luni, 7 aprilie 2014

Sursele de Informare : 1. Modul de lucru cu Informația




SURSELE  de  "INFORMARE"
(1) Modul de lucru cu INFORMAŢIA



         (Extras din lucrarea personală pe care am lansat-o în 12 decembrie 2012 : "Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol. I : Actualizarea Profeţiilor") :


După cum precizam (în alte părţi ale lucrării), sursă de bază a "cărămizilor" informaţionale ce participă la această "construcţie" sunt cărţile şi alte informaţii venite prin mediumul Sal Rachele, de la Fiinţele minunate aparţinând densităţii a 12-a - FONDATORII.
Se pare că Ei au realizat, prin Sal, cea mai elegantă şi reală sinteză a evenimentelor din această perioadă de intense Transformări planetare - fie că este vorba de Portalul Alinierii Precesionale din 20-22 decembrie 2012, de următoarele 2 portaluri (cometa Annanhutak din 2017 şi trecerea planetoidului Nibiru pe lângă Pământ în anul 2030) sau de imaginea de ansamblu privitoare la Saltul Galactic de 150 de ani.
Nici o altă sursă nu a reuşit să exprime atât de elegant, sintetic şi mai ales cu plinătate de Adevăr Divin de peste 95% aceste informaţii ce ţin de realitatea noastră în care suntem incluşi cu totul (şi, mai mult, suntem în chiar miezul evenimentelor).



         Pentru tot acest de nepreţuit ajutor, le mulţumesc din inimă Fondatorilor, cu bucurie şi recunoştinţă pentru că m-au "salvat" de a mă "pierde" definitiv prin "minereul" informaţional al atâtor texte "mitraliate" din toate direcţiile şi care, multe dintre ele, sunt pline de intenţii ascunse, fiind controlate de atâtea "Agende" manipulatoare...

         Pe de altă parte, nu am neglijat nici aceste surse de informare.
Deşi pe măsura trecerii vremii, acestea s-au dovedit a fi chiar manipula(n)te - cu miez foarte putred şi de-a dreptul mincinos, plin de speculaţii aiuritoare, eventual învelite în foiţe colorate dar foarte subţiri de Adevăr - acele texte din materiale venite pe Internet sau din puzderia de cărţi apărute în ultimii ani, au avut, pentru mine, rolul lor în conturarea imaginii cât mai reale a ceea ce înseamnă "momentul 2012".

         Şi, ca orice cercetător autentic, nu am întors spatele acestor surse.
Aşa că "am strâmbat din nas", am strâns din dinţi şi, suflecându-mi mânecile, am pătruns şi în aceste teritorii ale "nisipurilor mişcătoare", căutând cât mai relaxat pepitele de aur ale crâmpeielor de Adevăr pe care simţeam cu toată fiinţa că există şi în acele locuri.

         Într-adevăr, nu este deloc facil acest proces, implică nu doar tenacitate şi perseverenţă, ci mai ales o minimă experinţă în "lucrul cu energia informaţională".
Şi, evident, nu mă refer la "băieţii" din "Seviciile Inteligente", ci la cel familiarizat cu Universul Informaţional, care are abilitatea dată de experienţă de a recepta, sorta şi analiza "la prima mână" informaţiile referitoare la un anumit subiect.
Este munca minerului (sau a sondorului) ce caută prin minereul pământului acele pepite de aur sau pietre preţioase, care nu se ştie niciodată când se pot ivi.

         Trebuie precizat că acest proces nu este rezultatul vreunui "noroc chior picat din cer", ci chiar rezultatul acumulărilor acestei munci intense de analiză, care "e musai" să fie continuată cu SINTETIZAREA informaţiilor.
Iar acest proces fundamental nu îi mai revine minţii (şi organului ei specific, computerul cerebral), ci Zonei centrale a Fiinţei, Sufletul ce transmite pe calea Intuiţiei energia informaţională a Adevărului către organul fizic tutelat : Inima.
         Abia atunci când informaţiile, adunate mii şi mii, sunt filtrate prin centrul Inimii, putem spune că procesul se desfăşoară conform Planului Divin.

         Şi permiteţi-mi să afirm că în această carte este urmată această cale.
Nu spun că deplin, 100%, dar m-am străduit cu toată Fiinţa să transmit cât mai mult prin Inimă şi cât mai puţin din creier - dar şi prin creier, fără a-l da deoparte.

         Iată sensul : colaborarea deplină a mentalului şi inimii sufletului este "aliajul" garantat câştigător al oricărei Asocieri Divine.
Singura necunoscută stă în proporţia acestei asocieri. Şi, dacă (re)descoperim ceea ce "Institutul Inimii din California" ne precizează în privinţa frecvenţelor de putere ale radiaţiilor emise de inimă şi de creier (de 5.000 de ori mai intense în cazul inimii), concluzia se impune "de la Sine", având astfel şi datele concrete cu care participă fiecare Asociat.

         Cum ştim că Asociaţii noştri din profunzime colaborează în proporţia optimă la construcţia noastră informaţională ?
Acest lucru poate fi simţit - probabil că şi senzori sensibili, de tipul aparatelor de biorezonanţă magnetică, pot stabili valori şi proporţii exacte - însă, dincolo de aparate, cel mai "fain" aparat eşti tu, Om-ule !

         În cazul personal, pot spune că după mii şi mii de pagini de Jurnal (format "studenţesc", A4) şi după tastarea la calculator a celor 700 de pagini ale "Tratatului pentru Alimentaţia Naturală a OM-ului", pot să ştiu când acea proporţie este în funcţiune.
Ştiu pentru că SIMT acel ceva indescriptibil în zona inimii, moment în care degetele încep să lucreze cu viteză incredibilă şi fluxul de idei curge cu o forţă de neoprit, chiar dacă în încăpere este zgomot, când mintea nu mai poate fragmenta curgerea pentru corectarea oricăror erori gramaticale...

         Nu este "scriere automată" tipică, este, după mine, această frumoasă COLABORARE în "Proporţie de Aur" a dimensiunilor mentale şi sufleteşti pentru elaborarea unui text în forma cea mai elegantă şi sintetică pentru exprimarea cea mai înaltă a Adevărului Divin.

         (continuare în Partea a 2-a)
MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu