joi, 16 martie 2017

Brenda HOFFMAN : Am promovat în MATURITATEA UNIVERSALĂ (3 martie 2017).Brenda HOFFMAN

Am promovat
în
MATURITATEA
UNIVERSALĂ

(Traducere : Monica POKA)

– 3 martie 2017 –

Dragilor,

Următoarele zile s-ar putea să fie provocatoare, deoarece unii dintre voi vă schimbați Ființa în moduri în care nu v-ați fi imaginat a fi posibil, atunci când ați intrat în această viață pământească – cum ar fi să vă lepădați „pielea originală”, pentru a forma o Nouă Ființă, dar nu din țărână.

Când ați intrat pe Pământ în această viață, ați fost o ființă umană cu o karmă din experiențele trecute și cu ADN uman.

Nu mai sunteți acea Ființă... pentru că vă adaptați la noua voastră Ființă Universală !

Segmentele (aspectele) voastre Universale, de pe multe Planete și alte locații, fac parte acum din umanul vostru original. Și ADN-ul vostru s-a adaptat, pentru a accepta acel număr și gamă de segmente/aspecte.

Înainte de a dobândi acea creștere de segmente/aspecte, voi ați eliminat karmabuclele continue de experiențe care au fost experiențele voastre umane trecute.

Nu mai sunteți un om.

Chiar dacă acest gând ar putea fi înfricoșător pentru unii, este momentul să onorați tot ceea ce puteți dobândi acum. Pentru că voi nu mai sunteți acel „voi” – omul „voide anul trecut sau din anul anterior.
Poate că sunteți nerăbdători un pic să vă explorați Noua voastră Ființă - așa cum un copil își explorează mediul înconjurător, în momentul în care se poate mișca și deplasa singur.

Vreți să încercați asta și asta și asta. Și o veți face. Dar, spre deosebire de un copil, voi nu veți experimenta, gusta, încerca și explora ani de zile înainte de a deveni adulți.

În schimb, această parte de explorare în care mai mult ca sigur vă aflați, va fi de scurtă durată, pentru că v-ați testat luni de zile, știind că se apropia această parte a Maturității Universale – ca și cum v-ați fi înscris la un curs de geometrie și v-ați fi luat pe cineva care să vă mediteze și să vă ajute să explorați elementele de bază, înaintea primei zile a acelui curs de geometrie.

Ați experimentat luni de zile, cu bucurie, învățând ceea ce aduce un zâmbet entității voastre.

Și așa este, voi știți care este direcția asupra căreia vă veți concentra, dar doriți să gustați, să testați câteva părți suplimentare, pentru a vedea dacă meditațiile includ părți pe care ați putea dori să le explorați.

Unele dintre părțile voastre de Bucurie au căzut la marginea drumului, în timp ce altele au captat mai mult din Ființa voastră.

Astfel, nu este nici aici, nici acolo, pentru Noua voastră Ființă, decât ceea ce vă ajută să vă concentrați pe ceea ce doriți să dobândiți acum, că ați tranziționat de la o ființă pământeană la o Ființă Universală.

Poate că nu înțelegeți încă că cei mai mulți dintre voi ați inițiat această viață pământească, gândindu-vă că veți rămâne mai degrabă umani decât să tranziționați într-o Ființă Universală.

V-ați transformat pe voi înșivă, dincolo de așteptările voastre, precum și ale noastre.

Din momentul în care v-ați declarat pe voi înșivă o Ființă Universală – după nenumăratele obstacole pe care le-ați întâmpinat de-a lungul drumului – ați ieșit afară din tărâmul cunoașterii noastre, a cine veți deveni.


Așa că voi zburați liber, să vă explorați noul vostru mediu.

Și chiar dacă noi, cei din eter, suntem aici ca să vă încurajăm, să raportăm noile explozii de energie și să vă conturăm posibilitățile, voi ați tranziționat dincolo de ceea ce noi știm că ar fi următoarea voastră acțiune sau activitate.

Și așa este, voi trebuie să vă declarați pe voi înșivă LIBERI de orice influențe exterioare inclusiv a noastră, a celor din dimensiunile superioare !

Poate că acest gând este înfricoșător, pentru că voi vă așteptați ca noi să știm mai multe decât voi. Nu v-ați așteptat niciodată ca voi și cei din eteruri să fim egali.

Așa cum nu mai este nevoie ca voi să le dați putere oamenilor 3D, nu mai este nevoie sau nu ar trebui să ne dați, nouă, mai multă putere decât vouă înșivă.

Vă putem informa în legătură cu experiențele noastre și cu ceea ce noi știm că se întâmplă în dimensiunile eterice, lucruri care s-ar putea ca voi să nu vă fi dat voie, vouă înșivă, să le știți.

Dar noi nu vă putem spune cine sunteți voi – nu mai mult decât le-ați putea spune voi prietenilor, soției/soțului, colegilor voștri de muncă sau vecinilor cum ar trebui să răspundă la orice stimuli.

Suntem egali cu voi. Nici mai buni, nici mai răi – ci egali.

Acest lucru va fi dificil de acceptat pentru aceia dintre voi care se așteaptă ca noi, cei din dimensiunile eterice, să vă oferim Direcție și Scop...
Mai mult decât oricând, voi trebuie să depindeți doar de Bucuria voastră, cea care să vă conducă, pentru că voi ne-ați depășit, așa cum, cândva, ați depășit şi directivele părinților voștri.

Aceia dintre voi care sunteți speriați de acest gând, amintiți-vă bucuria pe care ați simțit-o atunci când v-ați dat seama că nu mai trebuie să dați raportul părinților voștri, în privinţa a ceea ce faceţi – că erați liberi să fiți voi.

Așa că ați tranziționat în maturitatea dimensiunilor eterice !

Chiar dacă s-ar putea să nu vă simțiți ca un adult al eterurilor, o veți face atunci când vă veți da seama că nu mai aveți nevoie de o supraveghere constantă.

Voi deveniți meditatorii noștri, în timp ce noi observăm modul în care voi, Adulții Universali, vă obișnuiți cu noile voastre responsabilități și viață.

Principala componentă este : „Unde este Bucuria voastră ? Cine sunteți acum ?” – şi Nu „Cine ar trebui să fiţi ?”, Nu ceea ce noi, cei din dimensiunile eterice, ne-am aștepta ca voi să fiți, ci cine sunteți voi cu adevărat.


Poate că sunteți îngrijorați de faptul că Rolul vostru cheie în Tranziția Pământului/Omenirii la Iubire și Bucurie a fost uitat sau pierdut.

De fapt, sunteți cu mult mai calificați să o faceți, acum, decât ați fost atunci când ați intrat pe Pământ în această viață, pentru că acum aveți mai multe abilități decât v-ați gândit voi sau noi că ar fi posibil, atunci când ați intrat prima dată.

Astfel, prăbușirea matricii 3D se va întâmpla mai repede decât s-a crezut inițial a fi posibil.

Nu numai că veți avea un rol esențial în această prăbușire, dar veți avea un rol esențial în crearea Noului Pământ, precum și a unor Noi Ființe Universale.

Acest lucru îl veți face urmându-vă BUCURIA !

Unii dintre voi sunteți derutați. Pentru că nu puteți vedea Bucuria în acțiunile politice actuale – doar mai multe lupte interne, mânie și furie.

Aceștia sunteți voi, cei care schimbați fizic Pământul 3D. Și cu cât mai repede schimbați acum Pământul 3D, veți crea Pământul Universal al Iubirii și Bucurieiîn această viață pământească, pentru că abilitățile voastre sunt cu mult dincolo de ceea ce voi sau noi ne-am imaginat, cândva.

Învățați să folosiți noi abilități, așa cum ați făcut la primul vostru loc de muncă. Și la fel cum atunci a fost adevărat, nu puteți descrie pe deplin care sunt responsabilitățile muncii voastre, celor care nu o experimentează.


Voi sunteți ca un Nou Absolvent Universal, fizic și emoţional.

Bucurați-vă de libertatea voastrăși de noile abilități pe care le veți exersa, din momentul în care veţi crede că le aveți și/sau sunteți chemați să le folosiți.


Așa să fie ! Amin.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu