luni, 4 ianuarie 2016

COBRA : Actualizarea Situaţiei (din SISTEMUL SOLAR) la 3 ianuarie 2016.



Actualizarea Situaţiei
(din SISTEMUL SOLAR)
la
3 ianuarie 2016





Nota MarYan :

Iată ce frumos „se mişcă lucrurile”... şi confirmările !

Să ne re-amintim : după ce acum vreo trei săptămâni (pe 13 decembrie 2015), Cobra a venit cu acea actualizare „înspăimântătoare” pentru unii, referitoare la prezenţa Bazelor fizice ale Chimera din Centura KUIPER a Sistemului nostru Solar (cea care alcătuieşte aşa-numitul „Inel KUIPER”), oferind acea imagine dinamică prin care se putea observa o prezenţă imensă a acestor Baze fizice ale Chimera în Inelui Kuiper, „pline” cu Bombe Plasmatice de tip Strangelet şi Toplet...

...Şi după ce am avut intervenţiile (Note personale) în acele actualizări ale lui Cobra – atât în cea amintită, cât şi în următoarea actualizare, de pe 20 decembrie 2015...

...Cât, mai ales, după ce am expus în detaliu punctul nostru de vedere, într-o PoVestire din aceeaşi zi, 20 decembrie 2015 („Între A Citi şi A Înţelege...”), în care prezentam informaţiile ce puteau să „liniştească” spiritele mai agitate (care se cam demoralizaseră, după ce văzuseră acea hartă dinamică cu puzderia de „baze militare”), prin argumentele pe care le puteţi (re)citi în acel articol...

...Ei bine, iată că, acum, la doar trei săptămâni de la declanşarea acelor emoţii şi energii, Cobra revine şi ne transmite în această actualizare exact ceea ce pre-vedeam şi noi în acea PoVestire : faptul că Bazele Chimera din Inelul Kuiper, cu toată imensitatea numărului lor, acum (deci, în foarte scurt timp) au fost „eliminate” aproape în totalitate ! ! !

De aceea, dragi prieteni, v-am rugat şi în acea PoVestire şi vă rog şi acum, ca să „nu mai luaţi la propriu” orice informaţie care „zboară” prin Internet, fie ea şi de la „surse credibile”, ci să o treceţi prin filtrul interior şi, mai ales, să o SIMŢIŢI... – şi, în special în privinţa acestui minunat aspect al APROPIERII EVENIMENTULUI, căruia nu mai are cine să-i mai stea în cale... decât NOI, Pământenii, prin Gradul Prezenţei şi a Determinării noastre... Atât.


Dar, până la alte detalii despre acest mult PoVestit Eveniment, haideţi să vedem şi ultimele informaţii oferite de REZISTENŢĂ, prin unul din Mesagerii ei, Cobra :

 




Curăţirea Planetei de Grupul CHIMERA continuă.

Inelul KUIPER - Reţeaua bazelor fizice ale Chimera din afara Sistemului Solar – este aproape complet eliberat.

Ultimele rămăşiţe ale Flotei Chimera sunt acum risipite, fiind împrăştiate prin Sistemul Solar şi ascunzându-se pe lângă locurile unde sunt poziţionate Nodurile Plasmatice cu cea mai mare concentraţie de Bombe Plasmatice de tip Strangelet şi Toplet – şi care sunt folosite ca un mecanism de protejare.

Acum, când Reţeaua Fizică a Chimera de prin întregul Sistem Solar se dezintegrează cu repeziciune, Vortexul de Acreţie Plasmatică, cu Bombele sale Strangelet şi Toplet, rămâne o încercare mult mai mare – cel puţin pentru moment...



Pe măsură ce puterea Chimera descreşte, vor fi din ce în ce mai multe schimburi de informaţii între oamenii de la vârf, din diverse facţiuni pozitive, fără teama interceptării acelor informaţii de către Chimera şi fără ameninţarea faptului de a suporta reacţia Chimera, dacă oamenii de la vârful diferitelor facţiuni pozitive vor vorbi celorlalţi într-un mod „prea liber”.

De aceea, REZISTENŢA va elibera în curând informaţii substanţiale referitoare la Reţeaua AGARTHA Estică şi la diferitele facţiuni din Programul Spaţial Secret (PSS), astfel că anumite informaţii de acest tip vor putea ajunge şi la populaţia de la suprafaţă.

Majoritatea facţiunilor din PSS au fost programate mental, în mod foarte serios, împotriva Pleiadienilor şi a altor rase pozitive de ET ; de aceea, curând, Rezistenţa le va prezenta dovezi solide ale bună-voinţei Pleiadiene.



Rezistenţa le va oferi, de asemenea, cunoştinţele tehnologice pentru a putea elimina NANIŢII şi alte tehnologii similare care sunt descrise, în mod greşit, ca fiind I.A. (Inteligenţă Artificială)...

...Aşa precum cineva a scris, în mod strălucit, într-un comentariu pe blog : „Cobra a vorbit despre roboţi şi naniţi (roboţi miniaturali) care au fost inventaţi de Chimera, pentru a-i controla pe reptilieni şi pe umani. Aceşti roboţi şi naniţi pot fi atât de sofisticaţi şi să proceseze informaţia cu o aşa mare viteză, încât dau iluzia sau impresia că sunt conştienţi, vii şi inteligenţi. Dar, în realitate, aceştia sunt doar maşini care pot fi uşor oprite.”


Un factor-cheie de apărare împotriva acestor tehnologii este reprezentat de echilibrul dintre emoţii şi minte.

Aceste tehnologii pot manipula doar o minte care a suprimat emoţiile şi care nu poate face faţă curenţilor emoţionali puternici.



La suprafaţa Planetei există progrese majore.

Din ce în ce mai multe iniţiative din jurul lumii încep să creeze condiţii optime pentru Resetarea Sistemului Financiar...

...iar Elveţia ar putea fi şi aceasta o ţară adecvată, pentru a accelera acest proces.



Dacă cineva are dubii în privinţa existenţei facţiunilor Militarilor Pozitivi din Pentagon, iată aici dovada.



Aceştia poate că nu sunt Membri de Vârf ai Cabalei, însă un studiu recent al Universităţii din Tokyo evidenţiază cum suprimarea unor noduri de nivel mic pertubă întreaga REŢEA.

Spus într-un mod simplu : deja arestarea a doar câtorva Membri ai Cabalei a slăbit puterea întregii lor Reţele şi va accelera căderea lor.


Victoria LUMINII !


P.S. : La doar 15 minute după ce am publicat acest articol, deja a fost creată o versiune audio pe YouTube, care poate fi găsită aici.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu