duminică, 14 decembrie 2014

COBRA : Activarea Portalului ISIS (Partea a 2-a) : 15 decembrie 2014.



Activarea Portalului ISIS  :
15 decembrie 2014
- Partea a 2-a -
(3 decembrie 2014)

 



Este timpul ca să se ia din nou măsuri !

A sosit vremea să ne luăm destinul în propriile mâini !

Prin urmare, ne vom întâlni în grupuri mari şi mici, indivizi şi cupluri, în momentul astrologic al cvadraturii Uranus-Pluto din 15 decembrie 2014.

Mulţi dintre noi ne vom întâlni pentru a ancora energiile Portalului Zeiţei şi pentru a putea, prin urmare, crea un canal clar şi armonios de manifestare, pentru Eliberarea finală a Planetei.


Vizualizarea noastră va sprijini Planul de Eliberare Planetară, astfel încât aceasta să se manifeste cât mai curând posibil, non-violent şi cât de lin cu putinţă.

O putem face ! Aceasta trebuie să fie „virală” !

Aceasta este nevoie ca să ajungă la cât mai mulţi oameni, astfel încât să fie atinsă „masa critică” de persoane.

Vă rugăm să postaţi pe pe site-uri web şi blog-uri.


Dacă aveţi cunoştinţă de o sursă de media alternativă, puteţi trimite şi la aceştia.

Puteţi crea un grup pe Facebook pentru grupul local de persoane din această parte a lumii. La fel, puteţi crea un filmuleţ şi-l puteţi posta pe Youtube.


Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale meditaţiei în masă asupra societăţii umane ; aşadar, ceea ce noi facem are, într-adevăr, o influenţă.


Activarea Portalului ISIS se va petrece exact în momentul configuraţiei astrologice a cvadraturii Uranus-Pluton în data de 15 decembrie 2014.

În momentul activării, tranzitul ascendent din Cairo al conjuncţiei dintre Mercur şi Chariklo va face conjuncţie exactă cu Centrul Galactic, astfel activându-se configuraţia :



În momentul activării Portalului, Marele Atractor va trimite un puls de energie către Grupul Local de Galaxii, pentru prima dată în istoria cunoscută, creând, astfel, un TRIUNGHI DE ENERGIE între Galaxia noastră Calea Lactee, Galaxia M31 sau Galaxia Andromeda (N.MY. : situată la 2,5 milioane de Ani-Lumină distanţă de Pământ) şi Galaxia M33 sau Galaxia Triunghiului (N.MY. : situată la 2,4 milioane de Ani-Lumină distanţă de Pământ), situate în Grupul nostru Local de Galaxii – începând, astfel, procesul de triangulare finală a anomaliei cosmice a întunericului şi a absorbţiei sale în Lumină.

MARELE ATRACTOR, situat la 2 grade în Scorpion, în momentul activării va realiza un puternic aspect cu Luna şi cu Lilith.

Aceasta va deschide uşa pentru energii foarte puternice ale Zeiţei care va scălda acest Univers, venind direct de la Sursă.

Marele Atractor este cea mai mare structură cunoscută din Univers, o anomalie gravitaţională supermasivă care modelează structura de continuum spaţiu-timp din sectorul nostru de Univers:



Este interesant de observat că mai multe detalii despre Marele Atractor au fost publicate pe 11 ianuarie 2006, la exact 10 ani de la invazia archonilor în Congo din 1996.

La activare, pulsul energetic emis din Marele Atractor va creşte foarte mult legătura noastră cu Sursa :



(Nota MarYan : Din propriile cercetări, beneficiind de acelaşi deosebit şi nepreţuit ajutor al „amicului radiestezist”, a rezultat că, într-adevăr, Marele Atractor pare a avea legătură şi chiar pare A FI CENTRUL UNIVERSULUI – cel puţin cel cunoscut – pe care îl putem numi, cu tot mai multă încredere, ca SEDIUL DUMNEZEULUI ACESTUI UNIVERS şi, drept urmare, ca legătura cea mai directă şi înaltă cu SURSA – CREATORUL – TOT CEEA CE ESTE al OMNIVERSULUI...)


Acest impuls de energie va trimite valuri de Lumină prin Grupul nostru Local de Galaxii, afectând mai ales Sectorul nostru Galactic, inclusiv Planeta Pământ.

La nivel cuantic, toate particulele subatomice din acest Sector al Galaxiei vor trece printr-o Gaură de Vierme Hiperdimensională, astfel că structurile fluctuaţiilor cuantice din jurul acestor particule vor deveni mult mai aliniate cu Sursa, ceea ce va duce la diminuarea anomaliei primare care a fost sursă primară de întuneric în Univers.

Această activare va declanşa mari schimbări în Sectorul nostru galactic, ducând la unificarea ulterioară a tuturor viitoarelor Linii Temporale, pe care le va aduce într-o mai mare aliniere cu UNICUL (SURSA).

Energiile de activare vor fi transmise în sistemul nostru solar prin Asteroidul Chariklo, prin activarea GARIL, o piatră sacră, care va duce la activarea Sfântului Graal, un potir sacru din MOLDAVITE, acum deja în mâinile Forţelor de Lumină ale Frăţiei Stelei.

Aceştia vor filtra, în acel moment, aceste energii de vibraţie extrem de înaltă prin cele 144.000 de faţete ale Sfântului Graal care le vor transmite apoi către 144.000 de membri ai Ordinului Stelei.



Energiile Zeiţei vor crea o scânteie de trezire în membrii Ordinului Stelei (suflete încarnate în Lucrători în Lumină şi Luptători ai Luminii), aceste energii declanşând poziţionarea a 144.000 de suflete încarnate într-o Mandala de geometrie sacră, astfel încât fiecare suflet să-şi asume poziţia corectă, pentru ca acestea să-şi poată îndeplini misiunea, înainte şi în timpul Evenimentului.

Noi vom transmite aceste puternice energii în Reţeaua Planetară a Luminii.

Munca de Lucrare în Lumină este una din cele mai puternice contra-măsuri împotriva ocupaţiei Planetei de către archoni.


Principalul punct de ancorare pentru această activare va fi pe Platoul Gizeh din Egipt. Sunteţi mai mult decât bineveniţi ca să vă alăturaţi nouă.

Cei care nu se pot alătura în mod fizic grupului nostru principal vor putea susţine această activare din propria lor locaţie, consolidând astfel, în mod eficient, Reţeaua de Lumină din jurul Planetei.

Noi vom realiza această activare, în acelaşi timp, în momentul cvadraturii exacte Uranus-Pluto, care va fi pe 15 decembrie 2015, ora 07.11 , timpul local în Cairo, Egipt (Nota MarYan : care este şi timpul exact pentru Ora României).



Instrucţiuni :

1. Ridicaţi-vă mâinile deasupra capului şi începeţi să rotiţi corpul în sens orar acelor de ceasornic.

2. În acest timp, cântaţi mantra „iiiii”, astfel încât să vă vibreze întregul corp, pe care-l vizualizaţi transformându-se într-un Pilon de Lumină strălucitoare, cu milioane de stele colorate în culorile curcubeului, împrăştiate în interiorul acestui Pilon de Lumină.

3. Rotaţi-vă în timp ce cântaţi mantra. După câteva minute, apropiaţi mâinile de corp şi continuaţi să vă rotiţi în sensul acelor de ceasornic.

4. În acest timp, începeţi să cântaţi mantra „eeeaaa”, astfel încât aceasta să vibreze în tot corpul vostru, vizualizând un vortex de curcubeu de Lumină care se extinde din Inima voastră către exterior, de-a lungul întregii Planete. Apelaţi la prezenţa ghizilor voştri spirituali, maeştri înălţaţi, pleiadieni, îngeri, suflete gemene, suflete perechi, familiile voastre de suflet, alături de multe alte Fiinţe de Lumină.

5. Menţineţi-vă în rotaţie în timp ce cântaţi mantra, pentru o vreme, în prezenţa tuturor acestor Fiinţe de Lumină.

De asemenea, aveţi instrucţiuni pentru Portalul Zeiţei în video-ul următor, de la minutul 05:21.


Datorită uriaşei importanţe a acestei activări, noi vom face doar Partea a 2-a a activării Portalului ISIS. Apoi poate fi şi Partea a 3-a, necesară înainte sau după Eveniment.

După deschiderea Portalului ISIS, vor exista evenimente şi activări în „Fereastra de Oportunitate 2014-2015”.

Mai multe detalii despre toate acestea vor fi postate la momentul potrivit.





Actualizare :
Activarea Portalului ISIS :
15 decembrie 2014
- Partea a 2-a -
(10 decembrie 2014)



Au mai rămas doar patru zile până la Activarea Portalului ISIS şi există schimbări tectonice care se întâmplă chiar acum în spatele scenei, cu un mare potenţial pentru viitorul omenirii.

Prin urmare, este important ca, cât mai mulţi oameni posibil să participe la activarea Portalului, pentru a obţine efectul maxim scontat la suprafaţa Planetei.

Acesta este grupul oficial de pe Facebook, pentru activarea Portalului ISIS.

Au fost create videoclipuri pe Youtube în 12 limbi, pentru activarea acestui Portal, în :








- Ungară ;

- Croată ;









Actualizare finală :
Activarea Portalului ISIS :
15 decembrie 2014
- Partea a 2-a -
(14 decembrie 2014)



Acest moment este fabulos. Energiile construiesc acum şi sunt uriaşe.

Haideţi să facem aceasta ! Să lăsăm Lumina şi Iubirea să ajungă pe această Planetă !

Haideţi să deschidem Portalul !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu