joi, 5 decembrie 2019

COBRA : RASA COSMICĂ Centrală (19 februarie 2019).




RASA COSMICĂ
Centrală

19 februarie 2019





Nota MarYan :

Acum, după ce am re-intrat într-o altă dinamică în acest Univers Chirstalin, reluăm firul întrerupt al articolelor lui Cobra din acest an, 2019...

...Cu un mesaj al acestuia pe care l-am găsit a fi iarăşi important şi interesant, căci aduce în atenţia noastră realitatea unei Rase Cosmice de cea mai înaltă vibraţie, la nivel de Civilizaţii : RASA COSMICĂ CENTRALĂ.

După cum se precizează şi prin Cobra, această Rasă, numită Cosmică Centrală, îşi are Sediul Principal în Zona unde se găseşte chiar Marele SOARE CENTRAL COSMIC.

Nu ştiu dacă înţelegeţi / percepeţi foarte clar anvergura acestui aspect, însă, dacă îndrăznim să ne expansionăm conştiinţa atenţiei suficient de mult, vom realiza cât de „fabulos” este acest element : un SOARE (cu adevărat un Soare Cosmic) ce „con-ţine” Gaura Neagră în jurul căreia se roteşte... întregul Univers !

Astfel, iată cum miriade de Galaxii (precum roiurile de insecte, ca şi număr), organizate la rândul lor în meta-galaxii şi Roiuri de Galaxii, se rotesc cu toatele în jurul acestui „misterios” Centru Cosmic (de fapt, Universal), locul unde se află Sediul Central (sau Cartierul general) al DUMNEZEU-lui acestui UniversCREATORUL acestui Univers Local, din totalitatea de Universuri ce alcătuiesc Omnivers-ul sau, mai precis spus, COSMOS-ul.


În acest grandios context, în zona acestei Stele Centrale a acestui Univers, se găseşte această Rasă Centrală care, după cum sugerează şi Cobra în meditaţia propusă în cursul articolului, s-ar fi extins către multe alte locuri şi spaţii care, în mare parte, sunt Stelele Centrale ale Galaxiilor din acest Univers.

Aceasta este cea mai importantă precizare ce era necesar de a fi punctată în acest articol de familiarizare cu acest concept şi noţiune, de Rasă Centrală Cosmică – pe care filme precum StarGate se străduiesc să îl aducă în conşţtiinţa „de masă” (prin acea Rasă originară, numită în film „Anticii” sau „Străbunii”).

De aceea, având şi un relativ bun Nivel de Adevăr Divin, de aprox. 75%, considerăm că acest mesaj merită atenţia noastră, inclusiv prin Meditaţia oferită care, pusă în practică, poate ajuta la declanşarea unor stări pe care vă invităm să le experimentaţi, în cadrul intensului Proces de cercetare interioară :






Meditaţia noastră de Activare a Reîntoarcerii Luminii a creat un semnal coerent în Conştiinţa Universală, ceea ce a atras atenţia Rasei Cosmice Centrale.

RASA COSMICĂ Centrală este cea mai avansată rasă care a evoluat în zona Marelui SOARE CENTRAL COSMIC.

În prezent, aceasta a început să-şi concentreze atenţia şi asupra Pământului şi a Eliberării sale, pentru că acum există suficientă Conştiinţă la suprafaţa Planetei care să facă posibilă colaborarea cu astfel de Fiinţe Cosmice evoluate.

Ca rezultat al acestei interacţiuni, anumite aspecte ale Planului de Eliberare vor fi descărcate către populaţia de la suprafaţa Planetei într-un viitor nu prea îndepărtat.

Sistemul nostru Solar este, în prezent, plin de fiinţe din RASA COSMICĂ CENTRALĂ care cooperează cu FORŢELE LUMINII de la Comandamentul JUPITER, Comandamentul ASHTAR, Comandamentul ATLANTIS, Flota PLEIADIANĂ, SIRIUSIANĂ şi ANDROMEDANĂ, Mişcarea de REZISTENŢĂ, Facţiunile pozitive din AGARTHA şi anumite Forţe Speciale denumite SURFACOM.

Rasa Cosmică Centrală se află, de asemenea, în contact cu cei mai avansaţi membri ai populaţiei de la Suprafaţă, prin meditaţiile, visurile şi viziunile lor.




La solicitarea Forţelor Luminii, acum voi prezenta o MEDITAŢIE pe care o puteţi folosi pentru a vă conecta şi a putea colabora cu Rasa Cosmică Centrală :

1. Folosiţi-vă propria voastră tehnică, pentru a vă aduce într-o stare profundă de relaxare a Conştiinţei.

2. Setaţi-vă (Programaţi) Intenţia de a folosi această Meditaţie drept un instrument de Eliberare Planetară.

3. Vizualizaţi Fiinţele din Rasa Cosmică Centrală ca pornind din Soarele Central Cosmic, apoi dispersându-se în întregul Univers, prin Soarele Central al tuturor Galaxiilor.
Apoi vizualizaţi aceste Fiinţe, ce intră prin MARELE SOARE CENTRAL al Galaxiei noastre, trecând prin Poarta Stelară ALCYONE din Constelaţia PLEIADELOR, apoi trecând prin Poarta Stelară SIRIUS, după care pătrund în Sistemul nostru Solar, poziţionându-se într-o Mandală de tip „FLOAREA VIEŢII şi apoi conectându-se cu toate Forţele Luminii de deasupra Planetei noastre, din interiorul acesteia, precum şi de la Suprafaţa Planetei.

4. Vizualizaţi Fiinţele din Rasa Cosmică Centrală cum transmută tot întunericul rămas din acest Univers, până când rămâne numai Lumina.
Vizualizaţi un Nou Început al unui Nou Mare Ciclu Cosmic, aducând Lumină Pură, Iubire şi Fericire pentru toate Fiinţele din întregul nostru Univers.




Vortexul Zeiţei de la Lengyel, din Ungaria, a fost ales ca Loc de pătrundere a Energiilor Rasei Cosmice Centrale.

Motivele acestei Alegeri au legătură cu Invazia Archonică din (Ianuarie) 1996, cu Modelele dinamice de comportament ale celor mai avansaţi Lucrători în Lumină, cu poziţia graniţei exterioare a Coloniilor Mediteraneene din ultima perioadă a Atlantidei, precum şi cu conexiunea conştientă a Shamanilor culturii Lengyel cu Soarele Central al Galaxiei noastre.




Există o importantă restructurare a echipelor Forţelor Luminii de la Suprafaţa Planetei, ca pregătire pentru colaborarea cu Rasa Cosmică Centrală şi Forţele Speciale SURFACOM.

Dreptatea se apropie !


Prin urmare, pentru fazele timpurii ale anumitor operaţiuni este nevoie de a-mi extinde Echipa Juridică, astfel că am nevoie de un avocat care, măcar într-o oarecare măsură, să poată să mă înţeleagă şi să-mi susţină Misiunea, dar şi cu o bună înţelegere a Dreptului internaţional, a problemelor legate de drepturile de autor, de defăimări, calomnii, hărţuire, ameninţări din spaţiul virtual (pe Internet).

Dacă sunteţi un astfel de avocat, mă puteţi contacta pe cobraresistance@tutanota.com .


Tot ceea ce este Făcut va fi nefăcut...

Victoria Luminii !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu