sâmbătă, 24 septembrie 2016

Arhanghelul MIKAEL prin Eva SARAH : Faza Finală a ASCENSIUNII 5D a Umanităţii (24 august 2016).



Arhanghelul MIKAEL prin Eva SARAH

Faza Finală
a ASCENSIUNII 5D
a Umanităţii

(Traducere : Dida AURELIA)

– 24 august 2016 –





Nota MarYan :

Acest mesaj, venit de la Arhanghelul Mikael (Mihail), este unul foate interesant şi chiar important, din punctul nostru de vedere, căci vorbeşte, chiar din titlu, de Faza Finală a Ascensiunii 5D a Umanităţii.

Nouă ne-a atras atenţia dim majoritatea punctelor de vedere, începând cu energia transmisă din spatele cuvintelor, la modul general, până la detaliile temporale oferite – despre intervalul Septembrie-Decembrie 2016, văzut ca perioada de Final al Matrix-ului 3D al Pământului !

Însă, iarăşi suntem nevoiţi să revenim, precizând : acest interval NU este „bătut în cuie” şi NU reprezintă o certitudine (căci am spus de nenumărate ori că, pe o Planetă a Liberei Alegeri, nu pot fi oferite date certe), însă, pe măsură ce energia timpului trece, aceasta devine din ce în ce mai probabil ! – aspecte confirmate şi de Parametrii Planetari şi Umani, care se apropie la modul „vertiginos” de ceea ce transmite şi Arhanghelul MIKAEL !

De aceea această perioadă este percepută şi de către noi ca fiind cu aevărat EXTRA-ORDINARĂ, cu un potenţial „fabulos” ca multe din PoVeştile transmise de atâta vreme să înceapă să se materializeze şi să devină Realitatea percepută şi de către noi, cei încarnaţi pe aici, prin Planul Fizic – inclusiv prin aspectele legate de mult-PoVestitul EVENIMENT...

Astfel că am pus de-oparte acest mesaj, timp de vreo lună, cercetând mai atent veridictatea acestuia. Şi ceea ce ne-a surprins cel mai mult este faptul că am putut constata cum acest mesaj nu pare a avea nicio legătură cu acel „medium” numit Michael Love.

De aceea am şi avut „rezerve” iniţiale în privinţa acestui mesaj, căci experienţa din ultimii ani ne-a arătat că ceea ce vine de la această persoană nu pare a fi de cea mai înaltă veridicitate (asta, ca să ne exprimăm cât mai elegant)...

Şi, cum rezultatele ne arătau că mesagerul este o femeie, iată că a apărut şi informaţia : într-o anumită postare apare ca şi „co-credit” Eva Sarah, în timp ce Michael Love este pus fie la „via” („prin”), fie de-a dreptul ca fiind mesagerul acestuia (în toate video-urile postate).

Nu ştiu de ce a apărut această brambureală a surselor, însă, repet, pentru cei atenţi la detalii şi cât de puţin cunoscători : acest mesaj nu pare a fi al lui Michael Love (nouă nu ne-a ieşit aşa ceva) – cel care are o credibilitate scăzută a veridicităţii mesajelor transmise prin el – ci chiar ar veni prin această Eva Sarah, deocamdată prea puţin cunoscută...

De aceea, „prinzând curaj” în privinţa surselor şi mesagerilor, am mers mai departe şi acum postăm şi noi acest mesaj pe care îl găsim a fi foarte interesant şi, poate cândva, vom putea spune că a reprezentat o informare foarte pertinentă în privinţa Evenimentelor care „s-au desfăşurat” în acest interval de timp liniar 3D...

Oricum ar fi, elementele practice expuse aici sunt utile oricărui uman ce şi-a setat intenţia pe Calea Ascensiunii... aşa că SPOR la Studiu şi mai ales la Practică ! :






Cea  mai importantă și energizantă Perioadă a Pământului – din Istoria Umanității ca Matrice 3Dse încheie chiar Acum !


Dragă Familie de Lumină,

Trăiți momente nemai-întâlnite !

Septembrie-Decembrie 2016 va fi cea mai importantă şi energetică Perioadă a Pământului din Istoria Umanităţii, deoarece Matricea 3D ia sfârşit, Acum, șFiințele care rezonează cu aceasta participă la o Trezire extremă, pentru că trec de la 3D la 5D, într-o foarte scurtă perioadă de Timp liniar !


Faza Finală


Mulți sunt conștienți că se va întâmpla ceva important și se întâmplă, deja, în corpurile noastre, în viața noastră personală, la o scară planetară și chiar și la scară galactică.

Acesta este momentul scris din timpurile străvechi, când Marea șansă sosește pentru Planeta Pământ și ființele sale, când sistemul demodat se retrage în fața a ceva nou și mai bun !

Deși Pământul este într-o stare crescândă a haosului, să știți că această stare va fi scurtată și este ultima fază a Planului nostru Divin, a misiunii noastre pentru mărețul proiect al Ascensiunii Planetei Pământ.

Mărețele Ființele Stelare au spus că atunci când se va urni Pământul, vă veți mișca odată cu el, așa că nu percepeți cu teamă toate acestea, ci ca pe o transformare normală și naturală, de la o realitate fizică la una complet nouă.

În acest timp, al haosului și schimbării, Ființele Pământului  vor începe să se ridice într-o mare revoluție socială, văzând mult mai clar, pe zi ce trece, că au fost ținuți captivi într-o anti-viață, manipulați – un sistem de tip psihologic care nu este în interesul lor cel mai bun !

„Pisica” a ieșit afară, ca să spunem așa, și bulgărele de zăpadă crește în dimensiuni, viteză și putere, pe măsură ce se rostogolește.

Mii de Ființe se trezesc în fiecare zi, Acum, realizând cum au fost înșelate de ființe care le-au controlat, pentru a le fura energia.

Umanitatea este martoră la climatul global de haos în creștere, care este rezultatul interacțiunii energiilor noi, puternice, cu câmpul magnetic al Pământului.

Mulți încep să devină conștienți, pentru prima dată, că 3D nu este singura realitate și încep să organizeze căutarea acestor realități noi !

Cu cât se trezesc mai multe Ființe și creşte Nivelul de Lumină pe Pământ, schimbările, Aici, vor deveni mult mai observabile fizic.

Mulți dintre voi ați venit pe Pământ ca înaintași angelici şi conștienți, deja, de Marele Plan pe cane noi toți l-am creat și ați transmis mesaje despre schimbări majore în desfășurare și de avertizare, în avans, către cei care au ațipit pentru o lungă perioadă de timp – eoni !

Aceasta este Misiunea cu care ați venit, Aici, și a fost una de succes !

Acum, veți vedea cum cuvintele voastre se vor manifesta înaintea tuturor și veți sta, Aici, puternici și pregătiți să acordați asistență prin toate acestea !

Pentru aceasta ați fost antrenați și mulți vor căuta îndrumarea și ajutorul vostru, pe măsură ce se desfășoară evenimentele.

Vă aplaudăm pentru această muncă măreață !

O stare de coerență, mai puternică și mai extinsă, se formează peste tot în lume și libertatea completă este aproape de erupere în întreaga lume.

O revenire la ceea ce este natural pentru Suflet, va fi, în curând, etalonul pe Planeta Pământ, având în vedere că Sistemul (N.MY.: MATRIX-ul) continuă să se schimbe.

Aceste mari schimbări includ toate aspectele vieții : mental, emoțional, fizic şi spiritual afectând, astfel, relațiile noastre, profesiile noastre și curgerea Abundenţei către noi.

Oamenii de pe Pământ nu mai pot menține sistemele vechi de scurgere a energiei, obiceiuri și dezechilibre – de aceea, este necesar ca noi să examinăm și să înlocuim multe dintre acestea.

Întregul sistem va fi regândit complet, aruncând peste bord tot ce nu este pro-viață !

Ființele care controlează şi manipulează pe alţii și care vibrează la o frecvență joasă, nu vor mai avea loc în această Nouă Frecvență a Pământului.

De fapt, crescând decalajul de frecvență dintre 3D și 5D, va fi imposibil,  în curând, pentru acest tip de vibrații să existe acolo unde sunteți !

Universul, precum și Ghizii Divini ai Noului Pământ, care vor reprezenta o societate mai inteligentă și mai sănătoasă, practic, se vor ocupa de aceste entități cu frecvență vibrațională joasă, până când vor fi complet vindecate și pregătite să intre în Noua Societate, care este pe cale de a se forma.




Actualizări ale ADN-ului
şi ale CODURILOR DE LUMINĂ


Schimbările la nivel fizic includ o re-codare completă a ADN-ul nostru.

Exploziile Solare au un impact asupra vieții pe Pământ. Într-adevăr, aceste explozii schimbă semnătura ADN-ului tuturor formelor de viață, Aici.

Particulele ionizate care lovesc această Planetă, determină evoluția fiecărei specii către o formă proprie superioară.

Exploziile Solare și ale Vântului Solar erup, aproape zilnic, și această energie a Radiaţiilor de tip Gamma pătrunde în atmosfera Planetei noastre și ajunge la fiecare viețuitoare, penetrează la nivel celular, re-scriind genomul speciilor.

În prezent, nu sunt doar Exploziile Solare care vin, sunt, de asemenea, loturi de energii noi, din surse diferite : comete, sisteme stelare, planete şi izbucniri masive de Raze Gamma din miezul Universului, care afectează Pământul, în mod constant.

Acest lucru a mai avut loc înainte, în trecut, însă, de când corpurile și mințile oamenilor au devenit dense și s-au închis din cauza ADN-ului  în stare latentă, nimic din toate acestea nu a mai avut impact asupra omului.

De această dată, mulți pământeni sunt deschiși și pregătiți pentru a primi aceste energii și Coduri de Lumină și pentru a le lăsa să lucreze prin corpurile și sistemele lor.

Acest lucru are un potențial enorm pentru ridicarea Conștiinței Umanității, într-un mod rapid.

Este necesar să reînnoim, să recodăm și să res-criem o mulțime de programe vechi, care au fost scrise, instalate în mintea și corpul omenesc, pe o bază solidă, de eoni.

Noi ne trezim, Acum, ca Planetă și ca rasă umană. Opriți-vă pentru un moment și gândiți-vă la implicațiile și minunile acestui fapt !

Se creează un Copil-minune, înlăuntrul vostru, luând în considerare noile posibilități infinite ?




NOUA LUME
se curăţeşte la toate nivelurile


Am spus mai devreme că Ființele avansate, călăuzele Ființelor Ascensionate din Primul Val, se vor ocupa de ființele care nu sunt, încă, apte și care nu sunt pregătite să populeze Noul Pământ !

Care este procesul care îi va conduce pe toți până acolo unde suntem noi ?

Răspunsul este : suferință și durere !

Ați putea spune, că nu sună foarte promițător pentru ei, dar noi spunem : „Propria suferinţă şi durere de-a lungul a mai multor încarnări şi, chiar şi în această ultimă viaţă, a fost catalizatorul Trezirii !

Fiecare Maestru  vă va spune că suferința și durerea sunt ceea ce determină o ființă să înceapă și să finalizeze Procesul de ASCENSIUNE !

Maeștrii vă vor spune, de asemenea, că această durere și suferință sunt doar temporare, până când ajungeți la starea de vindecare lăuntrică, în care depășiți toate acestea !

Timpul necesar pentru a ajunge la această stare de depășire este, în totalitate, sub controlul vostru.

(Nota MarYan :

Într-adevăr, cvasi-totalitatea Maeştrilor au vorbit de CALEA către ELIBERARE-ASCENSIUNE ca fiind pavată cu spini, suspine şi dureri – ca etape obligatorii în cadrul acestui Proces... însă, toate acestea au fost „foarte valabile”, PÂNĂ ACUM !
Pentru că suferinţa şi durerea aparţin nivelului specific de conştiinţă de tip 3D, în timp ce GRAŢIA şi Bucuria încep să fie deja prezente la nivelul de conştiinţă 5D, concluzia este cât se poate de logică şi de „BUN-SIMŢ” : în aceste vremuri, când, deja, nivelul general de conştiinţă al umanităţii a depăşit nivelul 4,0D – detalii vor veni în următoarea PoVestire – atunci nu mai sunt atât de necesare aceste „dure instrumente ale Trezirii”, aşa cum a fost pe Planetă, până de curând... când discipolul era „torturat”, uneori la propriu, de către Maestru, pentru a elibera din greaua karmă acumulată de acesta !
Şi, atunci, ce mai rămâne ca „instrumente de lucru”, mai ales pentru cei care au depăşit nivelul 4,0-4,5D ? Da, aşa este : BUCURIA FIINŢEI şi GRAŢIA DIVINĂ !)

Ființele care nu au ajuns la această stare de depășire în evoluția sufletului lor, trec printr-o mulțime de dureri fizice și emoționale, chiar Acum – iar alții se simt neobişnuit de obosiţi.

De când Umanitatea face un asemenea pas major în evoluția sa, în Conștiință și Corpul Fizic, mulți ar putea avea momente în care se simt provocaţi și sunt împinşi la limită.


Ultimul Val al Ființelor care Ascensionează, încep să își schimbe existența lor 3D și 4D cu o frecvență 5D.

Pământul însuși vibrează în Dimensiunea 5D (mult mai rapid) și o mulțime de persoane au trecut la acest nivel sau trec, chiar Acum.

Noi energii de Iubire intră pe Pământ, unde are loc Trezirea unui nou Potențial pentru Omenire.




NOUA LUMINĂ pătrunde în MATRIX


Frecvențele Noii Lumini care vine are nevoie de un Nou Spațiu.

De aceea, noi trecem printr-o Purificare în profunzime, pentru a scăpa de tot ceea ce este vechi, restrictiv și dens, de care nu mai avem nevoie.

Corpul Fizic scapă de toxine și de vechea programare.

Rănile din trecut și prezent ale corpului emoțional se vindecã și are loc detoxifierea de emoțiile nesănătoase, cum ar fi: furie, supărare și tristețe.

Mintea noastră este provocată pentru a elibera credinţe vechi şi capitulări în necunoscut.




Sfatul nostru este să vă puneți întrebări în legătură cu tot și să căutați mult mai adânc în “de ce nu crezi în nimic”.

Dacă Sistemul de credințe a venit din interiorul Matrix-ului, acesta este distorsionat și nealiniat cu nivelul 5D al Adevărului.

Este important de reținut că nu există “Adevăr Absolut“, ci “Infinit“, cu niveluri mai înalte și mai avansate, fără sfârșit !

Cu cât adevărul vibrează mai mult, cu atât este mai adevărat !

Adevărul este subiectiv și direct proporțional cu nivelul total al frecvenței cu care rezonează acesta.

Există foarte puține date  (Lumină) în întunericul Matrix-ului 3D, deci, aceasta este toată informația  la care poate avea acces o ființă de vibrație 3D.

Având în vedere că noi ascensionăm și ne deplasăm pe scara vibrațională, suntem obligați să eliberăm tot ceea ce este perimat, dens și ceea ce nu mai servește Sufletului – astfel că putem intra, prin VĂL, într-o Nouă Stare de Existență.

Cu cât are loc mai repede acest proces, cu atât mai repede îl vom resimți la nivel fizic.

Nu intrați în panică, deoarece, ceea ce se întâmplă este normal și temporar.




O Nouă Lumină este integrată în corp, o Ființă se trezește cu simptome de ușurare și se comportă ca o Nouă Creație !

În timpul perioadei de integrare de Informații ale Luminii în ADN, mulți experimentează SIMPTOME ALE ASCENSIUNII, cum ar fi :

- greaţă,

- dureri de cap,

- simptome asemănătoare gripei,

- senzaţie de pierdere a contactului cu realitatea,

- insomnie,

- probleme cu sinusurile şi alte dureri - nevralgii.


Câteodată simțim sentimentul că ne întoarcem în timp, unde noi, de fapt, vindecăm.

Întotdeauna ne este de folos să știm, că ceea ce noi Simțim, Vindecăm.

Mărețele Ființe din Stele ne spun că această Nouă Lumină este codificată în ADN, doar atunci când o Ființă este în Starea DELTA.

Atunci când ne simțim foarte obosiţi şi istoviţi, este foarte recomandat să dormim, deoarece, doar în timpul somnului putem procesa.

Integrăm într-un mod mult mai rapid și mai ușor, în starea de somn Delta, decât în starea de conștiență, deoarece nu ne mai blochează nici ego-ul şi nicio stare de frică.

Acest lucru este valabil pentru vindecarea Eului interior și pentru curățarea blocajelor energetice din traumele emoționale vechi.

Dacă ce ne trezim dimineața simțindu-ne, încă, obosiți, acesta ar putea fi un semnam permis să aibă loc o mulțime de transformări în timpul nopții.

În comunitatea angelică avem o expresie, după ce integrăm Lumina în timpul stării Delta.

Noi spunem așa : „Am făcut o mulțime de treabă noaptea trecută !

Prin aceasta înțelegem că, poate, am făcut câteva sute sau mii de lucruri complexe în același timp, călătorind, chiar prin multe locuri şi vindecând alte Fiinţe, în timp ce făceam propria noastră muncă interioară !

Se spune că ar lua mulți ani în stare de conștiență, ca să faci aceeaşi muncă de Ascensiune, cât faci în 8 ore de somn !

Conștiența DELTA este un nivel mai sus față de moartea corpului uman. Maeștrii și Călugării sunt capabili de a realiza această stare de conștiență în timpul MEDITAŢIILOR, încetinindu-și respirația și bătăile inimii, până la o stare ce seamănă cu moartea corpului.

Ce este interesant, este faptul că, indiferent cât de mult rămâne călugărul în această stare, acesta nu este afectat de factori externi : în corp nu au loc schimbări și este capabil să revină, înapoi, la starea de conștiență, în orice moment, prin intenție.




Îndrumarea noastră în privința simptomelor Ascensiunii este aceasta : fiți blânzi cu voi, în aceste timpuri, și acordați-vă Iubire tandră, așa cum Mama face cu Copilul ei Sacru !

Respirați rar și adânc de câteva ori pe zi, împământați-vă cu ajutorul cristalelor și umblaţi desculți pe Mama GAIA !

Consumați doar alimente energetice și plante naturale, relaxaţi-vă şi eliberaţi-vă complet, acceptând toate acestea.

Vedeți totul așa cum este și fiți conștienți că voi și corpul vostru sunteți foarte bine !

Latura opusă și neproductivă este să vă panicați, crezând că ceva nu este în regulă și să mergeți în grabă la spital, doar pentru a afla că aveți un atac de panică și că toate testele demonstrează că totul este bine cu corpul ! Aceasta este o pierdere de timp și o păcăleală 3D !

Cu cât vă relaxați mai mult și vă exprimați încrederea în acest Proces de Ascensiune, cu atât mai ușor veți naviga prin el și cu atât mai repede veți depăși lucrurile inferioare !

Având în vedere că Rasa angelică și umană coabitează pe Pământ, noi Eliberăm, Acum, toate densitățile și vechile restricții.

Noi nu vom reveni la credințele limitative și viețile pe care le-am avut odată.

Noi ne aliniem, Acum, cu aspectele noastre superioare (Dumnezeirea noastră).

Prin intenție absolută şi disciplină interioară ne construim Calea spre Era noastră de Aur și spre o Nouă Lume plină de Bucurie, Pace, Iubire și de Libertate.

Dacă veți face din Ascensiunea voastră prioritatea numărul unu și veți lucra la ea cu toată Ființa, cu cât vă abandonați în toate acestea, vă relaxați și vă lăsați îmbrățișați profund, vă asigurăm că veți face un Salt Cuantic de la o stare de deznădejde, disperare, teamă, către o viață nouă, uimitoare, în care fiecare moment este presărat cu miracole și magie !

Oamenii se vor uita la voi și se vor întreba cum de sunteți atât de minunați în toate privințele și care este secretul vostru ?!

Dacă aceştia sunt pregătiți și dispuși (majoritatea dintre ei nu sunt încă), apoi, pur și simplu, spuneți-le tot ce v-am zis !

CĂLĂTORIE DIVINĂ pe această Cale incredibilă a Sufletului vostru !


ARHANGHELUL MIHAIL
  

Un comentariu: