vineri, 26 mai 2017

COBRA : Procesul DEZVĂLUIRII (17 mai 2017).




Procesul
DEZVĂLUIRII

17 mai 2017





Nota MarYan :

Bun... iată că, de la ultimul nostru articol-PoVestire, cu referire directă la Cobra, în scurt timp a apărut o nouă Actualizare a sa, cu trimitere la aceeaşi „problematică” fierbinte, în privinţa  a ceea ce se petrece pe Planetă şi în Sistemul Solar...

Într-adevăr, în ultimul timp se petrec foarte multe evenimente, vibraţia planetară fiind într-o efervescenţă de-a dreptul „creatoare”, astfel că „timpul” nostru pare să devină din ce în ce mai drămuit...

De aceea privesc şi eu cu uimire cum, deşa mi-am tot promis că voi aprofunda subiectele pe care le-am propus, nu am reuşit să le ating, încă, înconjurat fiind de atâtea alte elemente ce trebuiesc „rezolvate”... astfel că unul dintre aceste subiecte este cel despre care am vorbit în unul din ultimele articole – despre ultima Actualizare în privinţa Parametrilor Pământului şi ai Umanităţii.

Ca de obicei, observaţiile noastre despre Atitudinea lui Cobra în privinţa unor situaţii de Actualitate Planetară, până la relaţia dintre acesta cu Corey GOODE şi David WILCOCK, toate acestea au produs, iarăşi, anumite atitudini emoţionale prea puţin echilibrate şi, mai ales, prea puţin aflate în rezonanţă cu Bunul-Simţ (adică, repet, cu Simţul cel Bun).

Pur şi Simplu, de acum încolo am ales ca să nu mai re-venim la aceste aspecte, pe care le-am subliniat şi repetat de zeci de ori (poate chiar de peste 100 de ori)...

...De aceea, Acum, dorim doar a puncta faptul că toate aceste opinii şi păreri, inclusiv ale noastre, par a conta prea puţin în Ecuaţia Cosmică Generală, raportat la ceea ce se întâmplă în Prezent, pe Planetă.

Până la urmă, ceea ce transmitem noi este doar un „Punct de Vedere”, o Simplă Perspectivă, care oferă o anume Imagine-ConText, cu care cineva poate Simţi că Rezonează cu aceasta, sau nu...

...Iar în acel caz (al lipsei de Rezonanţă), respectivul ar putea ca, pur şi simplu, să meargă mai departe, în alte „Universuri”, fără a mai „arunca” cu diverse păreri, în toate direcţiile acestui „Chrustalin Univers”.

Dar, cum deja ne-am cam imunizat, nici aceste „detalii” nu prea ne mai impresionează... însă, pe cei care sunt puţin mai devreme Treziţi, toat acestea i-ar putea de-concerta şi tulbura, într-un fel sau altul.

Însă ceea ce dorim a sublinia, iar şi iar, în primul şi în ultimul rând, se referă la faptul de a înţelege că informaţiile de pe acest blog reprezintă doar o Versiune a Realităţii, care nu este deloc „bătută în cuie”.

De aceea, dacă anumite informaţii vin în „coliziune” cu credinţele voastre sau ale altora (dintre cei consideraţi „credibili” de către voi, ce stau bine ancoraţi pe anumite piedestale de „grupuri statuare”), atunci nu vă rămâne decât să „schimbaţi canalul” şi... atât, fără pea multe dis-cuţii. Punct.

Din această perspectivă vine şi atitudinea noastră referitoare la acest „etern subiect” al Rezonanţei Schumann, abordat iar şi iar de către Cobra : punctul de vedere al lui Cobra este cel oferit (şi întărit) spre finalul acestui articol, în timp ce Orizontul nostru de Vedere este cel expus în atâtea articole, din această Categorie a Parametrilor Planetari şi Umani.

Unde ar putea fi „Adevărul” ?... Şi Care ADEVĂR  ?...

Aici este PoVestea fiecăruia : de A Simţi Unde, Când şi Cum rezonează cu informaţiile oferite pe Internet...

Pe noi, cel puţin, nu ne preocupă în a face „In-formare pe Net”, ci Eliberarea de In-formaţii... pentru a începe cu adevărat Eliberarea de sub Controlul propriului Ego (a Minţii Tiranice), care-l presează pe fiecare în parte, în funcţie de pre-gătirea şi pre-dispoziţiile sale...

Aşadar, iată o nouă mostră de informaţii venite prin Cobra, nici „bune”, nici „rele”, ci Afirmaţii care, aduse în faţa Conştiinţei ficăruia, vor solicita o Rezoluţie corespunzătoare.

Succes la D-Eliberare ! :






În Prezent, se produc Mari Transformări în Sistemul nostru Solar.


O vastă flotă, compusă din numeroase Nave-Mamă provenite de la nenumărate rase cosmice pozitive, a ajuns în poziţiile finale de staţionare în punctele-cheie de rezonanță din cadrul Sistemului nostru Solar, pentru a sprijini Procesul de Dezvăluire Completă.

Unele dintre aceste nave pot fi văzute, în mod clar, în fotografii realizate de către echipa noastră, în această săptămână, cu ajutorul Sondei „StratoProbe 5, la aproximativ 17 km (57.000 picioare) de la Suprafaţa Planetei :



Pentru prima dată în 26.000 de ani, Grupul Chimera începe să dea semne de îngrijorare cu privire la stabilitatea Statutului de Carantină a Pământului.

Procesul Dezvăluirii se situează pe o curbă exponențială, mergând încet la început, în timpul Fazei uşoare a Dezvăluirii, pe care o experimentăm acum, dar care se accelerează în mod constant, până când vom ajunge la Faza Dezvăluirii Complete, în Momentele desfășurării Evenimentului.



Multe ini
țiative, aparent independente, ale populației de la Suprafaţa Planetei, fac parte din același Plan mai mare, al Forțelor Luminii („Operation PrisonBreak”) de a penetra Carantina.

De asemenea, multe alte ini
țiative ale unor Programe Spațiale din Spaţiul apropiat – de pe orbita Pământului, a Lunii și a lui Marte – sunt așteptate ca să progreseze în următorii câțiva ani (aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici).


Mass-media oficială („main-stream”) se pregătește, lent, pentru anunțarea existenței vieții extraterestre.

Deși anumite facțiuni negative vor încerca să transforme acest lucru într-o Dezvăluire Parțială, acestea nu vor avea succes, astfel că toate anunțurile media oficiale, legate de Procesul Dezvăluirii, reprezintă într-adevăr paşi spre Dezvăluirea Completă, făcând parte din aceeași OperațiunePrisonBreak” (aici, aici, aici, aici şi aici).


Oamenii de ştiinţă încep să descopere, în cele din urmă, Plasma care se întinde de-a lungul întregului Univers...

...Care este descrisă într-un mod perfect, aici.



Dipolul REPELLER”, una dintre cele mai mari Structuri Toroidale din Univers, reprezintă un Sector din cadrul acestui Univers, cuprinzând Grupul Local de Galaxii, în centrul său,
și doi lobi de polaritate opusă, distanţaţi lateral în ambele direcţii.

Acesta reprezintă Stația de Purificare Cosmică pentru Anomalia Primară, cu Planeta Pământ situată în zona sa centrală nulă.

Dipolul Repeller este Dinam-ul (Generatorul) Cosmic care energizează Procesul de Compresie (Pătrundere) a Luminii pe Planetă („Compression Breakthrough”).



În ceea ce privește Structura de bază a Universului, oamenii de știință încep să-și dea seama că Energia Întunecată nu există.

În acela
și timp, comunitatea alternativă începe să-și dea seama că Frecvenţele de Rezonanţă Schumann NU cresc.

Frecvenţele de Rezonanţă Schumann sunt numite după Profesorul Schumann, care a fost implicat încă de la început în Programul Spaţial Secret german, fiind ulterior preluat de către Statele Unite (N.MY.: prin Operaţiunea „Paperclip”).

Aceste Frecvențe de Rezonanţă Schumann sunt destul de stabile și sunt în principal definite de dimensiunea fizică a Cavității iono-sferice.

Amplitudinea Frecvenţelor Schumann se schimbă
și este mai mare atunci când plasma ionosferică devine excitată.

Expansiunea Plasmei iono-sferice se datorează Activității Solare, furtunilor, folosirii Armelor Plasmatice Scalare și a HAARP-ului, precum şi atunci când, în ultima perioadă, Forțele Luminii curăţă Anomalia Plasmatică.




Există și alte concepte în ştiinţă și în comunitatea alternativă, care vor începe să se dizolve încet, pe măsură ce intră mai multă Lumină și înțelegere, printre care se numără :

- A Doua Lege a Termo-dinamicii (sistemele închise nu există),

- Călătoria în Timp, în trecut (încalcă Legea Cauzalităţii, cel puțin la nivel macroscopic) și

- Pământul Plat (apusurile de soare în oceanul plat, pe Pământ, ar fi imposibile, din cauza absorbției atmosferice, deoarece Razele Soarelui ar trebui să treacă prin mii de kilometri de aer).


Victoria LUMINII !




3 comentarii:

  1. Pana nu dispar in neant iudeo-masonii,khazarii si iezuitii precum si conducatorii lor din alte planuri(spatii)nu va fi bine pe Terra ,ci dimpotriva,va fi din ce in ce mai rau!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cobra vrea sa spuna ca nu exista calatorie in timp (in trecut) ? Ma cam dezamageste. Oare de unde are informatiile ? sau sunt produsele propriei ratiuni ?

    RăspundețiȘtergere