duminică, 21 aprilie 2019

TANAAZ – Astrologie intuitivă : SATURN şi PLUTO se Aliniază în 2019-2020.


TANAAZ

Astrologie intuitivă :

SATURN
şi
PLUTO
se Aliniază
în 2019-2020

7 Aprilie 2019





Nota MarYan :

Iată-ne la un nou articol de tip astrologic, cu aceeaşi Tanaaz ca „maestru de ceremonii” (astrologice) – de data aceasta focusarea realizându-se pe un subiect nu doar actual şi fierbinte, dar şi „cu greutate”...

...Respectiv ALINIEREA (altfel spus, CONJUNCŢIA strânsă) între două planete cu adevărat „grele” din Sistemul nostru Solar, respectiv Saturn şi Pluto.

Dacă despre Pluto, deocamdată nu se pot spune prea multe (unii astronomi considerând-o mai puţin o planetă „plină” din Sistem, ci, mai mult, un „planetoid” (ceva între o planetă şi un asteroid), Tanaaz spune foarte bine şi cât se poate de simplu că aceasta este una dintre cele mai luminoase planete ale sistemului solar, fiind Planeta ce guvernează Transformarea („Domnul Morţii”, al Hades-ului, care, la nivel transcendent, al Octavei superioare, semnifică A Doua Naştere sau Re-naşterea în Spirit)...

...În acelaşi timp, despre Saturn nu sunt expuse prea multe cuvinte optimiste şi binevoitoare (precum în cazul bonomului Jupiter, „cel de-al doilea Soare al Sistemului solar”), fiind văzut ca Domnul Legii sau al Karmei, „Cel ce dă cu Biciul” pentru ca Legea şi Ordinea să meargă înainte, cu orice preţ !

De fapt, acest aspect concordă cumva cu informaţiile furnzate de către Fondatori, cei care ne transmit că pe Saturn s-ar situa GUVERNUL SPIRITUAL al Sistemului Solar, adică structura (executivă) care veghează la îndeplinirea Ordinelor şi Legilor transmise din Centrul Galactic (care, la rândul lor, vin „pe filieră” direct de la Sursă, cea Divină, adică de la Cel aflat în Centrul acestui UniversDUMNEZEU CREATORUL).

Iar pentru cei care se gândesc că această ConDucere a Sistemului Solar s-ar situa în Centrul Soarelui RA, răspunsul este că fiecare are dreptate, în felul său : dacă pe Saturn s-ar situa GUVERNUL (Executivul), pe Soare (sau, mai bine zis, în interiorul Soarelui) se află LOGOSUL Solar al acestui Sistem, echivalentul Preşedintelui sau Regelui – adevăratul ConDucător al Zonei.

Însă, revenind la PoVestea noastră, este de punctat un aspect extrem de interesant şi mai ales de importanţă capitală pentru noi : dacă acum, în cursul lunii Aprilie 2019, are loc o conjuncţie aproximativ strânsă (la 3 grade) între aceste două grele şi interesante Planete, se pare că adevărata conjuncţie totală (supra-punere perfectă, pe cer, între cele două planete, situate la acelaşi grad şi minut, până la aceeaşi secundă de arc de cerc) ar avea loc exact pe 12 ianuarie 2020.

În acest punct, şi Tanaaz subliniază un aspect foarte interesant, anume că acest an, 2020, vine cu mai multe poziţionări planetare extra-ordinare (printre care şi aceasta) care pre-figurează declanşarea unor Transformări Planetare la modul vizibil şi real (precum şi Fondatorii transmiteau acum 10-15 ani, însă acum „afirmate” în mod clar la nivel astrologic, prin poziţii planetare de excepţie)...

...Şi care, iată, ar putea începe prin această poziţie, chiar la începutul acestui interesant an, 2020 (inedit şi din punct de vedere numerologic, prin dublarea numărului „20”), moment produs cu două săptămâni înaintea momentului de An Nou Chinezesc al Şobolanului de Metal care începe pe 24 Ianuarie 2019, ora 23.44 (ora României) – element al Şobolanului care reprezintă Un Nou Început (acesta fiind primul „animal” al Ciclului Astrologic „chinez” de 12 „animale”-simboluri).

Aşadar, chiar începutul anului viitor musteşte de „noi începuturi”, punctate şi amplificate de puternice momente astrologice, între care această aliniere-conjuncţie dintre Saturn şi Pluto repezintă doar unul dintre aceste evenimente – ce prefigurează, în mic, ceea ce urmează să se manifeste, din ce în ce mai vizibil, în societatea umană de pe întreaga Planetă.

De aceea, şi nouă nu ne mai rămâne decât să spunem (precum la Radio-TV) : „Rămâneţi pe recepţie – revenim în scurt timp cu noi şi uimitoare informaţii !” :






SATURN și PLUTO au reputația de a fi cele mai întunecate, mai adânci și cele mai intense Planete din Sistemul nostru Solar.

Ele sunt cunoscute de a aduce schimbare, transformare, sfârșit, renaștere, trezire, limitări și multe altele.

Deci, atunci când acești doi giganți cosmici se întâlnesc, cu siguranță o fac pentru o rețetă interesantă...

Saturn și Pluto se aliniază la fiecare 34-38 de ani, deci nu este complet anormal, dar ultima dată când acestea două s-au aliniat în Capricorn a fost cu sute de ani în urmă, deci în acest sens, această energie nu este una pe care am experimentat-o ​​vreodată.

Această Aliniere (Conjuncţie) a lui Pluto și a lui Saturn are loc de fapt pe 12 ianuarie 2020 și va afecta întregul an.

De fapt, Anul 2020 este plin de Alinieri Cosmice importante și puternice, ceea ce indică cu adevărat că acesta va fi un an transformator și poate chiar generator al Schimbării Vieții pentru noi toți.


Schimbările imense sunt așteptate la nivel global, iar cea mai apropiată imagine în privinţa schimbărilor ce ar putea urma, se poate vedea chiar acum, în aprilie 2019.

Acest lucru se datorează faptului că atât Saturn cât și Pluto se deplasează la aproximativ 3 grade unul de celălalt.

Aceasta este cea mai mare apropiere pe care o fac înainte ca ambele să devină retrograde la sfârșitul lunii Aprilie și să-și urmeze propriile căi separate.

Când, în cele din urmă, ambele vor ieși din mișcarea  retrogradă, va dura până în decembrie 2019 să se apropie așa cum sunt acum.

Apoi, câteva săptămâni mai târziu, pe 12 ianuarie 2020 se vor sincroniza perfect și vom fi cu toții îmbăiați în toată expresia și potențialul energiei lor.


Chiar acum, în Aprilie 2019, când Saturn și Pluto sunt la câteva grade una de cealaltă, vom gusta puțin din ceea ce urmează.

Vedeți dacă puteți identifica orice temă sau tipar din viața voastră și acordați o atenție deosebită la ceea ce se întâmplă în jurul datei de 24 Aprilie 2019, când PLUTO merge retrograd și 29 Aprilie 2019, când SATURN merge retrograd.

După ce aceste planete vor începe să meargă retrograd, vom respira puțin și doar către sfârșitul anului vom începe să simțim un sentiment a ceea ce aceste două planete lucrează și construiesc mai departe.

Pentru a înțelege ALINIEREA (sau CONJUNCŢIA, așa cum se numește în Astrologie) Saturn-Pluto, trebuie să înțelegem cum funcţionează Saturn și Pluto în Semnul Capricornului.




Saturn în Capricorn


Saturn este în Capricorn din luna Decembrie 2017.

Lui Saturn îi place să fie în Capricorn !
Este semnul său de guvernare și unde se simte cel mai mult acasă.

În timp ce este în Capricorn, Saturn își poate revărsa întregul potențial și putem primi Raze din Energia sa Pură, pentru a ne ghida pe drumul nostru.

Saturn are de-a face cu responsabilitatea pentru viețile noastre, pentru destinul nostru și pentru trecutul nostru.

Ori de câte ori Saturn se oprește, vrea să se asigure că ne-am făcut temele și că trăim la potențialul nostru maxim.

Uneori, singurul mod în care Saturn poate evoca aceste lecții în interiorul nostru este să ne arate o iubire dură, impunând restricții sau să ne facă să simțim greutatea acțiunilor noastre.

Saturn face acest lucru pentru a ne ajuta să creștem, să ne ajute să strălucim și să ne ajute să trecem la următorul nivel.

O modalitate perfectă de a rezuma energia lui Saturn vine de la poetul Rumi : “Dacă ești iritat de fiecare frecare, cum vei fi lustruit ?”.

Aceasta pare a fi mantra lui Saturn...


La nivel mondial, Saturn în Capricorn pune greutate pe sistemul bancar, sistemele politice, marile corporații și alte structuri guvernamentale, pentru a se asigura că toată lumea își plătește taxele și face lucrurile bine.

Saturn are legătură cu Legea și Ordinea, așa că, dacă lucrurile au alunecat prin fisuri, Saturn le va scoate și va scrie avertismentul.

Saturn va continua să lucreze în Capricorn până în decembrie 2020.




Pluto în Capricorn


Pluto este în Capricorn din 2008.
Pluto se mișcă încet și își oferă cu adevărat timpul să se asigure că nicio piatră nu este lăsată neîntoarsă, motiv pentru care petrece peste un deceniu într-un anumit semn.

Semnul de guvernare al lui Pluto este cel de apă, Scorpionul, așa că semnul de pământ al Capricornului este un semn abraziv pentru ca Pluto să se odihnească.

Având în vedere acest lucru, Pluto are capacitatea de a se simți acasă oriunde a ajuns și a câștigat reputația de a fi Domnul Lumii Nevăzute.

Indiferent de locul în care Pluto trebuie să călătorească, acest Domn are rețele și tuneluri pentru a scăpa în întuneric.

În timp ce acest lucru oferă o imagine amenințătoare, Pluto nu trebuie să fie temut.
De fapt, Pluto este una dintre cele mai luminoase planete pe care le avem și este vorba despre Trans-formare, Trezire, Vindecare a Umbrei noastre, și este Moarte și Re-naștere.


Ori de câte ori Pluto este activ, înseamnă că a venit timpul să ne restructurăm viețile.
A venit timpul să ardem lucrurile care nu ne mai servesc și să ne ridicăm din cenușă.

Pe plan mondial, Pluto în Capricorn a exercitat presiuni asupra sistemelor bancare, a marilor corporații și asupra guvernului.

O parte din munca lui în Capricorn este să reorienteze lucrurile și să transforme lucruri care nu sunt aliniate cu autenticitatea.

Pluto este, de asemenea, foarte conectat la putere.
Oamenii aflați la putere și ideea puterii sunt într-o perioadă propice transformării și recondiționării sub vraja lui Pluto.


Lucrarea lui Pluto este, în cele din urmă, foarte spirituală.

Pluto lucrează la sinele interior, la sinele umbră și la adâncimile sufletului nostru.
Pluto ne ajută să continuăm să săpăm mai adânc pentru a ne găsi forța, pentru a îndepărta straturile și pentru a intra în puterea noastră autentică.

Pluto va rămâne în Capricorn până în 2024 și nu se va mai întoarce până în anul 2254, așa că impresia pe care o va lăsa va fi de lungă durată.


Vă puteți imagina ce conversație vor face Pluto și Saturn atunci când se întâlnesc ambele  în Capricorn ?

Ambele se pare că se concentrează pe sectorul bancar, guvern, afaceri, legi și ordine și altele asemănătoare, dar poartă, de asemenea, un mesaj și o esență mai profundă.

La nivel de suflet, la un nivel intuitiv, Saturn și Pluto se reunesc pentru a renaște.
Ele suferă și un proces propriu de reabilitare și se mută la un nivel mai înalt și o expresie și o frecvență mai înalte.

Ambele planete aliniate vor crea un gen de Furtună Cosmică.
Această furtună ne va forța să ne ridicăm și să ne cerem responsabilitatea pentru viețile noastre, pentru deciziile noastre și pentru modul în care conducem lumea.




Sub energia intensă a lui Pluto și a lui Saturn, cortina va fi trasă și, astfel, vom putea vedea haosul din Căile noastre.

De asemenea, vom fi forțați să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre colective și pentru contribuțiile pe care le facem sau nu.

În trecut, când Saturn și Pluto s-au aliniat, am văzut totul, de la recesiuni la războaie, depresiuni și revoluții.

Toate acestea, în timp, au declanşat şi au dat naștere la un nou mod de a vieţui, astfel că de fiecare dată ne-am reconstruit pe noi înșine și am găsit o nouă forță.

Saturn și Pluto nu sunt motiv de frică, dar este cu siguranță un lucru interesant de urmărit.

Această aliniere este cea mai apropiată în aprilie 2019, așa că probabil veți începe să vedeți doar o licărire a ceea ce urmează să vină sau care sunt tensiunile care se vor genera, ceea ce va da naștere la lecții puternice pe care le va aduce această aliniere.




Pluto și Saturn ne vor ajuta pe toți să ne trezim.
Ele vor să ne ajute pe toți să refacem structura vieții noastre.

Această energie ne va aduce un aer nou pentru a respira și un nou mod de luat în considerare.
Va trebui să facem lucrurile în mod diferit, fiind nevoiți să ne schimbăm valorile ; vom avea nevoie să ne schimbăm ca societate.

Pentru o lungă perioadă de timp, această Aliniere a fost în lucru.
Există atât de multe părți și piese în mișcare, dar lumea pe care o cunoaștem se va schimba și vom avea ocazia să schimbăm modul în care ne-am ocupat de bani și de putere.

Toți vom avea ocazia să ne ridicăm.
Fiecare dintre noi vom avea ocazia să ne eliberăm limitările și să reînviem în ceva nou.
Fiecare dintre noi va primi o nouă Putere și o nouă Forță.


Ne pregătim pentru această Aliniere din present.

Suntem pregătiți și călăuziți pe cele mai profunde nivele ale sufletului nostru.
Sufletul vostru a știut că vine aceasta și a dorit să facă parte din această nouă desfășurare a energiei.

Chiar acum, trebuie să continuăm să lucrăm pentru a ne ridica Conștiința pentru a ne asigura că, atunci când Pluto și Saturn se aliniază, scânteile pe care le vor arunca, își vor desfăşura magia la cel mai înalt potenţial.


P.S. :
Există atât de multe despre care să vorbim când vine vorba de această aliniere !
Probabil că aceasta nu va fi prima dată când scriu despre ea, deci așteptați pentru mai multe actualizări.
De asemenea, vorbesc mai mult despre această aliniere în Videoclipul meu Anual de Prognoză Cosmică.


TANAAZ



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu