miercuri, 5 septembrie 2018

COBRA : "Pe Gaura Cheii" : Actualizare a Situaţiei Planetare (1 septembrie 2018).




"Pe Gaura Cheii" :

Actualizare a
Situaţiei Planetare

1 septembrie 2018





Nota MarYan :

Iată că, după Meditaţia "Cheie pentru Libertate", Metafora este dezvoltată de către Forţele Luminii, prin Cobra, iar Mesajul devine tot mai clar pentru cine este mai atent :...

...Anume, că, în prezent, suntem în faza în care, după ce am găsit Cheia, aceasta este tot mai aproape de Gaura (Locaşul) sa (său), pentru a iniţia mişcarea de rotire a Cheii şi, în fine, DESCHIDEREA UŞII !

Este interesant de sesizat cum o organizaţie atât de precisă şi matematic funcţională (Rezistenţa) oferă, surprinzător, informaţii la fel de precise, însă în criptare metaforic-poetică...

Aşadar, punctând foarte pe scurt acest Mesaj, putem spune, exact ca şi la mesajele noastre oferite pe blog şi venite de la Arcturieni : scurt, chiar foarte scurt, însă atât de con-centrat în energie şi informaţie – ceea ce înseamnă că, în cât mai scurte cuvinte, Cobra punctează câteva evoluţii ale "Frontului" Spaţial şi Terestru, în care "mişcările de trupe" sunt la fel de intense ca şi până la începutul anului, când a intervenit"embargo-ul informaţional", care acum, iată, este străpuns cu aceste con-centrate informări, co-relate, cumva, şi cu efectele de după Meditaţia noastră din 11 August 2018 (despre care am rămas dator cu un articol pe această temă, pe care-l voi onora cât mai curând, în câteva zile).

Astfel că lucrurile "se mişcă", chiar dacă la Suprafaţă totul pare "încremenit" în acelaşi i-respirabil control şi manipulare prin mass-media "oficială"... dar dincolo de această pojghiţă a Matrixului, care devine tot mai subţire, dinamica este tot mai crescută – pregătind, astfel, precum într-o Simfonie, Momentul de sin-cronizare (poate perfectă, vom vedea) a Eliberării Planetare cu Valul Evenimentului.

Însă despre acestea vom mai PoVesti (curând, după cum am promis), iar acum haideţi să vedem (sau să ne re-amintim, după caz) ultimul Mesaj al Rezistenţei, transmis prin acelaşi Cobra :






După Meditaţia noastră "CHEIE către Libertate", Procesul de Eliberare Planetară este în curs de accelerare.

Forţele Luminii au cerut ca, pe Planetă, să se creeze cât mai multe Grupuri fizice ale Frăţiei Trandafirului care să se întâlnească regulat, odată pe săptămână, pentru a uşura Tranziţia noastră către EVENIMENT.

Grupurile existente ale Frăţiei Trandafirului sunt listate aici şi vă puteţi alătura acestora, dacă vă simţiţi ghidaţi, sau puteţi crea voi alte Noi Grupuri.


Videoclipuri cu 3 meditaţii pentru întâlnirile Grupului au fost create în 7 limbi străine :







Pentru a ajuta la răspândirea Energiei Zeiţei în jurul Planetei, a fost creată o linie specială de bijuterii tahionice, numită Colecţia Tahionică a Zeiţei.

Multe piese din aceste bijuterii poartă pe ele Trandafirul lui Venus, un simbol de Geometrie Sacră al Frăţiei Trandafirului.


Într-o mişcare surprinzătoare, Forţele Luminii au aprobat eliberarea primelor informaţii semnificative, din Ianuarie 2018, către populaţia de la Suprafaţă.

Nu m-am aşteptat ca această informaţie să devină publică !



...Şi apoi de către Hal Turner (aici şi aici).

Aceasta se referă la Operaţiunea "Gaura Cheii", o operaţiune a Forţelor Luminii prin care au preluat controlul pasiv/activ al sateliţilor spioni şi a altor părţi din Reţeaua de Telecomunicaţii.


Acest lucru înseamnă, practic, că sateliţii-spioni trimit acum imagini şi date care doresc să fie transmise, de către Forţele Luminii.

Forţele Luminii au comunicat că "uneori, echipamentele de telecomunicaţii nu vor respecta legile cunoscute ale fizicii"...

Aceasta înseamnă, de asemenea, că a fost eliminat un aspect al Mecanismului de control al Carantinei Pământului.




Un alt aspect al Operaţiunii "Gaura Cheii" se referă la actualizarea virusului de computer din Sistemul informatic al (Băncii) J.P.Morgan, care poate declanşa, în mod eficient, o prăbuşire a Bursei de Valori (a acţiunilor) cu Resetarea  Financiară corespunzătoare.

Din acest motiv, anumite surse au furnizat îndrumări suplimentare pe care le puteţi urma, dacă vă simţiţi ghidaţi în acest sens.


Aşa cum şi Benjamin Fulford a declarat, aşteptăm mai multe schimbări în cursul Lunii Septembrie 2018.

Iar eu (Cobra) sunt în discuţii cu Forţele Luminii pentru a elibera chiar mai multe informaţii, astfel că o Nouă Actualizare este de aşteptat să poată apărea în 1-2 săptămâni.


Victoria LUMINII !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu