vineri, 29 ianuarie 2016

COBRA : Planeta X (27 ianuarie 2016).




– 27 ianuarie 2016 –





Recent au avut loc numeroase discuţii în mass-media principală referitoare la potenţiala descoperire a Planetei X sau ce-a de-a 9-a Planetă a Sistemului nostru Solar (după cum o numesc aceştia).

Deşi aceasta nu reprezintă încă descoperirea oficială a Planetei X, totuşi este un pas în direcţia cea bună... fiind parte a procesului de Dezvăluire treptată, care are loc în prezent.

Cabala a suprimat informaţiile cu privire la Planeta X, timp de zeci de ani...

Poate că aţi dori să aflaţi cum Centrul Computerizat de Înaltă Performanţă MAUI (din Hawaii) al Chimera interceptează toate datele colectate de către toate Observatoarele astronomice importante din întreaga lume, ştergând orice informaţie care ar putea duce la descoperirea în mod direct a Planetei X.



Cu opt ani în urmă, omul de ştiinţă japonez Patryk LYKAWKA a publicat o lucrare ştiinţifică în care a scris despre existenţa unei planete ipotetice, Planeta X, căreia îi prezintă într-un mod foarte apropiat de realitate caracteristicile orbitale.

Desigur că lucrarea acestuia nu a primit recunoaştere în presa internaţională, precum anunţul actual al lui Mike BROWN, pentru că omul de ştiinţă japonez se situa mult prea aproape de adevăr...




Doar pentru a vă reîmprospăta memoria, iată mai jos caracteristicile reale ale Planetei X, pe care le-am primit şi eu de la Pleiadieni :

Rază : 7.500 Km. (N.MY.: Raza Pământului : aprox. 6.370 Km.)
Masă : 0,76 din masa Pământului.
Înclinaţie : 40 de grade.




Planeta X are un miez stâncos, o manta de apă îngheţată, iar la suprafaţă un strat de metan îngheţat.

În cazul în care o sondă spaţială ar vizita Planeta X de la distanţă, ar descoperi o suprafaţă de culoare argintiu-albăstruie, cu secţiuni mari de teren neted, cu zone active geologic ce au semne de crio-vulcanism.

Dacă, însă, această Sondă ar ajunge suficient de aproape, pentru ca rezoluţia camerelor sale video să depăşească 10 metri/pixel, atunci ar descoperi curioase dreptunghiuri cu înalte caracteristici reflectorizante, în anumite zone de la Suprafaţa Planetei...

Acestea sunt plafoanele de sticlă ale Bazelor subterane ale Mişcării de Rezistenţă şi ale Flotei Confederaţiei Galactice !


Şi, dacă nu aţi înţeles deja, Planeta X nu este NIBIRU !...




Un comentariu:

  1. Se pare ca de fapt asta am vazut eu in vis in 2013(am facut confuzie cu Ison pentru ca era in voga atunci). Am postat istorisirea acelui vis anul trecut in legatura cu acest subiect. Sunt semne mai clare ca oricand ca suntem la un pas de marele eveniment. Ii asteptam cu interes.

    RăspundețiȘtergere