vineri, 2 septembrie 2016

COBRA : Faceţi viral ! - Meditaţia Săptămânală a ASCENSIUNII (28 august 2016).




Faceţi viral ! :

Meditaţia Săptămânală
a
ASCENSIUNII

28 august 2016





Nota MarYan :

Foarte pe scurt şi foarte direct şi sintetic : după ce în ultimele săptămâni am subliniat în Notele Personale (inclusiv în cele referitoare la articolele lui Cobra) despre nevoia de a ne concentra mai puţin pe Momentul Evenimentului (devenit, între timp, un fel de „obsesie spirituală” pentru cei ne-răbdători şi obosiţi) ci, în primul rând, pe Procesul Ascensiunii Planetare şi, mai ales, Personale...

...Iată cum Cobra, iarăşi vine, cumva, în întâmpinarea noastră, cu această propunere, iarăşi, de mare importanţă, referitoare la iniţierea unei MEDITAŢII Săptămânale a Ascensiunii !

Cum despre acest aspect chiar vom mai con-versa, în scurt timp, în PoVestirile noastre de pe acest blog, acum vom lăsa să se des-făşoare în faţa voastră propunerea lui Cobra şi a Forţelor Luminii, cu o primă acţiune directă şi concretă chiar din această duminică a acestui week-end, pe 4 septembrie 2016, ora 19.00 (ora României).

Aşadar, iată cum sună propunerea acestuia :






A sosit, din nou, timpul acţiunii !


A sosit momentul ca să preluăm destinul lumii noastre în propriile noastre mâini !

Suntem cu toţii de acord că Procesul de Eliberare Planetară durează prea mult timp... Acum este şansa noastră de a accelera procesul, în mod colectiv.

Prin urmare, noi actualizăm Meditaţia Săptămânală pentru Declanşarea Evenimentului, transformând-o într-o Meditaţie Săptămânală a Ascensiunii, pentru ca tot mai mulţi oameni să ni se alăture.

Faceţi viral acest anunţ ! Împărtăşiţi-l în întreaga lume !

Sunteţi rugaţi ca să postaţi pe site-uri şi bloguri. Invitaţi grupurile spiriuale ca să ni se alăture. Dacă aveţi cunoştinţă de canale media alternative, le puteţi trimite şi acestora.

Puteţi crea un grup pe FaceBook, pentru Grupul vostru Local din Regiunea voastră. De asemenea, avem nevoie de un Grup Principal pe FaceBook pentru acest Eveniment.

Puteţi crea şi un Video despre acest Eveniment şi să îl postaţi pe YouTube.


Studiile ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale Meditaţiilor în masă asupra societăţii umane, astfel încât fiecare dintre voi, care va participa la această Meditaţie, poate ajuta la aducerea Evenimentului mai aproape de noi.




Această Meditaţie ajută Forţele Luminii în ancorarea Energiei Luminii de la Suprafaţa Planetei, pentru a consolida Reţeaua de Lumină de care este nevoie pentru accelerarea Procesului Ascensiunii.

Numărul de persoane care realizează această Meditaţie reprezintă factorul de cea mai mare influenţă pe care-l poate face populaţia de la Suprafaţa Planetei, pentru accelerarea Procesului (Ascensiunii).




Acum vom schimba ora Meditaţiei noastre, la ora 4 pm GMT (N.MY.: ora 7 pm sau ora 19.00, ora „de vară” a României şi ora 18.00 pentru când va fi „ora de iarnă” pentru România) în fiecare Duminică, pentru a permite şi oamenilor din Asia să mediteze împreună cu noi.

Vom face continuu această Meditaţie, în fiecare Duminică la ora 4 pm GMT, indiferent de perioada de vară/iarnă.

Puteţi converti aici sau aici ora 16.00 GMT în timpul vostru local.




INSTRUCŢIUNI pentru Meditaţia ASCENSIUNII :


1. Folosiţi-vă propria voastră tehnică pentru a vă aduce într-o stare relaxată de conştienţă.

2. Exprimaţi-vă câ mai clar intenţia de a folosi această Meditaţie ca pe un instrument al Accelerării Procesului Ascensiunii Planetare şi a Umanităţii.


3. Vizualizaţi un Pilon de Lumină care emană din Soarele Central Galactic, care trece prin toate Punctele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar, apoi prin corpul vostru, spre Centrul Pământului.
Vizualizaţi un alt Pilon de Lumină care se ridică din Centrul Planetei, apoi prin corpul vostru în sus, spre Cer, către toate Fiinţele de Lumină din Sistemul nostru Solar şi din întreaga Galaxie Lactee.
Acum vă aflaţi în doi Piloni de Lumină, prin care Lumina curge în ambele sensuri, în jos şi în sus, simultan.
Păstraţi activi aceşti doi Piloni de Lumină, timp de câteva minute.


4. Acum vizualizaţi această Lumină ca un Vortex-Curcubeu, care se extinde peste întreaga Planetă şi apoi prin întregul Sistem Solar şi care elimină tot întunericul şi toată Anomalia, dizolvă Matricea şi aduce Fericire, Pace şi Iubire pentru toate Fiinţele din interiorul Sistemului nostru Solar.


5. Vizualizaţi Dezvăluirea Completă şi eliberarea masivă a informaţiilor, prin mass-media oficială, despre prezenţa extra-terestră şi Programele Spaţiale Secrete.
Vizualizaţi crearea unui Nou Sistem Financiar, echitabil pentru toţi.
Vizualizaţi Primul Contact cu rasele benevolente de E.T.
Vizualizaţi cum EVENIMENTUL are loc şi, în final, Eliberează Planeta Pământ.


Victoria Luminii !
    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu