joi, 19 decembrie 2019

COBRA : RĂSĂRITUL ALBASTRU – Raportul Conferinţei Ascensiunii (4 decembrie 2019).




RĂSĂRITUL
ALBASTRU

Raportul

4 decembrie 2019





Nota MarYan :

Această Actualizare a lui Cobra, din 4 decembrie 2019, ne aduce şi pe noi mai aproape de a fi „la zi” cu informaţiile transmise prin Cobra, de la Mişcarea de Rezistenţă...

...Venind, în acest articol, cu anumite precizări ale situaţiei generale, mai ales după momentul acestuia determinat de Conferinţa din Taiwan de la începutul lunii decembrie 2019.

Şi dacă tot a venit vorba de această Conferinţă, haideţi să vedem încă odată cât de „complicate” şi amestecate pot fi informaţiile, care vin din toate direcţiile, inclusiv în privinţa celor văzute a fi „foarte sigure”...

...Precum cea cu OZN-ul văzut şi pozat în pauza conferinţei, pe care Cobra şi cei care l-au pozat l-au declarat a fi Navă andromedană benefică, ce ar fi ajutat Conferinţa prin energiile emise de aceasta.

Din cercetarea noastră a rezultat că nava andromedană nu prea este andromedană şi nici navă în adevăratul sens al cuvântului, fiind practic o dronă de cercetare şi scanare, folosită la suprafaţa planetei, de către o civilizaţie (neidentificată, dar NU Andromedană) care nu este nici malvolentă, dar nici benefică – un fel de neutri, fiind doar curioşi să cerceteze şi să scaneze şi... cam atât.

A fost interesant de constatat, de către noi, că informaţia primară primită de noi (că ar fi vorba despre o dronă, deci o navă fără echipaj) era şi aceasta în contradicţie cu ceea ce înţelesesem iniţial, „la prima mână” din textul lui Cobra, crezând iniţial cum Cobra vorbeşte de o navă cu echipaj... ca abia apoi, după primirea acestor date, expuse mai sus, să înţeleg din lectura atentă a textului lui Cobra că şi acesta se referă, totuşi, la o navă fără pilot – adicîă o dronă, mai exact spus (altfel spus : deşi mintea credea ceva, informaţia primită era corectă, în contradicţie cu credinţa minţii)...

Dincolo de această mică PoVeste cu această buclucaşă „navă”, de aici transpare nevoia noastră tot mai imperioasă de a fi extrem de atenţi cu orice tip de informaţie „senzaţională” şi surprinzătoare, care vine către noi, dinspre persoane care se declară buni receptori/channeleri, când, în fapt, aceştia expun din propriile lor proiecţii/dorinţe/aspiraţii...

Aşadar, haideţi să vedem şi acest Mesaj venit de la Rezistenţă şi „livrat” la începutul acestui interesant şi călduros Decembrie 2019 :






Conferința noastră „a Ascensiunii”, din Taiwan, a avut un succes uriaș, mulți oameni spunând că a fost cea mai bună conferință de până acum.

Am avut un grup extrem de puternic şi dedicat, iar noi nu am fost singuri, fraţii şi surorile noastre stelare au fost alături de noi.

Acest Obiect Zburător Neidentificat (UAV – „Unidentified Aerial Vehicle) a apărut deasupra locului conferinței, în timpul pauzei de prânz :


Potrivit unor surse, a fost o Navă Andromedană pozitivă fără pilot, care emitea energii de susținere și vindecare către participanții la conferință.

Aceste nave aparțin Flotei Andromedane, cea care va fi implicată în operațiunile de resetare financiară.


În timpul Conferinţei, informaţii de importanţă planetară au fost eliberate populaţiei de la Suprafaţă, pe măsură ce Forţele Luminii testau răspunsul oamenilor treziţi de la Suprafaţă, care a fost cât se poate de pozitiv, astfel că o versiune extinsă a acestui mesaj va fi lansat pe blog săptămâna viitoare, împreună cu o actualizare importantă (N.MY. : Aceasta a fost realizat în articolul lui Cobra din 10 decembrie 2019, pe care îl vom expune în foarte scurt timp).

În acest moment, pot spune doar că Zorile Albastre se apropie... :


...pe măsură ce ne apropiem de numărătoarea finală, descrisă aici, aici şi aici...


...Şi citându-l pe Fulford :



Vă rog să reţineţi că toate cele de mai sus reprezintă informaţii brute şi că realitatea se poate dovedi un pic diferită...


În acelaşi timp, infiltrarea comunităţii Lucrătorilor în Lumină şi a Luptătorilor Luminii de la Suprafaţă, reprezintă o serioasă problemă. Forţele Luminii estimează că aproximativ o treime dintre persoanele aparţinând grupurilor Lucrătorilor în Lumină (fizice şi on-line) sunt fie entităţi posedate, agenţi dubli programaţi MK-Ultra sau, unii dintre aceştia, chiar agenţi infiltraţi ai iezuiţilor, Iluminati şi din agenţiile de informaţii !

Întrucât am cerut încă de săptămâna trecută ca Grupul oficial Cobra să fie închis, unul dintre administratori i-a dat afară pe toţi ceilalţi admin-i din Grup şi l-a deturnat, redenumindu-l, iar acum îl foloseşte în scopuri pe care nici eu, nici Mişcarea de Rezistenţă nu le-ar putea susţine.

Un nou Grup oficial Cobra va fi creat pe FaceBook, cu alinierea completă la Protocoalele Mişcării de Rezistenţă, iar toţi noii admin-i vor trece printr-un strict Protocol de scanare în trei faze.

Dacă doriţi să deveniţi administrator al unui astfel de Grup, puteţi trimite un email criptat cu CV-ul detaliat al fiecăruia (minim 300 de cuvinte) la project501@tutanota.com . Dacă veţi trece de prima fază a scanării, veţi primi un răspuns la emailul vostru cu instrucţiuni suplimentare.

De asemenea, multe persoane susţin că au contact cu Rezistenţa şi postează “informaţii” de o calitate îndoielnică. Unii dintre aceştia sunt doar Lucrători în Lumină extrem de entuziaşti, în timp ce alţii sunt parte din procesul de infiltrare a acestor informaţii din Războiul informaţional dintre Lumină şi întuneric...

Pe măsură ce tot mai multă Lumină ajunge la Suprafaţa Planetei, tot mai multe aspecte vor deveni din ce în ce mai limpezi, fiind însoţite de aplicarea discernământului, căci oamenii se vor fi trezit din acest ciudat Vis...


Victoria Luminii este aproape !




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu