miercuri, 25 iulie 2018

Natalia ALBA : Luna IULIE 2018 va fi foarte intensă ! (1 iulie 2018).



Natalia ALBA

Luna IULIE 2018
va fi foarte intensă !

1 iulie 2018





PreaIubiți Gardieni ai Pământului,


În prezent, datorită Ascensiunii Pământului, există multe schimbări apărute în straturile Pământului, care ne afectează pe toți, nu doar pe Gaia – deoarece, după cum știți, chiar dacă Planeta noastră este un organism viu pe cont propriu, suntem cu toții conectați cu ea, funcționând ca Unu.

Așa cum preaiubita noastra Gaia continuă să întrupeze Esența Christalină, așa cum o facem și noi, este vital ca aceia a căror Misiune este conectată la Rețeaua Pământului să servească drept Canale pentru reconectarea Pământului cu Structura sa Christalină originală.


Mulți dintre voi sunteți familiarizați doar cu Transmisiile Stelare, deoarece legătura voastră cu Familia Stelară este profundă și poate face parte din Contractul Sufletului vostru, pentru a aduce această informație cosmică pentru Toți.

Cu toate acestea, Pământul – o altă frumoasă Stea, care strălucește în Creație – are, de asemenea, multe mesaje prețioase pentru a ne oferi, atunci când suntem gata să ascultăm.




Așa cum împărtășesc de multe ori, lucrez și cu ființe subterane, hibrizi și alte ființe care trăiesc subteran (Montserrat, Barcelona, ​​Spania, unde se află un Cristal al Pământului) care lucrează îndeaproape cu Arcturienii, pentru că ei sunt de un mare ajutor pentru Pământ.

Am fost informată, ca mulți dintre voi care lucrați îndeaproape cu Pământul, că, acel Cristal care se află în centrul Pamântului începe să se schimbe, pe măsură ce Pământul își continuă propriul Proces de Ascensiune.

Drept urmare, orice altceva de pe Pământ se schimbă, de la Vreme la temperatura Pământului etc. și, de aceea, mulți dintre noi se confruntă cu senzații fizice datorită legăturii noastre cu Pământul și datorită sensibilității noastre profunde.




Anul acesta, 2018, și mai ales Luna Iulie, va fi foarte intensă, pentru că trupurile noastre se adaptează rapid la ambele valuri cosmice primite, din cauza Noului nostru Spațiu Dimensional și Noua Frecvență a Pământului.

Acesta este motivul pentru care odihna este esențială (N.MY. : Vedeţi şi mesaje anterioare, care insistă pe aceeaşi recomandare !), pentru a permite trupurilor noastre să întrupeze, în moduri unice, această nouă lumină și să fie lăsată să vindece, deoarece celulele noastre corpului își continuă Procesul de Regenerare.

Când ne forțăm corpurile pentru a face mai mult, corpul ne va anunța, în mai multe moduri, că nu este pregătit.

Apoi, trebuie să ne schimbăm percepția umană de a gândi că odihna înseamnă “a nu face nimic și să ne amintim că, cu cât facem mai mult din ceea ce are nevoie organismul, cu atât mai mult îl ajutăm să evolueze, spre deosebire de felul în care gândește sinele nostru uman.




Unele din numeroasele senzații fizice de la această schimbare a Pământului, care sunt comune, în acest moment, sunt :

- Palpitații ale inimii.
- Tensiune arterială ridicată/ scăzută.
- Amețeli.
- Oboseală.
- Spasme în coloana vertebrală.


Conform ființelor cu care co-creăm, Planeta noastră începe să deschidă, din nou, Canalele Inter-Dimensionale care leagă Pământul de alte Portaluri Stelare și de multe Dimensiuni care au servit odată ca și Canale Inter-Galactice de comunicare.

În acest moment, mulți ai căror Misiune principală este de a aduce înapoi cunoștințele cosmice pierdute, vor începe să primească mai multă înțelepciune despre alte dimensiuni care ne-au fost închise, ca să spunem așa, timp de eoni.

Pe măsură ce Pământul continuă să evolueze și să-și incorporeze Corpul Christalin, ocazia pentru noi de a ne conecta și de a începe să ne reluăm amintirile istorice ale Pământului este acolo pentru toți cei care se simt călăuziți să știe din interior, nu din surse externe, Istora adevărată a Planetei, după toate manipulările pe care le-a suferit și, prin urmare, lipsa de informații sau una reală, care ne-au fost oferite.




În această lună Iulie, în care trupurile noastre vor trece printr-o schimbare profundă, este esențial să ne hrănim corpul cu alimente ușoare și să bem multă apă curată, pentru a permite corpului nostru să integreze acest Nou Val și să permită Luminii să circule pe deplin.

Dacă doar citim, dar rămânem în familiaritatea vechilor obiceiuri, atunci nu aducem cu adevărat această schimbare fizică, căci Ascensiunea nu este un concept mental, ci ceva ce coborâm în fizic, unde poate să apară Adevărata Schimbare.




Există multe provocări care, ca întotdeauna, sunt doar ocazii pentru noi să continuăm să alegem Calea Iubirii și a Asistenței Divine pe care suntem aici să mergem.

Amintiți-vă să rămâneți în Esența Luminată a Sinelui vostru Dumnezeiesc, atunci când aceste provocări sau alte persoane și situații pe care sinele nostru uman le consideră “negative” sau ca fiind de frecvență inferioară, vă testează, căci toate vă ajută să vă recâștigați Puterea și să pășiți în afara a ceea ce nu este în Rezonanță cu Calea Adevărată a Sufletului vostru.

Vă mulțumesc tuturor celor care sunteți într-o Misiune Conștientă, nu numai pentru a evolua dintr-o perspectivă individualizată, ci și pentru a ajuta Întregul să facă același lucru.

Fiecare gest, indiferent cât de mic crede sinele uman că este, fiecare sentiment iubitor trimis cu o intenție pură de a ajuta, ajută pe Toți.


În Iubire, Lumină și Serviciu,
Natalia ALBA



prin

Un comentariu:

  1. Cuvinte pompoase, lipsite de substanță! Totul e vag, aluziv, lucrează pe sugestie în zona astral-emoțională, cu autocontrol mental zero. Iată o mostră perfectă ce ilustrează nimicul: ”Amintiți-vă să rămâneți în Esența Luminată a Sinelui vostru Dumnezeiesc, (formulare cuadrplu pleonastică; există și o esență neluminată?) atunci când aceste provocări (Care, cele subliminale din chiar acest text, care vorbesc despre pozitiv dar vizeaza de fapt altceva?)sau alte persoane și situații pe care sinele nostru uman (un concept inexistent, o manipulare, de fapt!) le consideră “negative” (fara ghilimele, chiar sunt astfel!) sau ca fiind de frecvență inferioară, vă testează, căci toate vă ajută să vă recâștigați Puterea și să pășiți în afara a ceea ce nu este în Rezonanță cu Calea Adevărată a Sufletului vostru.” Care e diferența între sine și suflet? Zău așa... Nu mai spun de ”alimente ușoare” și ”apă curată”, care nu înseamnă, strict formativ și informativ, nimic. Iar fiecare frază poate fi analizată și se pot vedea fisuri de fond.
    Da, da, da, voi cică PreaIubiți Gardieni ai Pământului, ”mulțumim” pentru mesajul vostru subliminal, deloc armonic. Păcat de fondul bun, care a fost deturnat spre interese dubioase de grup...
    PS Sunt aproape convins ca nu veți avea curajul și sinceritatea să publicati asta. Dacă o veți face, felicitări, ar fi primul pas spre revenirea voastră (nu a ta - sunteți mai mulți, o legiune) la ceva mai mai bun. Pentru că, spune Cineva care e și Ceva în aceeași clipă: ”Numai binele bine făcut devine bun; binele prost făcut e mai rău decât răul”

    RăspundețiȘtergere