marți, 13 septembrie 2016

Brenda HOFFMAN : Familia Voastră Colectivă încă Reflectează (9 septembrie 2016).Brenda HOFFMAN

Familia Voastră Colectivă
încă
Reflectează

(Traducere : Monica POKA)

– 9 septembrie 2016 –


  


Nota MarYan :

După ce m-am „răcorit” o ţâră – cu o nouă PoVestire-Editorial, despre Actualitatea fierbinte a Cutremurelor (Catastrofale), Războaielor Globale şi Momentul Evenimentului – care sper că a mai limpezit, măcar cu o picătură, percepţia celor care erau foarte ne-liniştiţi de situaţia actuală...

...Acum, în acest articol, aducem în prim-plan un alt Mesaj, de la o persoană mai puţin cunoscută – Brenda Hoffman – care vine cu acel tip de informaţie ce pare foarte surprinzătoare, referitoare la Experienţa noastră Planetară, relaţionată cu Evoluţia întregului Univers (Universuri), la a cărei dezvoltare pare-se că şi noi, umanii de pe Planetă, contribuim cu toţii, într-un mod mult mai semnificativ decât ne putem imagina, în prezent !

Deşi acest tip de mesaj poate părea a fi „manipulator” şi „adormitor”, ţin să specific că, indiferent de Nivelul de Adevăr din acesta – nici prea mare, nici prea slab – ideea sa de bază, deşi pare atât de „grandioasă”, are un anumit grad de acoperire : nu numai că orice civilizaţie din acest Univers lasă o „amprentă” asupra Evoluţiei Universale, în fiecare clipă, însă, în acest caz, prin experienţele care au loc în acest CREUZET numit Pământ, se observă şi se „distilează” Noi modalităţi şi Căi de Accelerare a Evoluţiei Fiinţelor din tot acest Univers !

De aceea atragem atenţia că acest mesaj nu este o „ciudăţenie singulară” sau „aberaţie a orgoliului uman”, ci poate reprezenta o realitate care a mai fost expusă şi în alte informări-mesaje, cu ani în urmă.

Şi, dacă acum, aceste mesaje încă par a fi „bizare”, vă imaginaţi cum apăreau acestea, în ochii oamenilor, acum câţiva ani (5-10 ani, nu mai mulţi), când noi încă eram sub apăsarea grea a karmei generale şi a „durerilor” de zi cu zi ?...

Iată cum, în aceste Vremuri de GRAŢIE, apar tot mai multe Mesaje despre adevărata Măreţie a Proiectului HOMO SAPIENS şi a MIZEI reale în privinţa Succesului acestuia – nu doar pentru Planetă şi Sistemul Solar, nu doar pentru Galaxie, ci, iată, poate, pentru întregul Univers-Universuri !

Ce părere aveţi : sună prea „pompos” sau poate fi chiar ceva real în această PoVeste ?

Iată ideile fundamentale venite prin acest Mesaj, pe care vă invit să-l STUDIAŢI cu/prin INIMA Fiinţei – Centrul SUFLETULUI :


Dragilor,

Unii dintre voi par a raporta miracole și sentimente strălucitoare, pe care ceilalţi dintre voi, care vă simțiți lăsați pe dinafară, nu.

Poate că, odată, ați experimentat și voi miracole și senzații asemănătoare. Dar asta s-a întâmplat cu mult timp în urmă și nu seamănă cu modul în care le simțiți acum, în timp ce se desfășoară ziua voastră.

Voi ați evoluat dincolo de nevoia unei verificări zilnice a nivelului Ființei voastre – tot așa cum nu ați mai avut nevoie de un părinte sau învățător care să vă spună despre abilitățile voastre care progresează foarte bine, în ceea ce privește lectura.

Ați trecut dincolo de nevoia unor felicitări instantanee, pentru oricare parte a Ființei voastre.

De fapt, voi ați ajuns la o răscruce de drumuri, pe care cei mai mulți nici nu și-au putut-o imagina, măcar cu câteva luni în urmă, pentru că ați evoluat dincolo de nevoia de învățători/profesori și informații din afara Pământului – chiar dacă acele informații vă reamintesc detalii pe care, poate, le-ați neglijat.

Astfel, acestea nu mai sunt atât de importante pe cât au fost, odată ce ați învățat să citiți și nu mai aveți nevoie ca un adult să vă ajute să pronunțați cuvintele mari.

Dacă vreți, evoluați pentru a avea acces la cărți mult mai importante, care nu cer nimic altceva decât atenția și interesul vostru.

De aceea, poate, voi vă simțiți uitați sau neglijați, cumva, în timp ce tranziționați la Noul Voi.


Poate că ați uitat că voi intrați în locuri în care nimeni nu a îndrăznit sau nu a fost în stare să le exploreze.

Deci, chiar și aceia dintre noi care nu suntem de pe Pământ, în acest moment  putem doar observa, consola sau încuraja – dar nu putem înțelege pe deplin ceea ce voi explorați !

Voi schimbați Universurile, în moduri pe care nu vi le puteți imagina, încă...

Gândiți-vă la acei părinți care nu au făcut niciodată o facultate și la cursurile pe care le fac copiii lor, pentru a-și găsi locuri de muncă în acel domeniu. Chiar dacă acei părinți pot observa, consola și încuraja, ei nu pot înțelege pe deplin mediul universitar al copiilor lor și nici locurile de muncă care rezultă din asta.

Așa este și pentru noi. Noi nu am fost niciodată acolo unde sunteți voi, acum.

Această tranziție este nouă pentru noi toți, inclusiv pentru voi – lucru care era de așteptat.

Surpriza este că avansați atât de rapid, încât nu există timp pentru o curățire și o colectare Universală a experiențelor, între viețile voastre pământești.


Planul Original a fost ca voi, ca și MAEŞTRI-CERCETAŞI, să inițiați schimbarea care să fie urmată de către copiii și nepoții voștri – fie în această viață, fie în următoarea – și care să trăiască viața pe care voi ați inițiat-o.

Informațiile pe care voi le-ați adunat urmau a fi consolidate și transmise celor care au decis să poarte Torța mai departe.

Aceasta nu mai este o așteptare valabilă, pentru voi sau noi. Ați tranziționat atât de rapid, încât voi creați Noul fără parametrii care erau cândva de așteptat să vă ajute.

Acest lucru nu este nici teribil și nici înfricoșător – într-un fel, voi v-ați depășit profesorii și părinții !

Așa că, noi vă încurajăm, observându-vă cu uimire curajul şi tenacitatea voastră, în continua voastră mișcare, dincolo de așteptări.

Asta ne face să ne întoarcem la frica voastră originală că ați făcut ceva greșit, pentru că nu mai experimentați miracolele pe care alții par să le primească, fără nicio problemă sau îndoială.
Voi Sunteți MIRACOLUL !

Iar noi, cei din alte dimensiuni, adunăm date și informații cu privire la modul în care vă putem încuraja mai bine, ca să treceți dincolo de ceea ce ați dobândit deja.

Gândiți-vă la noi ca și la acei părinți mândri, care nu au urmat niciodată o facultate. Pe măsură ce vă încheiați cursurile pe care noi nu le putem înțelege încă, voi intrați într-o viață pe care nici măcar nu am visat-o ca fiind posibilă.

Chiar dacă ne adunăm în colective – inclusiv cu unele din segmentele (N.MY.: Supra-Sufletele) voastre – pentru a vă îmbogăți călătoria, nu am stabilit încă puncte-cheie de interacțiune.

Poate că acest gând este puțin înfricoșător, pentru că aceasta înseamnă că voi sunteți în această aventură fără vreo hartă sau răsplată.

Ne adunăm pentru a descoperi cea mai bună cale de a vă încuraja, fără a vă schimba calea proiectată.


Voi sunteți Maeștrii-Cercetași care descoperă noi trasee care să fie urmate de către cei care vin în urma voastră.

Dar acele trasee sunt atât de noi, încât nu vă putem spune ce veți simți sau experimenta, până când voi nu ne raportați.

Poate că încă nu ați înțeles că Misiunea voastră (pe care atât de grațios ați acceptat-o) a fost să schimbați Universurile, precum și Pământul – o misiune de îndeplinit pe parcursul mai multor Vieți Pământești sau de către cei care v-ar fi urmat...

...Pentru că nimeni, cel mai puțin voi toți, nu s-a gândit că v-ați putea anula karma din trecut şi să treceţi mult dincolo de ea, așa cum voi ați făcut !

Aceia dintre voi care vă simțiți „blocați”, ca să zicem așa, cu vise care par să nu se împlinească niciodată, implorați să fie altfel.

V-ați mișcat atât de rapid încât şi Noi, cei din alte dimensiuni și colectivele (N.MY.: Familiile de Suflete), nu înțelegem prea clar cum evoluați voi...

...Să vă îndrumăm în direcția recompensei care pare atât de importantă pentru voi, acum? Sau să vă îndrumăm în direcția recompensei care veți găsi că este importantă peste o lună sau un an?

Aceasta este dilema noastră.
Aceia dintre voi care citiți, acum, acest mesaj, cel mai probabil că țipați în voi ca să vă ghidăm/înghiontim către răsplata sau miracolul vostru de acumși apoi către un altul, atunci când ați evoluat dincolo de acesta.

Aceasta este problema dezbătută în diferitele dimensiuni și colective non-pământești.

Desigur, asta vă face să fiți supărați, pentru că ați lucrat cu atât de multă sârguință pentru a ajunge în acest punct și aveți nevoie de ceva care să vă întărească curajul.

Totuși, nu v-ați acceptat încă, pe deplin, Ființa.

Acesta este miezul dilemei noastre : V-ar schimba o răsplată, direcția din lumea 3D, dincolo de ea ? Sau v-ar încuraja să rămâneți pe Pământ, în loc să plutiți în eter ?

Nu că v-am opri aventurile – mai degrabă vă revizuim proiecțiile originale și determinăm cât de mult puteți realiza fără ajutorul nostru (și când și unde să intervenim).

Suntem, într-adevăr, cu voi în această Aventură Glorioasă. Dar trebuie să ne evaluăm rolul nostru, astfel încât voi să nu avansați mai repede decât puteți înțelege sau tolera fizic.

Multe se petrec în ființa voastră pe perioada acestui ECHINOCŢIU şi a Momentelor ECLIPSELOR (N.MY.: Echinocţiul de Toamnă, încadrat de Eclipsa inelară de Soare din 1 septembrie 2016 şi Eclipsă de Lună cu Lună Plină din 16 septembrie 2016, ora 22.06, ora României) pe care nu le puteți detecta, pentru că cele mai multe transformări au loc în starea voastră de somn și de visare cu ochii deschişi.

Este Ființa voastră prea încărcată sau Visul vostru este piesa de care aveți nevoie pentru a vă simți confortabil, în Noua voastră Ființă ?


Aceasta este la fel ca şi situaţia cu părinții unui student la facultate care doresc să scurteze durata pe care copilul lor student o petrece în facultate, pentru ca povara financiară să fie redusă, determinându-l pe copilul lor să facă mai multe cursuri, ca să reducă costurile – însă, aceasta ar putea să-l facă să ajungă stresat sau să se retragă din facultate, înainte de absolvire...

Așa este și pentru noi, acum : cum putem să vă ajutăm cel mai bine, să vă atingeți obiectivele în continuă expansiune, fără vătămarea Ființei voastre fizice sau emoționale ?


știți că vă iubim foarte mult și suntem extrem de mândri de realizările voastre.

Pentru că sunteţi suflete curajoase, ne-ați mustra dacă nu v-am încuraja pentru o avansare mai rapidă.

Dar noi chibzuim această abordare, pe măsură ce evoluați în interior, mult mai rapid decât am crezut – atât voi, cât și noi – a fi posibil, înainte ca voi să fi intrat pe Pământ, în această viață.


Așa să fie. Amin.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu