joi, 18 iunie 2015

ADAMA prin Aurelia Louise Jones : CENTURA FOTONICĂ şi cele 12 VORTEXURI - 7 februarie 1999.ADAMA prin Aurelia Louise Jones

şi cele 12 VORTEXURI

(Traducere : Monika SZAVAI)

7 februarie 1999

Nota MarYan :

Acest mesaj poate părea ciudat că îl prezentăm Acum, în condiţiile în care a fost transmis în anul 1999

În primul rând, folosesc acest prilej de a iniţia şi această Categorie, legată de Ciclul Precesional de aproximativ 26.000 de ani şi de Saltul Galactic de care am mai tot amintit “în fugă”, dar despre care probabil că nu ştiţi prea multe, în care element central este Centura Fotonică (despre care, în anii 2000-2010, am lecturat mii de pagini de cărţi fizice şi electronice, pentru a-mi contura o idee cât mai clară a ce anume reprezintă această Centură Fotonică şi acest Salt Cuantic – şi, credeţi-mă, nu a fost deloc uşor prin noianul imens de informaţii atât de contradictorii şi atât de subtil mincinoase care “zburau din toate direcţiile”, în acea perioadă).

Din această perspectivă, mesajul lui Adama devinde deoebit de “interesant” şi chiar important, căci mai pune o cărămidă (Reală!) la temelia acestei Cunoaşteri, legate de aceste Galactice şi chiar Cosmice aspecte de care am amintit şi care reprezintă subiectele principale ale acestei Categorii a blogului.

Acum observ mai bine că, deja prin 2003-2004, când eu am receptat acest mesaj pentru prima dată, primeam, în acest fel, primele repere reale despre Transformările Planetare dimensionale şi posibila evoluţie a fiinţelor de pe Planetă, în funcţie de alegerile făcute – asta înainte de a studia informaţiile con-centrate oferite de Fondatori prin Sal Rachele, care, iată, erau deja pregătite prin Adama, Înalt Preot (Maestru) al Telosului din Reţeaua Agartha sub-pământeană.

Şi, dacă înlocuim termenul de “dimensiune” cu “densitate” (ca nivel de conştiinţă) din această traducere, atunci informaţiile oferite de Adama, încă de acum 16 ani, se relevă a fi mai actuale decât oricând !

Aceasta dovedeşte că ceea ce transmite această fiinţă iubitoare din Telos nu sunt “aiureli”, iar Aurelia Jones a fost, cu adevărat, un bun “canal” (spun “a fost”, pentru că, de câţiva ani, a ales să plece înapoi “Acasă”, în celelalte Tărâmuri şi dimensiuni din care am pornit cu toţii...).

Iată cum, pornind de la ultima PoVeste, despre “Solstiţiul de vară”, mi-am re-amintit de Adama şi de Telosul său minunat, pe care sper să găsesc timpul necesar şi util de a-l aduce prin mai multe articole în atenţia voastră pe acest blog al “Universului Christalin”, şi care sper să vă încânte şi să vă re-încarce vibraţional şi informaţional...

Până atunci, haideţi să vedem cum stă treaba cu cele 12 Vortexuri ale Centurii Fotonice – care, după cum ne precizează Adama de la bun început, reprezintă doar o faţetă a Adevărului (Adevăr pe care Fondatorii l-au detaliat şi actualizat cu multe alte faţete) :

Eu sunt Adama.
Este plăcerea mea să mă conectez din nou cu voi.

Dragii mei, mulţi dintre voi aveţi concepţii diferite privind Centura de Fotoni. Unele dintre concepţiile voastre reprezintă o faţetă a adevărului, iar altele nu sunt deloc adevărate.

Permiteţi-mi acum să vă prezint o altă faţetă a acesteia. Şi vă rog să vă amintiţi că este doar o altă faţetă, deoarece există mai multe.

Centura de Fotoni este un subiect ce poate umple câteva volume.

Deocamdată, vreau să discut cu voi o faţetă care este de mare importanţă pentru voi toţi personal.


Există multe speculaţii la suprafaţă legate de ceea ce este centura de fotoni şi când a intrat sau va intra Pământul în acest vortex.

Aflaţi că Pământul a intrat oficial în Centura de Fotoni în jurul lunii mai, în 1998.Centura de Fotoni este compusă din 12 vortexuri gigantice de Benzi de Lumină intensă.

Fiecare vortex va desfăşura propria sa acţiune asupra Pământului şi în sistemul nostru solar şi întregul proces va fi monitorizat îndeaproape, ca să funcţioneze în armonie şi echilibru. Este un proces foarte sigur şi nu există nici un motiv de teamă.


S-ar putea spune că Lumina Centurii de Fotoni posedă frecvenţele superioare şi rafinate ale Flăcării Ascensiunii, laolaltă cu multe alte atribute.

Aceasta nu înseamnă că Pământul nu i-a simţit influenţa înainte de mai 1998. A făcut-o timp de mulţi ani.Valuri de Lumină dinspre Centura de Fotoni au fost eliberate pe Pământ la diferite intervale, în fiecare an timp de mulţi ani, în special în perioadele de Echinocţiu şi Solstiţiu.

În fiecare an, Lumina a fost eliberată cu o intensitate şi frecvenţă din ce în ce mai mare.

Aţi avut nevoie să fiţi aclimatizaţi, dragii mei, pentru marea Lumină care va veni.

Totuşi, din mai 1998, de când Pământul a intrat în mod oficial în primul vortex, nu mai este cale de întoarcere. În următorii 12 ani, Pământul va trece prin fiecare dintre cele 12 vortexuri ale acelei Lumini, la intensitatea care este necesară pentru purificarea şi pregătirea Ei (Gaia), pentru procesul Ei de ascensiune în a 5-a dimensiune.De atunci, diferite frecvenţe şi intensităţi ale Luminii din Centura de Fotoni nu mai sunt eliberate la intervale. Ele bombardează Pământul acum mult mai intens şi mai constant.

Sunt multe ajustări de făcut în acest vortex, înainte de a putea trece la următorul.

Toată omenirea, într-o formă sau alta, simte efectele noii energii ale acestei profunde purificări.

Fiecare persoană de pe Pământ va trebui să facă tot ce este necesar pentru a-şi ajusta conştiinţa şi să facă schimbările necesare asupra lor înşişi, pentru a fi capabili să înainteze în şi să fie transformaţi de această Lumină.


Repet. Nu există cale de întoarcere.

Trebuie să decideţi dacă doriţi să călătoriţi pe valul ascensiunii, odată cu Planeta, să fiţi transformaţi în noi specii umane care vor rezulta din această transformare, să vă câştigaţi nemurirea şi să ascensionaţi în conştienţa Noului Pământ pe al 5-lea nivel dimensional, sau să fiţi zdrobiţi de val şi să rămâneţi pe a 3-a dimensiune pentru o altă rundă de încarnări.

Alegerea vă aparţine în totalitate. Ocazia este oferită tuturor.Cei ce rezistă Luminii şi multelor schimbări pe care le va aduce nu vor reuşi să treacă prin toate cele 12 vortexuri. Ştim că mulţi vor alege la nivelul sufletului şi/sau la nivelul conştient să părăsească sau să elibereze corpurile lor fizice, decât să dea drumul temerilor lor, ideilor lor preconcepute şi obişnuinţelor lor zilnice, care nu servesc binelui suprem al tuturor, în loc să-şi permită cu dragoste să treacă prin paşii necesari ai acestei transformări.

Există de asemenea cei care vor fi pregătiţi să facă această călătorie, însă din cauza vârstei lor, vor alege să facă transformarea de „partea cealaltă” a vălului. Pentru aceste iubite spirite, opţiunea aceasta este total acceptabilă şi vă rugăm să nu vă îngrijoraţi pentru cei dragi şi să le permiteţi această alegere.


Mulţi dintre voi deja simţiţi şi observaţi în corpurile voastre fizice şi emoţionale efectele care au loc la nivelul celular şi genetic.

Mulţi dintre voi experimentaţi noi şi neplăcute simptome fizice pe care nu le-aţi mai avut până acum, cum ar fi : dureri de cap, dureri de inimă, palpitaţii, oboseală cronică, ameţeală, greaţă, probleme cu somnul, zgomote în urechi, înceţoşarea vederii şi multe altele.

Observaţi de asemenea schimbări în starea voastră emoţională.

Corpurile voastre evoluează şi se purifică.

Toate emoţiile, modurile depăşite şi perimate de a gândi şi percepe lucrurile ies la suprafaţă pentru a fi examinate, purificate şi transformate.

Mulţi dintre voi sunteţi confuzi din punct de vedere emoţional şi mulţi dintre voi vă simţiţi „bolnavi”.

Vă spun că este doar temporar. Menţineţi-vă acolo şi rămâneţi în frecvenţa „Iubirii” pentru voi şi pentru alţii. Va trece.ACUM este vremea să eliberaţi TOATE fricile şi tiparele voastre negative pentru că pur şi simplu nu le puteţi lua cu voi.

Acolo unde mergem va fi doar Iubire, dragii mei. Nu va mai fi loc pentru nici un fel de frică sau negativitate.

Ce veţi face, dacă la intrarea portalului celei de-a 5-a dimensiuni mai aveţi cu voi încă bagajele de frică şi negativitate? Vibraţia fricilor şi a altor tipare negative pur şi simplu nu pot fi admise în cea de-a 5-a dimensiune.

Veţi alege să rămâneţi pe cel de-al 3-lea nivel pentru o altă rundă de încarnări doar pentru că le-aţi păstrat ? Vreţi să le purtaţi cu voi prin cele 12 vortexuri până la portal, doar pentru a vi se spune că bagajele voastre de negativitate nu pot veni cu voi?

Sau doriţi să începeţi să lucraţi să scăpaţi de ele acum şi să vă eliberaţi de aceste poveri care vă limitează, când încă a mai rămas puţin timp pentru asta?Transformarea rasei umane pe Pământ a început foarte subtil acum 30 de ani. S-a intensificat în jurul anului 1987 şi apoi mai mult în anul 1994.

De la Wesak 1998, aceste energii creează o mai mare intensitate a mutaţiei în sistemul de patru corpuri ale tuturor oamenilor.

Această Mare Lumină Cosmică a Centurii de Fotoni este acum deasupra noastră. Vreţi sau nu, nimeni n-o poate evita.

În funcţie de libera voastră alegere, o puteţi folosi pentru extinderea voastră spirituală, transformare fizică şi înălţare şi să mergeţi împreună cu ascensiunea iubitei noastre Mame Pământ.

Pământul şi oamenii ascend împreună „ca o mare familie”. Şi noi, cei din Telos, vom ascende împreună cu planeta.

Nu putem promite că procesul va fi în totalitate plăcut pentru toată lumea. Pentru fiecare vor exista multe ajustări de făcut. Veţi fi transformaţi în noi specii de oameni nemuritori şi nelimitaţi care vor locui pe Noul Pământ, un loc al Iubirii Divine, Abundenţei Nelimitate şi Păcii Eterne.Fie veniţi, fie rămâneţi în urmă. Pur şi simplu nu puteţi alege să staţi între două lumi.

Noul Pământ va manifesta o glorie şi o perfecţiune care depăşeşte cu mult orice închipuire a voastră. Mama Pământ este deja angajată în acest proces.

Bineînţeles, puteţi alege să veniţi după încă alte câteva încarnări şi veţi ajunge acolo, în final.

Eu vorbesc despre venirea voastră ACUM, nu peste câteva sute de ani, ci la sfârşitul acestui ciclu al pământului, care se încheie în jur de 2012 !

Care este alegerea voastră ?


Majoritatea oamenilor vor spune că vor să vină acum. Şi vă spun : „Doriţi să vă pregătiţi şi să faceţi orice este necesar pentru a realiza tranziţia?

Nu este întrutotul o „plimbare gratuită”, ştiţi? Deşi vi se dă în această perioadă o asistenţă fără precedent din tărâmurile superioare, voi trebuie să vă faceţi partea voastră, dacă alegeţi să veniţi.


Dacă alegeţi să rămâneţi în urmă, alegerea voastră va fi respectată şi vă veţi reîncarna într-un loc potrivit nivelului vostru de conştiinţă. Nu vă judecă nimeni decizia pe care o luaţi. Dumnezeu v-a dat „liber arbitru” pe această planetă şi nu vă va fi luat înapoi.

Care sunt opţiunile voastre ?

Dimensiunile a 3-a şi a  4-a sunt programate să se încheie, în cele din urmă, pe acest Pământ. Dacă alegeţi să rămâneţi în iluzia aşa-numitei „zone familiare” a vechii paradigme a celei de-a 3a dimensiuni, corpul vostru nu va deveni nemuritor.

Asta înseamnă că, mai devreme sau mai târziu, vă veţi părăsi corpul şi vă veţi încarna pe o altă planetă tridimensională similară acesteia pentru a vă bucura de temerile voastre, violenţa voastră, controlul vostru, manipulările, războaiele voastre, limitările voastre, viciile voastre şi toată negativitatea la care nu vreţi să renunţaţi acum.


Vă spun toate acestea datorită iubirii pe care vi-o port şi datorită iubirii nesfârşite ce v-o poartă Dumnezeu.

Nu încerc deloc să vă sperii. Încerc să vă explic cum stau lucrurile, în speranţa că vă ajut să vă treziţi din letargia voastră, din toropeala voastră spirituală şi din iluziile vechiului vostru avânt depăşit.

Pentru toţi cei care citiţi acest mesaj, aflaţi că este dorinţa ierarhiei spirituale a acestei planete ca toţi să fie capabili să facă o alegere „informată”.

Noi sperăm din toată inima că veţi alege să veniţi cu noi, deoarece suntem o mare familie şi fiecare este iubit nespus.Dragii noştri, aţi auzit de „Locul Pregătit” despre care vorbesc scripturile voastre. Ei bine, acest loc foarte special nu este altul decât conştiinţa pentadimensională.

Îngrijorarea noastră profundă este că vedem acum, atât de aproape de mileniu, prea mulţi dintre oamenii preţioşi de pe Pământ, care ar putea trece uşor prin portalul celei de-a 5-a dimensiuni şi să fie acceptaţi, trăindu-şi încă vieţile lor pe tipul de conştiinţă „pilot automat”, nedorind să-şi asume responsabilitatea pentru crearea viitoarei lor realităţi, nedorind să audă de nici o schimbare, sau să se confrunte cu a-şi privi în mod serios propria viaţă, pentru a vedea încotro se îndreaptă.


Nu pot să subliniez destul importanţa următoarelor mele cuvinte :

Vremea trăirii pe „ pilot automat” s-a sfârşit. Omenirea a trăit în acest fel de mii şi mii de ani şi v-a cauzat tuturor nespuse suferinţe, dureri, sărăcie, maladii şi toate problemele sociale şi economice cu care s-a confruntat omenirea în timpul acestor mii de ani.

Vremea mântuirii voastre a venit acum la voi.

Voi, ca suflete evoluând pe Păm­ânt, puteţi fi „eliberaţi” doar dacă voi alegeţi în mod conştient să faceţi asta şi faceţi ca asta să aibă cea mai mare prioritate în viaţa voastră.

Nu se va întâmpla, continuând să trăiţi pe conştiinţa „pilot automat”.

Se va întâmpla pentru voi DOAR DACĂ ÎMBRĂŢIŞAŢI ACUM CONŞTIINŢA CHRISTICĂ ŞI ÎNCEPEŢI SĂ GÂNDIŢI ŞI SĂ ACŢIONAŢI CU MINTEA ŞI IUBIREA VOASTRĂ CHRISTICĂ.


Indiferent de cât de mult ajutor primiţi de sus, nimeni nu poate face totul pentru voi.

Voi trebuie să permiteţi dorinţei de a aprinde Inima voastră, pentru a vă ridica conştiinţa la nivelul la care doriţi să mergeţi.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu