marți, 29 aprilie 2014

Vremea Marilor PORTALURI



Vremea Marilor PORTALURI



         Acum iniţiem un subiect deosebit de „fierbinte” al vremurilor noastre : PORTALURILE Cosmice – portaluri care Acum, în această perioadă „cosmică”, sunt mai active şi mai prezente ca oricând pe acest iubit Pământ.
         Această postare este doar o introducere în subiect, mai multe detalii vom aduce prin mesajul foarte interesant din 16 noiembrie 2013 al Arhanghelului METATRON care, prin James Tyberonn, ne oferă o imagine mult mai clară a ceea ce va urma pe parcursul anului 2014 (şi pe care îl vom posta în zilele următoare – vezi aici).



         Iată, acum ieşim din vârful unui „Portal din Portal”...

          Pentru a înţelege mai clar ce vreau să spun, este util să citiţi mai întâi partea din mesajul Arhanghelului Metatron referitoare la această perioadă, văzută ca un „Portal al ARMONIEI”, pe care eu acum vi-l redau sintetic (citatul respectiv) :

2014 - Portaluri cheie pentru fluxurile energetice codate.

         Cele trei faze codificate, Portaluri din 2014, vor fi după cum urmează :
o       Portalul Armoniei : 20 martie – 8 mai.
o  Portalul Porții Stelare al Razei Violet, cu impact favorabil asupra Adevărului ș Sincerității: 14 mai – 21 iunie, cu mențiuni speciale asupra intervalului 22 - 26 mai.
o       Portalul Razei de Platină : 21 sept. – 23 oct.”

Iată o primă imagine : Metatron vorbeşte de două mari Portaluri temporale, unul din 20 martie până în 8 mai (în care „înotăm” acum”) şi altul din 14 mai până în 21 iunie. Deci, de la echinocţiul de primăvară din 20 martie pănâ la solstitţiul de vară din 21 iunie, avem două Portaluri uriaşe pe care le putem practic uni (distanţa dintre cele două este de 6 zile, văzută ca o perioadă de tranziţie între acestea).

După ce am stabilit acest lucru, acum să remarcăm că, în interiorul primului mare Portal, al Armoniei, avem două puternice Eclipse : o eclipsă totală de Lună pe 15 aprilie şi a doua, cea care tocmai acum se pregăteşte, pe 29 aprilie, ora 09.15 (ora României).
Tot Arhanghelul Metatron, în acelaşi mesaj ce va fi postat în zilele următoare, face corelaţia între Eclipse pe de-o parte şi Echinocţii şi Solstiţii, pe de altă parte, punându-le în aceeaşi categorie de fenomene.
Practic, Metatron le vede ca fiind acelaşi tip de manifestări energetice, în esenţă... PORTALURI.
 
            bloodmoonsgrandevent

Iată cum se exprimă Arhanghelul METATRON :

„Nodurile astrologice de putere, ocazionate în special de SOLSTIȚII, ECHINOCȚII și ECLIPSE, pot fi înțelese ca dispozitive și modalități exprimate ca forme ale inducției magnetice, cu anumite particularități spațio-temporale.
Ele sunt deschideri sau Forţe Energetice prin forme geometrice și cadre de rezonanță, acordate în planul și esența lor armonică.”

„...Ne referim la echinocțiile, solstițiile, eclipsele anului 2014 care vor fi momente de deschidere și aducere a unor energii care poartă toate acele informaţii codificate emanate de la SURSĂ.
... Fiecare va veni cu un cod unic, personalizat care să ajute deschiderii octaedronale a principalului PORTAL care va susţine Noul Pământ.
...În timpul echinocţiilor, solstițiilor și  celor 4 eclipse care se vor produce în anul viitor (2014), un val de energii codificate "noi" va inunda planeta.”


         Deci, din aceste mici fragmente pe care le-am extras din mesajul care va veni zilele următoare, puteţi sesiza ceea ce am afirmat mai sus, anume că atât Echinocţiile şi Solstiţiile, cât şi Eclipsele, sunt Noduri (astrologice) de Putere, prin care se manifestă „valuri de energii codificate”, ceea ce este, în esenţă, şi una din reprezentările ideii de Portal.
         Aşadar, la fiecare Echinocţiu, Solstiţiu şi Eclipsă avem valuri de energii codificate ale acestor Noduri de Putere.

         Iată că acum capătă sens ceea ce afirm de peste 10 ani, când, cu ocazia unui asemenea eveniment astronomic-astrologic (eclipsă, solstiţiu, echinocţiu),  spuneam că iarăşi „intrăm într-un Portal de energii”.
         Acum, Metatron mă ajută, explicând cât mai ştiinţific-spiritual acea percepţie personală...

         Ce importanţă are aceasta pentru subiectul nostru ?

         Concluzia este evidentă : există o perioadă asimilată unui Portal mare alcătuit din cele 2 portaluri amintite de Metatron (Portalul „Armoniei” şi următorul, „al Porţii Stelare al Razei Violet a Adevărului”) în care Echinocţiul de primăvară 2014 şi Solstiţiul de vară 2014 sunt Portalurile de pătrundere şi de ieşire din acest Mare Portal Temporal.

         Asemenea, în această perioadă-Portal, avem acest moment între 15 şi 29 aprilie, când eclipsele de lună şi de soare evidenţiază momentele altor 2 portaluri, sau mai bine zis momentele de intrare şi de ieşire din alt portal, la o altă intensitate energetică faţă de cel amintit anterior.
         Această „intensitate energetică” mult crescută este evidenţiată prin prezenţa în interiorul acestui Portal (15-29 aprilie) a uni moment de „mare tărie” astro-cosmo-energetică, „MAREA CRUCE” în semne cardinale la 13 grade (de care s-a vorbit atât de mult, încât noi acum nu mai insistăm deloc).

         Aceasta este (sau a fost, acum când scriem) Marele Vârf al acestui Mare Portal.
        
     ...La final, haideţi să vizualizăm imaginea unui măreţ MUNTE, unde Echinocţiul de primăvară din 20 marie 2014 şi Solstiţiul de vară din 21 iunie 2014 sunt poalele sale („începutul” şi „sfârşitul”), perioada de 2 săptămâni evidenţiată prin eclipsele din 15 şi 29 aprilie reprezintă Platoul montan al acestuia (sau cel puţin unul din acestea) pe care se găseşte Vârful său cel mai înalt – momentul 22-23 aprilie, cu „Marea Cruce Cosmică” (acest munte are şi alte vârfuri, care în perioada mai-iunie se vor revela la timpul potrivit)...

         Iată cum „Mâna” energiilor divine desenează pe astro(ţesătura) cosmică imagini de măreaţă frumuseţe şi, mai ales, de înaltă precizie matematică.

         Prin toate acestea se obţine ARMONIA cea atât de căutată – şi cea care, deloc întâmplător, oferă numele acestui prim Portal...

         Cu aceeaşi iubire, din Inimă către Inimile fiecăruia,
                                                                                                      
MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu