vineri, 5 mai 2017

eAstrolog.ro : HOROSCOPUL Lunii MAI 2017 (Previziuni generale).
HOROSCOPUL
Lunii
MAI 2017

Previziuni generale

Nota MarYan :

Acum, foarte rapid şi direct, deschidem încă o Categorie-Subiect, legat de Astrologie-Numerologie...

...Din considerentul că, deşi Numerologia şi, mai ales, Astrologia oferă PRE-Viziuni (şi NU elemente concrete, „bătute în cuie”), acestea sunt, totuşi, foarte utile la un anumit nivel de prezentare şi explicare a Realităţii manifeste, la un moment dat.

Astfel, aşa cum pentru noi este utilă, în general, parcurgerea relaxată a informaţiilor esenţiale astrologice, despre luna în curs, poate că şi pentru unii dintre voi ar putea fi „interesantă” şi de utilitate parcurgerea acestor informaţii – care să fie luate, aşa cum am subliniat de ne-numărate ori, doar ca ATENŢIONARE şi PRE-DISPOZIŢIE, fără a reprezenta un Adevăr Real.

Altfel spus, poate că, cel puţin uneori, cunoaşterea (pre)dis-poziţiilor astrale poate fi utilă în luarea unor decizii ceva mai „inspirate” şi mai acordate cu Armonia Cosmică a momentului...

Aşadar, iată cam cum arată pre-viziunile pentru această lună, Mai 2017, din perspectiva unui site „profesionist” de astrologie, eAstrolog :


O lună mixtă, în care influențele benefice se împletesc cu cele nocive.

VENUS a ie
șit din retrogradare și și-a reluat mersul direct pe 15 aprilie, iar MERCUR își reia și el mersul direct pe 3 mai 2017.

Prin urmare, relațiile încep să se clarifice, gândirea devine mai logică, iar comunicarea mai cursivă.

Unul dintre cele mai puternice aspecte ale lunii este Trigonul dintre SATURN
și URANUS : un aspect reformator, care aduce înnoiri cu bătaie pe termen lung și construiește progresul pornind de la unele fundamente vechi, dar solide și de nădejde.

MARTE formează
și el două aspecte armonioase, novatoare, dinamice și foarte impulsionante : un trigon cu Jupiter (pe 12 mai) și un sextil cu Uranus (pe 31 mai).

Cuvintele-cheie ale perioadei sunt : energie, curaj, inițiativă, acțiune, inovație, ingeniozitate.
Dar luna Mai 2017 ne lansează
și provocări, ba încă dintre cele mai serioase.

Mai întâi, Marte, aflat în Gemeni, formează un careu în T cu Neptun din Pe
ști (pe 11 mai) și o opoziție cu Saturn din Săgetător (pe 29 mai).

Această configurație induce nesiguranță și instabilitate, are accente brutale și poate să scoată în relief probleme legate de credințe, migrație, fraude, percepții false, vicii ascunse etc.

Careul Marte-Neptun este toxic din toate punctele de vedere : fizic, spiritual
și moral. Accentuează fanatismul, inclusiv pe cel religios, și crește frecvența incidentelor legate de minciună, trădare, alcool, droguri, înșelăciune, afecțiuni psihice, poluare, corupție, comploturi sau dezvăluirea unor secrete care fac vâlvă.

Opozi
ția Marte-Saturn poate fi de-a dreptul periculoasă, anunțând un risc de bulversări politice, violență, agresivitate, revolte şi atentate, accidente grave, incendii, explozii și cataclisme naturale.

Influența opoziției Marte-Saturn este mai puternică în partea a doua a lunii Mai 2017.

Tot în partea a doua a lunii, Venus, aflată în Berbec, face opozi
ție cu Jupiter (pe 19 mai), careu cu Pluto (pe 25 mai) și conjuncție cu Uranus (pe 29 mai), reactivând astfel careul în T Jupiter-Uranus-Pluto.

Configurația este amenințătoare, mai ales pentru relații, la toate nivelurile – fie că este vorba de dragoste, căsnicie, prietenie, asocieri, alianțe politice, cooperare internațională, tratate, convenții sau chiar pace.


Rezumând : luna Mai 2017 are de toate, bune
și rele.

Aduce un suflu nou, elan și forță, dar ne expune și la pericole.

De abilitatea și șansa fiecăruia depinde în ce măsură poate să fructifice partea bună și să o ocolească pe cea neplăcută.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu