luni, 7 aprilie 2014

Sursele de Informare : 2. Despre Sursa acestor informații




SURSELE  de  "INFORMARE"
(2) Despre SURSA acestor informaţii



         (Extras din lucrarea personală pe care am lansat-o în 12 decembrie 2012 : "Înălţarea în Lumină a Pământului după anul 2012. Vol. I : Actualizarea Profeţiilor") :


         (continuare din Partea 1-a)
 
         De unde vine acest stil (şi energii-informaţii) ?

         Vă voi răspunde prin răspunsul pe care l-am primit şi eu de la un medium deosebit, o româncă ce trăieşte actualmente în Londra şi care ştiam că ea "comunică" mediumnic, printre alţii, cu Contele de Saint-Germain.
De aceea, la scurt timp după ce am lansat "Tratatul..." în septembrie 2003, am rugat-o să comunice cu Saint-Germain (simţeam şi ştiam că ea chiar comunică cu acesta) ca să-mi transmită câteva cuvinte despre carte şi, dacă poate, despre ajutoarele divine care am simţit că m-au susţinut din plin, pe parcursul elaborării lucrării.



         Şi am primit răspunsul…
Care m-a "dezamăgit" parţial, în acea vreme. Căci, după câteva aprecieri (pozitive) la adresa cărţii, Saint-Grmain mi-a transmis foarte clar următoarea informaţie : că am fost susţinut în construcţia "Tatatului..." de câţiva medici "din Astral", dar numai în anumite părţi ale cărţii, pentru că majoritatea informaţiilor "transmise" veneau de la... Sinele Superior !

         Am fost puţin dezamăgit pe atunci, când la mare modă (şi veneraţie) erau transmisiile venite de la nu ştiu ce "mari entităţi astrale".
"Deci, informaţiile veneau DOAR de la Sinele Superior...", îmi spuneam eu pe atunci. Iar acum, după alţi 9 ani de experienţe extraordinare, pot spune că "într-adevăr, aşa este".

         Dragilor, aceasta este adevărata SURSĂ a fiecărei informaţii REALE vehiculate în orice lucrare.
Nu este unica, căci într-adevăr pot apare pe "propriul canal" măreţe Fiinţe de Lumină ce pot oferi o informaţie de mare înălţime spirituală, însă Sinele Divin al propriei Fiinţe este cel mai apropiat Prieten Divin.
De fapt, este Părintele Divin al Sufletului fiinţei respective şi este evident că, primul care apare să-şi ajute odrasla, este Părintele cel iubitor.
Şi cum poate fi altfel, când acest Divin Părinte "coboară din înălţimi ameţitoare" ale densităţilor înalte de vibraţie (de la a 7-a în sus), acolo unde Iubirea Divină şi Cunoaşterea Divină se îngemănează întru desăvârşirea Adevărului Divin...

         De aceea îmi permit să afirm, Acum şi Aici, că SURSA principală, eroul principal al acestei lucrări este Sinele Superior - Divin, sau Spiritul, sau partea din Creator care guvernează această entitate care acum îndrăzneşte să apară în faţa voastră cu aceste mici crâmpeie de Adevăr.

         Au vreo relevanţă aceste "părţi de adevăr" pe care le veţi (re)găsi aici, în contextul general al Adevărului Divin al fiecăruia dintre voi ?
Poate că unele din informaţii le veţi găsi ca simple teorii, iar altele, ca probabilităţi pe care consideraţi că nu au la ce să vă folosească în viaţa practică de zi cu zi.

         Aşa să fie oare ?
Doar atât vă supun atenţiei : prin simpla con-centrare asupra acestor informaţii de tip planetar-solar-galactic-universal-cosmic-divin, atenţia voastră "evadează" din "cercul strâmt" de fiecare zi al fiecăruia.
Şi, cum acolo unde este atenţia, este energia fiinţei, acolo este proiectată însăşi Fiinţa care sunteţi - aceasta implică o evadare destul de semnificativă, ca amplitudine şi intensitate.

         Bun, şi ce "gheşeft" iese din această "evadare" ?
Dacă ieşim din frecvenţa minţii, a zonei practice telurice, vom vedea cu ochiul înţelepciunii cum energiile respective vor fi poziţionate în interiorul fiinţei în anumite locuri, aşteptând răbdătoare anumite "coduri" de declanşare, la locul şi timpul potrivit.
Şi, cum momentul este chiar "cosmic" (subiectul însuşi al cărţii se referă la aceasta), atunci poate că acest aspect, de EXPANSIUNE A ATENŢIEI-ENERGIEI-CONŞTIINŢEI propriei Fiinţe dincolo de limitele "pătrăţelului vieţii sociale normale" este de maximă actualitate...

         Voi decideţi ce alegeţi !
Şi, funcţie de aceasta, sunteţi aleşi - acei Aleşi care se aleg singuri, şi nu de către vreun for tutelar.

         Toate acestea le-am precizat ca să SIMŢIŢI în primul rând SURSA informaţiilor pe care aţi ales să le parcurgeţi, odată ce această carte a ajuns în mâna voastră.
De fapt, odată ce aţi simţit aceasta, orice "nevoie" dispare, inclusiv nevoia de prezenţa vreunei cărţi lămuritoare.
Dacă aceste pagini vă pot ajuta în acest sens, atunci aşa să fie.

         Importanţa acestei Lucrări, până la urmă, se referă la a reaşeza echilibrul între minte şi inimă - atât pentru cei "mentali" (prin desele evadări din dimensiunea preciselor explicaţii ştiinţifice în zona inefabilului de necuprins în cuvinte) cât şi pentru cei foarte "inimoşi", pentru care mintea raţională şi ştiinţa este o necunoscută inutilă şi plicticoasă (prin referiri cât mai precise la evenimentele cosmice expuse).

         Toate acestea sunt astfel aşezate, în acest "mixaj cosmic" al "proporţiei divine", pentru că acum este mai prioritar ca niciodată să realizăm echilibrul dinamic (armonia) între părţile fundamentale ale Fiinţei.
Să nu uităm, parafrazând una din expresiile mele favorite, că Dumnezeu este Conştiinţă (Spirit), şi Artă (Suflet), dar şi Ştiinţă (Materie) - "Divina Treime" (care nu are nimic de a face cu vreo religie sau biserică).
A le neglija pe unele în detrimentul celorlalte părţi, ca şi partea de Umbră din Fiinţa noastră (da, există şi aşa ceva), neintegrându-le şi excluzându-le prin ascundere în adâncimile Fiinţei - iată Cauza primară a Separării, a însăşi Căderii.

         Şi, dacă mai aveţi dubii în acest sens, studiaţi mesajele Fondatorilor (fiinţele de densitatea a 12-a).
Cum îi percepeţi ?
Simţindu-i şi trăindu-i (şi nu doar citindu-i), veţi descoperi fabulosul unor Fiinţe Divine în care dăruirea în faţa Divinului Creator prin Trăirea în deplină Simplitate a Iubirii se împleteşte în aceeaşi frază cu cea mai înaltă precizie ştiinţifică a celui mai înalt Adevăr Divin - în expresia cea mai profundă a celei mai adânci Simplităţi.

         Nu este sublimă această îngemănare ?
Prin aceste minunate "construcţii", eu personal îl simt deja pe Creator ca FIIND şi Manifestând Partea cea mai Vie în Viaţa care Sunt...

         Asemenea, vă invit pe fiecare să trăiţi propria voastră contopire în propriul Adevăr…

         (continuare în Partea a 3-a)
 
MarYan

Un comentariu:

  1. NAMASTE MARIAN !!! VEZI CA INTRE 6 SI 8 NOIEMBRIE A,C, VA FI LA BUCURESTI SAL. SA VEDEM UNDE-SI VA DESFASURA SEMINARUL.DEOCAMDATA-e si devreme ,e adevarat,SE CREIONEAZA LISTA PARTICIPANTILOR. DE DATA ASTA VREU SA SA AM SI O SESIUNE PERSONALA.DATA TRECUTA ...nu mi-am permis..................... GeorgedeDrobeta

    RăspundețiȘtergere