să-şi folosească discernământul, prieteni.
Fiţi foarte foarte limpezi în ceea ce credeţi şi priviţi la mesaj. Este pacifist ? Este informaţie nouă sau sunt fraze reciclate ? Este informaţie pozitivă, care în sine poate fi bună ?
Avem nevoie să ne folosim discernământul în ceea ce facem. Pentru cei dintre noi care nu ştiu, aveţi răbdare şi faceţi ce puteţi mai bine, lăsând cunoaşterea să meargă mai departe.
Ai fi de acord cu asta, nu-i aşa, Cobra?

Cobra: Da, sunt de acord cu asta şi aş spune că, după Eveniment, Mişcarea de Rezistenţă va aduce probe despre munca mea şi dovezi de necontestat, iar ei, oamenii vor şti.

Rob: Foarte bine. Iată altă întrebare. Una dintre persoanele care a fost cu tine în Elveţia, prietenul nostru Freddie, care a fost cu noi şi în Egipt, a vrut să ştie dacă echipa de la sol va fi activată în timpul Evenimentului.

Cobra: Da, anumiţi indivizi vor fi contactaţi în primele faze ale Evenimentului. Vor primi un apel telefonic sau un e-mail, sau chiar o întâlnire fizică cu un agent al Rezistenţei. Li se vor da câteva intrucţiuni dacă sunt dornici să coopereze. Li se vor asigura acţiuni specifice, cel mai probabil în legătură cu informarea maselor, sau menţinerea infrastructurii pe perioada fazei de tranziţie.

Rob: Foarte bine. Aceste informaţii merg la inimă pentru cei dintre voi care doresc să lucreze cu Rezistenţa, ruga voastră primind un răspuns.
Iată o altă întrebare de la cei care îl urmează pe Cobra îndeaproape şi ştiu toate informaţiile sale, mai ales voi, oamenii minunaţi din PFC, Portalul lui Cobra, pagina mea şi multe alte pagini de Facebook care sprijină şi împărtăşesc informaţiile lui Cobra.
Cred că, probabil, am putea-o pune ca o întrebare în două părţi. Prima întrebare : există încă vreo anomalie primară în planul astral ? – şi, cred că ai putea explica ce înseamnă asta, pentru acei oameni care nu ştiu despre acest aspect.

Cobra: Da, încă există anomalia primară în planurile fizic, eteric, astral şi mental din jurul planetei Terra, în interiorul structurii Vălului.
Anomalia primară este de fapt o distorsiune a materiei, care a fost creată în perioada haosului. Este o funcţie de undă haotică la nivel cuantic care este de fapt sursa întunericului. Această anomalie este în purificare şi curăţare acum, de către flota Confederaţiei Galactice, care intră în Sistemul Solar şi are de-a face cu asta, acum. Va lua ceva timp dar, da, se ocupă de asta chiar acum.

Rob: Eram foarte curios, am auzit de la sursa mea Judy Beebe, pe care o iubesc foarte mult, judybeebe.com. Ea este în contact cu Valiant Thor şi lucrează cu orice fel de informaţie.
Cum se face că hidrogenul este cheia vindecării şi comunicării ? Ea numeşte hidrogenul particula lui Dumnezeu pentru că, spune ea, nu are un neutron.
Deci sunt cumva curios în mod personal.
Norul lui Oort pe care l-ai menţionat, care a fost parte din ultima activare, a fost implicat cu cristale de gheaţă. A fost aceasta o parte a transmisiei de la navele-mamă galactice să folosească hidrogenul din Norul Oort să stimuleze schimbarea ?

Cobra: Norul Oort este de fapt o mare acumulare de mici nuclee de comete. Aceste nuclee cometare conţin multă apă, apă îngheţată, metan îngheţat şi alte substanţe. Şi da, navele-mamă au folosit aceste mici corpuri de gheaţă ca prisme care pot reflecta lumina de la Soarele Central Galactic în interiorul Sistemului Solar – precum prismele din lumina curcubeului, care trimit Lumina către suprafaţa planetei.
Poţi să simţi energia începând de sâmbătă (17 mai 2014), când portalul a fost activat.
Aceasta lumină curcubeu va fi prezentă de acum încolo. Va aduce trezie spirituală umanităţii şi va ajuta să vindece tot întunericul de pe această planetă.

Rob: Oh, ce frumos. E exact cum presimţeam. E minunat. O să aduc încă o întrebare aici şi apoi voi merge şi mai în profunzimea ezoterică.
Cineva a dorit să ştie, poţi să ne spui ceva despre Marele Atractor ?
Care este natura sa?

MARELE ATRACTOR

Cobra: MARELE ATRACTOR este o mare acumulare de galaxii care este atât de masivă, încât schimbă efectiv, aş spune, distorsionează spaţiul, timpul şi gravitaţia în jurul ei şi atrage galaxiile din împrejurimi către acesta. Există o forţă de atracţie foarte puternică către acel spaţiu.
Marele Atractor a trimis un semnal în acel cuadrant al Universului pentru Victoria finală a Luminii. Aceasta a declanşat rearanjări în masă al curentului energetic în galaxia noastră, galaxia Andromeda şi galaxiile vecine, având ca rezultat câteva schimbări care acum aduc navele-mamă în Sistemul Solar.
Drept urmare, asta va duce mai departe la „extragerea” cabalei de pe Pământ, în viitorul apropiat.

Rob: Asta e minunat. Această informaţie este întărită de dr. Fred Bell, prin a sa comunicare cu câţiva oameni din Galaxia Andromeda, precum şi de către Valiant Thor.
Dr. Frank Stranges a revelat, în ceea ce el a numit grupul cercului său interior (din care şi eu am făcut parte cu mândrie), că Valiant Thor a mers la marginea acestei galaxii să se întâlnească cu câţiva oameni din Galaxia Andromeda pentru planuri viitoare de eliberare.
Aşadar, totul este atras către Marele Atractor. Acesta este în mişcare lentă sau toate galaxiile vor converge într-un punct al acestui Mare Atractor ?

Cobra: Nu, nu. Asta nu se va întâmpla. Este doar un curent de energie care ne aduce mai aproape, într-o anumită măsură.

Rob: Ok, foarte bine. O ultimă întrebare aici despre lucruri mai materiale şi apoi trecem la aspecte mai ezoterice, pentru asculătorii noştri mai avansaţi.
Există ceva programat de către Forţele Luminii care ar trebui să aibă loc la finalul seriei de şapte cuadraturi Uranus-Pluto ? Nu ne referim la Eveniment, vrem doar să ştim dacă există vreo operaţiune particulară care trebuie să aibă loc la finalul acestui ciclu care se va încheia în martie 2015 – dacă poţi dezvălui asta.

Cobra: Aş spune că sunt multe operaţiuni care au loc şi care nu sunt determinate de cuadratura Uranus-Pluto. Aceasta declanşează anumite părţi ale acestor operaţiuni şi evidenţiază anumite aspecte ale acestor operaţiuni, dar operaţiunile în sine nu sunt determinate de momentul temporal al cuadraturii Uranus-Pluto.

Rob: Ok, mulţumesc. Am ascultat cu bucurie interviul tău cu Sean David Morton. Nu este prea familiarizat cu munca ta, pe care eu o cunosc personal. Partenerul său este Steve Travesty care este în contact cu mine de ceva timp şi care iubeşte cu adevărat munca ta, şi cu care am schimbat informaţii. El a pregătit majoritatea întrebărilor de aici.
Da, au fost sclavi ocazional folosiţi în construirea diverselor piramide şi desigur, au fost diferite grupuri de ET care au contactat Egiptul la acel timp. Aş dori, dacă ai putea să ne spui în concret despre Marea Piramidă Gizeh : sclavii nu au fost folosiţi pentru a construi în special această piramidă, nu-i aşa ?

Cobra: Sclavii au fost folosiţi mai târziu, în timpurile monastice ale Egiptului (N.MY: Perioada când Marii Preoţi controlau puterea Faraonului), când micile piramide au fost construite.
Piramidele mari au fost construite cu tehnologie avansată. Nu a fost implicată nici o muncă majoră cu sclavi, doar mai târziu, după ce multe milenii au trecut şi toată această cunoaştere a fost dată uitării.
Doar un mic grup de preoţi a rămas, care aveau ceva informaţii ale trecutului glorios. Ei au vrut să recreeze aceasta la o scală mai mică, şi acesta a fost timpul în care au fost folosiţi sclavii.


Rob: Da. Deci, pentru a fi clar, când aceşti extratereştri au făcut acele piramide mari, cu tehnologia lor înaltă, populaţia umană s-a alăturat cu bucurie pentru a crea aceste edificii care erau folosite ca dispozitive de energie liberă şi temple ale înţelepciunii care reflectau secretele şi misterele universului şi procesul de ascensiune. E corect ?

Cobra: Da, de fapt, aceste piramide erau construite în scopul iniţierii. Oamenii puteau intra în camere şi experimenta trăirea directă a Luminii. Ele erau folosite şi ca bănci de coduri de memorie, care erau pline de informaţie pentru generaţiile viitoare.

Rob: Mulţumesc pentru răspunsul despre piramide. Pentru cei dintre voi care nu mă cunosc, eu sunt un devotat al piramidelor şi este unul dintre lucrurile care m-a condus către calea mea spirituală cu Fred Bell. A fost o dorinţă intensă şi interes personal să aflu despre piramide, aceste edificii enorme şi altar către Domnul (Isaia, 19 din Biblie).
Ai vorbit ceva despre călătoria în timp în emisiunea lui Sean David Morton. Această călătorie a fost interesantă pentru mine pentru că am lucrat cu informaţie pleiadiană de la Fred, potrivit căreia navele lor spaţiale au deschis, de fapt, portaluri.
Dr. Frank Stranges mi-a spus că, atunci când călătorea dinspre Venus, o dată de la suprafaţă şi o dată din centru, a spus că, de fiecare dată, nava se ridica. A spus şi că, literalmente, vedea un portal spiralat, ca o poartă stelară care s-ar deschide, şi imediat ce apuca să gândească asta, portalul se deschidea chiar în faţa planetei.
Se pare că această călătorie în timp continuă şi spuneai că a fost dificil să mergi în trecut.
Andrew Basiago, în informaţile sale despre călătoria în timp, afirmă clar că lucrurile nu s-au schimbat în timp şi că nu se schimbă marile evenimente ; se pare că ei călătoreau în trecut doar să observe, nu să schimbe lucrurile.
Te duce într-o situaţie că îţi ameţeşte mintea.

Cobra: Pot explica asta. Nu este o călătorie în timp reală, este o simulare de timp unde poţi recrea trecutul din Registrul Akashic şi poţi avea o realitatea virtuală tri-dimensională cu trăire ca şi cum ai fi prezent în evenimentele trecute.

Rob: Ok. Deci, se pare că a indicat că a interacţionat cu oamenii acolo.

Cobra: Nu ar trebui să înteracţionezi cu oamenii acolo, căci ai putea schimba linia de timp.

Rob: A spus că a fost de mai multe ori, de pildă în timpul asasinării lui Abraham Lincoln. A spus că de fiecare dată când a fost, anumite lucruri s-ar fi schimbat, dar elementele primare ale experienţei erau aceleaşi. E puţin diferit.
Sunt cumva curios, dacă fasciştii neo-nazişti, Rumsfeld şi George Bush sr. ar fi clar implicaţi în schimbarea acelor linii de timp, potrivit celor spuse de el. De fapt, ei au avut în mod clar un plan de a încerca să influenţeze lucrurile de această natură.
Şi toate astea erau monitorizate de către forţele galactice mai înalte ? Ei nu ar permite nici unuia dintre tipii ăştia, accesul la aceste tehnologii exotice avansate.
Orice schimbare pe care o fac în liniile temporale este limitată, e corect ?

Cobra: Cabala nu poate influenţa liniile de timp. Nu este posibil. Suntem trecuţi de 21 decembrie 2012.

Rob: Ok, deci toate acele informaţii de dinainte au fost bazate pe asta. Toată tehnologia asta şi tehnologia camerelor de salt s-a terminat în acel punct din timp ?

Cobra: S-a terminat pentru cabala de la suprafaţă, da. Ei nu pot folosi acea tehnolgie.

Rob: Ok, foarte bine. Ce spui despre cei numiţi archoni, sau câţiva dintre ET-ii mai avansaţi : tot mai au baze pe Marte sau sunt toţi concentraţi aici, acum ?

Cobra: Aş spune că aceasta este informaţie clasificată în acest punct.

Rob: Suficient de corect. Mulţumesc foarte mult. Am vorbit în trecut despre Atlanţi şi cercul interior şi faptul că a existat o informaţie despre Sharula, cunoscută sub numele de Bonnie.
Cîţiva prieteni ai mei au fost prezenţi şi istoria ei este, Cobra, o să o spun foarte repede şi apoi poţi comenta : mama sa a fost o persoană de la suprafaţa Terrei care s-a măritat cu conducătorul de pe Telos (N.MY: Unul din oraşele Pământului Interior şi capitală a Agarthei).


Cobra: Da, sunt la curent cu acea istorie.

Rob: Ok, a încălcat o anumită regulă Telosiană şi a trebuit să-i fie interzis accesul de la suprafaţă. Ce s-a întâmplat a fost că i s-au arătat tunelele Agarthei de pe Terra. A fost dusă în diferite locuri la suprafaţa Terrei şi în diverse puncte de timp în care îi este permis să intre în tunele interioare, dar nu în câmpurile înalt vibraţionale ale Telos-ului din Terra Interioară.
Oamenii pe care îi cunosc şi care s-au întâlnit fizic cu ea mi-au spus că pielea ei este similară cu cea a pleiadienilor pe care i-am întâlnit. El a spus că ea avea un fel de gene orientale şi că arăta unic din punct de vedere fizic. Unul dintre lucrurile pe care le-au menţionat a fost că pielea ei era ca marmura.
Singurul ET pe care l-am întîlnit, acel Fred numit James, puteam aproape vedea prin pielea sa. Puteam vedea sângele şi venele puţin mai adânc decât pielea. Arăta aproape ca marmura şi vreau să spun că venele sanguine arătau albastre.
Nu ştiu dacă au într-adevăr sângele albastru, însă întrebarea este : cu aceste lumi înalt vibraţionale existente în Terra Interioară, cum va avea loc această interacţiune ? Ei sunt într-o frecvenţă complet diferită de noi, cei de la suprafaţă.
Nu e corect ?

Cobra: Într-o anumită măsură, da. Această interacţiune va fi gradată. Mai întâi, numai celor mai avansaţi indivizi li se va permite accesul în anumite zone, apoi îndrumarea va continua, ceea ce va face posibilă mai multă interacţiune.

Rob: Vreau să merg în nucleul Terrei, la Lumina spirituală şi Prezenţa care susţine această planetă în centru. Poţi vorbi despre Sanat Kumara, misiunea sa şi cum se leagă cu cercul interior Atlant, Maeştrii Ascensionaţi şi umanitatea ?


Cobra: SANAT KUMARA este un supraveghetor al întregii evoluţii pe această planetă pentru ultimii, aş spune, opt milioane de ani. Nu este prezent în corp fizic pentru că, conştiinţa sa este mult evoluată peste acest nivel.
El este prezent aici ca un Observator Tăcut care doar priveşte la întregul proces. Ocazional el trimite o rază de energie în sfera acestei planete pentru a aceelera evoluţia şi pentru a echilibra lucrurile şi a le armoniza. Oamenii care au atins propria lor ascensiune prin ciclul încarnărilor terestre primesc efectiv energie directă sau indirectă din transmisiile lui, pentru a asista procesul de Eliberare planetară.

Rob: Asta e o noutate minunată. Fred Bell a avut permanent o imagine a lui Sanat Kumara şi o lumânare care ardea în faţa acestei imagini în casa lui. A ars 35 de ani de când îl cunosc. Lumina nu s-a stins niciodat, era mereu transferată de la o lumânare la alta. Este o disciplină de luat în seamă.
Există vreo cale prin care oamenii de la suprafaţă, Lucrătorii în Lumină, ar putea să se conecteze la aceste prezenţe divine care supraveghează planeta şi să încerce să ajute Raza însăşi ?

Cobra: Da, desigur. Oamenii se pot conecta cu Maeştrii Ascensionaţi. Câţiva oameni pot ajunge şi conecta chiar cu Sanat Kumara, indirect, prin transmisiile de energie.
Aş dori să adaug aici că mulţi oameni au concepţii greşite despre Maeştrii Ascensionaţi, care au fost împrăştiate în trecut de către archoni.
Una dintre aceste concepţii greşite este aceea că ar exista un fel de evoluţie prestabilită a Maeştrilor Ascensionaţi (N.MY: Cu reguli bine stabilite, care să fie aplicate şi celorlalţi aspiranţi – „discipoli”), ceea ce nu e adevărat.
Maeştrii Ascensionaţi sunt fiinţe ale Luminii, care transmit energii în aliniere deplină cu Planul Divin, care este dinamic şi viu. Ei nu au nici o nevoie să controleze umanitatea. Nu au nevoie să aibă nici un fel de agendă.
Ei sunt aici numai pentru a ajuta la Eliberarea umanităţii, pentru că ei înşişi au trecut prin procesul de eliberare şi ar dori să împărtăşească acelaşi proces cu restul umanităţii.
Ei nu sunt maeştri în sensul de a fi deasupra noastră, ei sunt ca fraţii noştri şi surorile noastre care împărtăşesc aceeaşi esenţă cu noi. Singura diferenţă este că ei sunt deasupra programării Matricei.


Rob: Bun, mulţumesc Doamne că cineva e aici ! Mulţumesc, asta a fost o informaţie minunată.
Fred Bell mi-a spus câteva lucruri şi sunt interesat despre cum se leagă, dacă memoria mea e corectă şi ce înţelegi tu. A existat un oraş unde este acum Deşertul Gobi şi faptul că este un deşert este rezultatul unui tip de explozie, produsă, poate, în timpul războaielor Atlante, când oraşul a existat şi se numea Shambala. A explodat şi acum este un deşert.
Dar se păstrează ideea că, deasupra deşertului, în planul eteric, există un alt oraş care se numeşte „Shambala Minor” („Shamballa the Lesser”). E corect?

Cobra: A existat un oraş în planul fizic în Deşertul Gobi şi, da, a fost distrus de un război nuclear în timpul invaziei archonice din 1996.

Rob: Uau, aşadar, invazia archonilor a avut succes cu adevărat în anumite zone. Uau, asta e o informaţie foarte interesantă.

Cobra: Da, dacă invazia archonică nu ar fi fost atât de reuşită, am fi eliberat planeta, pentru că singura cale prin care cabala a putut rezista atât de mult a fost prin preluarea grilei energetice în planul eteric.

Rob: Pe asta ar fi important să se centreze oamenii cu atenţia lor, plină de Iubire, de Lumină şi de serviciu dezinteresat. Pivind afară către realitate, prieteni, realizăm că suntem mini-întrupări proiectate de Iubire ale Sursei Unice.
Această lume fizică, într-un sens, este o piesă divină - o iluzie. Dacă vedem şi realizăm Dumnezeul în toate şi reflectăm acea divinitate, cu atât mai repede se poate întâmpla Evenimentul. Dacă reflectăm câmpuri distorsionate ale decăzuţilor, ierarhii false şi energii care ne influenţează, susţinem şi prelungim existenţa matricei.
Avem responsabilitatea individuală ca să ne concentrăm intenţia şi gândurile pe Iubire şi Eliberare.
Voi împacheta asta un pic aici. Vroiam să mai iau câteva întrebări. Dacă ai putea vorbi despre cercul interior Atlant, care cred că au câteva puncte deasupra Terrei, poate sub complexul Gizeh în Luxor, un focar puternic de lumină în interiorul Himalayei.
Sunt diverse grupuri, care, apropos, sunt fizice ?
Interacţionează aceste fiinţe Atlante cu Telosienii, sau sunt ierarhii diferite în interiorul reţelei Agartha ?

Cobra: Ok, pas cu pas.
În primul rând, există grupuri fizice de Atlanţi sub suprafaţă, unii dintre aceşti oameni fiind în acelaşi corp de 25.000 de ani.
Grupul principal este în Himalaya şi sunt multe alte grupuri în alte zone sub suprafaţă. Sunt în comunicare cu reţeaua Agartha şi cu Mişcarea de Rezistenţă.
Cooperează împreună pentru eliberarea planetară.

Rob: Unul dintre marile lucruri care vor veni în viitor vor fi, desigur, revelaţiile, după ce totul va fi în siguranţă, după Eveniment. Dovada interacţiunii tale cu Mişcarea de Rezistenţă va fi adusă, dar desigur, multe alte mistere străvechi şi artefacte şi adevăruri ale istoriei acestei planete vor fi aduse la lumină.
Eventual, umanitatea va începe să interacţioneze în mod real cu aceste fiinţe ET. Ei îşi vor coborî energiile vibraţionale pentru a veni către noi, sau noi ne vom ridica vibraţional pentru a fi capabili să îi percepem şi să interacţionăm cu ei?

Cobra: Ambele. Ei nu-şi vor coborî frecvenţa lor vibraţională, dar îşi vor ajusta câmpul lor energetic pentru ca fiinţa umană să poată interacţiona cu ei. Aceste interacţiuni vor fi foarte scurte şi parţiale la început, cu partea cea mai avansată a populaţiei umane şi apoi, după ceva timp, aceasta se va extinde, pe măsură ce populaţia umană începe să se trezească şi să înţeleagă mai mult situaţia.
Va fi un progres treptat, care se va extinde apoi exponenţial.

Rob: Uau. Asta e chiar fantastic. Nu vreau să terminăm totul astăzi. Am avut ceva dificultăţi tehnice, prieteni. Asta va fi editat de un prieten de-al nostru şi vom avea transcrierea, de asemenea, făcută de o femeie minunată care s-a oferit pentru asta. Vom avea transcrierea şi o emisiune grozavă înregistrate aici.
Cobra, aş dori să îţi ofer această ocazie, din nou, ca să anunţi pagina ta web şi produsele pe care le ai sau orice altă informaţie despre evenimentele care vor veni şi pe care ai dori să le împărtăşeşti cu oamenii.
Şi, bine înţeles, un mesaj final de speranţă, pozitiv, şi ceva la care putem privi pe viitor.

Cobra: Aş spune că este un progres destul de semnificativ care s-a făcut cu privire la grupul Chimera în ultima săptămână, aproximativ. A fost un progres mare şi cu ultima activare de portal, aşa că lucrurile arată mult mai bine acum decât erau acum o lună. Acestea sunt veşti bune.
Aş dori să invit pe toată lumea să urmărească blog-ul meu : Cobra Portal 2012.
Vor fi noi evenimente care se apropie în iunie şi iulie şi, cel mai probabil, vor fi în Spania în iulie, apoi în Taiwan şi Thailanda.
Oamenii care doresc să îmbrăţişeze noua tehnologie pleiadiană pot vizita tachyonis.org. Puteţi arunca o privire.
Aş dori să invit pe toată lumea să participe la Meditaţiile de Eliberare. Avem nevoie să ajungem la un număr cât mai mare de persoane la fiecare final de săptămână, să asistăm şi să accelerăm procesul. Mulţumesc tuturor.

Rob: Mulţumesc din nou, Cobra. Am o ultimă întrebare. Multă lume a fost foarte fericită, mai ales de grupul Prepare for Change şi grupul Cobra. Au fost foarte fericiţi că aveam să fac acest interviu. Mă întrebam dacă am reuşit cu modularea, dacă consideri să facem o emisiune lunară cu noi aici la Prepare for Change, Victoria Luminii.

Cobra: Da, foarte probabil asta se va întâmpla, dar vom vedea cum funcţionează. Voi posta acest interviu şi cel mai probabil putem aranja asta. Vom vedea în următoarele zile.

Rob: Minunat. Mulţumesc foarte mult, Cobra şi fie ca Victoria Luminii să vină cât mai curând !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu