sâmbătă, 31 iulie 2021

Natalia ALBA : PORTALUL LEILOR 2021 – Transmisii PLASMATICE : Actualizarea CORPULUI de LUMINĂ (20 iulie 2021).

 

Natalia ALBA

 PORTALUL

LEILOR

2021

 

Transmisii PLASMATICE :

Actualizarea

CORPULUI de LUMINĂ

 (Traducere : Aurelia DIDA)

 – 20 iulie 2021 –

 

 



Nota MarYan :

Pentru că suntem în plin „PORTAL AL LEULUI / LEILOR”, care ar fi iniţiat din 25-26 iulie, în fiecare an, acum folosim acest prilej pentru a scrie iarăşi despre acest (la propriu) fierbinte subiect, care acum, pe 31 iulie 2021, ar fi deja activat (Portalul)...

...Pentru a aduce, ca în fiecare an în această perioadă, alte şi alte Daruri ale Leului/Leilor, venite prin acest Portal din zona Siriusiană !

Pentru că în ultimii ani am scris mai de fiecare dată despre acest subiect în această perioadă a anului, acum punem doar linkul la ultimul articol precedent, de anul trecut din 2020, asemănător cu acesta, de acum, care expunea mesajul de acum un an al aceleiaşi Natalia ALBA : „Strămoşii de pe LYRA şi SIRIUS prin Natalia Alba : PORTALUL SIRIUSIAN al LEILOR (cu epi-centrul în 8 august 2020)”.

Şi, deşi în Nota Personală din acest articol re-găsiţi ca să descoperiţi (sau să re-memoraţi, după caz) principalele informaţii pe seama acestui subiect, alături de linkuri către articole asemănătoare din anii anteriori, ce pot creiona o imagine cu tot mai multe detalii pentru cei interesaţi... acum dorim să ne asigurăm că veţi parcurge măcar informaţiile esenţiale transmise prin Celia Fenn de către Arhanghelul MiKaEl (Mihail), în cadrul unui Mesaj din cursul anului 2019 :

ANUL SACRU începe pe 26 iulie, cu ANUL NOU Planetar, și este precedat de sărbătoarea „Ziua dinafara Timpului” de pe 25 iulie.

Pe 25 iulie, strămoșii voștri antici știau să sărbătorească TRECEREA de la Vechiul Ciclu la Noul Ciclu, prin bucurie creativă și sărbătoare.

Pe 26 iulie, NOUL CICLU era inițiat. 26 iulie a fost sărbătorit de Maiaşi și de vechii Egipteni, ca fiind momentul în care Timpul / Spațiul a fost reînnoit pentru un alt CICLU de CREAŢIE al Inteligenţei Divine.

Acesta a fost și momentul în care Steaua Regală SIRIUS a fost și este în conjuncție cu Soarele nostru și se ridică în conjuncție la răsăritul soarelui… SIRIUSIENII și Ființele Regale din LEU au fost și rămân Învățătorii Stelari Maeştri, care au ajutat, ghidând Omenirea pe Calea Înălțării și a Evoluției.

Portalul Leilor este păzit de doi dintre Leii Regali Siriusieni cunoscuți în textele Sacre sub numele de “Leii de Ieri şi de Mâine”.

Ei sunt păzitorii care se asigură că doar cei care sunt împământaţi în momentul Prezent și conştienți de Calea lor, pot să tranziteze Portalul și să creeze un alt Ciclu de viață într-un mod conștient.

PORTALUL LEILOR începe să se deschidă pe 26 iulie și ajunge la deschiderea completă pe 8 august sau pe 8 / 8, sub Constelația Leului.

Ulterior, începe să se închidă, terminând până la data de 12 august.

13 august este sărbătoarea finalizării și a mișcării înainte, deoarece Pământul este, acum, sub îndrumarea Profesorilor Stelari, Leii Regali din ALPHA LEONIS, Inima Leului, care ghidează Pământul prin Constelația Fecioarei, spre Echinocţiul din Septembrie.”

Aşadar, iată mesajul „actualizat” despre această Perioadă a Leului/Leilor, căruia ar fi util să îi folosim la maxim oportunităţile oferite de energiile transmise prin acest PORTAL – mai ales Acum şi Aici, în aceste Vremuri extra-ordinare !...

...Care, în acest an, vine cu o Forţă şi mai crescută, poate chiar în mod exponenţial, prin supra-punerea cu Momentul LUNII NOISOARELE în conjuncţie totală cu LUNA, deci şi cu Luna prezentă în această Zonă a Portalului Siriusian care, în acea zi de 8 august 2021, la ora 16.48 a României, complet deschis (vezi paragraful anterior din mesajul de mai sus) la acel Moment, Portalul Leilor se con-centrează într-o îngustă fantă (precum Steaua SuperNovă devenită, brusc, Pitică Albă) prin care Lumina se trans-mută în Laser de cea mai înaltă Putere şi precizie !!! :


 


 

Dragilor,

Pe măsură ce continuăm să navigăm pe tot parcursul acestui an în schimbare, apropiindu-ne de luna August, energiile se intensifică – energii care sunt puternic resimțite, deoarece luna August este o lună ale cărei energii sunt, deja, foarte prezente.

Încă de acum două luni, Planeta noastră a început Ciclul de pregătire pentru a primi transmisiile de Plasmă care deja ne înconjoară și care vor continua să coboare masiv pe Planeta noastră, atingând apogeul pe data de 8 August 2021, ajutându-i pe cei care sunt pregătiți să co-creeze împreună cu aceste transmisii, pentru a-și actualiza Corpurile de Lumină.

Aceste frecvențe ne vor ajuta și la echilibrarea polarităților, a căror esență vindecătoare este introdusă de Luna Plină în Vărsător, pe 24 Iulie 2021 (N. Trad. : La ora 05.42 , a României).

August la fi o lună care aduce Frecvența Armonică de care mulți au nevoie pentru Procesul de auto-sinteză.

Acesta este primul pas în pregătirea pentru Procesul de actualizare a Corpului de Lumină, proces care va dura câteva luni.

Va depinde de locul în care ne aflăm în călătoria noastră, precum și de devoțiunea și munca interioară pe care suntem dispuși să o desfășurăm

În timpul Porții Leului, Planeta noastră se va alinia cu Steaua SIRIUS, cu CENTRUL GALACTIC și cu multe Locuri Sacre de pe Pământ, cum este Marea Piramidă din Giza, oferindu-ne posibilitatea de a ne conecta cu Inima Cosmică și cu alte civilizații care au urmărit evoluția noastră umană, cum ar fi strămoșii cosmici de pe Sirius, care ajută la trezirea umanității de mult timp, mai ales după ce ADN-ul original Adamic a fost manipulat – împiedicându-ne să fim pe deplin conștienți de Adevărata noastră Esență Divină, așa cum sunt și alte civilizații cosmice.

Anul acesta, energiile Porții Leului vor fi total diferite de ceilalți ani, deoarece Pământul este acum pregătit să primească energii din Dimensiunea 7D, deoarece multe structuri ale Pământului au fost, deja, restructurate și pot fi ancorate în acest moment.

Aceste energii vor asista Procesul actual de Transformare pe care mulți dintre locuitorii planetei îl experimentează, un proces în care moartea efectivă a ego-ului are loc în cele din urmă, pregătindu-se pentru activarea Corpurilor lor de Lumină.

La nivel planetar, frecvențele Porții Leului sunt plasate în Rețeaua Planetară sub formă de coduri simbol de lumină care generează o anumită energiecoduri matematice, geometrice – care eliberează numeroasele structuri manipulate.

Acum totul este dezmembrat și, în cele din urmă, noi suntem capabili să primim și să integrăm aceste energii.

 


În fiecare an, Pământul împreună cu cei care doresc să continue să evolueze fac un pas înainte în această Spirală nesfârșită a Creației.

Pentru a ne ajuta să integrăm aceste energii, Ghizii mei împărtășesc câteva instrumente universale pentru toți cei care doresc să înceapă un Proces de nouăzeci de zile, pentru a întruchipa și a direcționa aceste transmisii de plasmă provenite de la Poarta Leului, deoarece Ascensiunea este un proces lung, care implică o muncă interioară zilnică și perioade lungi de integrare.

 

Exerciţiu de Activare :

Pregătiți-vă pentru Meditație, respirați (inspir – expir) de cel puțin trei ori și începeți să conștientizați focalizarea dinspre corpul vostru fizic către Centrul Inimii (Chakra Inimii) de unde începem să ne conectăm și să comunicăm cu Sufletul nostru, Prezența Monada (Ființa Supremă) și Avatar.

Vizualizați un glob luminos din lumină lichidă (gaz) care coboară spre Centrul Inimii, cuprindeți-l cu mâinile și integrați-l, în mod conștient, în Chakra Inimii voastre.

Atunci când simțiți activarea, deplasați această sferă de lumină în Chakra Plexului Solar.

În timp ce faceți acest exercițiu, repetați cuvintele de mai jos, pentru a le integra și a le da scop, deoarece aceste energii vor ajunge doar la cei a căror dorință principală este de a deservi Creației și propriei lor Evoluții.

După cum spun mereu, luați în considerare ceea ce rezonează cu voi și, mai presus de toate, vă puteți crea propria Declarație sau Decret, pentru că acesta de mai jos este doar un exemplu :

Eu __(numele)__ mulțumesc Sinelui meu Unificat, echipei mele de Ghizi spirituali pentru că mă asistă în această activare.

Mulțumesc pentru protecția voastră și pentru asistența echipei de Lumină.

Eu __(numele)__ urez bun venit acestor energii binevoitoare ale Porții Leului, care mă ajută la activarea și realinierea Corpului meu de Lumină.

Eu îmbrățișez aceste transmisii plasmatice care mă ajută în Ascensiunea mea, invitându-le să declanșeze transformarea necesară a corpului meu fizic, pentru a continua Procesul de Christalizare.

Pentru aceasta, Eu cer ADN-ului meu și celulelor corpului meu fizicelibereze toate programele false, implanturile și să îmbrățișeze aceste energii transmise de Poarta Leului și, de acum înainte, Adevărul Lui Dumnezeu.

Eu invit aceste energii în întreaga mea Ființă, pentru a vindeca, curăța și restaura tot ceea ce a fost distorsionat prin auto-programare și prin alte tactici manipulative.

Intenția mea, privind această activare, este de a Ascensiona conștient, prin manifestarea Conștiinței Divine, asistându-mă, de asemenea, în acest proces, prin vindecarea și curățarea mea personală, mai întâi.

Având în vedere că aceste energii se deplasează prin corpul meu fizic și îl curăță, ajutându-mă să îmi recapăt conștiința, Eu reconstitui înregistrările Sufletului meu, rememorând ceea ce este cel mai bine pentru mine în acest moment, pentru călătoria mea personală, accesând ceea ce este, încă, necunoscut pentru mine, cu scopul de a integra/expansiona misiunea Sufletului meu.

Intenția și dorința mea de a îmbrățișa aceste energii iubitoare și transformatoare fac parte din Iubirea necondiționată a întregii Creații.

Eu mulțumesc acestor energii binevoitoare, Sinelui meu Unificat, ghizilor mei spirituali și întregii Creații, pentru asistența primită.

Eu mă proclam ca fiind o Ființă Christalină în serviciul Întregii umanități.

 


Cristale :

Ghizii recomandă JASP-ul OCEANIC, precum și CRISTAL-ul de CUARŢ (CRISTAL de STÂNCĂ) ca fiind doi dintre cei mai buni dirijori care lucrează cu Poarta Leului, deoarece esența lor rezonează cu toată lumea, pentru că, după cum știți, cu toții avem propria noastră frecvență și este posibil ca aceasta să nu fie, întotdeauna, în perfectă rezonanță cu un anumit cristal.

În timp ce Cristalul de Stâncă integrează, direcționează și conduce energiile, Jaspul Oceanic regenerează, purifică și calmează corpurile noastre.

 


Frecvență Sunet Vindecător : 88Hz

Aceasta este frecvența pe care ghizii o recomandă, este cea pe care putem să o ascultăm pentru a ne alinia la energiile actuale și pentru a începe procesul de pregătire mentală pentru a le menține, deoarece, în momentul în care le primim în mod conștient în corpurile noastre, va începe procesul de transformare și atunci vom avea nevoie de sprijin pentru a le conduce, gestiona și programa.

Frecvența 88 Hz depășește semnificația umană a ABUNDENŢEI.

Această frecvență susține transformarea, stabilizarea și vindecarea ulterioară și, mai presus de toate, echilibrul de care corpul nostru fizic are nevoie pentru a continua sănătos și împuternicit


Model Geometric Universal :

FLOAREA VIEŢII

După cum știți, este format din nouăsprezece (19) cercuri inter-conectate.

Este un conductor perfect și pentru aceste energii, fie că o vizualizați, o desenați sau o purtați ca pandantiv, totuși, cel mai important lucru este vizualizarea, deoarece instrumentele în sine nu fac munca interioară pentru noi.

FLOAREA VIEŢII reprezintă inter-conectarea tuturor lucrurilor din Creație.

Forța Vieții este în toate lucrurile și este transmisă tuturor ființelor și formelor de viață.

Depinde apoi de noi să direcționăm această Forță prețioasă a Vieții în scopuri binevoitoare sau non-binevoitoare.

Energiile curg către Toți și, pe măsură ce le activăm, o facem și pentru cei care sunt pregătiți, conectându-Ne cu ei și cu tot ce are aceeași frecvență iubitoare.

Tocmai această inter-conectare este cea pe care o vom căuta în tot ceea ce gândim, simțim și facem, amintindu-ne de Unitatea de deasupra iluziei egotice a separării...

Această figură sacră geometrică ne îngăduie să ne amintim de Prezența Divină în Tot, precum și de Ordinea ei perfectă.

 


Acţiune Planetară :

RAZA de SMARALD este pentru cei care doresc să ancoreze aceste frecvențe.

Amintiți-vă că toate formele de viață, plantele etc. se actualizează (up-grade-ază) și ele însele, întrucât evoluăm cu toții, și aceasta face parte din misiunea noastră, să-i ajutăm și în multe moduri, în special protejându-le, în propriul lor proces unic.

Raza de Smarald va scălda toate formele de viață care trec, de asemenea, într-o esență mai christalină.

Sper că acest lucru vă va ajuta în întru(chi)parea acestor energii binevoitoare, dar foarte intense, Dragilor.

 

Vă doresc PORŢI ale LEILOR iubitoare și ușoare !

Cu Iubire Infinită,

Natalia Alba

 

 

SURSA : https://www.starseedsoul.com/2021/07/the-lions-gate-2021-plasma.html

prin

https://didaaurelia444.wordpress.com/2021/07/23/poarta-leului-2021-transmisii-plasmatice-actualizarea-corpului-de-lumina/


Un comentariu:

  1. Minunate articole am citit aici, foarte binevenite, mulțumesc. AM REALIZAT TEHNICA EXPUSA ȘI INTENȚIONEZ SA O REALIZEZ, ASA CUM E RECOMANDAT, 90 DE ZILE. Am copiat în carnețel formula ( Magica) pt a fii mai simplu.
    Când am integrat Sf de Lumina în Chakra inimii, mintea cauta explicații și sugestii( din obișnuință). Din fericire nu i- am dat atenție.
    Celor care realizează acest exercițiu le urez mult succes!
    "Dumnezeu ne da, dar nu ne baga în traista!"

    RăspundețiȘtergere