sâmbătă, 4 iulie 2020

MarYan : ECLIPSA de LUNĂ cu LUNA PLINĂ în CAPRICORN din 5 iulie 2020 (ora 07.48, a României).



ECLIPSA de LUNĂ
cu
LUNA PLINĂ
în
CAPRICORN
din
5 iulie 2020





În această perioadă extrem de intensă, printre multe alte sin-cronizări şi Cicluri energetice, iată că se re-găseşte şi una/unul dintre acestea, ce are legătură cu o perioadă de o lună de zile...

...Denumit cam aşa : Ciclul Eclipselor (de Vară) – iniţiat, con-centrat la mijlocul perioadei şi finalizat (acest Ciclu) de câte o Eclipsă.

Dacă despre primele două Eclipse ale acestei prioade am scris la momentul corespunzător (ECLIPSĂ de LUNĂ din 5 iunie 2020 şi ECLIPSA INELARĂ de SOARE din 21 iunie 2020, din preajma SOLSTIŢIULUI de VARĂ), iată că acum a sosit şi Vremea pentru a prezenta cea de-a treia şi ultima Eclipsă din această configuraţie astrologică a perioadei, respectiv ECLIPSA de LUNĂ din 5 iulie 2020 (cu maxim la ora 07.48 , a României).

Această (ultimă) ECLIPSĂ de LUNĂ semnifică faptul că, pe Cer(c)ul Astrologic, SOARELE, situat la 13.38 grade în dreptul Constelaţiei Racului, va fi în opoziţie exactă cu LUNA, situată fix la 13.38 grade, dar de data aceasta în Semnul Capricornului (astfel că Pământul va fi „prins” exact la mijloc...).




Şi de data aceasta vom veni, cât mai repede şi mai pe scurt, cu informaţiile cele mai relevante în această privinţă, provenind din sursele deja verificate şi intens cercetate, astfel :



Acum, cu puţine ore înainte de manifestarea acestui Moment, vom fi cât se poate de expeditivi, lăsându-vă plăcerea de a vă oferi timpul lecturării materialelor din linkurile de mai sus – venind doar cu un scurt fragment din mesajul lui Tanaaz (cea pe care deja am mai expus-o, aici, pe blog) :


„Pe parcursul acestui PORTAL al ECLIPSEI, ni s-au arătat străluciri ale unei Noi Lumi, dar  și ceea ce este de purificat și de eliberat, nu doar din noi înșine, ci de pe Planetă, în ansamblu.

Acum, am ajuns la ultima oprire din călătoria noastră, o Eclipsă Lunară în Capricorn, care se va desfășura în perioada 4 – 5 Iulie 2020.

Să ne reîntoarcem la prima Eclipsă a acestui Ciclu, care a avut loc în luna Iulie 2018.
Ce teme s-au stârnit în viața voastră de atunci ?

Ce călătorii ați parcurs în ceea ce privește viața la serviciu (Capricorn) și viața personală (Rac)?

Unde v-ați simțit împinși sau atrași atunci când vine vorba de aceste zone ale vieților voastre ?

Unde v-ați simțit chemați să creați granițe, pentru a vă continua viața profesională sau pentru a petrece mai mult timp pentru îngrijirea de sine și cu cei pe care îi iubiți ?

Ciclul Eclipselor în Capricorn-Rac se apropie de sfârșit, iar Eclipsa Lunară din luna Iulie 2020 este momentul nostru final culminant.”


Aşadar, pentru cei dornici de a mai genera un „Spot de Lumină”, prin ocazia oferită de această Nouă Eclipsă, vă urăm Spor la MEDITAŢIE !... prin CON-CENTRARE în  Lucrul cu LUMINA.



MarYan

13 comentarii:

  1. Greg Dampier27 mai 2020 la 14:53

    COBRA, vă rog să comentați. KRYON a spus că NU există 7,2 miliarde de oameni, deoarece ni se spune că promovează ideia de lipsă pe planetă. Dar mai mult de 3,4 miliarde? Comunicarea acestor informații nu ar fi adecvată și relevantă în acest moment? ca sa nu mai zic, eliberarea ??? Și care este poziția forțelor de lumină cu privire la cenzură? Sinele meu superior spune că cenzura este văzută. Se oprește în piesele sale, inovația și noile descoperiri, încât încetinește evoluția SINELUI . Ce zici? Namaste !

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  2. Caparo6 iulie 2020 la 17:34

    Eu sunt Ashtar Sheran cu un mesaj pentru toți pe Pământ.

    Sunteți conștienți că mulți implicați în Pizza Gate au fost arestați, judecați și morți. În prezent, clonele merg pe pământ, reglementate de forțele ușoare, pentru ca toate să pară normale.

    Înlăturarea copiilor din DUMB este încă în curs. Forțele întunecate există încă acolo, precum și în jurul suprafeței. Există încă membrii de cabal la suprafață pentru a face licitația, dar aceștia sunt bancherii și oamenii de afaceri, care și acum sunt arestați.

    Veți citi articole conform cărora acești oameni de afaceri au fost infectați de Covid 19, s-au îmbolnăvit, au fost concediați sau și-au părăsit pozițiile în afaceri sau au suferit altfel o altă schimbare extraordinară de evenimente. Acestea sunt indicațiile pe care trebuie să le cauți pentru a vedea unde funcționează sistemul tău de justiție.

    Ceea ce ne propunem este ca suprafața să fie deținută și operată de oamenii pământului. Aceștia vor fi sub pază, în condițiile în care DUMB-urile continuă să se limpezească și operatorii cheie din Illuminati continuă să fie eliminați, după caz. În cazul în care există neconformitate, eliminarea va avea loc.

    Toți șefii de țări sunt fie arestați, fie lucrează cu Lumina. Încă sunt capabili să comunice cu țările lor, dar munca lor este cercetată de forțele ușoare care le au sub pază. Așa că se pare că încă mai creează ravagii, dar veți vedea că nu vor mai putea mult timp. Aceasta este o perioadă educațională în care oamenii de pe această planetă sunt vizați să se trezească. Cei care refuză să se trezească vor fi în minoritate în aproximativ un an. Majoritatea oamenilor vor fi treji și se vor alinia mai mult sau mai puțin cu Lumina. Progresul depinde de oameni. Atunci când majoritatea așteaptă așteptarea mai mult, va apărea schimbarea. Frecvența ta colectivă este cea care permite desfășurarea evenimentelor curente.

    Cu acest lucru, succesul este al nostru. Nu mai există nici o amenințare întunecată pe lumea ta, dacă toți cred în bunătatea de a veni la tine. Căutăm o majoritate solidă pentru a ancora toate energiile pozitive de pe planetă și pentru a crea lumea nouă din ruinele vechii.

    Pentru zonele care sunt încă sub asediul cabalelor, acest lucru este, de asemenea, încât oamenii să se trezească. Mulți cred încă că BLM luptă pentru drepturile oamenilor negri și aceasta este o programare falsă. În cele din urmă, își vor da seama, pe măsură ce problema se întărește, că nu se întâmplă acest lucru. Vă rugăm să continuați să expuneți făptuitorii.

    În ceea ce privește mass-media, ei pierd puterea. Mai puțini oameni sunt fideli canalului lor de știri, deoarece încep să banuiască că ceva este neplăcut. Când auziți că trebuie să rămâneți acasă și să purtați măști, în cele din urmă începeți să căutați în altă parte pentru un alt punct de vedere. Știrea este că vestea le-a spus oamenilor ce au vrut să audă, iar acest lucru nu mai este cazul. Ei le spun să continue să aibă răbdare, iar publicul își pierde răbdarea.

    În ceea ce privește meditația recentă la conjuncția Jupiter / Pluton, cvorumul a fost atins. Multe evenimente nefericite au fost acum evitate pentru lumea dvs., iar drumul către libertate a fost mai scurt. Previzăm luni întregi de pe ruta pe care ați fost anterior și aceasta este o veste minunată, deoarece multe decese au fost evitate și o creștere mai mare se va manifesta după colapsul financiar.

    https://sharonandivo.weebly.com/ashtar-sheran-in-this-now.html

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  3. Lev7 iulie 2020 la 1:07

    TruthSeeker 30 iunie 2020 la 4:42 AM. De ce aveți grijă de informații nu confirmate. Nu avem idee cine este acea persoană.
    Jānis Mežeckis 30 iunie 2020 la 6:06 AM. Sunt de acord. Lev ar trebui să-și creeze propriul blog, altfel depășește blogul Cobras cu comentariile sale.
    CobraJUI 1, 2020 la 14:18. Forțele ușoare îi cer lui Lev să înceapă propriul blog, iar oamenii îi pot pune întrebări acolo. arrowflashbrJuliu 1, 2020 la 14:55. @Cobra Mulțumesc, este pentru cei mai buni.
    mariaonlineJuliu 1, 2020 la 18:28. @ Cobra: Sunt de acord.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  4. În legătură cu ultimul mesaj:

    Veştile( despre raport ) sunt atât de bune,încât nu mai este loc de suspiciuni ! Mă fac plin de încredere !

    RăspundețiȘtergere
  5. bb8 iulie 2020 la 12:58 AM

    Cobra, în trecut, ai spus că Forțele Luminii nu pot interveni direct pe suprafața planetei din cauza bombelor cu plasmă și că militarii pozitivi nu pot aresta cabala din cauza bombelor de toplet și strangulare, acum cu aceste bombe îndepărtate care este problema ?

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere
  6. Desfaceți şampania ! BILL GATES A TRECUT ÎN NEFIINȚĂ !

    Dacă îi vedem pe stradă pe cei dintre EXECUTAȚI,aceştia sunt clone,dubluri,holograme sau filmări nerecente.Mai există şi categoria "apariții obligatorii"(?).

    Iată câteva nume dintre cele mai cunoscute,politicieni,v.i.p.- uri,sau actori ale celor ARESTAȚI,şi mulți chiar EXECUTAȚI:

    Dumnezeu să-i ierte ! pe aceşti executați !

    Citind lista,am fost profund mişcat,probabil lovit de disonanță cognitivă,nevenindu-mi să cred că mi-au murit unii dintre duşmani.

    BARACK OBAMA ................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    MICHELLE OBAMA...............................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    BILL GATES...................................DECEDAT,
    MELINDA GATES................................DECEDATĂ,
    ANTHONY FAUCI................................ARESTAT şi ELIBERAT pentru a-l ajuta pe TRUMP,
    GEORGE W.BUSH................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    LAURA BUSH...................................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    HILLARY CLINTON..............................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    BILL CLINTON.................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    GEORGE SOROŞ.................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    TOM HANKS....................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    MADONNA......................................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    LADY GAGA....................................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    STEPHEN SPIELBERG............................ARESTAT şi EXECUTAT,
    REGINA ELISABETA.............................ARESTATĂ şi EXECUTATĂ,
    MERYL STREEP.................................ARESTATĂ la DOMICILIU,
    RICHARD GERE.................................ARESTAT la DOMICILIU,
    CHRISTINA AQUILERA...........................ARESTATĂ şi cu muncă în folosul comunității,
    DWAYNE JOHNSON...............................ARESTAT şi EXECUTAT,
    GEORGE CLONEY ( CLONA )......................ARESTAT şi EXECUTAT,( EL,NU CLONA ),
    NICOLAS CAGE.................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    KEVIN SPACEY.................................ARESTAT şi EXECUTAT,
    CHARLIE SHEEN................................ARESTAT şi EXECUTAT,şi nu în ultimul rând,
    ASHTON KETCHER...............................ARESTAT cu servicii kyiriakos.

    Şi mulți alții...

    Imaginați-vă anticipat trăirea eliberatoare pe care o veți simți-o , când toți duşmanii noştri vor fi imobilizați sau îndepărtați...

    Victorie Luminii Divine !

    RăspundețiȘtergere
  7. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3634332729919184&id=100000274777773&sfnsn=mo&d=n&vh=i

    Interesant,dar nu spune nimic de semnul fiarei şi marcarea izotopică !Deci,manipulare ?! AR PUTEA FI?! ( CABRAL,CE SPUN ROMÂNII ?! )

    Ieri,la ştiri,când s-au votat legi de confiscare a drepturilor şi libertăților de DACI LIBERI,ne-au aruncat cu praf în ochi cu filmări de breakingnews din Serbia ,care ău ieşit masiv la MITING,nu DE A PROTESTA împotriva pierderii drepturilor şi libertăților ( ASTA E O.K. !), ci CHIPURILE ÎMPOTRIVA REGIMULUI POLITIC CARE DE 10 ANI,BLA,BLA,BLA,...,moderate de Corina Crețu,Victor Ciutacu & Co.Defapt era de departe miting # REZIST,cu oameni plătiți.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daniel Roxin ( omul de la cazane ), bagă cärbuni la locomotiva "pandemiei", fochist în slujba noului coronavirus(acum în perfuzii),străduindu-se din răsputeri să îl mențină în viață.

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/07/10/daniel-roxin-ce-nu-va-spun-autoritatile-si-presa-vanduta/

    Cine mai face asta ?:
    Toți preşedinții,inclusiv MARELE TRUMP,toți politicienii,actorii,doctorii,judecătorii,artiştii,profesorii din şcoli şi facultăți,şi ceilalți care au mai rămas,siturile prepare of change, the portal ( Cobra ), ş.a.m.d.
    La fel ca şi la virusul S.I.D.A.nu există o fotografie cu acest virus,în cazul acesta( dacă am avea un model desenat ) noi ne-am face singuri analizele cu propriile microscoape,scoțându-ne sânge din "deş't".
    De ce nu putem să ne facem singuri analizele ?! Aaaaaaa !!!! ,Ca să fim manipulați...!!! Mă bucur că v-ați prins !!! Ați văzut cum este prezentat virusul în reclame,spoturi,ştiri?! Cam ca o mină submarină din primul război mondial...Dar la microscop nu e nimic în genul,NU EXISTĂ fraților,treziț-vă !!!

    Toți aceştia enumerați mai sus,au creat şi cu alte "pandemii" O LUME INFERNALĂ,mizerabilă,...

    Tu cum te simți,atunci când te întâlneşti cu ei,mergând pe stradă ?!...

    RăspundețiȘtergere
  9. Atenție Maria - Aurelia,una este ce spune Cobra,şi alta ce spun siturile cu articole a căror răspundere juridică o au autorii articolelor,chiar dacă le găsim adresele pe" PORTALUL "lui Cobra,sunt multe informații,dar aici( navigatori comentatori ) avem de-a face cu ființe care au un inalt simț civic( lucrători uşori de lumină )şi care nu fac compromis cu ADEVĂRUL DIVIN,chiar dacă la nivelul de conştiință al fiecăruia.Nu poate o singură persoană să verifice toate " adevărurile ".DAR,ADEVĂRUL DIVIN va ieşi la iveală .

    De exemplul MITUL MINCIUNII CĂ NEURONII NU SE MAI MULTIPLICĂ,a fost demontat,dar pentru cel pătrunzător este suficient să ia câteva cazuri de decese la analiză şi vă constata că un procent mare de decese au loc cu procesele mentale,intelectuale,de autocontrol în bună regulă,ca să nu mai vorbesc de asceți de mii de ani tereştri( JAN VAN HELSING ),chiar şi în lndia se întâlnesc destui sadhu de câte 300,400 de ani tereştri,lucru verificat în prezent de către cei care fac pelerinaje în lndia.

    În rest ce să vă mai spun,faptul că nu avem dovezi asta nu mă opreşte să cred,până la proba contrarie şi cu ajutorul unor informații să-mi construiesc propria linie temporală. Faptul că cineva opreşte dovezile,sigur asta mă deranjează enorm,inducându-ne senzația paranoică virgulă că nu ni se spune TOT ADEVĂRUL nici de către facțiunea LUMINII DIVINE,ce să mai zic de facțiunea ÎNTUNERICULUI,căci dacă am avea dovezile nu ne-am mai contra unii cu alții.Mă bucur că la noi există precizie,acuratețe,nu ne comparăm cu egregorul The Portal,la ei nu este la modă COTA,sau THOMAS COWEN.Mulți chiar cred că există VIRUS LETAL,dar spre deosebire de noi ei sunt foarte entuziaşti,foarte sublimi,sufletişti,crează un câmp extrairdinar,multe lucrătoare uşoare sunt adoratoare ale lui Cobra,fraților acolo este "FUZIUNE ŞI FISIUNE" la nivel înalt,acolo este ceva viu ! Unii zac la pat ,sunt lipsiți de energie vitală ( din cauza top- leturilor,ați conştientizat că nu mai sunt ?!),au dureri de cap,dar sunt plini de ABNEGAȚIE...Asta este,situl lor este mondial,joncțiunea cu extratereştrii,mare mister...
    Dacă ar fi să fac un clasament al siturilor privind ASPIRAȚIA CĂTRE ADEVĂR( DUMNEZEU) DAR CU PICIOARELE PE PĂMÂNT ar fi :

    Locurile l-ll,la egalitate :

    - ADEVĂRUL NE VA ELIBERA,
    - NOUL UNIVERS CHRISTALIN,

    urmate de locul lll:

    - spirituletern şi locul lV:

    - lupul dacic.

    Îmi pare rău pentru situl bibleotecapleyade,a fost şters,sper să îl ridice la loc.


    De ce nu au fost arestați MEL GIBSON,KEANU REAVES,ALAIN DELON ?!, pentru că ei au avut un cuvânt incomod de spus,şi nu s-au pătat,( mai ales MEL G.), împotriva CERCURILOR CABALEI BĂUTOARE DE SÂNGE(https://misatv.ro/planul-de-salvare-a-lumii-11-episoade-de-film-documentar/)

    BUREBISTA 2012,comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Agitaţie mare, tot mai mare... cu informaţii din ce în ce mai "amestecate" şi contra-dictorii.

    Deşi nu rezonez deloc cu toată această "bolboroseală" de vorbe (comenturi) aruncate unele peste altele, le public acum pe blog, totuşi, pentru ca fiecare să observe cât de tulburate sunt energiile şi minţile noastre, în aceste Vremuri...

    ...Oameni buni, mai uşurel : lăsaţi polarizarea şi scandalul dualităţii, respiraţi adânc de câte ori este nevoie şi DAŢI DRUMUL !

    La ce ?

    la orice este în afara armoniei. Punct.
    Restul - conspiraţii, contestaţii şi contaminaţii cu pandemii (de orice fel) sau orice alte "dispute existenţiale", doar "ajută" mintea (ştiţi deja, aia care minte "de îngheaţă apele") să devină mai puternică...

    Spor la MEDITAŢIA (fiecăruia cu el însuşi) de re-armonizare cu SINE ÎNSUŞI !

    RăspundețiȘtergere
  11. MITING PENTRU VIAȚĂ ÎN LIBERTATE

    Protestul va fi reluat astăzi la ora 18. Este important să vină cât mai mulți oameni. Dacă nu vom fi măcar 10000, îi vom deranja tot atât cât un țânțar care bâzâie. Ieri nu cred că au fost 1000 de persoane. E drept, cred că un sfert erau colegi de-ai noștri. Dar suntem totuși mult mai mulți! Orice am avea de făcut, nu poate fi mai important. Până la urmă, nu mergem să susținem pe cineva anume, așa cum s-a mai zis pe aici. Mergem să arătăm că suntem împotriva acestor legi nebune. Lipsa noastră de reacție este aproape echivalentă cu acordul.

    FIȚI TOȚI PENTRU UNUL ŞI UNUL PENTRU TOȚI !

    RăspundețiȘtergere
  12. "Cuvânt înainte :Înainte de a încerca să digeri conținutul provocator din această lună, să se spună și să se știe că sistemele inversate și rețelele de inversare din arhitectura planetară, sunt sistematic demontate și aliniate la Legea suverană cosmică a Unuia. Se fac corecții la liniile ley pentru alinieri orizontal-vertical-diagonală, activarea codului creator organic și arhitectura Krystic în puncte zero detoxifică și elimină codurile morții din fiecare colț al planetei noastre. O selecție de ierarhiile demonice, stațiile de recoltare a cultului satanic-luciferian, tehnologia AI extraterestră negativă și armamentul de control al minții și o serie de infestări parazite de miasmă, greșite și alimentatoare de fund sunt, de asemenea, curățate și evacuate. Acesta este un proiect masiv în derulare în prezent..."

    Lisa Renee

    RăspundețiȘtergere
  13. Dacă VIRUSUL "ESTE ÎN SALIVĂ",DE CE NE BAGĂ BĂȚUL ÎN CREIER ?!


    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/07/08/nu-va-mai-lasati-testati-daca-vreti-sa-traiti-si-dupa-2021/

    TESTELE NU GĂSESC VIRUŞI,CI DOAR NAIVI ŞI SLABI DE MINTE( ADN ŞI ARN ).

    ESTE PANDEMIE DE PROSTIE.

    RăspundețiȘtergere