vineri, 13 iulie 2018

TANAAZ : ECLIPSA de SOARE din IULIE 2018 (13 Iulie 2018, ora 05.48, ora României).



TANAAZ

ECLIPSA de  SOARE
din
IULIE 2018
(13 Iulie 2018,
ora 05.48, ora României)





Nota MarYan :

Deşi Eclipsa de Soare – de care vorbeşte Tanaaz în acest articol – a avut deja loc, astăzi, 13 iulie 2018, ora 05.48 , ora României...

...Totuşi, considerăm că Momentul este prea important pentru a trece peste acesta, „falnici, fără păs”, căci, chiar dacă pe Linia Temporală 3D acesta apare ca find deja „consumat”, pe Linia 5D acesta Există, în continuare...

Şi veţi vedea, din material, cât de important a fost şi încă este acest Moment de Eclipsă de Soare care, reprezintă, în fapt, o nouă LUNĂ NOUĂCiclu Lunar de 28,5 zile, iniţiat de CONJUNCŢIA astronomică între Soare şi Lună care, în plus faţă de fiecare astfel de moment, acum se asociază cu o Eclipsă (parţială) de Soare (Soarele în spatele Lunii, parţial acoperit de către aceasta).

Însă, dincolo de aspectele strict astronomice, esenţiale sunt elementele astrologice şi metafizice, care ne aduc în prim-plan activarea unor energii atât de puternice, încât totul, dar chiar totul este „zgâlţâit” din temelii (precum un avion care este pe punctul de a decola, moment în care motoarele sunt turate la maxim) – aceasta, datorită Momentului actual, cu aceste creşteri exponenţiale de frecvenţe, în care Totul este amplificat...

De aceea, Acum este Momemtul de A FI, din ce în ce mai intens, Ceea Ce Suntem în Esenţa noastră, pregătindu-ne din ce în ce mai profund pentru aceste Momente şi pentru cele care vor urma – şi care vor fi char şi mai teribil de tulburătoare...

SUCCES la Lucrul cu Lumina (şi cu cea Albă, dar şi cea Violet) ! :






Eclipsele de SOARE sunt întotdeauna o perioadă de schimbare.

Gândiți-vă la ele ca la o Lună Nouă puternică, care poate aduce noi oportunități și trezește zone din viața voastră care s-au simțit stagnante sau vechi.

12/13 iulie 2018 aduce o Eclipsă Parțială de Soare în semnul Racului. Aceasta este prima Eclipsă pe care o avem în Rac din 2009 şi începe un Nou Ciclu care va dura până în 2020.


Eclipsele se încadrează, de obicei, în aceleași două semne opuse. Pentru ultimul an sau cam așa ceva, am avut eclipse în Leu si Vărsător, dar acum avem Eclipse în Rac și Capricorn.

Eclipsa Solară din iulie va aduce deschiderea acestui nou ciclu și va lumina calea pentru anii ce vor urma.

Ca prima Eclipsă din Rac, energia pe care o experimentăm acum va crește și se va evolua, astfel incât să putem ajunge la înălțimi noi și să învățăm lucruri noi.

În perioada Eclipsei, Cosmosul scutură lucrurile din viața noastră, pentru a putea vedea ceva nou sau diferit. Universul ne scutură, astfel încât să putem începe să stabilim noi intenții sau planuri pe care nu le-am fi gândit sau considerat în mod normal, înainte.

Această Eclipsă Solară din Rac, are o energie puternică de renaștere și ne cere să săpăm adânc în sufletul nostru, pentru a descoperi ce părți ale vieții noastre trebuie să fie trezite sau reinventate.




Poate că am mers pe drumul care ne-a fost așternut acum mulți ani și poate că această Cale este depășită sau nu mai funcționează.

Nu mai suntem la fel.

După toate actualizările și energiile cosmice din ultimii ani, noi toți am trecut prin cicluri extraordinare de moarte și renaștere.

Acum, cu eclipsele din iulie, suntem rugați să onorăm schimbările care au avut loc în noi, suntem rugați să ne onorăm cine suntem astăzi și să ne adaptăm viața, în consecință.

Suntem rugați să ne scufundăm mai adânc în noi înșine și să analizăm ceea ce dorim cu adevărat și ceea ce vrem cu adevărat pentru viețile noastre.

Trebuie să ne conectăm cu noi înșine la un nivel mai profund ; trebuie să ne întrebăm Cine suntem, pentru a cunoaște ceea ce considerăm important.

Cine ești, la cel mai adânc nivel ?
Care este Adevărul tău ?

Când vă aflați în interior, veți găsi răspunsurile. Când vă aflați în interiorul vostru, veți vedea că există un singur adevărAdevărul vostru.


Această Eclipsă Solară din Rac ne poate agita în moduri simțite inconfortabil, pentru că vom fi ghidați puternic să mergem în interiorul nostru și să stăm cu părțile mai întunecate și mai profunde ale sufletului nostru.

Chiar dacă acest lucru poate fi o provocare, gândiți-vă la Eclipsa de Soare ca la o scurtătură cosmică către un Nivel superior al Conștiinței.

Pentru a valorifica această energie, tot ce trebuie să facem este să rămânem deschiși și să permitem Universului să ne călăuzească înainte.

Încercarea de a lupta împotriva Fluxului sau de a încerca prea mult, pentru a controla lucrurile, nu va fi în favoarea noastră...

Trebuie să permitem energiei Eclipsei Solare să preia conducerea și să ne dezvăluie răspunsurile.


Deoarece există atât de multe planete retrograde în jurul Eclipsei Solare, este posibil să nu putem înțelege sau interpreta imediat această energie.

De fapt, s-ar putea să dureze ceva timp înainte să putem atinge și să folosim energia Eclipsei, pentru a beneficia de ea la maximum.

A fi răbdător va fi o parte esențială a acestei energii a Eclipsei și vom fi nevoiți să permitem lucrurilor să se clarifice sau să se desfășoare.


Eclipsa Soarelui din iulie poartă și multă energie emoțională, ceea ce înseamnă că este important să ne protejăm și să fim atenți la corpurile noastre energetice.

De asemenea, are o energie puternică de îngrijire, făcând ca iubirea de sine și grija de sine să fie prioritate maximă.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la intențiile pe care trebuie să le stabiliți sau în ce direcție trebuie să vă îndreptați, în perioada acestei Eclipse Solare.

Pur și simplu șiți înapoi și permiteți-vă să fiți ghidați.
Permiteți-vă să vă predați fluxului Universului.

Doar ridicați mâinile și spuneți : „Sunt gata, sunt deschis, vreau să fiu ghidat, vreau să fiu condus către Cel mai Înalt Destin al meu”.

Deschizându-vă către Energia Cosmică, practicând multă acceptare, iubire de sine și îngrijire de sine, Eclipsa Solară va debloca toate ușile de care este nevoie și, în timp, veți putea să treceți prin toate, una câte una...

Curenții se schimbă și se transformă, un Nou Ciclu înflorește și voi înfloriți, împreună cu el.


TANAAZ



prin

Un comentariu:

  1. Mulţumesc Marian de informaţii. Sînt foarte necesare- ca un buletin meteo înainte de a porni la drum şi nu şti care ar fi îmbrăcămintea cea mai adecvată -să iau o unbrelă sau ochelarii de soare sau pe amîndouă ? Cine nu ţine cont şi ignoră astfel de INDICAŢII-SFATURI nu se va putea nici înţelege pe sine şi nici accepta în situaţii dintre cele mai contradictorii uneori,ceea ce creează conflicte interne sau în exterior. Consider că furtunile foarte severe din ultima vreme le-a cerut şi creeat MAMA PĂMÎNT pentru a se autocurăţa,igieniza de nepăsarea şi ignoranţa omului. Am fost neplăcut surprins cînd am văzut la barajul Vidraru cîtă mizerie-peturi,ambalaje de tot felul,gunoaie au adus torenţii şi cum apa -oglinda lacului s-a acoperit cu MIZERIA LĂSAT DE SAMAVOLNICUL OM. Eu dacă aş fi în conştiinţa mamaei nu aş tolera şi aş sancţiona astfel de comportamente aşa cum numai natura ştie. Şi am mai văzut şi insolenţa ,prefăcuta grijă a ministrului mediului-acea doamnă gavrilescu (îi scriu numele cu litere mici,tocmai pentru că astfel arăt cuiul care-l am împotriva ei şi nu numai.Şi cee maaai salarii şi pensii speciale vor pentru nesimţirea lor....... Iertare.... e prea puţin exprimat din ceea ce simnt cu adevărat ......NAMASTE. FI ÎN LUMINĂ BINECUVÎNTAT PRIETEN BUN !

    RăspundețiȘtergere