sâmbătă, 25 martie 2017

MarYan : PoVestea ZILEI (102) pentru 25 martie 2017 : ECHINOCŢIUL de Primăvară - între Meditaţia de Eliberare Eterică şi Un Nou PORTAL.




PoVestea ZILEI (102)
(pentru)
25 martie 2017

între
şi
Un Nou PORTAL





Pentru că Vremurile sunt tot mai dinamice şi mai „interesante”, se pare că şi „Timpul” liniar 3D devine tot mai dificil de gestionat, astfel că Momentul de expunere a unui Subiect poate să fie de-fazat faţă de Momentul Temporal liniar clasic – fără a fi, însă, „depăşit”, aşa cum mintea liniară 3D poate fi tentată să creadă...

De aceea, chiar şi acum, după trecerea propriu-zisă a acestor zise „evenimente”,  enunţate în titlul articolului (Echinocţiul de Primăvară din 20 martie 2017 şi Meditaţia Eterică de Eliberare Planetară din 26 februarie 2017), Acum re-venim asupra lor, pentru a evidenţia perspective mai puţin percepute, prin abordare a-temporală...


Deocamdată, să punctăm câteva cuvinte despre ECHINOCŢIUL de PRIMĂVARĂ, care, pentru cititorii „consacraţi” de pe acest blog, deja sunt familiarizaţi cu ideile de bază a ceea ce înseamnă, util şi subtil, un Echinocţiu şi Solstiţiu, la nivel Holistic Planetar.

Aşa cum am expus în fiecare articol referitor la aceste Momente Astronomice, Echinocţiul reprezintă un eveniment astronomic de „trecere” a Soarelui dintr-o poziţie aparentă (pe Bolta cerească) în alta, faţă de Planul Ecuatorial al Planetei, evidenţiat, printre altele, inclusiv prin faza de „ziua egală cu noaptea” („echi” = „egal” şi „noctis” = „noapte”).


Ca de fiecare dată, ne re-amintim cum acest Moment este deosebit de important, nu doar simbolic, astronomic, cât şi energetic, reprezentând Momentul Eliberării altor Energii Cosmice care infuzează Planeta noastră dragă, de fiecare dată, şi care este Sărbătorit de Lumea interioară a Agarthei – Shamballa, prin manifestări corespunzătoare !

Pentru că am tot expus acest Moment în articolele anterioare, acum nu mai insistăm pe acest aspect, ci doar subliniem faptul că aceste momente de Echinocţii si Solstiţii, în acest Vremuri de Tranformări Planetare, au o putere mult amplificată, faţă de „normalitate”, odată cu pătrunderea tot mai adâncă a Planetei (şi a Sistemului nostru Solar) în CENTURA FOTONICĂ a Galaxiei noastre.

De aceea, în Prezent, fiecare Moment de ECHINOCŢIU şi SOLSTIŢIU reprezintă un Eveniment astronomic planetar de prim-rang, ce aduce Energii Cosmice în valuri intense, de înalte frecvenţe, care „spală” cu şi mai mare intensitate Suprafaţa întregii noastre Planete dragi !...




Cât despre MEDITAŢIA ETERICĂ de ELIBERARE PLANETARĂ, ce-ar mai fi de spus ? – după ce deja am făcut câteva precizări în Nota Personală din Raportul lui Cobra la această Meditaţie Eterică.

Aşa cum precizam şi atunci, este de re-amintit, şi acum, fapul esenţial că, în acele momente de graţie ale Meditaţiei, au fost ÎNCHISE mai multe Portaluri negative, fără a fi, însă, SIGILATE DEFINITIV...

Pentru aceasta, este nevoie de o muncă mai complexă, aflată în curs de desfăşurare – exact ceea ce se petrece şi în cazul Portalului Archonic din Congo, deseori detaliat de Cobra, asupra căruia s-au concentrat energiile de Lumină din timpul acestei Meditaţii.

De asemenea, este de punctat faptul că majoritatea celor care „au făcut diferenţa” în cadrul acestei Meditaţii, asigurând numărul minim necesar pentru succesul său, au fost reprezentanţi dintr-o anumită zonă geografică, pe care, probabil, deja o bănuiţi : Zona Asiatică, cu numeroşi reprezentanţi ai Societăţilor  Secrete „DRAGONUL” (Alb, în primul rând, dar nu numai)...

De aceea, dacă ne-am fi bazat, iarăşi, pe entuziaştii din EUROPA şi AMERICI, am fi avut acelaşi rezultat, ca şi până acum...

Interesant cum, acum, cantitatea (prin numărul cel mai mare de locuitori, din CHINA – reprezentanţi care încep să se trezească, din ce în ce mai mulţi), începe să conteze !




Iar acum, haideţi să vedem DE CE a reprezentat un real succes acest eveniment, prin asigurarea MASEI CRITICE ?

Deşi, cu fiecare ocazie, Cobra tot amintea de acel celebru „număr al aleşilor”, de 144.000, ca reprezentând „Masa Critică” necesară pentru succesul acestei Meditaţii care „să mişte energiile” şi să declanşeze eliberarea energiilor planetare negative – ei bine, pe acest blog, noi am avut altă opinie, pe care ne-o menţinem şi acum.

Astfel, în data de 20 martie 2015 – adică, exact acum doi ani, la Echinocţiul de Primăvară 2015 ! – într-un Editorial („...Pregătindu-ne pentru Portalul Eclipsei Totale de Soare din 20 martie 2015...”), din seria de Editoriale din acele zile, în care solicitam Mobilizare Generală pentru Meditaţiile în Lumină (prin riscul maxim, în acele zile, al declanşării unui posibil Război Mondial), ei bine, precizam că numărul minim necesar de Fiinţe dedicate în totalitate Meditaţiei în Lumină, care SĂ FACĂ DIFERENŢA şi să fie declanşatorul Transformărilor Planetare, nu este de 144.000, ci de aproximativ 60.000 (puţin peste 60.000, până în 65.000)...

Spuneam atunci că aceste informaţii au venit atât pe cale radiestezică, cât şi mediumnică, din surse demne de încredere, de la înalte nivele (dimensionale).

Ei bine, iată că acum, la exact doi ani distanţă, re-venim cu exact aceleaşi informaţii, şi cu precizările corespunzătoare.

Într-adevăr, informaţia transmisă (inclusiv mediumnic) are sens şi logică : pentru „a face diferenţa”, adică pentru a schimba înclinarea Balanţei Planetare, aceasta înseamnă ca această schimbare (infuzie de Energie de Lumină) este suficient ca să se producă în JUMĂTATE DIN POPULAŢIE – cea care, prin cantitatea majoritară de „jumătate +1”, „face diferenţa” şi „înclină balanţa” în direcţia dorită.

Aceasta înseamnă că este suficient ca să fie descoperită MASA CRITICĂ doar pentru jumătate din populaţie, respectiv pentru jumătate din aprox. 7,3 miliarde de locuitori, adică pentru puţin peste 3,6 miliarde de locuitori ai Planetei.




Dacă până aici lucrurile sunt înţelese, mai rămâne să lămurim care ar fi operaţi(une)a matematică prin care deducem NUMĂRUL CRITIC din suma totală de 3,6 miliarde locuitori.

Pare-se că această sumă se calculează printr-o simplă operaţie (evidenţiată tot prin informaţie trans-cedentală), numită „extragerea din radical” : astfel, radical din 3,6 miliarde de „unităţi” înseamnă exact... 60.000 ! – adică exact ceea ce transmiteam noi, acum exact doi ani, fără să ştim şi DE CE apărea acest număr (şi nu cel „consacrat” de Cobra, inclusiv în Biblie, de „cei 144.000 de aleşi”) ?!...

Dar, pentru că numărul de entităţi prezente pe Terra este deja de peste 7,3 miliarde, atunci jumătate din numărul acestora înseamnă puţin peste 3,65 miliarde, deci acel radical extras din acest număr dă puţin mai mult de 60.000, dar până în 65.000 – adică exact informaţia primită acum doi ani, pe care, atunci, chiar nu prea o înţelegeam cu mintea !...

Însă, ajutat în mod decisiv de amicul radiestezist, iată că informaţia  a putut fi „de(s)-cifrată” şi detaliată, şi abia acum înţeleasă !

Din această cauză, şi acum, cu ocazia acestei Meditaţii Eterice, informaţiile primite au fost foarte clare şi limpezi : DA, ACEASTĂ MEDITAŢIE A ATINS MASA CRITICĂ DE FIINŢE CARE SĂ DECLANŞEZE TRANS-FORMĂRILE PLANETARE, DAR ACEST NUMĂR nu a fost de 144.000, cum a afirmat Cobra, ci s-a situat undeva puţin dincolo de 65.000 de entităţi – ca număr necesar pentru a declanşa Procesul Trans-formării în cazul acelei „Jumătăţi Planetare” care să asigure Înclinarea decisivă a Balanţei Planetare, în direcţia dorită – cea a LUMINII !




Acest expozeu sper să ajute la limpezirea acestui subiect, care deşi pare a fi „depăşit”, lămureşte de ce această MASĂ CRITICĂ a putut fi atinsă în acele Momente, fără a fi, însă la nivelul mult-clamat de 144.000 de „meditatori total dedicaţi”...


Însă, poate că cea mai importantă informaţie este cea de acum, de la finalul acestei PoVestiri Echinocţiale : anume că, acest Echinocţiu deschide un Nou Portal de Oportunitate pentru Trans-formarea Planetară !

Astfel, din 20 martie 2017, până cel puţin pe 27 martie 2017 – cu posibilitatea prelungirii acestuia – se activează un nou Portal Temporal, în care energiile, foarte active şi intense, lucrează la parametrii maximi posibili, în Sensul Luminii şi a refacerii Armoniei pe iubita noastră Planetă !...

Deşi deja ne-am „obişnuit” cu aceste date şi informări – şi poate că unii aţi obosit sub avalanşa acestor Valuri energetice de tip „tsunami”, venite din Univers şi care zgâlţâie pe toată lumea (indiferent de cât de „pregătiţi” se cred sau se consideră unii !...) – ei bine, iată că venim şi noi cu aceste „detalii”, cu speranţa şi încrederea că ceea ce transmitem poate fi de real ajutor, prin procesul natural al CON-ŞTIENTIZĂRII...

De fapt, Acum, în aceste Vremuri – nu ştiu dacă şi câţi aţi observat – Valurile de Energii Cosmice ale Centurii Fotonice ne împing, cu tot mai intensă putere, către ACŢIUNE : la a nu mai sta de-oparte şi doar de a Vesti şi PoVesti „ce se întâmplă” („doctore”, şi nu numai...), ci şi ca, în Prezent, să fim parte la aceste Mişcări energetice fundamentale care au loc, prin acţiuni ale noastre tot mai vizibile, inclusiv la nivel social !

ACUM este, cu adevărat, Timpul ACŢIUNII – o Acţiune bazată pe Sensul de curgere al Luminii, care să treacă prin Centrul Fiinţei din Fiecare : cu cât mai des se realizează acest lucru, cu atât mai intens capătă Sens şi Forţă, rezultatele acţiunilor noastre !




Dar despre ce înseamnă aceste ACŢIUNI, cu siguranţă că vom mai reveni, în scurt timp...

(Ca exemplu, pe blogul-colaborator-sorăHRANA DIVINĂ, echipa noastră a realizat o serie de postări despre anumite tehnici şi produse pentru sănătate, care pot ajuta la a face diferenţa şi în privinţa creşterii gradului de sănătate al corpului fizic – bine-nţeles, totul bazat pe creşterea armonică a vitalităţii acestuia la nivele eterice, psiho-emoţionale şi celelalte nivele de care am tot amintit, deja, pe acest blog.)


Aşadar, haideţi să ne bucurăm de faptul că acele Timpuri nu doar că Au Sosit, însă acum acestea sunt chiar în plină manifestare – noi fiind, în acelaşi timp, actori şi autori ai acestora.

Aşa cum, cândva, glumeam pe seama activităţilor supra-solicitante, spunându-ne că „noi centram, noi dam cu capul”, ei bine, iată că acum, acţiunile noastre din prezent, tocmai acest aspect (holistic) îl solicită : de a fi şi creatori-regizori, dar şi autori-actori ai propriilor noastre „Filme” ale Vieţii.

Altfel spus : haideţi să terminăm odată cu acest cumplit „obicei” al vechii societăţi de pe această Planetă, ca alţii să ne scrie scenariul (de Viaţă), în timp ce n(oi) contemplam obedienţi peisajul, rumegând alene durerile, la moara minţii...


Acum, Vremea Trans-formării chiar A Sosit !

TU, pe unde te afli ?...


Cu drag şi simplitatea Bucuriei,



MarYan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu