luni, 20 iulie 2020

MarYan : A doua LUNĂ NOUĂ în RAC (din 20 iulie 2020, ora 20.30 , a României).



A doua
LUNĂ  NOUĂ
în RAC
(din 20 iulie 2020, ora 20.30 , a României)





După Luna Nouă din Rac de acum aprox. 29 de zile (din 21 iunie 2020), iată că acum, următoarea Lună Nouă, de astăzi, 20 iulie 2020...

...Are loc în aceeaşi Energie a Constelaţiei Racului, la 28 de grade şi 27 de minute, în următoarele momente, la ora exactă 20.30 (după aprecierea „oficialului” Observator Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din Bucureşti).

Deci, de data aceasta, ce avem ? Iată :

- 5 (Cinci) Planete Retro-grade (!) în aceste zile (care par a fi şi mai „intense” decât tot 5 planete retro-grade de luna trecută...) : JUPITER / SATURN / NEPTUN / PLUTO / CHIRON : o foarte mare încărcătură karmică, cu multe „plăţi” care sunt la „scadenţă” chiar acum [detaliile fiind evidenţiate chiar de către respectivele planete retrograde : Medicină-Religie / Lege-Karmă / Iubire pură / TransFormare-Alchimie / Maestrul Vindecător (rănit)].

- LUNĂ NOUĂ la 28.27 grade în RAC, deci cu SOARELE aflat în conjuncţie totală cu LUNA la Momentul exact 20.30, ora României, de luni, 20 iulie 2020.


Ca de obicei, haideţi să vedem şi perspectiva astrologiei „profesioniste” a Adrianei Tudosa, de pe blogul acesteia :






Acum, având iarăşi prea puţin timp (fizic, 3D) până la acest Moment, nu mai insistăm pe această Temă, atât de vastă, a ceea ce înseamnă aceste Momente atât de intense – încât ai senzaţia că cei ne-pregătiţi vor „exploda”, pur şi simplu, nemai-putând ascunde problemele psiho-emoţionale (în fapt, vibraţionale)...

...Pe care le observ în mod direct, la „locul de muncă”, de la urgenţa medicală unde „funcţionez”: toţi pacienţii veniţi la camera de gardă în cursul zilei de ieri, duminică, 19 iulie 2020, la serviciul de urgenţă, au avut aceleaşi şi aceleaşi simptome (inclusiv în această dimineaţă, la ore matinale) : greaţă, vărsături, dureri în epigastru, adică „la stomac”, adică organul guvernat de către... RAC, adică zona în care are loc această LUNĂ NOUĂ, pentru, poate, „un Nou Început”...

Iată cum „toate se leagă”, pentru a se „dez-lega”, la un alt nivel (mult mai profund) pentru ca, cât mai mulţi dintre cei încarnaţi acum, pe Planetă, să poată merge cu adevărat înainte, mai aruncând din „poverile” (emoţionale) din Zona SIMŢIRII (Racului)...

De aceea, pregătind acest Moment, nu ne mai rămâne decât să „strigăm” (cu cea mai înaltă Iubire), ca de fiecare dată :

BUCURIE, PACE şi IUBIRE !



MarYan

7 comentarii:

  1. Pentru mine, am descoperit că energia zeiței (bunătate, compasiune, cooperare și bunătate generală) este cu adevărat vindecătoare și minunată de a avea în jur și este disponibilă.

    De fapt, Cobra ne-a spus că ceea ce trăim cu Epoca Vărsătorului este întoarcerea energiei zeiței. Energie zeiță iubitoare, amabilă și de ajutor.

    Uită-te la prima postare a lui Cobra.
    http://2012portal.blogspot.com/2012/03/
    Portalul

    Sâmbătă, 31 martie 2012
    Trăim în vremuri extraordinare. Aceasta este schimbarea veacurilor. Sistemul financiar se va restructura singur, matricea se va destrăma și se va naște noua societate. Realitatea noastră este pe cale să se schimbe, iar schimbările vor afecta toată lumea. Această lume este pe cale să intre într-o dimensiune total nouă, o realitate nouă, un sfârșit al timpului liniar. Sunteți gata? Acest tur nu este doar o introducere a pregătirii ... Este pregătirea finală pentru această perioadă extraordinară. Conține informații și îndrumări despre timp în jurul anului 2012 și despre schimbarea dimensională a planetei, niciodată înainte de a fi prezentată pe această planetă.
    Întoarcerea Zeiței: conjuncția Lună-Venus 26 martie seara

    Uită-te la sfârșitul acestei postări recente Cobra:

    „Deși următoarele luni vor fi foarte volatile, trebuie să ne concentrăm asupra manifestării Vârstei Vărsătorului. "

    Victorie Luminii!

    RăspundețiȘtergere
  2. "A sosit clipa să participăm AICI şi ACUM cu tot sufletul şi plini de aspiraţie la destinul de excepţie al acestui neam românesc care, printre altele, este chemat să facă posibilă victoria LUMINII DUMNEZEIEȘTI pe această gură de rai, împotriva forţelor satanice planetare care sunt declanşate din umbră de Francmasonerie.
    Avem acum ocazia să luptăm cu sabia discernământului şi cu scutul iubirii de adevăr şi dreptate pentru ca în această ţară binecuvântată de DUMNEZEU faimoasele profeţii ale lui Sundar Singh să se împlinească mult mai repede."

    Victorie Luminii !

    RăspundețiȘtergere
  3. Conferința despre marcarea izotopică, părţile 8 şi 9 – marţi, respectiv sâmbătă

    Părţile 8 şi 9 ale conferinței

    „Dezvăluiri esențiale, referitoare la adevăratele scopuri ascunse ale acestei pandemii artificiale prin care se urmărește totodată o funestă și satanică păcălire a tuturor oamenilor spre a accepta o definitivă marcare izotopică prin consimțământ, cu sinistrul semn diabolic al Fiarei, despre care există deja profeții clare în Apocalipsă”

    vor fi transmise de postul de televiziune online MISA Senzaţional TV după cum urmează:
    - Partea a 8-a (reluare): marți, 21 iulie, între orele 21:30-22:49;
    - Partea a 9-a, în premieră: sâmbătă, 25 iulie, între orele 21.10-22.22.

    Aveți grijă de voi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Români,TREZIȚI - VĂ ! SUFICIENT CU SOMNUL CEL DE MOARTE ! Statisticile arată că suntem veriga slabă.De tăria noastră depind şi celelalte țări ! Odată îngenunchiați,vom fi un exemplu " BUN" de a clona legile de înrobire şi pentru alte state.Coreea de Sud a fost îngenunchiată,astăzi este dată ca exemplu de urmat de către celelalte țări.HAIDEȚI SĂ ÎNTĂRIM ZALELE LANȚULUI UMAN CREÂND UN CONGLOMERAT OȚELIT DĂRUIT TATĂLUI CERESC.
    HAIDEȚI SĂ NE ÎNCORDĂM MUŞCHII MINȚII CU CREDINȚĂ LA UNISON CARE SĂ PULVERIZEZE COMPRESIA ÎN MII DE BUCĂȚI !

    DEŞTEPTAREA ! https://youtu.be/aEiDoQPjzdA

    Într-o zi ( EVENIMENTUL ), vom striga : VICTORIE !

    "Fiecare dintre noi trebuie să vadă în aceste evenimente haotice, dramatice cea mai bună ocazie de a ne arăta solidaritatea, de a ne ridica și a nu mai accepta să stăm în genunchi, cerșind mila și îndurarea unor entități pe care le-am crezut, din ignoranță, făuritori de lumi, creatorii noștri, când ei, de fapt, nu au fost și nu sunt decât niște arendași care ne-au stors mereu de vlaga, și cărora ADEVĂRATA SURSĂ DIVINĂ, le-a încredințat planeta pentru a o administra în folosul și pentru evoluția tuturor."

    http://spirituletern.blogspot.com/2020/07/pandemia-inventarea-unei-boli-numita_23.html?m=1

    Victorie Luminii Divine !

    RăspundețiȘtergere
  5. BILANȚ AL REALIZĂRILOR FORȚELOR DE LUMINĂ ŞI AL LUCRĂTORILOR UŞORI AI PĂMÂNTULUI DE SUPRAFAȚĂ ÎN TIMPUL ŞI DUPĂ TRECEREA PRIMULUI VAL

    IMPACTUL DE SUCCES AL MEDITATORILOR ÎN MASĂ ASUPRA DESFĂŞURĂRII ACȚIUNILOR DE ATAC ASUPRA PĂMÎNTENILOR ÎN TEATRU DE RĂZBOI

    https://1.bp.blogspot.com/-PuNFB3PaTSk/Xw37Dy-0fhI/AAAAAAAABIk/Fom8p14mJ7ELR5VnvQxtdwu-JBISX-59QCLcBGAsYHQ/s1024/Dystopian%2BWorld%2B%2528end%2Bof%2Bliberty%2529.jpg

    "Ar trebui să luăm un moment pentru a sărbători realizările noastre până în acest an, având în vedere haosul global fabricat, care a fost o temă de luni de acum. Am publicat un articol aprofundat care recapitulează evenimentele globale în prima jumătate a acestui an, precum și documentează numeroasele repere pe care le-am obținut până în acest an și cât de importante sunt activitățile noastre zilnice pentru restul anului 2020, deoarece acum manifestăm lucrurile mult mai rapid acum. - cum ar fi să faci zilnic meditația cu flori de viață și meditația de îndepărtare a implanturilor, precum și să ne gândim la viața noastră ideală și să simțim bucuria pură a tuturor (așa cum Forțele Luminare ne-au încurajat cu putere). Este cu adevărat momentul să vă detașați complet de scriptul Matrix și să vă concentrați doar asupra NOSTRE Scripturi Vibe Superioare !!!

    Acest articol poate ajuta pe alții care nu sunt la fel de în acord cu ceea ce se întâmplă, așa că vă rugăm să-l transmiteți tuturor celor care pot beneficia de el. Am inclus, de asemenea, câteva informații pe care le-am întâlnit recent, care dezvăluie motivul real din spatele 9-11 (este un lucru pe care l-au păstrat ascuns în ultimii 20 de ani și din toate teoriile prezentate este cel mai important pentru mine).

    LINK DE ARTICOL: https://thevoice5d.blogspot.com/2020/07/mid-year-progress-report-our.html

    De asemenea, voi posta un alt articol al resurselor în ziua următoare sau două care va conține o serie de link-uri valoroase de pe blogul Cobra. Am săpat în informații despre Anomalia primară și întreaga Matrix Construct, Implante și Zeița Vortexuri de pe planetă și sunt în continuare uimit de bogăția de informații de pe blogul Portal 2012 și cât de cuprinzător este! Așa că ai grijă la articolul respectiv, precum și este posibil ca acesta să fie o mare referință ușoară pentru cei care doresc să înțeleagă rapid Matrixul și modul în care funcționează - poate ajuta mulți oameni să se trezească și să se ridice la viteză. repede. ;-)

    De asemenea, voi publica în curând un articol despre viitorul portal 8-8 Lions Gate, când Pământul se va alinia cu constelația Sirius și va fi un moment foarte oportun pentru o meditație globală. Acesta este ultimul mare portal până în noiembrie, așa că ar trebui să profităm din plin de acesta! Voalurile sunt foarte subțiri la această dată particulară și este o zi perfectă pentru a lua un „salt cuantic”! Voi include câteva informații fascinante despre 8-8 Stargate, care a fost ascunsă în cadrul unui film inconic din anii 80, așa că rămâi la curent ...
    Rămâi vital cu meditațiile noastre în masă,și ajută-ne să creștem participarea !

    Când medităm în masă, literalmente dez-construim și dizolvăm porțiuni ale Grilei Matrice care a ținut omenirea captivă timp de eonii timpului - acesta este motivul pentru care pun atât de mult accent pe creșterea numărului de participanți. Așadar, o notă profundă de recunoștință pentru aceia dintre voi care au participat activ și petreceți timpul informându-i pe ceilalți."

    ARHITECTUL SACRU 5D

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  6. 5G Technology and induction of coronavirus in skin cells

    "In this research, we show that 5G millimeter waves could be absorbed by dermatologic cells acting like antennas, transferred to other cells and play the main role in producing Coronaviruses in biological cells. DNA is built from charged electrons and atoms and has an inductor-like structure. This structure could be divided into linear, toroid and round inductors. Inductors interact with external electromagnetic waves, move and produce some extra waves within the cells. The shapes of these waves are similar to shapes of hexagonal and pentagonal bases of their DNA source. These waves produce some holes in liquids within the nucleus. To fill these holes, some extra hexagonal and pentagonal bases are produced. These bases could join to each other and form virus-like structures such as Coronavirus. To produce these viruses within a cell, it is necessary that the wavelength of external waves be shorter than the size of the cell. Thus 5G millimeter waves could be good candidates for applying in constructing virus-like structures such as Coronaviruses (COVID-19) within cells."

    https://www.biolifesas.org/biolife/wp-content/uploads/2020/07/FIORANELLI.pdf

    Just think: if the 'miraculous' vaccine is implemented we will have the second 'Spanish flu'

    RăspundețiȘtergere
  7. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2913911382065015&id=100003385458666&sfnsn=mo

    La o analiză mai atentă a mesajului,vedem cu claritate direcția gândurilor către vărsare de sânge,conflict,violență,lupte şi nu către o soluție paşnică.Se invocă energia fake mitingului dezastruos "10 august ".
    Deasemenea în aproape toate mesajele de " bine ", se disting întotdeauna 2 condiții care asigură sustenabilitatea " pandemiei " fără de care această himeră( chimera ), s-ar dizolva :

    - NU SE CONTESTĂ EXISTENȚA VIRUSULUI,chiar dacă nu au nici măcar o fotografie a lui sau a unuia măcar mutat genetic,

    - nu se informează niciodată ce se urmăreşte cu această " pandemie ", care este gradul ei de pericol şi anume : ÎNSEMNAREA OAMENILOR EXPLOATAȚI ŞI ÎNDOBITOCIȚI ŞI PRIN MUNCĂ FORȚATĂ DE SCLAVI - ZOMBI CU SEMNUL FIAREI 666 ÎN PALMĂ ( CHIP ) ŞI FRUNTE ( COD DE BARE ), CARE CU AJUTORUL NANOTEHNOLOGIEI ( NANOCHIP + NANOBOȚI INTRODUŞI PRIN VACCIN ) VOR PUTEA MODIFICA SAU DISTRUGE LA DISCREȚIE CONŞTIINȚA,MINTEA,SUFLETUL ŞI TRUPUL CELOR IMPLEMENTAȚI.ACEASTA ESTE ÎN CÂTEVA CUVINTE INSTAURAREA NOII ORDINI MONDIALE SUB DOMNIA SATANICĂ A ANTICHRISTULUI.

    RăspundețiȘtergere