luni, 5 septembrie 2016

ARCTURIENII prin Sue (Suzanne) LIE : Ieşirea din TIMP(ul Matricei) - 30 august 2016.ARCTURIENII prin Sue (Suzanne) LIE

Ieşirea din
TIMP(ul Matricei)

(Traducere : Monica POKA)

– 30 august 2016 –

Nota MarYan :

Pe măsură ce „Timpul trece”, anumite „mesaje” devin din ce în ce mai interesante şi, pentru cine poate „duce”, tot mai complexe...

Cel prezent, oferit prin aceeaşi Sue (Suzanne Lie), de către Arcturieni, face referire nu doar la ideea conceptuală a „Timpului” în Matrix-ul 3D, cât şi la un aspect care se pare că este cât se poate de „fierbinte” şi actual : apropierea de „Expirarea Timpului” pentru „Jocul 3D”, prin apropierea „ULTIMULUI AUTOBUZ” („VAL”) care ar urma să-i ridice, pe cei aflaţi încă în Matricea 3D, către zona 4-5D, acolo unde deja se află Planeta noastră, în prezent.

De aceea simt o rezonanţă puternică (şi) cu acest Mesaj, ca şi cu multe altele ale dragilor Arcturieni, căci de vreo jumătate de an mi se tot atrage atenţia asupra apropierii (iminente!) a acestui Moment – cel al Ascensiunii Planetei în Planul 5D, cu consecinţele corespunzătoare : in-compatibilitatea, din acel moment, al celor care vibrează încă pe frecvenţele 3D, cu energiile Planetei noastre dragi...

...Ceea ce înseamnă, după cum am tot repetat : „împachetarea jucăriilor” şi găsirea unui alt „loc de joacă” (planetar), pentru respectivii !

Aşadar, atrăgând atenţia supra actualităţii şi veridictăţii informaţiilor expuse în acest Mesaj – dar şi asupra nevoii de concentrare, către finalul acestuia, pentru înţelegerea şi asimilarea conceptelor mai înalte, de tip 5D, expuse acolo – Acum şi Aici vă las ca să Simţiţi şi să Con-Ştientizaţi cele ce se transmit, prin Sue, de către Arcturieni, şi în acest Mesaj :


Am scris asta în timp ce ne aflam pe Autostrada 101, mergând spre California de Nord. Traficul era efectiv oprit, iar eu am putut ”simți” aura tuturor focurilor care ardeau în acea zonă a statului.
Îmi amintesc că i-am întrebat pe Arcturieni despre viitoarele alegeri prezidențiale și că am scris răspunsul lor pe singura hârtie pe care am putut-o găsi.

Nu l-am publicat până acum, veți înțelege de ce, atunci când îl veți citi...


Dragă Suzille,

După cum știi, Statele Unite au fost întotdeauna o corporație și nu au fost niciodată o democrație. Înainte ca oamenii din Statele Unite să poată schimba această situație, va fi nevoie ca ei să afle acest lucru.

Dar, mulți dintre ei nu vor să-l știe. Vor sta în Matricea 3D, care, treptat, se va auto-distruge.

Dimensiunea a 3-a este de fapt o „rachetă de rapelpentru ascensiunea lui Gaia.

La fiecare naștere există o moarte. Sacul amniotic este viu atâta vreme cât hrănește fătul, dar moare astfel încât copilul să poată să trăiască.

Așa cum unele mame-păianjen se oferă pe ele însele ca hrană pentru ca mulții lor pui păianjen să poată supraviețui, unii membrii ai Statelor Unite simt nevoia să „își mănânce țara mamă”, ca ei să poată supraviețui.

Dar lor NU li se va permite să „mănânce” Planeta !

Acești oameni, pe care întunericul i-a creat, pot doar să distrugă Matricea.
MATRICEA este ca o „pânză de păianjen” pe care cei întunecați o percep ca fiind casa lor. Dacă pânza de păianjen este distrusă înainte ca puii de păianjen să se maturizeze, acești pui de păianjeni mor.

În același mod, dacă Matricea ar fi distrusă, cei ne-treziți nu ar avea iluzia unei realități în care să poată învăța despre Lecția Cauzei și Efectului pe care o oferă Pământul și a sistemului ei de operare : energia emisă este energia care se întoarce.

Acești ne-treziți cred că se află PE planetă, dar ei, de fapt, sunt ÎN Matricea care este schela pentru Pământ.

(Nota MarYan : Este exact imaginea alegorică pe care ne-o oferă filmul „MATRIX” – pe care l-am prezentat şi noi, pe larg, pe blog – într-un mod cât se poate de limpede pentru cei care au început să se trezească...)

Când Gaia va fi pe deplin maturizată în Noul Pământ 5D, schela va fi dată jos și iluzia celei de-a treia dimensiuni va dispărea.

Așa cum o persoană care a murit trebuie să descopere, în cele din urmă, că el sau ea nu mai are corp fizic, cei care pot percepe numai Matricea 3D își vor da seama, în cele din urmă, că ei nu mai au o Matrice 3D.

Cei care au cunoscut numai „Viața în Matrice” vor descoperi că ei nu mai au un Pământ 3D pe care să poată să-și ducă războaiele, lăcomia, frica și dominarea.

Pentru că acești pierduți nu au putut progresa deloc pe perioada încarnărilor/școlii pe planeta Pământ, și chiar înainte de asta, ei se vor întoarce la Sursă pentru a fi plasați în starea de fără formă pentru a se pregăti ca, în cele din urmă, să fie un individ uman.
Experimentul nostru a fost să vedem dacă o realitate, bazată pe separare și individualitate, poate crea evoluția într-o experiență mai înalt dimensională.

EXPERIMENTUL” a dezvăluit că numai un mic procent dintre cei care s-au conectat la această realitate sunt în stare să evolueze într-o ființă simțitoare, bazată pe IUBIREA NECONDIȚIONATĂ...

Gaia a primit prea mulți întârziați. Întârziații sunt cei care nu au reușit, chiar și după mai multe șanse, să devină o ființă simțitoare mai înalt dimensională și să se reconecteze cu SINELE lor Multi-dimensional.

Gaia va trebui să se elibereze de acești pierduți, acești întârziați, dacă vrea să Ascensioneze. Cu alte cuvinte, așa cum puii de păianjen își mănâncă mama, întârziații își vor mânca/distruge planeta lor mamă.

A fost dovedit că războiul NU ajută Evoluția, prin oribila distrugere și ură generate.

Prin urmare, războiul nu a fost o opțiune viabilă pentru a ajuta eliberarea celor pierduți. Așa cum „puii de păianjen” au nevoie să-și mănânce mama pentru a supraviețui, mulți dintre acești pierduți cred că ei trebuie să „mănânce” Planeta, pentru a supraviețui.

Acești pierduți nu sunt în stare să-și dea seama că dacă își vatămă planeta, își vatămă simultan propriul lor sine și viitorul omenirii. Ei gândesc într-un mod instinctual, așa cum o fac „puii de păianjen”, pentru a supraviețui cu orice preț...


Așa cum albinele, și alte ființe, aleg să părăsească Pământul 3D și să nu se mai întoarcă, așa fac și mulți oameni.

Școala 3D se închide !

Cei care și-au expansionat conștiința în dimensiunea a 5-a, vor continuă să fie într-o comuniune profundă cu Gaia, precum și cu Familia lor Galactică.

Acești voluntari, pentru a o ajuta pe Gaia, și-au luat corpuri 3D pentru a ajuta Pământul trei dimensional, în întoarcerea Sa Acasă.

În cele din urmă, dimensiunea a 3-a va deveni „spicul de grâu” : doar când grâul este treierat, este revelată forța de viață a bobului de grâu.


În fiecare dintre voi se află Corpul vostru de Lumină 5D, pe care forma voastră fizică l-a înconjurat.

Pe măsură ce atașamentul vostru de lumea fizică este eliberat, Corpul vostru de Lumină 5D va înlocui lent, sau dintr-o dată, forma fizică.

Fiecare Corp de Lumină 5D va face alegerea de a se întoarce în dimensiunile mai înalte sau de a popula una dintre multele lumi 5D care nu au putut fi percepute prin intermediul percepțiilor 3D anterioare.

Forma voastră fizică a fost mai mult un fel de Navă Spațială Personală, care a fost împământată pe Pământ.

În timp ce vă purtați încă forma voastră mai înalt dimensională a AICI-ului și ACUM-ului, percepțiile voastre au fost ca niște ferestre multi-dimensionale, prin care ați putut percepe dimensiunea a 4-a mai înaltă, dimensiunea a 5-a și dincolo de ea.

Cu toate acestea, de-a lungul mulților eoni de purtat un vehicul pământesc, iluziile, polaritatea și durerea, au închis „ferestrele” mai înalt dimensionale și au rămas funcționale numai ferestrele către realitatea trei/patru dimensională.

Fără percepțiile lumilor mai înalte, ați uitat de ele...

Apoi, Gaia a devenit mai mult un fel de „planetă închisoare”, în care cea mai mare parte au reprezentat-o durerea și suferința, fără nici o cale de scăpare.
Prin urmare, ființe mai înalt dimensionale și-au luat încarnări 3D/4D, pentru a spune Adevărul despre Speranță, Dumnezeu și Eliberare.

Aceste „Ființe mai înalte dimensional în haine umane” au adunat discipoli în jurul lor, i-au instruit și apoi au ascensionat, pentru a se întoarce înapoi la casele lor mai înalt dimensionale.

Din nefericire, fără conducătorul lor „Guru”, mulți dintre discipoli au căzut în uitare și, în curând, s-au întors la „natura lor păianjen”, de a mânca sau a fi mâncat.

Din fericire, țiva și-au amintit adevărul și au apelat la dimensiunile mai înalte, cerând ajutor.


Acum sunteți pe „Creasta Valului” !

Prin urmare, puteți încerca să prindeți Valul și să aveți o întoarcere captivantă la malurile propriului vostru Sine mai Înalt Dimensional sau puteți plonja sub Val și să sperați că veți prinde următorul Val...

Vrem ca voi să știți că există ceva numit „ULTIMUL VAL ! ! !

Acest Ultim Val va ajunge curând în Linia Voastră Temporală.

Veți alege să prindeți acest Val ? sau veți alege să plonjați sub Val, în speranța că va apărea o altă oportunitate ?
Suntem AICI-ACUM pentru a vă avertizaGaia a ales prindă acest VAL al ASCENSIUNII.

Unii oameni și-au găsit adevărul lor interior și vor ajuta cu multă iubire la trecerea lui Gaia în dimensiunea a 5-a, dar alți oameni au decis „să pună în așteptare această trecere și să se întoarcă la ea la un moment ulterior”.

Cu toate acestea, acel moment „ulterior” nu va mai exista, pentru că „TIMPUL” SE ÎNCHIDE !

Autobuzul pentru dimensiunea a 5-a sosește, dar aceasta este ultima sa călătorie prin dimensiunea a 3-a.

Fiecare persoană care prinde acest autobuz s-a oferit voluntar ca să ia diferite componente ale esenței 3D a lui Gaia, cu el sau ea.

Apoi, când ultimul autobuz va fi plecat, toată esența 3D a lui Gaia va fi dispărut, iar dimensiunea a 3-a va deveni un oraș fantomă...


Așteptați”, îi auzim pe cei pierduți, întrebând : „Cât timp avem ?

Timpul este o iluzie a dimensiunii a 3-a / 4-a”, răspundem noi.

Asta înseamnă că trebuie să părăsim Pământul ?” îi auzim întrebând.

NU”, răspundem noi, „Asta înseamnă că trebuie să PĂRĂSIȚI TIMPUL !


Matricea 3D/4D se bazează pe Timp. Prin urmare, Realitatea bazată pe Timp are nevoie de Timp ca să se schimbe.
Cu toate acestea, timpul pentru schimbare este ACUM. Chiar ACUM, paradigma timp/spațiu 3D/4D este înlocuită cu paradigma 5D a lui AICI/ACUM.

Cei care sunt încă dependenți de timp, pot crede doar că va fi nevoie de mult timp pentru schimbare.

Pe de altă parte, din ce în ce mai mulți treziți își dau seama că Timpul, şi astfel Spațiul, sunt iluzii 3D care sunt create și acționate de către locuitorii acelei Realități.

Cei care sunt pregătiți să perceapă noile tipare de energie ale Realității 5D, care este bazată pe ACUM, simt, aud și văd din ce în ce mai mult un format mai înalt dimensional al Realității.

Acea Realitate vă cheamă ACUM. Dacă nu acționați în ACUM-ul acelei chemări, veți cădea înapoi în „așteptarea momentului în care sunteți pregătiți”.


Dar cum  să mă pregătesc pentru ACUM ?” întreabă cei legați, încă, de timp.

Nu există TIMP sau SPAȚIU în care să vă puteți pregăti pentru a îmbrățișa ACUM-ul celei de-a 5-a dimensiuni.

Tot ceea ce veți FACE pentru a vă pregăti pentru ACUM, trebuie FĂCUT ACUM.

Dacă „vă luați timp” așteptați ACUM-ul, vă gândiți la ACUM și chiar vă pregătiți pentru ACUM, acel ACUM nu va avea loc pentru că vă veți pierde în timpul pe care vi l-ați luat pentru „a vă pregăti pentru ACUM.”


Nu vă puteți „pregăti” pentru 5D-ul ACUM, deoarece acesta nu este un Loc pe care să îl puteți vizita atunci „când aveți timp să mergeți acolo”.

ACUM-ul 5D este o „Stare de Conștiință” care vă calibrează percepțiile la o Realitate care există infinit în ACUM-ul lui UNU.

Voi intrați într-o Stare de Conștiință care este liberă de toți markerii 3/4 dimensionali, ai Timpului și Spațiului.

Pentru a vă aminti cum să existați în acea frecvență a realității, va fi nevoie să eliberați Sistemul de Operare 3D al „Timpului” care v-a legat de dimensiunile a 3-a/4-a.”
„Cum pot să eliberez un Sistem de Operare pe care nici măcar nu am știut că îl am ?”, vă auzim întrebând.

„Trebuie să vă amintiți acel VOI care ați fost înainte de a vă pierde în dimensiunea a 3-a/4-a. Acel VOI este liber de Timpul/Spațiul care v-a limitat percepțiile la Realitățile 3D/4D, legate de Timp”, răspundem noi.


Când eliberați Iluzia, Adevărul va fi revelat.

Dar cum poți elibera o iluzie despre care ai crezut întotdeauna că este ADEVĂRUL ?

Cum poți găsi curajul de a-ți aminti că tot ceea ce ai experimentat vreodată, în oricare dintre realitățile tale 3D, a fost doar o iluzie ?

La această întrebare vă răspundem : „Când intrați în ACUM-ul SINELUI vostru 5D, veți părăsi Timpul. Apoi actul 3D, legat de timp, al amintirii, va fi înlocuit cu 5D-ul ACUM al CUNOAȘTERII”.

Vă invităm să vizitați acel ACUM. Puteți sta atâta timp cât vă place sau doar să aruncați o privire în „necunoscutul” pe care vi-l amintiți ACUM.

Din fericire, într-o Realitate lipsită de Timp, nu există „repede” sau „încet, deoarece NU există timp care să măsoare aceste concepte 3D.

Odată ce vă aflați în Sistemul de Operare al 5D-ului vostru ACUM, acolo nu există „repede”. Nu există „aruncarea unei priviri”, deoarece nu există Timp care să creeze aceste măsuri, ale „acțiunii” sau „percepției”.


În curgerea dimensiunii a 5-a și dincolo de aceasta,
VOI Sunteți UNA - Cu AICI - ÎN ACUM.


Noi suntem ARCTURIENII.prin

Un comentariu:

  1. Azi e prima data cind intru pe situl vostru , sincer ma intreb cum nimeni nu face nici un fel de comentariu. Ma bucur ca am gasit situl vostru e foarte interesant sper sa ma ajute sa ma conectez la ACUM. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere