luni, 4 februarie 2019

TANAAZ : Astrologie intuitivă – LUNA NOUĂ din 4 Februarie 2019 (ora 23.06 , a României).



TANAAZ

Astrologie intuitivă :

din
4 Februarie 2019

şi
REVELIONUL
CHINEZESC





Nota MarYan :

Iată-ne aflaţi pe pragul unui alt Nou Moment de LUNĂ NOUĂ, adică al unui "NOU început de CICLU LUNAR" de aprox. 28,5 de zile...

...care, după cum deja aţi putut observa, va avea loc chiar în această seară, la ora 23.06 , ora României şi despre care deja am amintit în Nota noastră personală din articolul anterior (un cumul de 2 articole conexate chiar cu această temă).

Aşadar, după cum aminteam şi în acel caz, acest Moment nu reprezintă doar o nouă Lună Nouă, ci este şi Momentul Noului An Chinezesc, cel al Mistreţului de Pământ 2019.

Şi haideţi să mai explicăm încă odată, cu speranţa că vom fi cât mai sintetici posibil :

LUNA NOUĂ reprezintă Momentul de Conjuncţie a Soarelui cu Luna, pe Cercul Zodiacal, adică pe Cer(c)ul Astrogramei, văzute de pe Pământ, la acel Moment.

Această Conjuncţie ne arată că Luna este în faţa Soarelui, iar în cazul în care cele două corpuri cereşti sunt pe aceeaşi linie cu Pământul, va rezulta o ECLIPSĂ de SOARE (privit de pe Pământ, Soarele va fi obturat de corpul Lunii)...

...În timp ce, la momentul de LUNĂ PLINĂ, Soarele este în opoziţie cu Luna – iar în cazul în care poziţionarea celor 2 corpuri cereşti are loc pe aceeaşi linie cu Pământul (care va fi situat între Soare şi Lună, repetăm, pe aceeaşi Linie), se produce ECLIPSA de LUNĂ, căci în acest caz Luna nu mai este luminată de către Soare, Planeta noastră oprind Razele Soarelui ca să mai lumineze Suprafaţa vizibilă a Lunii.

Toate acestea sunt cât se poate de logice şi de evidente (de „bun-simţ), aşa-i ?...

Mai departe : pentru că acest CICLU LUNAR ţine puţin peste 28 de zile, rezultă că CICLUL ANUAL de aprox. 365,25 de zile se realizează din 13 astfel de Cicluri Lunare care se „corectează” periodic (căci cele 13 Cicluri Lunare de aprox. 28,5 zile reprezintă aprox. 370 de zile), la câţiva ani – exact ca şi Ciclul anual, calculat astronomic, de 365,2425 de zile, care se corectează la fiecare 4 ani, cu aşa-numitul AN BISECT prin aplicarea, la un anumit moment, al unui Ciclu Anual alcătuit din 12 Cicluri Lunare, de aprox. 342 de zile.

Acest CICLU ANUAL ASTROLOGIC, alcătuit din 12-13 Cicluri Lunare de câte aprox. 28,5 zile, reprezintă ceea ce este cunoscut sub numele de AN CHINEZESC, iar începutul acestuia, la Momentul de LUNĂ NOUĂ a PRIMULUI CICLU LUNAR din cele 12-13 Cicluri Lunare („naşterea Noului An Astrologic”) este cunoscut sub numele de „REVELIONUL CHINEZESC”.

Această realitate astrologică sună prea „asiatic” ?

Nu-i nicio problemă, o puteţi denumi oricum doriţi voi – doar să CONŞTIENTIZAŢI acest Moment Astrologic şi „să fiţi pe FAZA” acestuia, pentru a folosi energiile acestui Moment într-un mod cât mai eficient.

Căci, aşa cum Momentul exact de LUNĂ NOUĂ (la ora şi minutul foarte precis calculate, al maximei intensităţi a Conjuncţiei Soare-Lună, cu „poza” corespunzătoare a Astrogramei Cerului Pământului), deci, acest Moment „îşi lasă amprenta” (vibraţională) asupra întregii perioade de 28,5 zile...


...La fel, în cazul acesta al NOULUI AN ASTROLOGIC (zis „Chinezesc”), Momentul de Lună Nouă al Primului Ciclu Lunar al acestui Nou An Astrologic amprentează întreaga perioadă a acestui An-Ciclu de 12-13 Cicluri Lunare.

De aceea, iată importanţa care i se acordă acestui Moment, de către multi-milenara civilizaţie chineză (cunoscătoare a acestor realităţi astrologice) – aspect ajuns în zona Cunoaşterii Occidentale sub numele de „An Chinezesc” şi „Revelion Chinezesc” – dar care, deja remarcaţi, nu are legătură (doar) cu China, ci cu întreaga Planetă şi Civilizaţie umană.

De aceea, pentru a nu mai lungi PoVestea – mai ales că, iată, Timpul acestui Moment se apropie – vă recomand să celebraţi acest Moment ACUM, prin adevăratul REVELION ANUAL, al Anului Mistreţului de Pământ (detalii despre acesta am adus în acest prim articol din acest An, 2019).

Cu adevărat, ACUM putem să ne urăm, având în spate întreaga susţinere a Universului şi a Planetelor – acest mult-dorit „LA MULŢI ANI !”, printr-o „LUNĂ NOUĂ cât mai îmPLINită !".

BUCURIE ! :






Luna Nouă din 4 februarie 2019 cade în Semnul Vărsătorului și deține energia frumoasă, abundentă, strălucitoare pentru noi toți.

După intensitatea Eclipsei Lunii Sângerii (din 21 Inauarie 2019), Luna Nouă a lunii februarie aduce salvarea bine-venită și va ajuta la atenuarea și calmarea oricăror dureri pe care le putem simți.

Luna Nouă a lunii Februarie este cu adevărat una dintre cele mai bune din acest an și are o vibrație optimistă și una care ne va ajuta pe toți să facem Saltul către Nou !


De la începutul anului, am parcurs Podul între Vechi și Nou.
Am curățat trecutul și am construit cărămizi pentru viitorul nostru.

Poate că nu a fost foarte clar în ce direcție trebuie să ne întoarcem, dar acum, cu această Lună Nouă în toată gloria ei, vom vedea mai mult din Calea care se desfășoară înaintea noastră.

Această Lună Nouă este Timpul perfect pentru a planta semințe și a stabili intenții, astfel că, oriunde ne punem acțiunea și atenția, acestea vor înflori cu siguranță în cea mai mare și mai frumoasă floare, sub această energie.

Aceasta este o Lună Nouă pentru a face planuri și a intra în acțiune.
Aceasta este Luna Nouă pentru a începe noi proiecte și aventuri.
Este o Lună Nouă pentru a sălta din zonele noastre de confort și a ne urma cele mai sălbatice vise și dorințe.

Sub vibrația unică a acestei Luni Noi din Vărsător, veți fi încurajați să faceți Saltul și să vă îmbunătățiți Viața la un nivel complet nou.

Nu mai acționați la scară mică, nu vă mai reduceţi viața la tăcere sau să urmați status quo-ul, este timpul să vă ridicați și să vă revendicați Puterea.

Este Timpul să trăiți Adevărul Sufletului vostru !
Este timpul să vă luați Coroana.

Este timpul să stați pe Tronul vieții voastre și să porniți cu o inimă și o minte deschisă.
Este timpul să vă luați locul, să ieșiți din umbre către Lumină.

Trebuie să puneți capăt obiceiurilor proaste, tiparelor repetate, credințelor care vă țin blocați și singura modalitate de a face acest lucru, singura modalitate de a începe această Călătorie, este să vă iubiți pe voi înșivă, să vă eliberați de judecată și să începeţi să îmbrățișați Tot Ceea Ce Sunteți.




Nu avem întotdeauna un cuvânt de spus în evenimentele care apar în drumul nostru sau acolo unde viața ne va conduce, dar avem puterea de a face ceea ce vom face, iar sub această Lună Nouă, sub această energie, Universul va asculta și va lucra împreună cu noi, pentru a ne ajuta să obținem ceea ce vrem.

Pentru a garanta succesul nostru, trebuie să ne aliniem mai întâi, trebuie să ne aliniem la Ritmul Sufletului și al Inimii noastre, să ne unim forțele cu sinele nostru și apoi să ascultăm înțelepciunea care se desfășoară.

Când facem acest lucru, atunci când ne aliniem în acest fel, devenim Unul cu Noi Înșine și cu Universul și ceea ce ne dorim ne este oferit cu mai multă viteză și mai multă Grație.

Este posibil să manifestăm o abundență de momente frumoase aici, în această dimensiune pământească, dar totul începe cu mentalitatea noastră.

Totul începe cu cât de bine ne ascultăm sufletul și ne ridicăm pentru a exprima energia sufletului în viața noastră.


Sub această energie a Lunii Noi, trebuie să respectăm cine suntem.
Trebuie să oferim, trebuie să trăim, trebuie să permitem să radiem Tot Ceea Ce Suntem.
Trebuie să salutăm această energie în fiecare părticică a vieții noastre și apoi să începem să luăm măsuri, pentru a ne asigura că aceasta se întâmplă.

Pentru a vă ajuta în această Călătorie, încercați Meditația mea cu Energia Cosmică, care este concepută pentru a vă ajuta să vă călăuzească pe parcursul lunii Februarie 2019.

Prin deschiderea creată prin această meditație, prin înfășurarea în Iubire, veți începe să vă ridicați, să înfloriți și să vă dați seama, cu Adevărul deplin al Ființei voastre, că puteți face orice !


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu