duminică, 22 iunie 2014

COBRA : Despre MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ (6 aprilie 2012)



Despre MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ
– 6 aprilie 2012

(Traducere de Altheea - „Terapii holistice”)





Nota MarYan :

Iată un mesaj tulburător, cel puţin pentru mine, deoarece l-am descoperit între multele mesaje ale lui COBRA şi, cel mai „tare”, am primit confirmări repetate că ESTE REAL !

Deşi sună ca un scenariu din multele filme S.F. de acest tip apărute în ultimii ani, acest mesaj, care parcă „iese” din seria „Matrix”, se pare că este realmente ADEVĂRAT.

Pe lângă mesajul transmis de Inimă care îmi semnala ferm că nu este doar o poveste, amicul radiestezist a avut şi el o mare surpriză atunci când, luând, „idee cu idee”, „a primit” confirmări radiestezice că informaţiile sunt în cea mai mare parte veridice.

Fie că este vorba de existenţa lui „Michael”, de începutul Mişcării de Rezistenţă şi de organizarea acesteia în subteranele metroului New-York-ez, până la Planeta X şi bazele de pe aceasta (dar şi din alte locuri) din care Mişcarea de Rezistenţă este coordonată, prin Pleiadieni (şi nu numai), împreună cu alte detalii prezentate în material – toate acestea s-au arătat a fi efectiv REALE. Punct.

Pentru cei mai puţin deschişi la aspectele spirituale, holistice ale vieţii, poate că toate acestea li se vor părea a fi „poveşti” – şi este „în regulă”, este alegerea lor la nivel interior, de a nu fi perturbaţi din propria lor „linearitate” (cale liniară).

Dar nu „contactul” cu aceştia ne preocupă pe noi, ci cu cei deschişi şi care percep IMAGINEA DE ANSAMBLU, legată de Momentul acesta teribil de tensionat, care aduce, pe de-o parte, MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ, ca vârf de lance pe Pământ a Forţelor Luminii (alcătuită din miriade de fiinţe extraterestre benevolente, adică dintre cei care sunt „în serviciul pentru ceilalţi”) şi, de cealaltă parte, CABALA cu toată „gaşca” respectivă (Illuminati nazi, iezuiţi, reptilieni, familiile nobilimii negre, avându-i în fruntea tuturor acestora pe Archoni) şi, evident, la mijloc, UMANITATEA deasupra căreia „planează” spectrul (benefic) al EVENIMENTULUI...

Această imagine simplificată la maxim sper să vă poată orienta la modul cel mai simplu spre identificarea CONTEXTULUI COSMIC în care se desfăşoară în Prezent Evenimentele, ca pregătire a EVENIMENTULUI...

Însă, despre Rostul şi Rolul nostru din aceste momente teribil de tensionate şi decisive pentru evoluţia „Balanţei Cosmice” a Evenimentelor din Prezent, voi detalia într-un viitor şi apropiat Editorial – care, pare-se că „se cere”...

Acum, doar vă las să STUDIAŢI cu maximă atenţie şi totală relaxare aceste informaţii care, peste puţin timp, vor fi cunoscute ca făcând parte din „Începuturile pregătirii Evenimentului”.

...Şi, până la promisul Editorial,  Acum şi Aici nu pot să mă opresc pentru a puncta, referitor la EVENIMENT : vă sugerez să NU-L MAI AŞTEPTAŢI, resemnându-vă din postura de „spectator” al evenimentelor, ci real-mente să ACŢIONAŢI, lucrând temeinic zi de zi, cu Lumină, la Edificarea propriei voastre Vieţi !

Aici, materia primă este gratuită şi abundentă : LUMINA.



Şi cât de importantă este ACŢIUNEA în aceste momente ! o atitudine „pozitivă”, trăită „în Lumină”, Aici şi Acum, poate schimba traiectorii ale unor Vieţi şi Destine care au parcursuri liniare şi pe aceleaşi „trase” (ale durerii, suferinţei, sărăciei şi nefericirii) de mii şi chiar sute de mii de ani...

Unde şi când mai găsiţi prea curând acest „gheşeft”? – ca, în câţiva ani de „Lucrul cu Lumina, În Lumină”, să echilibraţi energii ne-luminoase care vă „atârnă” de zeci de mii sau chiar de sute de mii de ani, iar altora, poate chiar de pe la începuturile vieţii individuale, echivalente cu câteva miliarde de ani pământeşti...


Aşadar, SPOR LA TREABĂ !




Începutul

În anul 1975, un agent de informații cu nume de cod MICHAEL, a aflat că este urmărit de Illuminati.

El a adunat în jurul său un grup de 12 agenţi operativi, în scopul de a se proteja.

În timp ce acesta stătea ascuns, a descoperit un labirint de tuneluri sub sistemul subteran de metrou din New York. Ei au intrat în tunele, dispărând de la suprafață și regrupându-se acolo.

Deci, Organizația s-a născut, având centrul său principal de comandă în cadrul sistemului de metrou din New York.


Prin intermediul vastei re
țele de spionaj pe care Michael încă o mai avea la suprafaţă, a venit în contact cu alţi agenţi operativi care luptau împotriva Illuminati-lor, și mulți dintre ei au mers în subteran și s-au alăturat organizației.

Obiectivul lor principal a fost de a răsturna pe Illuminati
și a oferi tehnologii avansate umanităţii.

Calculatoarele personale pe care le cunoa
șteți acum au fost dezvoltate cu asistența acestei organizaţii, și am văzut personal o cameră plină cu rânduri de calculatoare ca acestea, şi care au fost dezvoltate în principal în acest centru de comandă, încă din 1977.

Organiza
ția a avut contact cu civilizația (pozitivă) din AGARTHA, care a existat de milenii în caverne subterane. Ei au avut contact şi cu Andromedanii pozitivi încă din 1977 (N.MY: Vedeţi şi corelaţia cu informaţiile oferite de TOLEC despre Consiliul Andromedan), dacă nu înainte ; astfel, am văzut în hangarul lor subteran o elegantă ambarcațiune Andromedană în formă de trabuc de argint.

La începutul anilor 1990, au avut o oarecare influen
ță în a se asigura că Internetul s-a extins de la ARPANET militar în domeniul public.


For
țele întunecate Illuminati și din afara planetei au lansat o ofensivă în 1996 pentru a distruge Organizaţia ; au fost lupte fizice dramatice în tunelurile subterane și caverne, care aproape că au distrus Organizaţia și, de asemenea, aproape că a distrus Agartha.



(Nota MarYan :

Acum este mult mai uşor să citim toate acestea, însă aceste aspecte legate de afectarea semnificativă a Organizaţiei şi chiar a Agarthei – lumea subterană de tip 5D, eterică, din „Pământul Interior”, cea care a susţinut cu adevărat energia Planetei (Mama Pământ) în toate aceste zeci şi sute de milenii de control al întunericului – au fost confirmate punctual, în mod repetat, la măsurătorile neconvenţionale.

De fapt, a fost puţin uimitor şi cutremurător, când prietenul radiestezist, exact înainte de a primi de la mine acest text al lui Cobra, a primit informaţii – prin metoda neconvenţională – despre afectarea dramatică a Agarthei şi Shamballei prin „experimentele nucleare subterane” efectuate de cei din Cabală exact în acest scop.

Şi, cel mai cutremurător, cel puţin pentru mine şi el, a fost informaţia care spunea cum Cabala, prin această metodă, au fost foarte aproape de a distruge protecţia Agarthei, fiind la un pas de a fi invadată.

Vă daţi seama ce ar fi însemnat aceasta pentru Pământ : însăşi inima eterică a planetei invadată, „Centrul de Comandă” al acesteia preluat şi controlat de Cabală, care ar fi dus la „resetarea Ritmului acesteia” după scopurile şi intenţiile Archonilor şi reptilienilor – iar TOLEC ne povesteşte deja, în mesajele sale, cum erau planurile acestora de „reptilienizare” a planetei noastre, ca un pas important de „reptilienizare” a întregii Galaxii şi apoi al acestui întreg Univers...

Ei bine, în tot acest – dramatic – context, amicul vorbea de atacurile întunecaţilor asupra Agarthei, pentru preluarea controlului acesteia şi de cât de aproape au fost aceştia de acest moment – ca, în ziua următoare, amicul să primească prin mine acest mesaj al lui Cobra în care, iată, se vorbeşte de exact aceeaşi informaţie, extrem de tulburătoare !

Dincolo de „minunarea” în faţa sincronicităţii, rămâne cutremurarea în faţa informaţiei despre aceste atacuri teribile asupra celei mai sensibile zone a planetei şi cât de aproape au fost cei din Cabala, la acele vremuri, de a prelua controlul...

Încă odată, acum este relaxant să citim „din fotoliu” ce anume „a fost”, dar putem percepe dramatismul acelor apropiaţi ani care acum îşi transferă în prezentul lui 2014 ESENŢA acelui dramatism : Acum este „cântecul de lebădă” al celor din Cabala care, „puşi cu spatele la zid”, nu mai ţin cont de nimic şi „trag în tot ce mişcă”...

De aceea, acum este atât de importantă atenţia crescută şi responsabilitatea noastră totală acordată acestor „ultime momente” pentru Eliberarea planetară – care, iată, aceste momente mai pot avea ca durată câteva săptămâni, câteva luni sau, din păcate, chiar şi câţiva ani...

Încă odată : aceasta nu ţine doar de „Voinţa Divină”, despre când „ar avea chef” Dumnezeu să trimită Semnalul / Raza din Centrul său Divin – aflat în Centrul Universului – ci are legătură directă cu acţiunile noastre, ale tuturor umanilor încarnaţi şi cu efectele acestor acţiuni – care pot însemna mai multă Lumină pe Pământ şi având ca efect SCURTAREA ACESTUI MOMENT de dinainte de EVENIMENT, pe care, acum, îl trăim cu atâta tensiune şi chiar dramatism...)
 
Marele ATRACTOR

Într-o asemenea situaţie de forţă majoră a fost conceput un plan pentru a contracara acest lucru (N.MY: Distrugerea Agarthei şi a Organizaţiei – actuala Mişcare de Rezistenţă).


La începutul lui decembrie 1999, cei din Pleiade au contactat Mişcarea de Rezistenţă de pe Planeta X, determinând acolo o revoltă masivă împotriva Illuminati, aceştia fiind învinşi în aproximativ trei săptămâni, astfel că au trebuit să fugă în bazele lor de pe Marte şi Lună.

La acea vreme, mul
ți luptători pentru libertate au intrat în Organizaţia subterană, astfel încât cele două forțe s-au integrat și a apărut ca una, iar acum se numeşte MIŞCAREA DE REZISTENŢĂ.

Forţa lor sporită a transformat cursul evenimentelor, din acel moment for
țele întunecate bătând în retragere.


În anii 2000
și 2001, Illuminati şi-au pierdut bazele lor de pe Marte și Lună, precum și din alte zone din sistemul solar.

În acelaşi timp, cu ajutorul Pleiadelor
și Confederației Galactice, toate forțele rămase în sistemul solar, şi formate din reptilieni, draconieni și (zeta)reticulieni  (N.MY: omuleţii cenuşii) au fost eliminate.

Cu toate acestea, pentru a crea panică, aceştia au pus în scenă evenimentele din 9/11 (N.MY: din 11 septembrie 2001, cu distrugerea Turnurilor Gemene din New-York), ultima lor fortăreaţă fiind Pământul.





Planeta X

Planeta X este o planetă la marginea sistemului nostru solar.

Suprafața sa nu este potrivită pentru viața fizică, dar în subteran există un vast sistem de tuneluri și baze, care au fost sub controlul Illuminati până în 1999, iar acum este în mâinile forțelor Luminii.

În 2002, din Pleiade mi s-au transmis informaţii exacte cu privire la caracteristicile
și elementele orbitale ale planetei. Aceasta are în interior rocă, iar suprafața sa este acoperită cu metal îngheţat, ceea ce îi conferă o nuanță albăstruie. Diametrul său este de 9.400 mile, iar masa sa este de 0,76  din masa Pământului. Axa semi-majoră de orbită este de 70 U.A., iar înclinația sa este de 40 de grade.

Imagina
ți-vă bucuria mea și surpriza când am descoperit un articol scris de astronomul japonez Patryk Lykawka, care a declarat în 2008 că, „ipotetic”, planeta X ar trebui să fie compusă din rocă și gheață, diametrul său ar fi între 6.200 și 9.300 mile și masa sa între 0,3 și 0,7 din masa Pământului. Axa semi-majoră de orbită trebuie să fie între 100 și 170 U.A. și înclinația de până la 40 de grade...


Principalul motiv pentru care astronomii nu au descoperit încă în mod oficial această planetă este că acestora li s-a interzis de către Cabală să raporteze cu privire la aceasta.

De asemenea, astronomii caută în principal noi planete în apropiere de ecliptică, dar din cauza orbitei sale foarte înclinate (a planetei X), există suspiciuni cu privire la existenţa acesteia.


(Nota MarYan :

Îmi cer scuze de lungimea comentariilor, însă cred că sunt importante pentru subiectul abordat, iar acesta, pentru mine, îl găsesc a fi chiar „senzaţional”...

Abia acum, citind cu atenţie despre ce spune Cobra legat de „Planeta X”, am realizat importanţa, pentru mine, a acestei informaţii...

Citind în articole de pe Wikipedia sau din orice alt articol „ştiinţific” de pe Internet, veţi afla imediat despre faptul că această „Planeta X” este „trans-neptuniană” – adică se află imediat dincolo de orbita lui Neptun – şi că este explicată şi „anunţată” inclusiv prin discrepanţele dintre orbitele calculate şi cele reale ale ale lui Jupiter, Uranus şi Neptun.

Acum este momentul să „ne lăudăm” şi noi puţin : în lucrarea de care am tot amintit pe blog, „Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Volumul I : Actualizarea profeţiilor”, pe care am scris-o ajutat fiind şi de informaţiile amicului radiestezist şi lansată în 12 decembrie 2012 – 12.12.12 – printre multe alte informaţii lansate atunci „în premieră”, vorbeam şi despre „Structura reală a Sistemului nostru Solar”.


 
Acum nu insist asupra altor detalii, despre faptul că aminteam de Vulcan, ca primă planetă eterică a Sistemului Solar, de fosta Maldek – care orbita, înainte de a fi distrusă, în zona actualei Centuri de Asteroizi dintre Marte şi Jupiter (și care reprezintă, în fapt, însăşi resturile acelei planete) – şi despre alte imedite detalii, legate inclusiv de structura Soarelui nostru fizic şi „anatomia” sa eterică, de dincolo de coroana solară, ci mă limitez la prezentarea faptului că, din studiile noastre, a rezultat la un moment dat că există o „planetă X” aflată în apropierea lui Neptun, cu care îşi intersectează orbita.

Acest detaliu a rezultat din măsurătorile succesive efectuate cu prietenul radiestezist şi în urma cărora concluzionam, uneori, că această planetă şi-ar fi avut orbita înaintea lui Neptun, însă în alte momente apărea ca fiind după Neptun...

La început debusolaţi amândoi de aceste informaţii contradictorii, la un moment dat ne-a sclipit ideea (confirmată, la fel, radiestezic) : această planetă are orbita înclinată, cumva ca şi Pluto, şi mult mai alungită, din care cauză intersectează orbita lui Neptun, mai circulară, în patru puncte.

Din această cauză, în unele momente se află pe o orbită „înaintea” lui Neptun (faţă de Soare), ca, atunci când ajunge pe partea de orbită aflată după orbita lui Neptun, să fie „în spatele” acestuia...


 
De aceea, în carte am „aşezat-o” înaintea lui Neptun şi am denumit-o „Planeta X”, pentru că... era a zecea planetă în sistemul pe care eu cu amicul meu l-am „descoperit” împreună, pentru Sistemul nostru Solar...

...Iar acum, citesc despre ce zice Cobra şi ceilalţi astronomi, cu ultime informaţii despre această „Planetă X”, informaţii despre ale căror detalii eu nu avusesem habar până acum (iunie 2014) !

Faptul că acum îmi permit să fac afirmaţii nu doar de genul „precum a spus Tolec”, sau „cum ne precizează Alkesh”, ci şi „PRECUM AM SPUS ŞI NOI, ÎNCĂ DE ACUM DOI ANI” – daţi-mi voie să mă simt puţin „relaxat”, dar şi „uimit”, căci acum realizez sincronicitatea informaţională, abia după câteva lecturi ale articolului lui Cobra...)


Deoarece este un obiect destul de mare, ar fi destul de u
șor de văzut, chiar și cu telescoape amatoare mai mari, dacă știi unde să te uiți.

Și oh, apropos, aceasta NU este Nibiru şi nu se va prăbuși pe Pământ.

(Nota MarYan :

În această privinţă, FONDATORII, prin Sal Rachele, sunt foarte precişi : Planetoidul Nibiru va ajunge cel mai aproape de Pământ în Ianuarie 2030, generând al treilea moment de Portal Planetar al Saltului Galactic care va produce alte fluctuaţii masive în câmpul electro-magnetic al planetei şi care vor oferi oportunitatea altor Salturi Cuantice majore pentru cei care vor fi pregătiţi în preajma acelor momente.

Însă, până atunci, cum mai aminteam şi cu alte ocazii, se pregăteşte al doilea Portal Planetar major, oferit prin apropierea de Pământ în Mai 2017 a Cometei Annanhutak, odată la 10.500 de ani...)




Evenimentul

Evenimentele 9/11 s-au dovedit că au fost plănuite de Cabală. În schimb, acesta a servit ca un declanşator de trezire care a ajutat mulţi oameni să îşi dea seama ce se întâmplă cu adevărat, dincolo de propaganda mass-media.

Această nouă con
știentizare a făcut mai ușor de realizat planul Mișcării de Rezistență de răsturnare a Illuminati-lor de pe planeta Pământ.


Până în 2003, aceasta a reu
șit să îndepărteze toate bazele militare subterane de adâncime, rămânând funcţionale numai porțiuni superioare ale acestor baze.

De atunci, Mi
șcarea de Rezistență a infiltrat circa 300 din agenţii săi în interiorul rețelei Illuminati, cea mai mare parte în poziții de top : militare și în agențiile de informații.

Aceşti operatori sunt nedetectabili şi Illuminati nu au nicio idee despre cine sau unde sunt.


În ianuarie
și începutul lunii februarie a acestui an, 2012, Mișcarea de Rezistență A CONFISCAT cea mai mare parte de aur, care a fost în mâinile Illuminati.

Deci, dacă te întrebi unde este aurul Yamashita, acum ştii răspunsul.

Nu este în Groapa Marianelor, nu este în Fort Knox, nu este în beciurile din vilele şi palatele private Rothschild, nu este în casele din apropierea aeroportului Kloten, nu este în seifurile UBS din Zurich, nu este răspândit în seifuri de mici bănci din întreaga lume, aflate sub control iezuit.

Acesta se găseşte în camerele subterane ale Mişcării de Rezistenţă
și, după eveniment, va fi returnat umanităţii și va servi ca rezervă pentru o monedă nouă, care va însemna abundenţă pentru toată lumea.


Ideea de a concepe un plan de a răsturna re
țeaua Illuminati a fost acolo încă de la formarea Organizaţiei în 1975.

În 1977 am vorbit cu omul care a conceput acest plan. Documentul pe care Drake l-a văzut în jurul anilor 1979 a fost, probabil, o versiune timpurie a acestui plan.

Ideea de la începuturi a fost ca armata să preia și să răstoarne pe Illuminati sub îndrumarea Organizației, și mai târziu, a Mișcării de Rezistență.

Din cauza trezirii spirituale care s-a întâmplat după 11 septembrie 2001, planul ini
țial a fost revizuit.

Acum, nimeni nu va mai ameninţa planeta. Mișcarea de Rezistență va susține în principal armata, doar cu date secrete despre Illuminati și câteva sfaturi logistice, dar va rămâne în cea mai mare parte în spatele scenei.

Armata va sus
ține autoritatea civilă (prin generalii federali din SUA și Interpolul din întreaga lume), care va susține aplicarea legii pentru arestarea membrilor Cabalei.


Mi
șcarea de Rezistență are experiență cu răsturnarea Cabalei și planurile de eliberare, deoarece au făcut acest lucru pe planeta X, încă din anul 1999.

Ei au contact fizic (nu telepatic) cu Pleiadele
și alte rase E.T. pozitive în cadrul Confederației (N.MY: La fel ca şi ALKESH, aflat în contact direct, la nivel eteric, 5D, cu siriusienii de pe Nava Mamă Siriusiană), care le dau zi de zi informaţii cu privire la fiecare membru din Cabală, despre cine sunt, ce fac, chiar și ceea ce cred ei.



Illuminati NU AU acum UNDE SĂ SE MAI ASCUNDĂ.


Nici o autoritate umană nu va decide când aceasta este pe cale să se întâmple. Ultimul cuvânt, atunci când evenimentul va trebui să se întâmple, vine direct de la Sursă.

Acesta este un eveniment de importan
ță cosmică.

Planeta Pământ, aflată în trecut sub controlul for
țelor întunecate, este pe cale de a fi eliberată, iar acest lucru va trimite valuri de Lumină de-a lungul Galaxiei.

Chiar înainte de eveniment, Sursa va trimite un impuls de lumină, prin Confedera
ția Galactică și Pleiade (N.MY: Iarăşi, informaţia corespunde întocmai cu informaţiile oferite de siriusieni prin Alkesh, românul nostru...), care va instrui cei 300 de agenţi ai Mişcării de Rezistenţă de la suprafața Pământului, pentru a contacta persoanele-cheie din interior, care vor aplica legile militare, și apoi operațiunea va putea începe.


După ce opera
țiunea va fi finalizată cu succes, ar putea exista oameni care ar dori să profite de situație prin stabilirea propriilor lor guverne, confiscarea fondurilor, etc.

Deşi Cabala va fi îndepărtată, eliminată, acest lucru nu înseamnă că lăcomia umană
și setea de putere vor fi exterminate. Ele fac pur și simplu parte din caracterul uman, pentru un anumit procent din populația umană neiluminată.

Sigur că Mişcarea de Rezistenţă
știe cine sunt acei oameni, acţiunile lor sunt monitorizate și nu li se va permite să profite de situație.


Până când va fi atins un anumit grad de con
știentizare pe planetă, Mișcarea de Rezistență va fi în spatele scenei, în beneficiul omenirii.

La un moment dat, cel mai probabil nu cu mult timp înainte de primul contact cu extratereştrii pozitivi, ei vor dori să se facă publici.


Ei au creat un FOND de 120 de trilioane (N.MY: Mii de miliarde) de dolari, care vor fi acordaţi întregii omeniri, împreună cu alte pachete de prosperitate.

Ei sunt în posesia unor tehnologii foarte avansate, cea mai mare parte de origine extraterestră.

Aceştia vor oferi o asisten
ță discretă pentru punerea în valoare a 6.000 de invenţii care au fost dezvoltate de genii din întreaga lume, dar care au fost suprimate de Cabală (N.MY: Vedeţi tehnologiile dezvoltate de Tesla şi mulţi alţi minunaţi...).

Apoi cei din Mişcarea de Rezistenţă vor introduce unele dintre tehnologiile proprii, care sunt chiar şi mai avansate.


Acest blog (www.2012portal.blogspot.com) a fost creat în baza instrucţiunilor primite din partea Mişcării de Rezistenţă, cu scopul de a instrui popula
ția de la suprafață cu privire la anumite evoluții ale evenimentelor începând cu anul 2012.

Multe grupări ale Mişcării de Rezistenţă de la suprafa
ță citesc acest blog, deoarece conține unele comunicări codificate pentru ei.

INTERNETUL este cel mai simplu mod de a le oferi anumite informaţii nu foarte sensibile, cel pu
țin acea parte care poate fi transmisă în condiții de siguranță, prin intermediul acestui canal public.

În viitor, Mi
șcarea de Rezistență poate decide să ofere unele comunicări publicului larg (N.MY: Este ceea ce se întâmplă deja în prezentul lui 2014), urmând ca, ulterior, acest blog să devină un canal de comunicare oficial pentru Mișcarea de Rezistență de pe suprafaţa acestei planete.





8 comentarii:

  1. NAMASTE DRAGII MEI !!! Ma asteptam sa citesc zeci de comentarii,dar se pare ca in afara de a lua la cnostiinta ,multzi se complac in a fi doar cititori. Ce as putea eu sa fac si cum sa fiu util asa ca simplu si anonim cetatean visatorul perpetuum la o lume curatzata de LACOMIE,RAPACITATE,POLARIZAREA BOGATIILOR TERESTRE ALE UMANITATII DE A FI SMULSE DIN MAINILE PUTZINILOR care au pactizat cu tot ceea ce mintea umana poate concepe mai distructiv ??? Eu cred ca se vor gasi destui oameni purtatzi de sincere sentimente si dispusi sa dea o mana de ajutor acolo unde li se permite in a aduce mai grabnic LUMINA PE PAMANT.Eu sant unul care cu toata determinarea fac parte dintre aceia ? ce am de pierdut ? Sufletul meu e doar al celui care mi l-a dat ! GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă George(deDrobeta), probabil că informaţiile oferite aici sunt atât de "copleşitoare" chiar şi pentru "Lucrătorii în Lumină", inclusiv români, încât nu prea mai au putere să comenteze. Cuvintele chiar "sunt de prisos", poate, atunci când oamenii simt şi trăiesc ca într-un "serial" ceea ce citesc în acest articol...

      Pe de altă parte, ai (încă) dreptate, căci mulţi încă se complac în postura de "cititori", adică "spectatori" ai propriilor lor vieţi. Deşi poate că simt şi ei că "ceva" chiar deosebit se petrece, obişnuinţa lipsei de curaj şi a "dresajului" de a sta "în cuşca" aceluiaşi MATRIX multi-milenar, îi face să se menţină în pasivitate, uitând de ei înşişi şi de Fiinţa interioară...

      ...Nu este de judecat, ci doar de observat şi de înţeles, pentru ca noi să nu ne pierdem în "judecăţi" şi eventuale dramatice "condamnări"...

      Oricum, nu mai avem timp de aşa ceva : sunt atâtea de făcut, că nu mai este timp de pierdut cu com-pătimirea... rămânând doar Practica întru Lumină, în Lumina ComPasiunii...

      Spor-nicie şi Bucurie plină de Lumină !
      MarYan.

      Ștergere
  2. Au trecut 2 ani si nu se vede nici lumina,nici bucurie pe fata pamantenilor.Lucratorii cu Lumina au fugit pe alta planeta.Cred ca nu putem sa iesim din Matrix.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca este in planul divin sa iesim, atunci se va intampla acest lucru. Este adevarat si de inteles ca, uitandu-ne la situatia actuala din Romania si peste tot pe Pamant, nu prea se intrevede capatul tunelului... din cate intuiesc, nu cred ca s-au trezit inca toti lucratorii/luptatorii in lumina iar multi din cei treziti sint hartuiti in continuu la nivel energetic (in functie de misiune/de cat de mult deranjeaza cu trezirea lor si de pachetul de incarnare pe care l-au acceptat obligat fortat), ceea ce face ca totul sa fie foarte dificil. Citeam despre contractele abuzive de incarnare pe planeta Pamant si speranta ca, o data incarnati, ne descurcam noi cumva sa iesim din ele. Cred ca a fost mult mai greu decat ne asteptam. Problema e ca nu ne amintim mai nimic cand venim aici despre cine sintem si ce avem de facut intrucat se sterge in mod abuziv memoria si astfel nu stim nici ce am semnat, dar stim probabil la un nivel destul de profund ca trezirea egal agresiune energetica (am inceput sa sterg acest contract si casc in continuu...). Cu cateva exceptii rare de oameni care reusesc sa manifeste de la varste fragede cine sint si ce au de facut aici, multi din noi ne confruntam cu blocaje de toate felurile: sigilii artificiale, implanturi, paraziti eterici, atacuri, scuturi energetice/plasme in jurul fiintei... ceakrele blocate, darurile blocate, capacitatile speciale blocate... plus tot pachetul de magie/vrajitorie/entitati/paraziti... karma si balast energetic planetar care nu ne apartine... Cand te trezesti deodata cu toate astea pe tine, nu stii ce ai, investighezi si constati ca nimic din terapiile cunoscute nu functioneaza ca sa te cureti si iti ia foarte mult timp pana te prinzi cum sta treaba, ca sintem prizonieri pe o planeta pe care o credeam libera. Ganditi-va numai daca s-ar putea trezi profeticii 144.000, cum ar fi? Aceste fiinte au venit cu un plan de misiune si calitati cu adevarat exceptionale pentru a ajuta umanitatea si nu cred ca sint lasati sa-si faca treaba. Din intelegerea mea, fiecare din noi e conectat la reteaua energetica artificiala a Pamantului, faimosul matrix, care ne tine blocati intr-o realitate fictiva. Cu fiecare fiinta care se trezeste si incepe sa-si revendice suveranitatea si divinitatea, acest matrix incepe sa se sparga la propriu. Vibratia fiecarei fiinte conteaza la nivel planetar. Daca se trezesc cei mentiontati mai sus, vibratia lor este extrem de mare si au capacitatea sa sparga la nivel energetic aceasta "vraja" si sa contribuie esential la eliberarea planetei. In plus, ei poarta la nivel genetic sablonul originar divin de creatie a rasei umane si pot restaura acest sablon care in momentul actual este foarte distorsionat. Acest razboi nevazut dar foarte simtit, inegal si pervers pe care il experimenteaza unii dintre noi, cred ca a depasit toate limitele. Totusi, in ciuda tuturor greutatilor, e de datoria noastra sa pastram speranta vie ca o vom scoate la capat, trebuie sa stam uniti pentru un scop comun care e mai presus de scopurile si vietile noastre individuale si mai ales sa impartasim informatia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, dragă "Anonim", pentru timpul acordat acestui comentariu, întins cât un mic Editorial :), care sintetizează idei şi informaţii pe care noi le-am tot "pritocit" pe toate feţele pe blog, în ultimii ani...

      Ceea ce doresc să punctez, acum, cât mai pe scurt, se referă la ACTUALITATEA acestor alegaţii şi comentarii legate de Matrix, COntracte de Încarnare şi alte chestiuni care pot induce depresia.

      Da, problema a fost extrem de delicată, chiar dură, adică dureroasă, însă Buna-Vestire cu care venim - şi pe care o punctează inclusiv Cobra, în ultimele sale mesaje - se referă la faptul că ne apropiem foarte rapid de PUNCTUL CRITIC în care toate aceste dureri vor deveni (H)IStorie, căci Vremea Eliberăii este mai aproape decât putem crede (ne mai desparte "un deget grosime" - după estimarea unui ultim mesaj primit) de Eliberarea Planetară de la Suprafaţă !...

      În rest, haideţi să lăsăm aceste "resturi" şi detalii către roţile minţii, iar Noi (Fiinţa care Suntem) să ne Bucurăm că Suntem, Pur(i) şi Simplu(i).

      Cu Bucurie,
      MarYan.

      Ștergere
  4. MarYan, ce intelegi tu prin aceasta "eliberare" si prin "eveniment"? Un deget grosime e o chestiune de luni, ani? Se pare ca sint din nou amanari :(... Din cate inteleg eu, eliberarea nu inseamna neaparat si ascensiune. Se elibereaza planeta de fortele intunericului cu tot tacamul, dar la nivel individual cum ramane cu pleiada de blocaje artificiale pe care le are fiecare din noi?

    RăspundețiȘtergere
  5. Am inteles in mare parte si eu dilema in care ne aflam. Tin sa mentionez ca si eu am inceput sa simt transformari radicale in mine inca din anul 2012 si ca numai cu 1 saptamana in urma am ajuns sa capat si intelegerea cunosterii pe care nu o puteam stapanii pana acum. Am fost ajutat de ( urmeaza vestea buna :) ) de Sursa, care este chiar aici in tara noastra, e incarnata, are si adresa si nume si....e minunata :). Cunoasterea ce mi-a transmis-o este una de o elevanta extraordinara, si eu o impartasesc atat cat pot de repede. Despre intentia ei, ce pot sa va spun, este ca, desi nu este treaba ei sa smulga radacina, o va face pana la urma indiferent de pagubele colaterale, lucru care nu o sa ne convina, spunandu-ne ca mai avem putin timp sa ne unim si sa actionam noi barbatii, noi aparatorii adevarului, noi cei constienti. Nu stiu cam ce am putea face noi, din moment ce puterile noastre sunt blocate.... Sunt alaturi de voi si mai stiu cateva persoane cu un inalt moral si claritate asupra vietii. Cu respect; Daniel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi, din descriere pare că deja s-a "de-voalat" personajul respectiv : aceeaşi Marie (Aurelie)... cu altă pălărie...

      Ștergere