marți, 26 aprilie 2022

MarYan : Un PAŞTE „însângerat“ – Despre „Cei patru PAŞTI Critici“ (Partea 1-a), 26 aprilie 2022.

 

MarYan

Un

PAŞTE

însângerat

 

Despre „Cei patru PAŞTI Critici

 Partea 1-a

 

 – 26 aprilie 2022

 

 


 

Ajunşi la un nou „Moment Pascal“, declarat a fi al „Învierii” („Domnului nostru Iisus Hristos”)...

...Şi de data aceasta vom expune ideile de bază ale „Universului Christalin“ referitoare la acest Subiect pe care (ca şi în cazul „Sărbătorilor de iarnă“, detaliate corespunzător) considerăm că l-am disecat cât mai „chirurgical“ în seria celor două articole pe acest subiect, de acum, iată, 7 ani ! (la care plusăm cu ultimele două articole din această Categorie-Subiect pe aceeaşi temă) :

- „PAŞTELE şi (o posibilă Realitate referitoare la) „ÎNVIEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS – Partea 1-a” (12 aprilie 2015) şi

- „PAŞTELE şi (o posibilă Realitate referitoare la) „ÎNVIEREA DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS –Partea a 2-a” (12 aprilie 2015).

- „Corona-PAŞTELE din 2020 şi APOCALIPS(A)-ul ?” (19 aprilie 2020) şi

- „Ultimul Paşte Tradiţional ?” (1 mai 2021).

 


Intraţi abrupt în subiect, pentru a evita alte „acumulări“ de vorbe „drăguţe“ ce se revarsă din plin în această perioadă, pe reţelele de socializare (urări, vorbe frumoase, gânduri „de Lumină“, dar de care se uită la fel de repede de cum au apărut, „peste noapte“), credem totuşi că este util să reluăm, ca şi în articolul anterior, ideile fundamentale ce se desprind din acest Moment atât de intens celebrat de o mare parte a Pământenilor.

După ce aţi studiat, poate, materialele propuse mai sus (mai ales seria celor două articole despre „Învierea Domnului nostru Iisus Hristos...“), în cazul celor ce nu aţi parcurs încă aceste materiale din acest Univers Christalin, haideţi acum să reluăm şi Concluziile de bază referitoare la acest Moment pe le-am expus în ultimele două articole din această Categorie :

Până la urmă, dacă Isus a fost executat sau nu şi dacă „a înviat din morţi” („cu moartea pre moarte călcând”) sau nu, poate că nu (mai) este atât de relevant, în prezent – pentru a nu mai fi nevoiţi să continuăm cu discuţii interminabile, în acest sens...

Ceea ce ar putea conta cel mai mult, în prezent, este să înţelegem, prin „Legea Rezona...bilităţii” (adică a felului „rezonabil” de a fi a unei fiinţe umane, bazat pe o rezonanţă profundă şi autentică cu Adevărul cel mai înalt pentru respectivul), că EXPERIENŢA lui ISUS (chiar şi în cazul în care, în anumite Linii Temporale alternative/paralele, acesta a fost executat şi a înviat) nu a fost pentru „răs-cumpărarea păcatelor” nimănui...

...Pentru că, până la urmă, nu există niciun Păcat, ci doar Datorii (pe care orientalii o numesc „Karmă” şi care chiar aşa înseamnă, vorba Fondatorilor : „Afaceri neterminate”, adică datorii pe care numai persoana în cauză le poate închide, căci doar ea are cheia pentru „a le clasa definitiv”).

Şi atunci, dacă există un Dumnezeu” care respectă chiar şi El Însuşi Legile ce guvernează acest Univers, DE CE ar trimite acestape propriul său Fiu” ca „să răs-cumpere păcatele oamenilor”, adică să şteargă datoriile tuturor oamenilor, atunci şi în viitor, „şi în vecii vecilor amin” ?... sau cam aşa ceva...”

„Şi, ca un corolar la întrebările esenţiale de mai sus, haideţi să reluăm şi întrebarea/nedumerirea preotuluidestupat la minte”, expus în articolul pascal de anul trecut, cel cu care, în contextul unei consultaţii medicale „alternative”(prin biorezonanţă magnetică... în condiţiile în care mulţi alţi preoţi, întrebaţi de „enoriaşe” dacă pot face acest tip de investigaţie, au fost repezite că în niciun caz, căci este „ceva drăcesc”... „de la satana” etc.), cu care preot deşi vorbeam de yoga, energii alternative şi altele, când a venit vorba de ReÎncarnare, s-a blocat instantaneu :

Dom’le, dacă aş accepta acest lucru, înseamnă că, chiar în acel moment aş contesta FUNDAŢIA pe care şade şi funcţionează întreaga Biserică Creştină Ortodoxă (şi, prin extensie, şi toate celelalte Biserici creştine), anume Mesajul central al Bisericii despre „Învierea lui Isus pentru răscumpărarea păcatelor umanilor”.

Apăi, dacă ar exista reîncarnare şi fiecare şi-ar rezolva singur problemele pe care el însuşi le-a creat (şi NU „Fiul lui Dumnezeu” !), atunci ce rost mai are tot acest Moment de celebrare a „morţii şi Învierii Fiului lui Dumnezeu, pentru răscumpărarea păcatelor umanilor?... întreba, cu onestitate, preotul „destupat”.

Într-adevăr, în acel moment, mai toate Bisericile Creştine (de orice confesiune) s-ar cam des-fiinţa, prin pierderea obiectului muncii...

Aşadar, în acest caz, Credinţa este „materia primă” a umanilor pe care o „donează” instituţiei numită Biserică Creştină (de orice rit) pentru ca aceasta să o folosească cum ştie ea mai bine... adică în folosul propriului interes... re-amintindu-ne şi de faptul că „fondatorul” ce a oficializat instituţia Bisericii şi a „credinţei creştine”, Constantin „cel Mare”, împreună cu mama lui Elena, este unul dintre cei mai mari archoni (entităţi ale întunericului de cea mai mare forţă) ai Universului !

 


După această introducere necesară celor care nu au mai venit până acum în contact cu acest Univers Christalin (şi, implicit, cu acest tip de informaţii) în continuare vom intra în subiectul chiar „arzător“, expus chiar în titlu, unul care s-a construit, pe măsură ce structuram informaţiile pentru acest articol, într-un mod care nu doar că ne-a surprins şi pe noi, ci chiar ne-a „zăpăcit“, într-un fel.

În continuare, veţi vedea de ce...

Titlul articolului, conectat cu acest moment (Paştele „însângerat“ din contextul „celor Patru Paşti Critici“) are legătură cu ceea ce ne transmite, de ceva timp, un preot ortodox grec, Arhimandritul ELPIDIE Vagianakis.

Venind în contact cu mesajele acestuia pe la începutul lui Martie 2022, imediat după declanşarea „războiului/operaţiunii militare speciale“ în Ucraina, iniţial l-am privit doar cu... atenţie, şi atât, considerând că este doar un punct/orizont de vedere, dintr-o perspectivă strict religioasă.

Acum, însă, după exact două luni de la declanşarea acestei „operaţiuni“ (cu reverberaţii, iată, globale), am început să cercetez mai cu atenţie CINE este această persoană şi, mai ales, Fiinţă numită „Părintele Elpidie“ („Elpidios“ în greacă înseamnă „Speranţă“) - mai ales în acest context, al Paştelui ortodox, care ne face să ne aplecăm atenţia cu mai multă răbdare asupra temei creştin ortodoxe, lăsând Meditaţia mai „uşurel“ şi focusându-ne mai mult pe Rugăciune şi pe aspectele autentice ale Creştinismului (subiectul este atât de delicat, încât avem percepţia, uneori, că păşim pe un teren extrem de minat).

Dacă din articolele de pe acest blog (inclusiv din cele expuse mai sus) deja realizaţi tonul nostru şi atitudinea vis-a-vis de „dogma religioasă“ (indiferent că este creştină sau de orice altă natură), de aceea sperăm că înţelegeţi că ceea ce propunem să cercetăm împreună, mai departe, vine nu dintr-o perspectivă habotnică, religioasă, ci dintr-o viziune care se doreşte a fi cât mai deschisă, dar în acelaşi timp realistă.

Punând „cap la cap“ informaţiile primite pe diverse canale de informare, am concluzionat că ceea ce ne transmite această fiinţă, „Părintele Elpidie“, nu pare a fi chiar o „aiureală“, după cum ar putea aprecia mulţi dintre cei ce nu suportă abordarea religioasă, ci ar putea reprezenta „ceva“ care poate că merită a fi cercetat şi, mai ales, de meditat la toate cele transmise... mai ales că vin din partea unei fiinţe ce pare a fi chiar deosebită, din perspectivă spirituală.

Aşadar, se pare că subiectul nostru, Părintele Elpidie, este un Preot Arhimandrit de 64 de ani, de fel din Rhodos, Grecia, care a fondat o mişcare misionară de caritate numită „Lumina lui Christos“, cu rol dedicat de a înfiinţa orfelinate în Africa pentru a ajuta copiii orfani africani (în 2013 deja ridicase 5 astfel de Case de Copii, ca adăpost pentru cel puţin 1.000 de copii africani orfani, cu o şcoală şi un spital !).


De aceea, acesta este numit, cu recunoştinţă şi iubire, „mama orfanilor din Africa !

Am făcut aceste prime precizări, de la bun început, pentru a înţelege că aici nu avem de-a face cu un alt „teolog“ ce dezvoltă teorii sofisticate despre alambicurile gândirii teologice, cu discursuri fulminante şi extrem de „înălţătoare“, dar doar atât...

...Însă, precum alte exemple (inclusiv din zona noastră geografică, cum ar fi Preotul Nicolae Tănase care a construit în Valea Plopului şi Valea Screzii din Prahova un adevărat stabiliment-refugiu pentru 3-400 suflete de orfani, de la nou-născuţi la tineri, alături de bătrâni „homeless“)...


...La fel şi Elpidie nu a rămas la stadiul de „rugător“ şi „mistic“, ci şi-a suflecat mânecile şi a purces la treabă, pentru a ajuta, măcar cu o picătură, la alinarea suferinţei lumii, atât de dur exprimată în forma abandonării copiilor, mai ales în cea mai săracă zonă a lumii, Africa zonelor conflictuale (vedeţi aici, în primul articol „Misiunea excepţională a Părintelui Elpidie“ din Februarie 2013, detalii care mişcă orice inimă, oricât de rece ar fi aceasta...).

Altfel spus, dincolo de orice interpetări religios-metafizice : acest Preot Misionar cu nume de „Speranţă“, Elpidie, numit deja „(pseudo)Profet“, pare a fi un OM adevărat, cu Suflet bun, demn de respect (acum devine important antrenamentul îndelung promovat pe acest blog, de A SIMŢI CU INIMA ceea ce v-am spus până acum, ascultând cuvintele acestuia din Interviurile sale, expuse în continuare, pentru ca fiecare să poată percepe la propriu [sau poate că nu, din perspectiva altora] Vibraţia Adevărului din CuVintele acestuia).


Însă, partea cea mai interesantă abia acum vine, prin ceea ce ne transmite acest Om (pe care, ascultându-l prima dată, l-am filtrat intens prin prisma scepticismului), mai ales când afirma repetat cum Isus sau chiar Dumnezeu îi tot transmit imagini despre Viitor sau despre Voci „de o dulceaţă neasemuită“ care îi PoVestesc despre ceea ce ar urma să se manifeste pe Scena Planetară a acestor Vremuri.

Ca să înţelegeţi mai bine cu cine avem de-a face, iată un comentariu, replică la deja tot mai cunoscutele sale „profeţii“, venit chiar de la un personaj al „Sistemului“, adică cel oficial, din instituţia religioasă creştină oficială, a Ieromonahului Lavrentie ca dovadă clară că omul nostru nu este deloc închistat în Sistem ci, dimpotrivă, pare a-l provoca, „călcându-l pe bătături“ prin forţarea limitelor Sistemelor de Credinţă ale Instituţiei Bisericii Creştine.

Astfel, într-un articol tipic „creştinesc“ oficial („Speculaţiile apocaliptice alunecă spre New Age. Cazul Pr. Elpidie“), acest ieromonah Lavrentie se lamenta că „Preotul Elpidie“ întrupează „versiunea ortodoxă a teoriilor conspiraţioniste din alte medii“ (!), prin faptul că Elpidie vorbeşte în „stil new-age“-ist despre Venirea AntiHristului, Tehnologiile moderne de modificare a ADN-ului uman şi implantări de cip-uri, până la „extirparea liberului arbitru prin tehnologie“ (toate explicate de către Elpidie, în mod evident, prin critica continuă, în ultimii doi ani, a serurilor experimentale numite vaccinuri anti-covid), pentru că în esenţă, „Părintele“ Elpidie ar propune, conform Ieromonahului, „o Nouă Religie, o Spiritualitate a Păcii şi a Înţelegerii“.

Asta da chestiune gravă !, curat/murdar „new-age“-istă (o încântare pentru gospodinele de tipul Maria-Aurelia să citească aşa „înfierare“ a acestui curent „pervers“)... de ne-iertat pentru „veghetorii Sistemului“ (Ideologii, adică „idioţii“, cei ce manipulează idei... şi cam atât).

Deşi în mesajul cercetat pe la început de Martie 2022, Elpidie amintea pasager  de „Profeţiile Părintelui Paisie“ („Sfântul Paisie Aghioritul“, cel mult-apreciat de greci, precum Arsenie Boca de români, ca „Sfântul Ardealului“)...

...Pe noi ne-a frapat imediat faptul că Elpidie vorbea în acel mesaj (interviu) de „Cei Patru Paşti Critici care, din păcate pentru noi, se cam potrivesc, cel puţin deocamdată element care, alături de cele ale detaliilor „urgiilor“ ce ar veni, i-au fost transmise în mod direct, acestea nepărând a fi interpretări din „profeţiile Sfântului Paisie“ sau a altuia.

Şi iată cum am ajuns la „nucleul dur“ al informaţiilor transmise de către acesta, pe care vi le propun a le lua la cunoştinţă, deocamdată, urmând a le studia, comenta şi cerceta aprofundat, după aceea.

 


Astfel, pentru început iată în video-ul de mai jos un interviu luat Părintelui Elpidie de către Stefanos Damianidis, redactor la postul de radio Focus FM din Salonic, Grecia, la data de 2 iulie 2021 :


Ideile fundamentale, care ne interesează în mod deosebit pentru subiectul nostru, ar putea fi concentrate astfel :

În viitorul apropiat (2022-2023) se vor manifesta 5 mari plăgi („urgii“) :

1. „Le vor fi luate Casele“.

2. „Nu vor mai avea Mâncare“.

3. „Nu vor mai avea Apă“.

4. „Nu vor mai avea Curent Electric“.

5. „Nu vor mai avea Combustibil“ (benzină/motorină).

Apoi Elpidie a mai amintit de alte două „urgii care i s-au „revelat“ ulterior :

6. „Se vor întinde musulmanii în toată lumea“ (mai ales în Europa).

7. „RĂZBOIUL va ajunge în curtea voastră“.

- „Grecia va rămâne jumătate !“ (înjumătăţită ca teritoriu)...

- „Până la Cincizecime (sărbătoarea Duhului Sfânt, Rusaliile) veţi trăi în pace“...

Să mai amintim (pentru a vedea şi mai clar caracterul dârz al acestuia) cum Elpidie precizează că a ţinut slujba de Înviere (din 2021) în biserica sa unde slujeşte, cu toate interdicţiile impuse pe atunci ale P(l)andemiei din acel moment şi cu toate riscurile asumate, de „a fi pedepsit pentru neascultare“...

 

În interviul din 8 Martie 2022, prin care am venit personal în contact cu informaţiile acestuia, Elpidie vorbeşte, după cum am precizat deja, de Cei Patru PAŞTI CRITICI :


Iată la ce se referă acesta, în cazul celor Patru „PAŞTI CRITICI“ (de la minutul 07.20 din Video) care i s-a transmis, ca informaţie revelată, încă de anul trecut (2021) :

1. Paştele Puţin(Ne)-Credinţei (lock-down-uri planetare cu bisericile închise de Paşte, iar Paştele sărbătorit sâmbăta) : al anului 2021 (prefigurat din anul 2020).

2. Paştele Războiului („de foc şi sânge“) : al anului 2022.

3. Paştele Foametei („de foamete, sărăcie şi faliment“) : al anului 2023.

4. Paştele Spiritualităţii („al Cunoaşterii şi al Adevărului“) : al anului 2024.

- „Referitor la Europa, prin faţa ochilor mei trec continuu imagini cu ruine... pentru Grecia trec încontinuu prin faţa ochilor imagini de foamete, foamete, foamete de neconceput...

- „Liderii psihopaţi vor trăda ţara noastră“ (Grecia).

- „Carburanţii vor ajunge la 5-6 euro pe litru“.

- „Falimentul a început acum parţial (în Martie 2022) dar la anul (2023) va fi stabilit la modul general, pentru Grecia“.

Un alt Video şi mai interesant şi relevant a apărut în urma Cuvântării (Predicii) lui Elpidie la slujba de înmormântare a mamei sale, pe 1 Aprilie 2022 (una dintre cele mai frumoase şi impresionante Cuvântări despre ce înseamnă a fi MAMĂ) :


Doar câteva scurte, dar esenţiale idei, le-am spicuit în Predica lui Elpidie din acest Video :

- „De acum (1 aprilie 2022) până la Paşte (24 aprilie 2022) oamenii vor trăi în nelinişte şi confuzie, pentru cele care vor urma“.

- „De la Paşte până la Rusalii (12 iunie 2022), vor trăi coşmar şi disperare. Nu vor şti ce să facă cu locurile de muncă, lucrurile se vor scumpi, nu vor avea să-şi plătească mâncarea.“

- „Va fi ceea ce Christos a spus atunci în Africa („revelaţie“ de pe când Elpidie era în Africa, cu copiii orfani, expus în Video-ul din 2 iulie 2021) :

«Vă vor fi luate casele. Nu veţi avea mâncare. Nu veţi avea apă. Nu veţi avea curent electric. Nu veţi avea combustibil.»

Şi le vedem, deja, acum...“

- „Imediat după Rusalii (12 iunie 2022) şi până în Noiembrie (2022) va începe PĂMÂNT ARS !

Nu ştiu ce înseamnă acest lucru, dar...“.

 


Şi, ca să încheiem cât mai apoteotic toate aceste imagini, haideţi să cercetăm şi mesajul acestuia pentru România şi români, expus celor de la Mânăstirea Adamclisi din Dobrogea într-un interviu din 30 ianuarie 2022, dedicat special României („a doua mea ţară, pe care o iubesc foarte mult“, după cum spune acesta) - urmat, la o zi distanţă, de un alt interviu acordat direct aceluiaşi post de radio grec Focus FM, pe 31 ianuarie 2022.

În interviul acordat românilor, Elpidie afirma, printre altele, pe 30 ianuarie 2022 (re-amintim, înainte cu o lună de declanşarea „Operaţiunii militare specialeruseşti) :

- „Şi va veni foamete şi în România. Multă foamete, de aceea este de preferat, dacă pot, cine poate să aibă o vieţuire autonomă.

- Adică vă referiţi să fie la ţară ?  Să meargă lumea la sate ?

- Nu ştiu ce să facă, dar dacă nu au o vieţuire autonomă, vor fi şi aceştia foarte înfometaţi.

Vor fi morţi de foame. Nu va exista mâncare din cauza izolării.

Aveam impresia că această izolare va fi mai mult la noi în Mediterană, pentru că noi suntem plini de insule, iar vapoarele sunt cele care transportă mâncarea. Dacă se opresc vapoarele, sunt morţi de foame. Ai înţeles ?! Dacă se opresc vapoarele, se opreşte transportul petrolului, nu vom avea petrol, apoi nu va mai avea curent, pentru că toate astea sunt pe bază de petrol.

Şi apoi nu va mai avea mâncare, pentru că toate vin din afară, nu există autonomie în afară de locurile care se ocupă de creşterea animalelor, care au animale, dar când se va întâmpla asta, vor mânca şi animalele.

Vor veni toţi înfometaţii şi va fi o nebunie...

Şi aşa aveam impresia, credeam că va fi doar o izolare a insulelor din Grecia, dar va fi şi în alte ţări.“

- „Baza vieţii duhovniceşti în România este ortodoxia şi ruşii nu vor dori să creeze o duşmănie mai mare cu românii.

- Pe conducătorii voştri, Dumnezeu să-i lumineze mai mult. Ruşii sunt hotărâţi de ceea ce fac, nu se vor schimba. Dar, dacă conducătorii români vor juca un rol corect, o să scăpaţi. Altfel veţi avea multă foamete. Adică o să fie înfometaţi cei din România.

APA va fi foarte importantă. Vor fi infectate apele, de aceea trebuie multă atenţie. Să aibă mereu tancuri (cisterne) cu apă, ca să aibă mereu apă.

La o nevoie urgentă, să pună înăuntru şi puţin var ce să facem, trebuie să găsim soluţii...

- Să încredinţeze sufletele lor lui Dumnezeu şi să salveze România. Este nevoie să faceţi acest lucru. Şi să se roage, ca România să rămână neutră în acest conflict. Să nu fie de partea nimănui.

Pentru că se vor supăra amândouă, atât Rusia, cât şi America. America că (România) nu va fi împreună cu ea şi Rusia la fel, dar supărarea lor va fi mică.

- Dacă vă implicaţi împreună cu Rusia, veţi suferi multe catastrofe de la americani. Dacă vă implicaţi cu americanii, ruşii vă vor distruge.

- Cred că acum e nevoie şi de mâini şi de picioare pentru rugăciune... nu sunt de ajuns doar mâinile...“

 


Acum, după acest întreg periplu prin informaţiile transmise de către Părintele Elpidie dintre care remarcăm cum, deocamdată, pentru aceste vremuri prea puţină Speranţă (Elpidios) îşi găseşte loc în mesajele sale vă propun o pauză de cercetare şi asimilare, permiţând fiecăruia să mediteze la ceea ce ar putea însemna toate cele „arătate“ mai sus.

Iar toate acestea le puteţi supra-pune şi corela cu informaţiile despre tot ceea ce se petrece în lume în acest Moment...

...Putând introduce cel puţin trei aspecte cruciale în această ECUAŢIE („scrisă“ de către Elpidie, prin „transmisie directă“, audio-vizuală :) :

1. RĂZBOIUL actual (situat pe punctul de a deveni unul global, în mod oficial vom vedea în comentariile personale din Partea a 2-a),

2. Vaccinările : P(L)ANDEMIA aflată în „concediu“ pentru Europa, pentru câteva luni luîndu-şi o (bine)meritată“ Vacanţă în Asia, pe la Shanghai (pe lângă „Banda din Shanghai“, ca precizare pentru „cunoscători“)... şi

3. Băieţii simpatici de la DAVOS cu al lor Forum Economic Mondial“ care ne trâmbiţează de ceva luni (ca trompete „oficiale“ ale Cabalei Planetare) că „Nu veţi mai avea nimic şi veţi fi fericiţi !“ (urale prelungi)...

 

Succes la studiu şi aprofundare !

 

(continuare în Partea a 2-a)

 

MarYan


15 comentarii:

  1. Știm că omul sfințește locul. Realitatea aceasta tragică este concretizarea gândurilor noastre de frica ,neputință, lăcomie, egoism deci lipsa de iubire.Noi hrănim astfel acest Matrix in care trăim. Ieșirea din Matrix adică din sclavie, se realizează prin gânduri pozitive ,care presupun un nivel de conștiință plin de iubire.Eu voi face meditații cu Isus și nu voi mai citi veștile apocaliptice . Un Matrix nehranit se prăbușește automat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un Loc este Spaţiul de vieţuire al mai multor umani, deci toţii umani din acel Spaţiu CO-CREEAZĂ acel loc. Iar majoritatea (derivată din Masa Critică) este cea care determină direcţia... şi nu gândurile sau dorinţele unui singur uman, oricât de "pozitive" ar fi acestea.

      Întrebare : oare de ce am propus aceste info, pentru "înfricoşare" sau pentru altceva ?

      Aici nu există decât două variante, mari şi late : ori te abandonezi în braţele fricii, declarându-ţi neputinţa... ori te mobilizezi, la toate nivelele, atât cele ale inimii, cât şi ale inteligenţei cerebrale, pentru a trece Puntea cea îngustă - mai ales când eşti atenţionat şi informat (deşi facem parte dintr-o rasă "oarbă" din naştere, în cea mai mare parte).

      Spor la Trezire !

      Ștergere
    2. Video - 15 minute.
      https://m.ok.ru/video/4038573820524?__dp=y

      T A R T A R I A

      Istoria furată.Versiunea oficială este falsă.

      Ștergere
  2. Voi spune în timpul meditației. "Am o sănătate perfectă.Doar legea armoniei acționează în corpul și sufletul meu" și "Sunt prospera ,sunt din ce in ce mai prospera".Aștept de la dvs. Și de la cititori și alte soluții optiste.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara! Am urmărit întotdeauna cu mare interes articolele tale pline de pozitivism si speranta ......dar stii si tu ca perioada urmatoare ne asteapta pe toții

    RăspundețiȘtergere
  4. O mare nenorocire si ma refer la începutul lunii mai 2022.....semnalele sunt clare ...sper sa ma înșel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Articolul propus de tine reprezintă o linie temporală văzută de un om sfânt plin de har.....oricum el se modifica din ora in ora si nu putem stii cu exactitate care vor fi evenimentele viitoare ....tot ce pot face in acest moment este sa imi traiesc prezentul alături de familia mea minunată care imi arata zilnic ce inseamna cu adevarat iubirea,devotamentul și liniștea sufletească , restul e cancan 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că exprimi ceea ce mă pregătesc să evidenţiez chiar în Partea a 2-a a acestui material extrem de "provocator"... 🙏

      Ștergere
    2. Se pare că cel de-al treilea război mondial prezis de Nostradamus și alții că va fii in 2025 este adevărat....cine va scăpa va trăi pacea de o mie de ani....

      Ștergere
    3. Nu va fi un al treilea război mondial.

      Ștergere
    4. Pina la anul 2025 cind unii afirma ca va fi al III-lea Razboi Mondial eu sunt curioasa daca pe data de 06 Mai 2022,adica vinerea viitoare,la ora 18:45 se va produce o catastrofa in Romania(posibil un mare cutremur sau alunecare uriasa de teren sau o alta catastrofa) cu pierderi imense de vieti omenesti asa cum a fost anuntat,inca de 3 saptamini in urma pe un alt Blog(nu-i dau numele ca sa nu-i fac reclama!).

      Ștergere
  6. Ce trairi/informatii aveti despre cele 6 zile din mai 2022?Ce s-ar putea intampla?Ce ar fi de facut?Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Se pare ca intreaga perioada dintre 1-6 mai 2022 este critica insa cu "virful" in data de 06 mai la ora 18:49!

    RăspundețiȘtergere
  8. Clasic exemplu de manipulare media...

    Să îl pui la "înaintare" pe Arhanghelul Mihail pentru a justifica "apărarea Ucrainei" - în frunte cu "hatmanul" Zely - arată că metodele de manipulare nu sunt doar primitive şi agresive, dar şi rafinate şi sofisticate, precum acesta...

    RăspundețiȘtergere
  9. Intraţi pe
    https://www.cesan.ro/
    şi aveţi acolo detaliile de contact.

    RăspundețiȘtergere