luni, 8 decembrie 2014

MarYan : ROLUL PLANETAR al ROMÂNIEI (SPAŢIUL ROMÂNESC)



ROLUL PLANETAR
al ROMÂNIEI (SPAŢIUL ROMÂNESC)




(NOTĂ : După cum v-am obişnuit şi în seria de articole despre Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Pământului, vă propun ca şi în acest caz, să lecturaţi acest articol – continuare a celui anterior, despre România şi Spaţiul Românesc, pe acorduri muzicale oferite de video-clipurile din articolul despre FRUMUSEŢEA MAMEI PĂMÂNT – în special primele 2 clipuri, dar nu numai acestea, a căror muzică epică poate ajuta la transmiterea mai „vibrantă” a mesajului...)


După cum am promis, am revenit în scurt timp cu un nou articol, continuare la cel despre „CINE şi CE este România”, în care evidenţiam realitatea de Egregor al acesteia, ca, de altfel, al oricărui „stat naţional” existent pe suprafaţa Planetei noastre dragi.

Deşi timpul scurs de la postare este încă prea scurt pentru a putea trage concluzii pertinente, cel puţin până acum observ „cu minunare” că nu au apărut comentariile „naţionaliste” la care acest articol (anterior) s-a expus cu deplină (in)conştienţă, căci „problematica naţională” este una din „corzile” cele mai sensibile ale multor „muritori”, indiferent de teritoriul şi statul căruia îi aparţin...

Dacă tot am amintit de acest articol, înainte de a intra direct în subiectul prezentului mesaj, haideţi să mai punctăm alte câteva scurte idei în privinţa a ceea ce am transmis în articolul respectiv.



În primul rând doresc să precizez că acesta nu a fost un articol „premeditat”, adică îndelung gândit şi studiat. „Ştiam” cumva şi îmi doream ca, odată, să scriu ceva despre România, dar nu aveam nimic precis în intenţie – asta, până în seara „Zilei naţionale” a României, când, chiar după miezul nopţii, citind ceva contextual, brusc am simţit imboldul interior de a transpune rapid pe hârtie (electronică) ceea ce, în intenţie, simţeam de a face de dinainte de iniţierea acestui blog.

Şi, ca de atâtea ori, am perceput aceasta ca pe un „mesaj” transmis de la nivelele superioare ale Sinelui de a pune în aplicare aceasta, prin transmiterea unor informaţii pe care le ştiu, poate, cum vor începe, dar care habar nu am nici eu cum vor continua, pe parcursul articolului.

(De aceea este atât de fascinant şi pentru mine scrierea unui articol, când descopăr şi „eu” atâtea lucruri interesante, pe măsură ce articolul „se scrie”...)

Precizez aceasta pentru a înţelege mai bine că nu am avut „în cap” intenţia de a sublinia atât de mult aspectul cu EGREGORUL pe care îl reprezintă orice stat sau structură administrativ-teritorială de pe cuprinsul Pământului.

Acesta „s-a subliniat” – ar fi un termen mai corect spus...

După cum răspundeam unui comentariu la acest articol, problematica cu Egregorii este că ne menţin în „Matrix”-ul respectiv, adică în stadiul de „ATRIBUT” sau actor, fie că este vorba de a fi părinte, copil, lucrător sau multe alte „specificaţii”, printre care inclusiv cel de „român”, adică aparţinător al unei anumite structuri.

Ceea ce doream de mult să subliniez în acest aspect este imaginea corespunzătoare din sport, fie acesta fotbal sau altceva. Atunci când „alegi” o echipă, tu fiind un „fan”, automat te branşezi la acel Egregor care îţi ia toată energia pe care o ai la dispoziţie în momentele de „luptă sportivă” (care numai „sportivă” nu mai este...) şi îţi „oferă”, în schimb, multiple programe de condiţionare, legate de sportul şi echipa respectivă...


...Şi totuşi, Viaţa este un JOC, şi dacă tot suntem în planul fizic, haideţi să ne jucăm, chiar şi prin Sportul Pământesc.

Aşa este, însă marea majoritate a celor încarnaţi au ajuns, determinaţi de „Adevăraţi Jucători Profesionişti” (Archonii şi numeroasele lor ajutoare), să transforme Jocul Viu în Joacă infantilă, oamenii ajungând doar simple Jucării în aceste „mâini (archonice) pricepute”.



Aşadar, a te JUCA nu este chiar o joacă, ci este o adevărată ARTĂ care implică, culmea, şi multă responsabilitate...


De aceea, revenind la imaginea echipelor, ce-ar fi ca măcar noi, cei preocupaţi de propria evoluţie şi o picătură mai „conştienţi” de ceea ce este în jurul nostru şi „pe ce lume ne aflăm”, să alegem să nu mai fim jucării şi celule-baterii în mâna acestor „jucători” din „Liga Profesionistă”, adică Şefii (archonici) – fie ei în fotbal sau alt sport, finanţe, economie sau, mai ales, politică.

Nu este foarte uşor, mai ales când AŢI ALES să vă branşaţi la aceste Egregoruri (echipa preferată de fotbal sau partidul şi preşedintele preferat ş.a.), însă, odată EXTRĂGÂNDU-VĂ din această structură de tip „masă informă” (Egregor), veţi avea surpriza să constataţi cum vă creşte puterea şi vitalitatea...

...pentru că v-aţi RE-ÎMPUTERNICIT – v-aţi adus înapoi Puterea (interioară) Personală.

Nu o mai daţi nimănui, la fiecare MECI (fie fotbal, alegeri, angajamente)...


Iar acest aspect ţine, iar şi iar repet, de propria ALEGERE INTERIOARĂ : ajungeţi într-o situaţie care nu vă convine şi vă face să nu vă simţiţi confortabil doar pentru că aţi ales să (vă) cedaţi propria Putere (interioară).

De aceea, în loc să vă plângeţi „de milă”, menţinându-vă în acelaşi „mediu toxic”, SCHIMBAŢI parametrii Jocului şi vedeţi ce se întâmplă, căci, nu uitaţi, suntem în LUMEA JOCULUI, unde Experienţa, Jocul, Cercetarea nu sunt nicidecum interzise, ci sunt chiar căutate şi apreciate de Arhitectul Suprem al Universului, adică Părintele nostru Divin, al tuturor, care ne-a trimis pe această TABLĂ DE JOC COSMIC(Ă) !...



Da, s-ar părea că am „deviat” un pic, de la Egregorul României la nevoia de re-împuternicire, însă, la o cercetare aprofundată, relaţia este chiar directă : doar pe măsura Eliberării şi Extragerii din diverse Egregoruri ne putem revendica şi (re)lua în primire Puterea noastră.

Iar aceasta înseamnă Eliberarea, inclusiv de Egregorurile locale şi (inter)naţionale, indiferent de „calitatea” acestora, înseamnă şi ieşirea din stadiul de „suporter înfocat” al structurilor politice corespunzătoare, cât şi a „statului-naţiune” respectiv.

Dacă acum 150-160 de ani acest proces de naştere a „statului naţional unitar român” a fost un proces VITAL şi deosebit de important pentru evoluţia fiinţelor încarnate atunci pe acest teritoriu, numite „români” (care a ajutat enorm la „uşurarea poverii” etnice, faţă de alte rase şi etnii ce erau dominante în acele momente – şi despre care nu insist, căci nu doresc să intru în „dispute istorice”), ei bine, ACUM, în aceste vremuri de TRANSFORMĂRI PLANETARE, când procesul de Eliberare pentru Iluminare şi Înălţare deja este în plină desfăşurare şi translatare la nivel de mase, a te juca în continuare cu „problematica naţională” în stadiul de „fan înfocat”, sau doar de a te identifica cu atributul de „cetăţean aparţinând cuiva” (stat, etnie, rasă etc.), aceasta înseamnă „A RĂMÂNE BLOCAT ÎN PROIECT”, acest proiect al „Statelor-Naţiuni” care şi-au avut rostul lor foarte important în ultimii 200-300 de ani, dar care ŢINE DE TRECUT ! ! !

Oricât de glorios, un Trecut tot Trecut rămâne...

Vorba unui glumeţ : strămoşii sunt precum cartofii – partea cea mai bună este în pământ...

Dincolo de umorul închis la culoare, rămâne „crudul adevăr” că nu mai contează în primul rând CEEA CE A FOST, ci CEEA CE ESTE.

Trecutul este important (şi) pentru a şti ce anume avem de vindecat...



Iarăşi trebuie să mă opresc niţel şi să precizez că aceste informaţii care „curg” atât de abrupt pentru mulţi dintre voi, nu trebuie să fie luate „la propriu” începând din acest moment. Acesta este SENSUL, ROSTUL, însă a nega de mâine existenţa Statului Român nu ştiu dacă este benefic pentru toată lumea, mai ales pentru cei dependenţi, asistaţi social şi medical, sau doar „handicapaţi mental”, care nu pot concepe viaţa (pe Pământ) fără prezenţa unui „Frate mai mare” care să facă totul pentru ei...

De aceea, aceste idei reprezintă în primul rând subiect de meditaţie în procesul interior de Eliberare Personală, urmând ca, odată limpezite şi mult mai cristalizate ideile, să fie „arhivate” pentru ca, la momentul optim (Evenimentul, sau poate chiar mai devreme, poate chiar în cursul anului viitor, 2015), să poată fi puse în aplicare „cu Viteza Luminii” pentru a genera Masa Critică ce poate duce la Transformări uimitoare pentru toţi, chiar la nivel de societate !

Acum, NOI PUNEM SEMINŢE, însă nu se ştie niciodată când va sosi VREMEA ÎNCOLŢIRII...


Aşadar, Acum şi Aici revenim la subiectul punctual propus pentru acest articol, pe care l-am amintit şi la finalul celui anterior, legat de „pre-vizionatul” Rol al României de a fi „Far Călăuzitor” pentru civilizaţia umană, după interpretările unor „profeţi” (în special Sundar Singh, indianul convertit la creştinism în perioada interbelică), precum şi ale celor care sunt atât de încântaţi de ceea ce s-a descoperit pe teritoriul românesc...

După cum precizam la finalul articolului anterior, în acest demers vom fi ajutaţi şi de câţiva parametri (valori concrete) oferiţi prin acelaşi „amic radiestezist” – ca şi în cazul seriei de articole despre „Parametrii Pământului şi ai Umanităţii”, printre care foarte importante au fost datele oferite despre „Frecvenţa de Rezonanţă Schumann a Pământului”.

Aceşti Parametri, pe baza atâtor dovezi de „credibilitate”, pot fi consideraţi, cu o mare probabilitate, ca fiind foarte apropiaţi de valorile reale din momentele corespunzătoare în care au fost făcute măsurătorile.


Aşadar, iată următorul tabel cu VALORI ALE NIVELELOR DE CONŞTIINŢĂ ŞI DE LUMINĂ, ATÂT ÎN ROMÂNIA, CÂT ŞI LA NIVELUL UMANITĂŢII ŞI A ÎNTREGII PLANETE :

DATA
Nivelul de CONŞTIINŢĂ al Umanităţii (Densitate)
Nivelul de CONŞTIINŢĂ al Românilor
(Densitate)
Nivelul de LUMINĂ
pe Pământ
(%)
Nivelul de LUMINĂ
În România
(%)
11 mai 2012
3,3
3,5


26 iun. 2012


34
30
5 oct. 2012


36
30
23 nov. 2012
3,4
3,6
37
30
7 dec. 2012
3,6

36
26
12 dec. 2012


36
25
22 dec. 2012


37
30
31 iul. 2013
3,7
3,8
41

10 febr. 2014
3,7

42

22 mai 2014
3,66
3,7
46

6 nov. 2014


48,5

18 nov. 2014


48,8

1 dec. 2014
3,72
3,75
48,5
44


Dincolo de anumite observaţii interesante care pot fi făcute, privitoare la evoluţia nivelelor de conştiinţă pe Pământ (şi, proporţional, inclusiv în România), care vor face obiectul următorului Editorial, acum ne concentrăm pe COMPARAŢIA între aceste Nivele din România şi de pe Pământ.

Astfel că, privind doar cu puţină atenţie la aceste cifre, observăm cum, cel puţin în privinţa Nivelului de Lumină de pe Pământ şi din Spaţiul Românesc, lucrurile sunt cât se poate de clare : atât în 2012, cât şi în prezentul lui Decembrie 2014, diferenţa este de aproximativ 4 procente (4%), între Nivelul mediu al Prezenţei Luminii pe Planeta Pământ şi Nivelul prezenţei Luminii în Spaţiul Românesc.

Altfel spus, putem afirma că, atât în trecutul apropiat, cât şi în prezent, în Spaţiul Românesc este ceva mai multă „Umbră”, adică mai puţină Lumină decât media prezentă pe Pământ, sau, altfel spus, aici este „puţin mai întuneric” decât este media generală de la suprafaţa Planetei.

Ca să înţelegeţi ce înseamnă această „Medie”, mai ofer o valoare sulimentară : în acest moment, în care nivelul mediu al Luminii pe Pământ este de 48,5% iar în Spaţiul Românesc este de 44%, într-o zonă binecunoscută şi mult apreciată pentru „Energia Locului”, anume Zona Branului („Mica Elveţie”, după cum o numesc cei interesaţi de turism în general şi de munte, în special), situată între două focare de Putere, respectiv Munţii Bucegi, cu „Vârful Omu” (cu localizarea în apropierea acestuia a presupusului Loc „Axis Mundi”) şi Munţii Piatra Craiului, cu Vârful „LA OM” – ei bine, Nivelul de Lumină al acestei zone este de... 28% !

Am oferit şi această valoare doar pentru a înţelege mai uşor cât de mult pot varia valorile în cadrul aceleiaşi zone (mari) geografice, şi că valorile expuse sunt nişte Medii ponderate, care, însă, evidenţiază ceea ce există ca nivel de Lumină şi Iubire în Zona-Spaţiul respectiv...



Acum îmi permit prima scurtă întrebare, zic eu, retorică : cum poate o Zonă în care este Prezentă mai puţină Lumină decât media planetară să fie „FAR de LUMINĂ” pentru Planetă şi pentru pământeni ?

Iar aici nu mai insistăm prea mult pe acest aspect al majorării acestei „diferenţe de Lumină” la 11 procente (de la 36% planetar la 25% românesc), cu 10 zile înaintea cosmicului Portal din 22 decembrie 2012...

...Şi bănuiţi de ce ?

Deşi am mai amintit şi în alte articole (Editoriale), vă reamintesc doar cu un singur cuvânt : FRICA.

Vedeţi, dar, cât de mult poate „consuma” din Lumină această Frică/Panică/Groază ce există în oameni, atunci când se manifestă ?...

Şi, mai ales, observaţi CE NIVEL DE FRICĂ exista şi încă există în Zona Românească, comparativ cu ceea ce există la nivel planetar ?...



Da... Acum continuăm, observând şi aspectul referitor la Nivelul de conştiinţă al celor încarnaţi în Spaţiul Românesc, care, de data aceasta, este superior Nivelului de Conştiinţă mediu al întregii Umanităţi : dacă în 2012 această diferenţă era de 0,2 unităţi (sau, altfel citit, 2 zecimi de Densitate-Dimensiune), pe măsura trecerii timpului, această diferenţă a tot scăzut ca, în prezentul lui Decembrie 2014, valorile să fie foarte apropiate (3,75 în Spaţiul Românesc şi, respectiv 3,72 în Umanitate).

Din această perspectivă, am putea spune că „stăm mai bine decât media planetară” (deşi, repet, trecerea timpului aplatizează această diferenţă), însă, din perspectiva unei „Zone conducătoare”, nici aici lucrurile nu apar a fi atât de „roze”, căci „Zona con-ducătoare (în Lumină)” trebuie să „marcheze” clar o diferenţă faţă de Media Planetară.

Or, în cazul nostru, nu numai că diferenţa scade, aproape confundându-se cu media, însă, printr-un studiu suplimentar de cerecetare şi a altor zone, descoperim cum, încă de acum 1 an, alte zone stăteau şi stau la acest capitol mult mai bine : Zona Tibetului avea un nivel mediu de conştiinţă de 4,2 , în timp ce o zonă mai apropiată nouă, cunoscută ca şi „Ţările Nordiceeuropene (Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca) avea acum un an un nivel de conştinţă mediu de... 4,1 !


Doar din aceşti doi parametri luaţi în studiu, nu am ce face şi sunt nevoit să asist şi eu, ca şi voi, la demolarea” acestui MIT, anume că „ROMÂNIA ŞI ROMÂNII SUNT MENIŢI SĂ FIE CONDUCĂTORII OMENIRII ÎN NOUA ERĂ DE AUR CARE VINE ÎN CURÂND”...



Şi atunci, cum rămâne cu „Profeţiile lui Sundar Singh” ?

Din păcate, şi aici sunt obligat să mai demolez un mit : studiind gradul de „Adevăr Divin” al profeţiilor puse pe seama lui Sundar Singh, am avut uriaşa surpriză să aflăm, prin „amicul radiestezist”, că valoarea acestuia se situează undeva la... 30% !

Ce înseamnă aceasta ? Nimic altceva decât că, dacă acestea chiar au fost scrise de Sundar Singh (şi există unele semne de întrebare în acest sens), atunci cu siguranţă că acesta nu s-a aflat nicidecum într-un moment foarte inspirat...

Practic, mai nimic nu este Real din ceea ce s-a tot afirmat în acel text, începând cu totala demolare a Bucureşti-ului şi multe alte informaţii care, oricum, pe acea trasă (linie) temporală a anilor 1930, ACUM sunt demult depăşite...


Deşi poate fi „dură” şi chiar „dur-eroasă” această „mişcare icono-clastă” (de demolare a „icoanelor” şi statuilor), în esenţă, cred totuşi că „FACE BINE LA LUCIDITATE”.

După cum am precizat în articolul anterior, am avut şi eu perioada mea în care visam la „viitorul de aur al ţărişoarei noastre scumpe”, bazat pe dovezile „fabulosului şi gloriosului trecut”, în care valorile materiale (uimitorul aur dacic) şi spirituale („Focarele de Lumină”, Cetăţile Sacre şi Centrele Sacerdotale de tip Sarmisegetusa) reprezentau „poliţa de asigurare” pentru acest „măreţ viitor de aur”...

Cu timpul, am înţeles că „Era de Aur” şi „viitorul măreţ” nu-l pot descoperi decât în interiorul propriei Fiinţe, în timp ce „exteriorul” reprezentat de „ţară”, „sistem statal” ş.a. nu-mi poate (o)feri decât o iluzorie „prosperitate”.

Doar atunci când suficiente fiinţe vor avea Puterea să reflecte(ze) Puterea Spiritului din propria lor Fiinţă în zisul „exterior” (viaţa socială a „ţării”), abia atunci aceste „Oglinzi” (ţară, regiune, oraş, stat etc.) vor începe să reflecte(ze) adevărata Abundenţă şi Prosperitate existente în acele Fiinţe Eliberate (de Frici, de ne-Iubiri, de sărăcie, suferinţe ş.a.)...



...Şi, cum ar putea reflecta Spaţiul Românesc o asemenea Realitate când, privind cu minimă atenţie pe străzi (până la şosele şi bulevarde, căci autostrăzi încă nu prea avem...) şi ascultând relaxaţi „vocea românilor” din jurul nostru, vom vedea o imagine deloc măgulitoare la adresa NOASTRĂ, a tuturor celor prezenţi în acest Spaţiu – căci toţi suntem Responsabili de toate acestea, într-o anumită Măsură ! ! !

Iar acest aspect este valabil inclusiv pentru cei „plecaţi” peste graniţe, căci, deşi aparent sunt „în afara acestui teren de joc” (Spaţiul Românesc), ei sunt conectaţi în continuare, prin ADN-ul ancestral prezent în nucleul fiecărei celule care compun corpul lor fizic şi ADN-ul Spiritual din corpurile lor subtile.


De aceea, locuind chiar şi pe lângă poli (sau antipozii australi), orice fiinţă încarnată în Spaţiul Românesc este influenţată şi influenţează, în continuare, acest Spaţiu (care poate re-deveni Sacru)...


Aşadar, dragi prieteni încarnaţi în acest „mioritic” Spaţiu Românesc, haideţi să lăsăm visările deoparte şi depresiile de cealaltă parte ca, aşezaţi în Centru (al propriei Fiinţe) să vedem Realitatea în mod Lucid şi Real (nici măcar „realist”, fără „schisma” niciunui „-ism”)...

...Anume, că Zona Românească sau Spaţiul Românesc, numit şi România, este un teritoriu pe care sălăşluiesc fiinţe NICI MAI BUNE, NICI MAI RELE ca multe de pe suprafaţa acestei minunate Planete.

Aşadar, noi, „românii”, SUNTEM, nici mai răi, nici mai buni, ca mulţi alţi oameni de pe Pământ, situându-ne în „Media Planetară” a Nivelului de Conştiinţă !...


Dincolo de multe comentarii şi observaţii la acest tabel de mai sus şi la ceea ce eu am adnotat, cred că putem, cu toţii, observa cum valorile Spaţiului Românesc sunt atât de apopiate de cele globale, poate deloc întâmplător !


Din finalul textului anterior, aminteam cum „România poate fi şi Anagramă pentru cuvântul „ARMONIA”.

Oare este chiar atât de „întâmplător” acest lucru ?

Oare aceste valori „ezoterice” ale „Sufletului neamului românesc”, adică „Egregorul” de care am tot amintit până acum, sunt atât de apropiate de valorile Umanităţii şi ale Mamei Pământ tocmai pentru că Aici, în acest Spaţiu Românesc, una din temele de bază ale Vieţii se referă poate tocmai la învăţarea Lecţiei Echilibrului şi Armoniei („Calea de Mijloc” sau „Curentul Verde”) ??!...



Acesta să fie „Rolul Planetar al Spaţiului Românesc” ?


La aceasta pot contribui şi observaţiile din planurile manifestării, care ne-au arătat că Spaţiul Românesc este situat la mijlocul emisferei nordice planetare (paralela de 45 de grade, din cele 90 ale emisferei, trece pe aici) dar şi exact la mijlocul continentului european (meridianul de 30 de grade, din cele 60 ale continentului, iarăşi trece pe aici), la care se adaugă observaţiile unor „ezoterişti”, de talia unui Eliade, cum că acest spaţiu este punte între Orient şi Occident, situat la întretăierea principalelor rute şi ale intereselor „fostelor” imperii...


Aşadar, avem ceva de învăţat din această lecţie a „Spaţiului Românesc” ?

Dacă există vreun răspuns afirmativ, cu siguranţă că acesta are legătură şi cu Lecţia Armoniei (Divine).


Este util ca să simţim clar această distincţie : în timp ce ECHILIBRUL te ţine echi-distant şi „ne-mişcat” (ducând cu gândul la „moarte”, la „lipsa de mişcare” ce face diferenţa între Viaţă şi „Moarte”), ARMONIA implică o „diferenţă de potenţial”, o „tensiune” care însă, MATEMATIC este armonic modelată prin jocul numerelor din „Şirul lui Fibonnacci” care implică Rapoarte şi Proporţii de Aur (1,618...) şi care, prin Geometria Sacră, ne mângâie simţurile în mod ARTISTIC – prin sunet, cuvânt, culoare, formă etc...



Îmi pare rău că nu pot aprofunda acest vast domeniu, abia atins acum, dar ne-am întinde pe prea multe alte pagini – iar acum nu aceasta este tema principală.

Ceea ce mă interesează acum este ca fiecare să poată percepe că România şi Spaţiul Românesc este un Teritoriu de mare Putere, cu Rădăcini (Origini) cu adevărat fabuloase, în care cei încarnaţi în prezentul acestor teribile TRANSFORMĂRI PLANETARE (punctate şi de către FONDATORI) sunt îndemnaţi să exerseze Lecţia ARMONIEI – indiferent ce-o însemnând aceasta...



Şi, pentru că am re-amintit de Fondatori şi de Transformările Planetare, acum, către finalul articolului nostru, poate că este de ajutor să observaţi şi Perspectiva FONDATORILOR în privinţa acestei zone, Spaţiul Românesc.

Astfel, cred că este important să precizez că în cadrul interviurilor pe care Sal Rachele mi le-a acordat cu ocazia celor două evenimente („work-shop”-uri) pe care le-am organizat în zona Braşov în 2012 şi 2013, la întrebările mele insistente despre importanţa energetică a acestei zone şi a României, în general, din perspectivă planetară, Fondatorii prin Sal transmiteau de fiecare dată acelaşi şi acelaşi mesaj : România este o zonă importantă pentru Planetă, dar nicidecum nu are un „rol conducător”, iar Reţeaua Energetică a Spaţiului Românesc ca şi cea din zona Braşov-Bucegi-Piatra Craiului-Şinca Veche, cu virtualul „Axis Mundi”, care energizează întreg Spaţiul Românesc FACE PARTE DIN REŢEAUA ENERGETICĂ SECUNDARĂ A PLANETEI, în timp ce Chakrele Principale se regăsesc în alte zone ale Planetei...

Această ultimă afirmaţie este întărită şi de Arhanghelul METATRON care, prin Diana Cooper, alt medium de mare clasă şi precizie (verificat cu aceleaşi „ajutoare” de nădejde), confirmă într-o descriere planetară că cele 12 Chakre Planetare principale şi cele 33 Mari Portaluri Planetare se găsesc în diverse zone de pe Planetă, însă NICIUNUL DINTRE ACESTEA NU SE REGĂSEŞTE ÎN SPAŢIUL ROMÂNESC...


La fel, într-un „mesaj channel” pe care l-am solicitat unui medium român cunoscut sub numele de „ZODIVITA” (pe care am testat-o şi verificat-o cum chiar „face o treabă bună”, aceasta comunicând cu mare acurateţe cu animale, plante şi chiar cu regnul mineral şi entităţi geo-morfice de pe suprafaţa Planetei, inclusiv entităţi cosmice), aceasta a intrat în comunicare chiar cu „Vârful La OM”, cel mai înalt şi mai reprezentativ vârf din Munţii Piatra Craiului (şi acest interviu va fi prezentat în scurt timp, tot la această Categorie-Subiect).
 

În cadrul acestei „comunicări”, entitatea guvernatoare a acestei structuri fizice vorbea, printre multe altele, de conexiunea sa cu „Axa numărul doi a Mamei Pământ” (deci, AXA PLANETARĂ SECUNDARĂ) :

(Eu) Fac parte din grupul celor 12 care susţin energetic România şi sunt un culoar de legătură cu Axa numărul doi a  Mamei Pământ.
Sunt conectat la Poarta Stelară care face legătura cu Centrul Pământului...”



...Iar acum, la final, doresc să expun comentariul sintetic al unui colaborator (cunoscut ca „Baronul Munchausen” pe primul său blog, „Maya-Ra”, devenit ulterior site-ul „Iluzia Realităţii”), care a adus primul în mediul virtual românesc informaţiile despre Sal Rachele şi Fondatori – el le spunea „Sfere de Lumină” – şi cu care am colaborat la editarea primei cărţi pe care am tipărit-o în România (la Editura Christalin) a lui Sal Rachele, „Transformări Planetare 2012-2030. Mesaje de la Fondatori”.

La finalul acestei lucrări, eu, ca editor, am ataşat şi observaţiile sale (ale „BaronuluiM”) referitoare la mesajele transmise lui de către Fondatori în urma unui „interviu” acordat acestuia de către Sal Rachele, în Sedona, SUA, în cursul anului 2008 (şi pe care îl voi prezenta, sper, în scurt timp).


Iată ce sintetiza acesta, într-o serie de articole despre România :

Despre Vortexurile energetice din România :

Am rugat Sferele de Lumină să indice zonele generale în care există vortexuri energetice de putere semnificativă în România.

Răspunsul lor a fost : Avem vortexuri de nivel semnificativ (mediu, în comparaţie cu mega-vortexurile existente pe plan mondial, în câteva locuri) în zona Munţilor Carpaţi, în Transilvania şi în Maramureş (nu întâmplător, aceste zone descriu aria cea mai favorabilă stabilirii Comunităţilor de Lumină).
Mai avem vortexuri de putere mai mică în zona Moldovei şi în zona de graniţă cu Serbia şi Ungaria.
(...)

Despre Rolul României (Zonei Româneşti) :

Aici mă refer la sistemul de credinţă precum că România are rol conducător în transformarea spirituală a planetei.
Nu este un secret că eu consider acest sistem de credinţă o distorsiune a unui fapt care este real : România are un rol foarte important, dar nu conducător la nivel planetar.

Nici o ţară/regiune nu are un asemenea rol.
Transformarea spirituală este o chestiune de colaborare şi împărtăşire.

Sferele de Lumină menţionează că entităţile ET ce lucrează cu România sunt în mare parte entităţi de Lumină, benevolente, care, desigur, se pricep mai mult sau mai puţin să transmită informaţiile.

În afară de aceasta, intervin şi distorsiunile aferente ego-ului (care este prezent în fiecare dintre noi) ale mediumilor români.
Mediumii români sunt în cea mai mare parte suflete Luminoase şi doresc să ajute. Sunt însă influenţe ale subconştientului personal şi mai ales colectiv românesc ce au tendinţa uneori să ia unele învăţături literal şi să deformeze un pic realitatea.

Sper ca mesajele Sferelor referitoare la România să fie o confirmare a rolului important al ţării noastre şi, în acelaşi timp, o eliberare de responsabilitatea apăsătoare a „liderului” spiritual ca sistem de credinţă al spiritualităţii româneşti, astfel încât să ne facem cu toţii treaba cât mai bine, în ograda noastră, şi apoi să radiem Lumină şi în jur.”



Aşadar, chiar la finalul acestui material, ne-am putut re-aminti de „rolul important” al României, pentru a ne elibera, însă, de „povara” responsabilităţii de „lider spiritual” şi „Axis Mundi” al Planetei...


...După acest periplu al celor două prime articole prin „Realitatea Românească”, comparativ cu cea Planetară, Acum este timpul „să ne apucăm de treabă” !

Între timp au trecut şi nişte „alegeri” la Preşedenţie, în care s-a putut vedea cum Alegerile oamenilor (se) pot schimba (în) momentele decisive pentru „Grupul” (Ţara) respectiv(ă), aşa cum s-a produs şi în Zona noastră Românească...

Asta nu înseamnă, însă, că am reuşit nu ştiu ce „Eliberare”. Cineva va fi înlocuit cu altcineva, într-un anume Palat (Prezidenţial), în timp ce DECIZIILE vor fi luate, pe mai departe, într-un anumit context care (probabil) încă nu are legătură directă cu Planul Divin, cel puţin până la Eveniment.

De-abia de atunci vom putea spune că intervenţia fiecărei energii a celor ce compun Egregorul Românesc va începe să se re-simtă cu adevărat...



...Iar ceea ce contează, în primul şi în ultimul rând, sunt faptele şi Practica noastră în Lumină, de încorporare a Luminii pe Planetă şi, implicit, şi în Spaţiul Românesc.

De aceea, mesajul personal de final poate suna cam aşa : PRACTICA DE ÎNCORPORARE A LUMINII, A PĂCII ŞI A IUBIRII în propriile structuri subtile, iar de aici pe PĂMÂNT şi, implicit, în SPAŢIUL ROMÂNESC, va reprezenta adevăratul VOT (DE LUMINĂ) al fiecăruia din cei încarnaţi pe acest teritoriu, pentru A AJUTA ÎN MOD REAL ŞI RESPONSABIL la ÎNĂLŢAREA ÎN LUMINĂ ATÂT A TA, OMULE, CÂT ŞI A IUBITEI PLANETE (care te susţine cu toată Inima ei) şi, drept urmare, ŞI A SPAŢIULUI (şi Egregor-ului) UNDE TE-AI NĂSCUT ŞI VIEŢUIEŞTI, cu mai multă sau mai puţină vrednicie...


Aşadar, cu Adevărat a sosit Timpul PRACTICII în LUMINĂ !

Doar aşa ne putem împlini menirea pe acest(e) meleag(uri), de a re-învăţa Lecţia Echilibrului şi mai ales a ARMONIEI, întru în-făptuirea IUBIRII...


...TU, adică „EU”, ce zici şi, mai ales, CE SIMŢI, OM-ule ?

Căci, iată, TIMPUL a sosit !...


MarYan
 

6 comentarii:

  1. E bine ca demolam astfel de mituri!

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar "obosisem" sa aud ca "vom fi", ca "vom arata"..sau altele ca acestea, cand realitatea "nu oferea astfel de indicatii".
    Ce bine e sa te simti normal intr-o tara normala, de la care nimeni nu asteapta nimic mai mult decat "putem da".

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant articolul, felicitari !
    Chiar daca nu suntem noi asezati in " buricul pamantului" ( si chiar daca era asa nu-l bagam in seama prea mult !!!!, bascalie pana la urma ) faptul ca nu avem un lider spiritual sau macar un lider autentic laic, este un mare handicap! Faptul ca unii dintre noi cred ca vom avea un rol important in " redesteptarea " omenirii ( din diferite motive, mai mult sau mai putin importante) , repet in lipsa altor repere, poate sa ajute la ceva !
    Altfel suntem pe cont propriu , fiecare pe drumul lui si noi ca si popor suntem greu de strans laolata! si poate acest insusire este o mare calitate , in fond !

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevărat MarYan, frica este marea problemă din România care împiedică Iluminarea, precum şi întreruperea legăturii cu Pământul.
    Florentyin

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua,
    Ce parere aveti despre site-ul lui remer ra http://www.remerra.blogspot.ro/ si transmisiunile lui ?
    Va multumesc.
    Felicia

    RăspundețiȘtergere
  6. Voi a-ti vazut ce fata are Sal Rachelle? Oare discerneti?

    Sunt curios, in teritoriile arabe, rusesti si altele - cei de acolo tot dupa ce s-a produs in laboratoarele SUA si Anglia se ghideaza?

    Romania este o tara ocupata de foarte multa vreme d'aia arata asa! Dar de ce ma rog este ocupata? Oare de ce?

    Sunt un modest traitor al acestor locuri (sic, Romania), dar inca nu am intalnit un occidental in fata caruia sa nu am complex de superioritate. Asa ca mai ganditi-va...

    RăspundețiȘtergere