miercuri, 22 septembrie 2021

MarYan : Alte Momente Intense, între Luna Plină în Peşti (21 septembrie 2021, ora 02.54 , a României) şi Echinocţiul de Toamnă (22 septembrie 2021, ora 22.21 , a României).

  

MarYan

Alte

Momente Intense,

 

între

 

Luna Plină în Peşti

(21 septembrie 2021, ora 02.54 , a României)

 

şi

 

Echinocţiul de Toamnă

(22 septembrie 2021, ora 22.21 , a României)

 

 


 

Iată-ne de puţin timp trecuţi de alte două momente astronomice / astrologice importante pentru Planeta noastră :

- LUNA PLINĂ în PEŞTI (Soarele, aflat la acel moment în Constelaţia Fecioarei, este în opoziţie perfectă cu Luna situată în Constelaţia Peştilor) de marţi, 21 septembrie 2021, ora 02.54 a României şi

- ECHINOCŢIUL de TOAMNĂ 2021, cel care (tocmai) a avut loc, în punctul de maximă Putere, miercuri, 22 septembrie 2021, ora 22.21 a României.

Dacă despre Momentul Echinocţiului de Toamnă, noi am mai tot scris pe blog (ca exemplu : „PoVestea Zilei nr. 94 din 22 septembrie 2016”), alături de alte informaţii ce explică, la modul general, ce înseamnă acest Echinocţiu...

...În privinţa Lunii Pline din Peşti, de marţi, 21 septembrie 2021, ca de obicei, considerăm că unele dintre cele mai pertinente informaţii pot fi găsite în articolul dedicat acestui subiect, de pe blogul Adrianei TUDOSA :

- „Luna Plină în Peşti (21 septembrie 2021, ora 02.54) : „Cred Doamne ! Ajută ne-credinţei mele!...

 


Pentru cei care sunt mai nou sosiţi pe acest blog, Univers Christalin, şi care nu au studiat prea multe materiale din această zonă, recomand să insiste puţin pe materialul din PoVestea noastră nr. 86, din Martie 2016, pentru a înţelege mai bine ce înseamnă Echinocţiul, din punct de vedere strict astronomic, cu semnificaţia Eclipticii şi a Ecuatorului Ceresc şi situaţia intersecţiei acestora în momentele-cheie, cum este acesta, când, la „echi-nocţiu” („(ziua) la fel ca noaptea”), ziua este egală cu noaptea, urmând ca, de a doua zi (adică de joi, 23 septembrie 2021), ziua să înceapă „să scadă”.

Se pare totuşi că acest Moment (al Echinocţiului) din 22 septembrie de la ora 22.21 nu este depăşit, căci, precum Momentul sărăbătoririi „zilei de naştere” a fiecăruia, într-un anumit an, oricare (conjuncţia perfectă între poziţia Soarelui natal şi poziţia Soarelui acelui moment), în care Darurile Cerului” se revarsă timp de aproximativ o săptămână, când Momentul de Conjuncţie Soare-Soare este epicentrul perfect al acelei săptămâni (astfel că acest Moment începe cu aprox. 3 zile înaintea momentului de conjuncţie perfectă şi durează încă aprox. 3 zile după aceea)...

...La fel putem spune şi în acest caz, în care revărsarea puternicelor energii Echinocţiale (dar şi Solstiţiale) are loc cu aprox. 3 zile înaintea momentului de maxim al Echinocţiului, dar şi 3 zile după aceea... ceea ce înseamnă că încă ne regăsim în această Poartă de revărsare a Energiilor Echinocţiului de Toamnă, exprimate inclusiv prin celebrările/sărbătoririle celor din Agartha, care chiar aşa au loc, timp de aproximativ 3 zile !

Din această perpectivă, noi vedem acest interval (numit chiar aşa, „Fereastra”) dintre Momentul de Lună Plină în Peşti din 21 septembrie 2021 şi Momentul de maxim al Echinocţiului din 22 septembrie 2021 ca fiind un veritabil PORTAL TEMPORAL (exact cam ca şi la Momentul Echinocţiului de Primăvară şi Lună Nouă din Martie 2020) !

 


Aşadar, acum nu mai insistăm prea mult pe aceste idei, ci doar le creionăm în acest articol, invitându-vă să continuaţi întărirea „conturului” acestui Moment cu propriile detalii ale fiecăruia care vor desena aspiraţiile, dorinţele voastre pentru perioada imediat următoare şi care, în acest context, primesc o forţă mult mai mare de materializare, cu cât imaginile proiectate / imaginate / vizualizate sunt mai concrete şi precise !

De aceea, mai ales acum, haideţi să ne urăm să activăm acea Forţă (cât mai înaltă) de materializare şi concretizare !

 

MarYan


16 comentarii:

  1. Cartea "Înălțarea in Lumină a Pământului - Actualizarea profeţiilor", există și poate fi cumpărată - O iau. Mai există în librăriile on-line și cartea, ”Hrana Divină”? Pe aceasta nu o găsesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De fapt, niciuna dintre aceste cărţi nu se mai găseşte, teoretic, prin librării.
      Doar prin cele online, un fel de anticariate online, unde mi-am zărit şi Tratatul de Alimentaţie Naturală...:).
      MarYan.

      Ștergere
  2. Boicot

    Suntem mințiți, terorizați, umiliți, discriminați și dezbinați. Noi toți cei 70%, noi cei mulți!
    Discutăm și argumentăm de parcă ar trebui să ne mai convingem noi pe noi de evidență.
    Ne cerșim drepturile noastre legitime și legale, deși știm că nu vom fi ascultați: lor nu le pasa nici de noi și nici de drepturile și libertățile noastre constituționale.
    Lor nu le pasă de Constituție… lor le pasa for de putere… și de bani!

    Ce e de făcut?

    Simplu: Hai sa ii lovim unde ii doare:
    LA BANI! Așa vor pierde ai puterea!

    De aceea vă propun ca de azi:

    1. Pentru 5 zile vom cumpăra minimul necesar. MINIMUL! Vom rezista și vom face ai economii, atât de necesare in lunile cumplite care vor veni.

    2. Când cumpărăm, cumpărăm doar de la magazine mici, nu de la rețelele multinaționale, nu de la malluri!

    3. Banii ii vom economisi. Cash! Nu ținându-i in băncile deținute de capitalurile străine. Vom avea nevoie de economii, de cash!

    4. Nu cumpărăm mâncare de la cei din Horeca ce susțin #CertificatulVerde!

    5. Nu comandăm mâncare de la restaurantele care ne discriminează!

    6. Nu plătim facturile pentru utilități pana la 1 Noiembrie 2021: nu ne pot întrerupe furnizarea utilităților pana la acea dată!

    7. In fiecare zi, la ora 18.00 închidem complet lumina pentru cel puțin 45 minute in casele noastre, de la tabloul electric! In felul acesta sistemul National de distribuire a electricității va fi supus unui stres enorm, iar ei vor fi forțați sa ne asculte. Și sa scadă prețurile la utilități.

    8. Ieșim masiv la proteste, in toate orașele, in piețele centrale!

    9. Nu vom accepta sa fim dezbinați! Nu ne vom certa cu aproapele nostru pe motiv de vaccinare sau nevaccinare! Evitam conflictele personale: Singurul nostru dușman este statul dictatorial!

    10. Susținem și semnăm #LegeaSuveranității. In curând va fi publicată in Monitorul Oficial și campania de strângere de semnături va începe.

    Care este scopul protestului nostru?

    Limitarea cumpărăturilor va reduce volumul TVA-ului încasat de stat, cel mai important venit bugetar al statului!
    E o forma legală de #GrevăFiscală, o forma fără riscuri, dar care va pune presiune pe stat. Ii vom lovi acolo unde ii doare cel mai tare: la bani!
    Cumpărăturile de la micile magazine vor da o gura de aer micilor comercianți români și vor lovi in multinaționale!
    Banii economisiți ținuți cash vor pune o presiune și pe sistemul bancar, cel care se comporta ca un clan de cămătari legali. Va veni vremea când ne vom retrage și economiile din bănci…
    Nu vom cumpara și nici comanda de la restaurantele care susțin măsurile discriminatorii: așa vor fi forțați sa respingă măsurile de apartheid medical.
    Neplata facturilor in următoarele 2 luni va forța furnizorii sa caute soluții pentru scăderea costului la energia Electrica, termică și la gaze.
    Închiderea totală a curentului va pune presiune pe sistemul energetic National, ceea ce va forța autoritățile sa își plece urechea la vocea poporului.
    Ieșim la proteste! La fel ca Italienii, francezii, australienii, spaniolii, elvețieni, americanii… la fel ca toți cei oprimați din aceasta lume!
    Neacceptarea discuțiilor in contradictoriu cu ceilalți concetățeni care au alte convingeri va evita apariția conflictelor intre vaccinați și nevaccinați, așa cum a-a întâmplat in Paris sau Salonic.
    Susținem și semnam Legea Suveranitatii, singurul mod legal de a aduce dreptatea, demnitatea și prosperitatea in România.

    Așa cum va spuneam ieri, Suntem in stare de #LegitimăApărare in fața unui regim fascistoid!
    “Certificatul Verde”, și implicit vaccinarea obligatorie, sunt limitele peste care NU mai putem lăsa sa fie trecute de acest guvern trădător și antinațional!!

    Trebuie sa ne apărăm in fața statului dictatorial și a multinaționalelor care ne sufocă!
    Prin orice mijloace!

    Avem cu toții un SINGUR DUȘMAN:
    STATUL FASCISTOID și DICTATORIAL AL REGIMULUI IOHANNIS !!!

    https://www.facebook.com/100064540376285/posts/223238483170829/?sfnsn=wa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amin,asa sa fie .Suveran inseamna in primul rand constienta de sine! actionand din inima,constienti de sinele nostru adevarat santem puternici .
      Maria

      Ștergere
    2. Suveranitate fără teritoriu suveran ?!Suveranitatea se referă la teritoriu.Nu există suveranitate fără glie suverană.

      Atribut inerent, inalienabil și indivizibil al statului, care constă în supremația puterii de stat în interiorul hotarelor sale și în independența ei în relațiile cu alte state.

      Supraviețuirea ține de un teritoriu.
      Dacă noi am fi suverani în alte state fără glie,atunci statele care ar accepta asta,nu ar mai fi suverane.

      Ștergere
  3. http://2012portal.blogspot.com/2021/10/hold-light-ii.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  4. https://m.activenews.ro/opinii/Avocat-Elena-Radu-Daca-nu-vreti-sa-ajungeti-sa-mancati-vaccin-pe-paine-ajutati-ne-CITITI-AICI-CUM-169758

    Acesta este un alt articol de manipulare al opiniei publice ,de data aceasta scris mai bine.

    1- a minciună cea mai mare - face să se subînțeleagă că există fizic virus și rezultă că pandemia este reală( pandemie despre care oricine poate să realizeze că este făcută pe statistici contrafăcute și frauduloase ).

    Și ca să spulber orice argument cum că nu ar fi așa,caută să înțelegi ce îți spun judecând cu propria ta minte,ceea ce eu am înțeles deja :

    " Dacă un așa zis infectat nu moare și nu moare pentru că el este constrâns să facă la infinit testări până la un rezultat negativ al falsului test despre care s- a mai aflat și că poate fi setat să genereze,fie rezultate pozitive,fie negative,conform cu datele introduse în el, rezultă că NU EXISTĂ UN VIRUS LETAL care să genereze o pandemie,ceea ce pandemia prin definiție spune că dacă avem o boală contagioasă care este și mortală atunci avem de- a face cu o pandemie."

    Nu a existat niciodată o pandemie care să extermine întreagă populație umana care să îndeplinească condiția de mai sus.Dovada: omenirea de când a fost populată pe această planetă și- a perpetuat specia prin împerecherea oamenilor de gen diferit: bărbat și femeie.

    Aceasta este o deducție logică simplă.

    Am arătat acest articol pt că secundar are enunțate multe adevăruri spuse,eliberatoare,nu sunt de acord cu toată această strângere de semnături de chinuire a populație să trimită nu știu ce la oameni care nu au ce căuta pe acele funcții.Ce faci când primești mesaje nedorite?! Le ștergi.Da putem vorbi de aceasta când în funcții vor fi oameni de- ai noștri ,ai Lui Dumnezeu.

    Dacă aceată avocată era adevărată,(dar ea doar ne duce cu preșul),intenta un proces și ne ținea la curent cu rezultatul acestui proces.
    De ex.să dea în judecată persoana care afirmă minciuna că există covid - 19, pentru că nu există o nici o dovadă a existenței acestui virus.
    Deci dacă nu ai dovadă cum demonsrezi că cineva este bolnav și pe cale să moară ?!
    Deasemenea persoana sau autoritatea care afirmă minciuna să demonstreze după ce a adus dovada( 🤣🤣🤣 !!! ) că este și contagios.

    Așa că pe mine nu mă interesează sa opresc l egea instaurată de niște ființe rele care au propriile veste cu dinamită aprinsă la fitil,ci mă interesează să fac în așa fel încât, aceste funcții în stat să fie ocupate de oameni cumsecade din tabăra noastră care sa dea LEGI CARE SĂ NE APERE ȘI SĂ NE FEREASCĂ DE A NE PIERDE DREPTUL LA VIAȚĂ,FERICIRE,DREPTATE,LIBERTATE ÎN PRIMUL RÂND ȘI DA ȘI DREPTUL DE A NE VINDECA ȘI DE A NE ALEGE LIBER VRACII DINTRE OAMENII IUBITORI ȘI CORECȚI ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU.

    Îmi pare rău ,chipul angelic al Elenei Radu nu mă impresionează cu nimic,dincolo de acest chip este prosteală.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Marian! Vroiam sa te intreb daca ai cunoștință de faptul ca începând cu data de 15 octombrie se blochează toata planeta ,incep arestările de către armată?

    RăspundețiȘtergere
  6. A ȘTI ȘI A NU ACȚIONA ESTE SUPREMA LAȘITATE !!!

    in Romania la ora 17:00 !
    Mesaj din Franța.

    Black Out! !!!! 21 de minute? ???
    💥💥💥💥💥💥💥💥💥
    Pe 12 octombrie 2021, vrem să facem o întrerupere globală de 21 de minute simultan,💥 pentru a ne arăta puterea. Să ne arătăm puterea! ‼️În același timp, toți vom întrerupe energia electrică și vom opri telefoanele, telefoanele mobile, rețelele de socializare (Facebook, WhatsApp etc.). ‼️‼️Acesta este protestul nostru împotriva reglementărilor, restricțiilor legilor fundamentale legate de virusul C *. Oamenii din întreaga lume care doresc ❓să pună capăt uzurii obligatorii a măștii, distanțării sociale, constrângerii copiilor sau vaccinării obligatorii o pot folosi pentru a demonstra rezistență. Trebuie să oprim toți utilizatorii de energie electrică, telefoane mobile, internet și alte dispozitive electronice. Facem acest lucru pe 12 octombrie 2021,⚠️ oprim toate dispozitivele între orele 16:00 și 16:21 timp de 21 de minute și întrerupem toată energia electrică. Nu este nevoie să ieșiți pe stradă, ci doar opriți tot ceea ce ne controlează. Este expresia puterii noastre, a solidarității și a curajului nostru moral în fața măsurilor legate de virusul C *. Să ne arătăm cu toții puterea. Oprește timpul și folosește cele 21 de minute pentru tine, familia ta, pentru relaxare sau pentru propriile gânduri. Lumineaza întunericul. Specie Locul nașterii omului? Orientarea politică a Pământului? Libertatea religiilor? Iubiți peste tot în lume înainte de întreruperea stingerii

    "Lumineaza întunericul"

    Program fix:

    NEW YORK 10:00 am

    LOS ANGELS 7:00 am

    CHICAGO 9:00 a.m.

    MONTREAL 10:00 a.m.

    M. VANCOUVER Ora 7.

    SYDNEY 12:00

    AUCKLAND 2 ore

    TOKIO 23:00 ore

    SEUL 23:00 ore

    BANGKOK 21:00 ore

    PEKING 22:00

    SINGAPE 22:00

    HUNG KONG 22:00

    JAKARTA 21:00

    LONDRA 15:00



    OLANDA 16:00 ore

    PARIS 16:00

    PRAGA 16:00

    STOCKHOLM 16:00

    MOSKVA 17:00

    MADRID 16:00

    Sursa: Fan Club Bhakdi (Prof. Dr. Sucharit Bhakdi, microbiolog și epidemiolog) Share? ??? Pentru Franța, este 12 octombrie între orele 16:00 și 16:21 Totul trebuie deconectat de la energie electrică, de la toate dispozitivele alimentate cu baterii de pretutindeni fără excepție, în timp ce toată lumea are ora corectă pentru fusul orar când este ora 16:00. Cât este ceasul în țara ta. Deci pentru tine se va întâmpla în acel moment. Mulțumesc tuturor, câștigăm pentru că împreună suntem cei mai numeroși. Cordialitate. Traducere pentru fiecare limbă.

    Vă rugăm să trimiteți cât mai multe astfel de mesaje posibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca mesajul a ajuns pe data de 16 noiembrie,cum sa opresc curentul in 12 octombrie>

      Ștergere
  7. Faceți viral !

    Informații incomode și cenzurate,vizionați până nu îl șterg și pe acesta:

    https://danielvla.wordpress.com/2021/10/07/modificatoarele-genetice-de-la-pfizer-si-moderna-produc-malformatii-la-nou-nascutii-mamelor-vaccinate/

    Filmul dat pe tv Turcia,șters pe youtube:


    https://www.bitchute.com/video/a6aBpi3GOAmD/

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu neg influenta astrelor asupra psihicului nostru, dar nici nu va inteleg de ce v-ati facut din astrologie o religie, un Dumnezeu. Forta malefica a astrelor ne subjuga numai atata timp cat stăm sub vremi si nu schimbam nimic in jurul nostru. De aici vine si karma, care este repetabilitatea istoriei. Cum ati vrea ca un popor neinvatat sa fie empatic, tinut sub fusta de biserică,sa inteleaga faptul ca poate schimba lumea din jur prin empatie, iubire manifestata fata de semeni,animale,planeta toata?
    Asta inseamna cristic...Restul sunt vorbe goale.
    Saraha se agita intr-o lupta cu proprii gărgăuni implantati abil pe net, in site-urile de asa zis ezoterism. Răul din noi se exteriorizeaza ca o imagine in oglinda. Virusul este boala din noi a indiferentei. Arafat este absurd, lipsit de logica, pentru ca asa este toata societatea romaneasca: crede ca poate face bici din rahatul vorbelor. Faptele ne separa de cei aflati inca in influenta lunara a oilor ce bajbaie prin intunericul mintii, al prostiei, limitarii, falsei credinte intr-un Hristos imaginat de mintile lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai,va citez: "faptele ne separa de cei aflati inca in influenta lunara a oilor ce bajbaie prin intunericul mintii" ci si absolut toate gindurile noastre,toate cuvintele noastre...

      Ștergere
  9. Mare comediant, moncher... :)

    Pentru "păpătorii pe pâine" de filme hollywood-iene, da, este o acţiune cică rezonabilă, însă, dacă ne deschidem la realitatea că niciun virus de acest gen nu a provocat aşa ceva, ci situaţiile dramatice gen "ebola", "hiv" şi alte "steaguri flase" se datorează cu totul unor altor intervenţii ale "băieţilor coloraţi" (precum în prezent, cu guvidul nebuniei lor), atunci această poVeste este doar ridicolă, una a minţii îmbibate de frică. Şi atât.

    RăspundețiȘtergere
  10. În general sunt surprins (plăcut) să observ că, şi în lipsa prezenţei personale pe blog de mai bine de o lună, a dus la transformarea zonei de comentarii a ultimului articol într-un fel de agora :)), unde fiecare ş-a exprimat după cum a simţit, ceea ce este foarte bine... însă sunt atâtea nuanţe de subliniat şi poate de re-tuşat, că m-aş muta în această zonă, realizând aici mai multe articole :)).

    Oricum, în general, propunerea este ca tonul să fie ceva mai reţinut, cu mai mult echilibru (interior)... deşi înţeleg că presiunea Vremurilor generează mişcări tectonice psiho-emoţionale ce irump cu putere, fiecare cum poate/ştie, pe unde poate... căci refularea disperării, uneori, a acestui Moment, este singura soluţie... dacă entitatea nu şi-a făcut suficient de bine "tema" şi nu a lucrat la centrarea/armonizarea în propria Fiinţă... dar, deh, acum, în aceste Vremuri, vorbim de tort (şi cozonac :) când lumea cam "moare de foame" - deşi, fie vorba între noi, ca medic holist(ic) vă pot spune că putem omorî foamea şi trăi, în acest fel, mult mai sănătos şi armonios... la fel şi aici, eliberând "foamea" de a rezolva cât mai rapid problema/problemele prezentului social, prin conectarea la Centrul Fiinţei (prin Meditaţie/Rugăciune/Introspecţie sau fiecare după cum poate), atunci turaţia nebună a minţii se reduce şi începem să Vedem mult mai clar şi mai relaxat totul... chiar dacă în jur Uraganul/Tornada nebuniei generale pare să ne cuprindă şi să ne ridice şi pe noi...
    ...Însă, cum să vă mai spun?... mai puteţi (re)vededea odată cel puţin primul film din Trilogia MATRIX... iluzii şi iar iluzii, prin rezonanţă cu Realitatea interioară a Fiinţei care Suntem şi Centrarea în mijlocul acesteia, devenim, prin "Invizibilitate psihologică", invizibili pentru Taifunul din jur, inclusiv pentru problemele generate de acesta...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ştiu, înţeleg, uşor de spun, infinit mai greu de aplicat...
    Însă asta face diferenţa, acum, la "sorocul Vremurilor", între cei care "au bătut berbunca" (sau "au plimbat cercul") atâtea încarnări (oportunităţi de Trezire şi evoluţie) şi cei care au lucrat, viaţă după viaţă (în condiţii, uneori, îngrozitor de ostile, fiind omorâţi pe bandă rulantă - ca la jocurile în care ai momente când pierzi "viaţă după viaţă", având o "mână" mai slabă :)... la perfecţionarea acestor abilităţi de care acum este nevoie, mai mult decât oricând, pentru a face dovada manifestării Suveranităţii Fiinţei care Este, şi de NU a mai da Puterea altora, prin exrimarea şi manifestarea fricilor de orice fel !

    Şi, da, chiar şi la nebunia ce se întrevede, cu lock-down-ul (blocarea) totală a ne-vaccinaţilor, există soluţii... căci de acum 10 ani tot vorbeam de Comunităţi auto-sustenabile... dar umanii nu prea ascultau, însă acum Viaţa ne pune în situaţia de a fi mai receptivi la Sensul de evoluţie pe Planetă, Aici şi Acum.

    Spor la Regăsirea de Sine, dragi prieteni !

    RăspundețiȘtergere