miercuri, 1 iulie 2020

UNUL prin SOPHIA : FORŢA Întregii CREAŢII (12 mai 2020).


UNUL
prin
SOPHIA

FORŢA
Întregii
CREAŢII

(Traducere : Monica POKA)

12 mai 2020 –





Nota MarYan :


...Iată că re-venim rapid cu un mesaj ce are o legătură directă cu acest Moment, chiar dacă Mesajul channell propus aici este transmis, iată, în cursul lunii Mai 2020 – o scurtă „informare” venită de la cel mai înalt nivel („UNUL”), prin Sophia, care ne re-confirmă ceea ce se mai transmite, pe ici şi colo: RĂZBOIUL din CERURI este deja câştigat !, iar acum rămâne doar să se materializeze această VICTORIE şi în PLANUL FIZIC, al Societăţii umanilor, la suprafaţa Planetei.

De aceea, Cobra deja a confirmat atingerea Masei Critice la această ultimă Meditaţie în masă (cu detaliile, din punctul său de vedere, venind cam într-o săptămână, spune acesta) – ceea ce era, cumva, de aşteptat, ţinând cont de numeroasele pregătiri de până la acest Moment.

Şi, pentru că Re-Conectarea la Informaţia şi vibraţia de cea mai înaltă freccvenţă a Dimensiunilor Divine este cel mai important aspect – dincolo de „Actualitatea terestră” a ştirilor despre „ce şi cum se mai petrec lucrurile pe Planetă” (chiar şi dincolo de nivelul „ezoteric”, ascuns, al Mişcărilor de Rezistenţă de tot felul)...

...Acum, după cum am spus, venim cu acest articol ce confirmă Actualitatea „pandemică” a acestui Moment în care „Pandemia” este doar pre-textul pentru declanşarea unor întregi serii de evnimente ce con-duc, mai mult sau mai puţin vizibil, către Înaltele Scenarii „scrise” de Divinitate PENTRU BINELE CEL MAI ÎNALT AL UMANILOR, în aceste extra-ordinare Vremuri !

Despre ce ar putea fi vorba ?
Iată mai jos :






UNUL : Sunt EU, Sophia.
Sunt Unul.

Sophia : Îți mulțumesc că ai venit.

UNUL : Sunt câteva lucruri care trebuie consemnate.
Aceste lucruri trebuie spuse în acest moment.

Sophia : În regulă. Sunt disponibilă să fac asta acum.

UNUL : Există unele raționalizări. Nu raționalizări alimentare.
Sunt raționalizări de alimentare energetică.
Acestea sunt explozii de forță. Ele catapultează din tărâmurile de dincolo intenția în constructul uman.

Ele nu sunt separate de ființa umană.
Totuși, ele sunt ținute deoparte de focalizarea actuală și, prin urmare, par a fi separate.

Aceste explozii de intenție emană din aspectele sinelui uman.

Există numeroase versiuni ale voastre.
Chiar acum, și acesta este motivul conversației noastre, toate mențin o intenție similară. Această intenție este să scoată Planeta de sub stăpânirea părții întunecate care a ținut-o în strânsoarea ei pentru atât de multă vreme.

Dați-vă seama ce înseamnă acest lucru și țineți cont de el.
Această focalizare a multiplelor și numeroaselor aspecte nu se manifestă doar pentru voi, Lucrătorii în Lumină și Războinicii Luminii, aceasta vine din partea tuturor.

Atât Lumina cât și întunericul sunt amplificate acum de o mie de ori.
Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată...
Se consideră că el are loc chiar acum.

Acest moment, acum, ține captive toate intențiile voastre – din toate dimensiunile, toate aspectele și părțile voastre.

Prin urmare, veți fi martorii unui efect amplificat și implacabil.
Va apărea într-o deplină iluminare – nimic nu-l va împiedica.

Totul este evident, totul este dezvăluit.

Forța intenției acestui Curent, de Acum, nu a mai fost experimentată, nici măcar simțită, de un om aflat într-un corp.

Va fi intens și actualizat chiar și atunci când gândurile eliberării și evenimentele actuale nu sunt în mintea voastră prezentă.

Toate acestea sunt aduse și create de colectivul uman.

Atât de mare este Forța voinței și dorința de a vedea sfârșitul acestei sclavii și abuz, încât acum nimic nu-i mai stă în cale !

Acest lucru include întunericul, deoarece acesta este catalizatorul.

Mulți sunt confuzi și merg pe ambele cărări dorind ca lucrurile să se întoarcă la ”nivelele normale de controlși, drept rezultat, ”ajută întunericul”.
Acest lucru apare ca supărare și furie și ca o rampă sau accelerare a dorinței și cererii ca (alt)cineva să repare ceea ce este în mod evident greșit.

Datorită faptului că, în mod intenționat, rămân adormite faţă de rolul/scopul acestui Moment de Eliberare, aceste ființe se pot arăta ca extrem de agitate, renunţând în mod forţat la libertatea lor personală.

Ei vor dori doar ca această „nebunie” să înceteze !
Toate acțiunile lor sunt motivate de acest scop.

Aveți răbdare. Înţelegeți-i.
Când vedeți că aceasta se întâmplă, să știți că toate eforturile conduc la o evoluție rapidă și că toate forțele asigură succesul.

Nu există niciun mod în care acest efort actual să fie exagerat...

Într-un fel, chiar acum, vedeți și simțiți acest lucru.
Se întâmplă pentru fiecare parte a voastră și se întâmplă Acum.

Asta vă va ajuta să vă aduceți aminte, în timp ce-i simți în interior efectul în ambele direcții.


Întunericul și Lumina sunt amplificate exponențial.

Corpul vostru fizic va răspunde.
S-ar putea să aveți probleme cu somnul, cu concentrarea, cu focalizarea.

Păstrați-vă calmul și implementați momente intenționate de MEDITAŢIE.
Folosiți Mantra : „Eu sunt Lumină. Eu sunt Iubire. EU SUNT !
Folosiți orice din ceea ce vă ajută să simțiți Pace și (auto)control.

Vă veți vedea semenii furioși, supărați, agitați și adormiți care vă vor căuta, apoi, pentru puțin din acea stare de Pace și (auto)control...

În definitiv și la urma urmei, luarea și implementarea auto-controlului este cel care re-stabilește Iubirea și Lumina sa pe Pământ.

Toate acestea vor începe acum.
Cu intenție și putere, voi o ghidați pe Gaia către și prin această Fază a Trezirii.

Acest lucru se întâmplă prin cooperarea și ajutorul întregii Creații – mulți și mult dintre care sunteți voi.

Faceți-vă confortabili și simțiți Bucurie, în timp ce trăiți în și observați acest Moment care vine!

Sunt motive pentru sărbătorirea unui Mare Triumf !

Voi experimentați acum Forța Viețiitoată CREAŢIA – care devine, în mod activ, ceva ce nu a mai fost niciodată !... în timp ce OM-ul se „re-inventează” pe sine, chiar ACUM !

Această Viziune strălucitoare NU a mai fost văzută până acum și posibilă doar datorită Forței Intenției despre care se vorbește aici.

Există un singur mod în care acest lucru să fie încheiat, iar acesta este un Nou Pământ.

S-ar putea să nu vedeți asta astăzi, oameni dragi, deoarece haosul pare să guverneze.

Dar îl veți vedea și încă repede.
Niciun secret nu va mai fi posibil... nicio agendă secretă care să prospere...

În Noua voastră Lume veți vedea clar.
Transparența este cuvântul de veghe, este ordinea zilei.

Lupta ca să ajungeți acolo este glorioasă în intensitatea sa și strălucitoare în producerea sa.

A fost planificată, dincolo de cunoașterea voastră.
Aveți încredere.

Nu va mai trece multă vreme până să fiți martorii acestei transformări.

Asta este tot.
Mulțumesc !



prin

7 comentarii:

  1. FOARTE RECONFORTANT,DĂTĂTOR DE REÂMPROSPĂTARE A ÎNCREDERII,ŞI A CERTITUDINII CĂ ACEST MESAJ ESTE CU ADEVĂRAT REAL.ORICÂT MI-AŞ PUNE SPIRITUL SĂ FACĂ UN EFORT SĂ CREEZE LITERAR UN ASEMENEA GEN,NU AŞ REUŞI,CA SĂ POȚI FACE ASTA,ESTE IMPORTANT SĂ FII CU SIMȚIREA LA ACEASTĂ ÎNĂLȚIME.DE ACEEA MĂ ŞI BUCUR ATÂT DE TARE.MĂ SIMT INFUZAT.
    SUFLETUL ÎMI SPUNE CĂ NU POATE FI TRUCAT,SUFLETUL ASTA ÎMI SPUNE !
    SPRE EXEMPLU ACUM SIMT MULTĂ EUFORIE,DEŞI ÎN URMĂ CU CÂTEVA MOMENTE ERAM DESTUL DE ABĂTUT ( CONFLICT CU UMANI TENDENȚIOŞI,PLINI DE URĂ GRATUITĂ,CUPRINŞI CA DE UN AMOC AL EXCESULUI DE SMARTPHONE,DEVENIȚI LIPSIȚI DE LOGICĂ,DAR CE ESTE MAI DERANJANT,LIPSIȚI DE IUBIRE,FOARTE GREU SUNT DE GĂSIT OAMENII IUBITORI,DOAR ACEŞTIA AU PUTEREA SĂ TE ÎNȚELEAGĂ).
    CHIAR DACĂ NU V-A PLĂCUT,ACEASTA A FOST " SPOVEDANIA MEA " !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că este de ajutor un astfel de Mesaj, mai "altfel" decât chiar şi dintre cele venite din aşa-zisa "media alternativă" :)...

      O remarcă aş avea a face : dacă doreşti să fii citit şi chiar "auzit" mai uşor, este utilă folosirea pre-dominantă a literelor mici, ce sugerează o vorbire normală, în timp ce literele mari indică... strigătul.

      De aceea, pentru ca mesajul să nu apară ca o "strigătură", este util şi poate înţelept folosirea, repet, pre-dominantă, a literelor mici. Cele mari nu este nevoie să fie excluse, ci folosite doar atunci când se doreşte sublinierea a ceva anume... căci, altfel, de atâta "strigat" (cu litere mari), mesajul pur şi simplu se va pierde...

      În ultimă instanţă, şi aici este vorba de dozarea cât mai armonioasă a proporţiei între stilul yang (masculin) şi yin (feminin) de a transmite informaţia...

      Succes !

      Ștergere
  2. Aşa este.Urmam şi eu aceste simțiri din instinct.Totul este vibrație.C.tin Smarandache( comentarii burebista 2012 )foloseşte majuscule,este mai categoric,mai tranşant,spre foarte yang fără a lua în calcul contrareacțiile în acelaşi ton vibrațional.
    În contrast cu el,în vremuri de demult,(cât de departe mi se pare "2012",când citeam din cărți ce-o să fie după,începând şi cum o să devenim optic invizibili.....), exista un uman "sir George de Drobeta ", care era avangarda comentatorilor de lumină,prin vocabularul şi modul de exprimare,era un sfânt al comentariilor,plin de noblețe,încredere şi entuziasm,emana multă lumină divină.Uneori îi mai dau câte un mesaj :
    George,mai trăieşti ?! Și chiar a apărut în urma intenționării mele,sesizând o conectare defectuasă ( cenzură ), nu mai primea postările noi.Posibil că era abonat.Încă nu a revenit.Îl aştept.Chiar şi acest articol i-ar atrage atenția...
    Pe viitor mi-am propus mai mult TAPAS( tehnici secrete prin care aspirantul atinge în cele din urmă,prin practicarea asiduă,STAREA DE
    ELIBERARE ULTIMĂ), şi mai puține comentarii şi care să aibă,un impact mai mare.
    De ce am decis,să fac acest comentariu ?! Apar din ce în ce mai multe articole de această CALITATE,ce hrană extraordinara sunt pentru suflet,acestea da,le-aşa pune în ramă şi dacă aşa avea o tehnologie E.T. să îmi transform camera într-o SALĂ( AMENTHI),da,le-aş fixa pe pereți să-mi hrănească din belşug corpurile.În acest moment,devin conştient de receptuvitatea mea față de Dumnezeu,ca fiind foarte bună,este suficient să-mi reorientez atenția conştiinței către vibrația articolului,CAPODOPERĂ,şi simt cum mă cuprinde extazul.Multe aş aduna de pe internet...În aceste momente,când sunt cuprins,nu mai am putere de intervenție asupra celor năpăstuiți,ceva mă acaparează,nu mai sunt interesat de nimic,nici măcar propria mea securitate,nimic nu mai conteză,nici dacă ce am scris are încheiere sau nu,scrierea a devenit mecanică,fără să mai gândesc cuvintele...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mesaj plin de "Apa Vie!" in vremuri de rastriste...important este sa fim mereu bucurosi si plini de gratitudine pentru faptul ca avem Privilegiul de a trai aceste CLIPE UNICE! Oricat este de greu si dureros sa ne reamintim mereu ca pentru Asta am venit AICI ACUM! Iubire&Pace&Lumina!

    RăspundețiȘtergere
  4. Asteptam aceasta eliberare si Victoria Luminii.trebuie sa fim mai buni sa iertam si sa iubim.NU stiu exact ce se intampla dar simt ceva ce nu pot explica.

    RăspundețiȘtergere
  5. LighthouseSouth2 iulie 2020 la 3:01

    Am făcut o parte a lucrărrilor legate de feedback-ul de la Forțele Luministe (despre populația de suprafață fiind excesiv de judecată).
    Mi se pare destul de adevărat, eu însumi. De aceea, tocmai am învățat să-mi opresc mintea și să observ.

    Munca emoțională legată de aceasta este foarte profundă și importantă și, din păcate, atotcuprinzătoare în populația de suprafață. Se numește creștere.
    În mod intenționat sau nu, am fost ținuți într-o poziție de copii cosmici: privirea la nesfârșit către unii zei și „zei”, moștenirea / rădăcinile noastre ascunse, durata scurtă de viață, scopul nostru pierdut (cel puțin cu populația generală). În această poziție, este mai ușor să te uiți la cineva pentru a face treaba pentru copilul etern. De asemenea, „copilul” îi poate învinovăți în mod convenabil și se așteaptă lucruri de la ei.
    In fiecare zi , timp de cinci sau de mai multe ori mă uit la oameni adulți fizic în jurul meu regresează și se așteaptă și alții dau vina și privi în sus la ceva / cineva, să fie pierdut (neajutorare dobândită), sau proiect asupra altora ceea ce ei se tem sau doresc pentru ei înșiși ...
    formele pe care copilăria le ia sunt atât de numeroase încât trebuie să încep să le notez pe toate. A apărut ca un subiect important în fața ochilor mei.
    Bănuiesc că orice carte bună care să funcționeze cu Copilul interior ar trebui să fie benefică pentru noi (de exemplu: Erika Chopich „Vindecarea-Singuritatea voastră-Găsirea-integralitatea”)

    Această lume are nevoie de adulți care să-și asume responsabilitatea și să o declare în mod pașnic, care să poată asculta și să înveți fără să te simți inferior sau superior, care se iubesc pe ei înșiși și pe ceilalți. Oameni frumoși, adulți - specii rare, foarte necesare :)

    The Portal Cobra

    Dragoste pentru familia mea de lumină :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Posesiunea extraterestră demoniacă

    http://spirituletern.blogspot.com/2020/07/experiente-si-practici-extraterestrii.html?m=1

    RăspundețiȘtergere