marți, 24 decembrie 2019

MarYan : „SĂRBĂTORILE de IARNĂ” 2019 şi CRĂCIUNUL cu ANUL NOU (2020) : cât de „Fericite” sunt acestea ?




2019
şi
CRĂCIUNUL
cu ANUL NOU (2020) :
cât de „Fericite” sunt acestea ?





Iată-ne la un Nou Moment numit, iarăşi, „SĂRBĂTORILE de IARNĂ”, care se desfăşoară, deloc întâmplător, pe timp de fix o lună calendaristică :...

...Din 6 decembrie, de la momentul numit „Moş Nicolae”, până la zisa „Bobotează de Sfântu’ Ion”, din 6 ianuarie ale anului (calendaristic) următor.

Şi iarăşi (re)venim cu link-urile la seria de articole scrise exact acum 5 ani, în Decembrie 2014 (în care considerăm că am expus Esenţa a ceea ce doream a transmite, astfel încât să nu mai fie necesare prea multe alte adăugiri) – materiale pe care le recomandăm a fi studiate de către cei care au intrat mai de curând în acest „Univers Christalin” : „(Moş) CRĂCIUNUL şi ANUL NOU : Noi, de fapt, (PE CINE) CE Sărbătorim în Timpul „SĂRBĂTORILOR de IARNĂ” ?”.

 
Pe atunci, în acele Momente din Decembrie 2014, am luat-o cât mai metodic, disecând şi analizând cele mai importante Momente ale acestor zise „Sărbători”, pornind – cum altfel – dinspre cele mai adânci Origini pe care le-am putut percepe, din perspectiva şi accesul nostru la Cunoaştere...

Din această perspectivă, cele 10 subiecte (Momente) legate de aceste Sărbători de Iarnă, se străduiesc să ofere o imagine cât mai clarificatoare şi, mai ales, Eliberatoare (cu adevărat „Mântuitoare”) asupra a ceea ce reprezintă aceste Momente, atât de „evlavios” trăite de umani în Vremurile trecute şi care, în prezent, sunt duse în extrema cealaltă, a ridicolului comercial şi relaţional...

Şi, pentru a oferi şi „bomboana de pe tort”, după acele articole, vă propunem să cercetaţi cu maximă atenţie (şi receptivitate) ceea ce transmiteau Arcturienii despre acest MOMENT al CRĂCIUNULUI, în 2016, - ca o Sinteză extra-terestră şi extra-ordinară a ceea ce noi am tot punctat în seria de articole din Decembrie 2014 !




Din toate aceste considerente, cred că nu mai are rost să reluăm aceleaşi idei, care, acum, sunt mai actuale şi mai relevante decât oricând – atunci când agresiunea comercială a (super)mantreiCumpăraţi, Cumpăraţi şi iar Cumpăraţi” este mai intensă şi mai agresivă decât oricând !

Este foarte interesantă, din această perspectivă, informaţia parcursă aparent „întâmplător” şi „pe diagonală” de pe undeva de pe acest blog, ce pare a fi doar o precizare aparent nesemnificativă, însă foarte plină de „semnificaţii” : dacă aceste Sărbători de Iarnă s-ar anula, pur şi simplu (printr-o decizie administrativă, poate chiar „prezidenţială”), ar urma pierderi imediate de 400 de miliarde dolari ale economiei americane (calculate la nivelul de acum vreo 4-5 ani), ceea ce ar face să o (con)ducă direct în recesiune...

Şi atunci, poate că cei mai noi pe blog nu veţi mai fi atât de surprinşi atunci când veţi citi, iarăşi, despre faptul că aceste sărbători reprezintă CEA MAI MARE AFACERE (OFICIALĂ!) dintre cele existente pe Planetă, în acest Moment, în care, iată, doar în SUA sunt implicate sute de miliarde de dolari în acest „bisnis”...

Şi iarăşi pare că, deloc întâmplător, am simţit nevoia să scot în evidenţă acest aspect, în acest Moment – cel Financiar – căci, deja de-monetizate şi golite de orice esenţă, aceste zise „Sărbători” au ajuns să reprezinte, cum precizam, cel mai mare „tun” financiar pe care „băieţii pricepuţi” îl tot dau, an de an, de foarte mulţi ani (cel puţin de... sute de ani) cu această teribilă afacere, în care pre-text şi simbol (împăiat şi bine ambalat) este chiar... CHRIST-ul Divin, personificat prin imaginea lui Isus !...

Da, trebuie să recunoaştem că „Maeştrii Păpuşari” şi-au făcut foarte bine jobul, şi încă îl fac, în continuare – dovadă că treaba încă merge înainte, chiar dacă pe modul „pilot automat”, în timp ce tot mai mulţi se întreabă, tot mai ameţiţi de acest moment, de ce continuă să meargă în aceeaşi direcţie (a „goanei după cadouri” şi de „pregătirea Meselor” şi a „sărbătoririi Revelionului” ş.a.), când ceva din interior „strigă”, tot mai asurzitor, cum că nu aceasta pare a fi direcţia cea mai bună...

Ca aspect particular, acum doresc în mod special să re-amintesc oricui citeşte aceste informaţii, din acest Univers Christalin, că elementul cel mai practic şi accesibil de a fi influenţat de către oricine dintre cei încarnaţi pe planetă – şi care contribuie cu un procent consistent la influenţa profitului financiar al acestei Mega/Terra Afaceri – este cel... CULINAR !


Da, ca de obicei (aşa cum mai orice trece prin stomac), problema Mesei de Crăciun şi de Anul Nou, este la fel de „fierbinte” şi de actuală, sau poate mai actuală decât oricând, căci „Tradiţia” uciderii porcilor şi, apoi, a ingurgitării cadavrelor acestora, foarte bine „mumificate”, prin colorare şi aromatizare, iată, este un subiect la fel de dur(eros) (mai ales pentru porci), dar şi sensibil (mai ales pentru umani şi stomacurile lor).

Ideea de bază se referă la faptul că, dacă dorim cu adevărat să facem o (cât de mică) diferenţă, chiar şi prin gesturi simple, aparent „banale”, dar care adună multe „picături de lumină” în Oceanul de Lumină Planetar existent, aceasta se referă şi la Gestul Culinar de a nu mai fi părtaşi la uciderea animalelor...


...Care, la modul concret, înseamnă mai puţină suferinţă şi negativitate, adusă şi promovată pe Planetă de către Reptilienii şi Draconienii care au instituit aceste barbare obiceiuri de a ucide animale, pentru a le „digera” (auziţi ipocrizie : de „a sacrifica” animalele, eventual prin mijloace „moderne” şi „ne-traumatizante”... adică de „a face oficiu sacru”... dar pentru ce şi pentru cine oare, atunci când este implicat direct sângele ?...).
 

Înţelegem, pe de altă parte, poftele culinare acumulate în numeroase încarnări de punere în practică a acestor reptiliene „tradiţii”, care cer satisfacţie, prin a mai ronţăi, încă odată şi încă odată, din acele „bunătăţuri” puse de gospodine pe „Masa tradiţională”.

Pentru aceasta, re-amintim a nu ştiu câta oară, că există tot mai multe informaţii (cum sunt cele ex-puse pe blogul-soră, numit „HRANA DIVINĂ”) ce oferă alternative culinare (zicem noi) cât se poate de gustoase, la toate aceste „produse ale morţii”, numite, generic, „preparate pentru Masa tradiţională de Crăciun”, în care pomana porcului” ocupă un loc de cinste... pentru conştiinţa de masă a majorităţii umanilor, în care „moartea” face parte din cotidian...

Iată un moment provocator pentru cei care se doresc a fi „Lucrători în Lumină” şi „Luptători ai Luminii”, în care Lupta cu poftele/obişnuinţele din interiorul minţii şi a emoţionalului, alături de Lucrul cu Lumina-Viaţa, inclusiv din Alimentele Vii, pot fi repere importante pentru această perioadă, în care umanii îşi „injectează” la greu din drogul numit „carne” şi alte produse animale ce afectează corpul ce suportă aceste produse ale morţii şi, în acelaşi timp, afectează regnul animal care este consumat, astfel, în loc să fie lăsat să îşi urmeze propria sa Cale de Evoluţie şi dezvoltare.


Însă, dincolo de toate aceste „lupte” şi „promoţii”, cel mai important rămâne lucrul cu noi înşine, re-amintindu-ne ca să fim măcar cu o picătură „mai buni” decât ieri şi cu speranţa şi încrederea pentru „mai binele” de mâine faţă de cel de azi, în care diz-armoniile încă persistă, ca şi oglindă pentru Prezentul Continuu pe care îl Trăim, Acum şi Aici, în Bucuria re-descoperirii de Sine în Ritmul (Divin) al fiecăruia.

Aşadar, SĂRBĂTORI (I)LUMINATE în BUCURIA CHRIST-ICĂ !



MarYan

5 comentarii:


  1. Moștenitorii urmași ai lui IsusEi reprezentau o amenințare uriașă pentru înaltă Biserică Romană, pentru că erau lideri dinastici ai adevăratei Biserici Nazarene. În termeni reali, Biserica Romană nu a trebuit să existe niciodată, deoarece nu a fost altceva decât o mișcare „hibridă” compusă din mai multe doctrine păgâne unite de o bază fundamentală evreiască.

    Isus s-a născut în 7 î.Hr., iar nașterea sa a fost la data echivalentă cu 1 martie, cu o adevărată aniversare „oficială” pe 15 septembrie, pentru a satisface reglementările dinastice. Dar, când Înalta Biserică Romană a fost înființată în secolul al IV-lea, împăratul Constantin a ignorat ambele date și le-a înlocuit prin 25 decembrie, ca noua zi masivă a lui Hristos (N. al T .: Original în englezăZiua Liturghiei lui Hristos ) - pentru a se potrivi cu festivalul păgân al soarelui.

    Mai târziu, la sinodul lui Whitby din 664, episcopii au expropiat festivalul de Paște celtic (Eostre), zeița verii și a fertilității, și au adăugat o semnificație creștină complet nouă. În acest sens, au schimbat data festivalului celtic, pentru a o separa de asocierea sa cu Paștele evreiesc.

    Creștinismul, așa cum îl știm, a evoluat ca o „religie compozită”, spre deosebire de oricare alta. Dacă Isus a fost catalizatorul său viu, atunci creștinismul ar trebui să se bazeze corect pe învățăturile lui Isus însuși- codurile morale și sociale ale unei minți senine, un minister tolerant, cu oamenii ca binefăcătorii lor.

    Însă creștinismul ortodox nu se bazează pe învățăturile lui Isus : ci se bazează pe învățăturile Bisericii Romane, care sunt complet diferite. Există o serie de motive pentru aceasta, principalul fiind faptul că Isus a fost deoparte în mod deliberat în favoarea învățăturilor alternative ale lui Petru și Pavel - care au fost denunțate în profunzime de Biserica Nazarenă a lui Isus și fratele său Santiago .

    Împingându-l pe Isusdin rolul lor de frunte, papii și cardinalii ar putea domni suprem. Instituind oficial creștinismul ca religie de stat la Roma, Constantin a declarat că „numai el” a fost „ Mesia salvatoare ”, nu Isus ! În ceea ce privește episcopii Romei (papii), ei au fost numiți descendenți apostolici ai Sfântului Petru - nu un descendent legitim al căsătoriei lui Isus și a fraților săi, întrucât a rămas în cadrul Bisericii Nazarene.

    Singura modalitate prin care Înalta Biserică Romană a inhibat moștenitorii Mariei Magdalena a fost să o discrediteze și să refuze relația ei conjugală cu Isus . Dar despre Santiago, fratele lui Iisuse ? El a avut și moștenitori, la fel ca și frații săi Simon, Ioses și Iuda. Biserica nu a putut scăpa de Evanghelii care spuneau că Isus a fost primul fiu al fericitei Maici Maria, așa că propria maternitate a Mariei trebuie să fie reprimată.

    În consecință, Biserica a prezentat-o ​​pe Maica Maria ca o fecioară, iar Maria Magdalena ca o prostituată - descrieri care nu au fost menționate în niciunul din Evangheliile originale. Apoi, tocmai pentru a consolida poziția Maicii Maria în afara domeniului natural, s-a spus în cele din urmă despre propria ei mamă, Ana, că a născut prin Imaculată Concepție ”!

    De-a lungul timpului, aceste doctrine inventate au avut mare anvergură. Dar, în primele zile, a fost mai dificil să remediați ideile, deoarece femeile originale ale misiunii nazarene aveau enoriași în Biserica Celtică - femei precum Maria Magdalena, Martha, Maria Jacob-Cleofás și Helena-Salomé, care conduseseră școli și misiuni sociale În jurul lumii mediteraneene. Toate aceste femei fuseseră discipole ale lui Isus și prietene intime ale mamei lor, Maria, care o însoțeau la Răstignire, după cum confirmă Evangheliile.

    Singura mântuire a Bisericii a fost să refuze toate femeile; le neagă nu numai drepturile pentru oficiile ecleziastice, ci le și leagă dreptul la orice statut în societate. Prin urmare, Biserica a declarat că femeile sunt toate eretice și vrăjitoare!

    (Bibleoteca Pleiadelor.)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant, relevant şi "la obiect" comentul de mai sus...
    Mulţumiri pentru timpul investit şi efortul de traducere !

    P.S. : Şi ca o completare la ultima remarcă, privind excluderea femeilor din Biserica Romană : acest proces a avut loc pe fundalul ultimului (semi)Ciclu de aprox. 13.000 de ani (jumătate din Ciclul Precesional de exact 25.920 de ani), polarizat cu Energie Masculină, în care Principiul Feminin nu numai că a fost marginalizat, dar chiar de-a dreptul exclus şi atacat în mod direct, conform cu mentalitatea 3D de cea mai joasă vibraţie din acele vremuri atât de tulburi...

    RăspundețiȘtergere
  3. Putem revizui o Biblie folosită în prezent în Pacific, în Papua Noua Guinee, unde există triburi care nu experimentează în fiecare zi la fel de multă familiaritate cu nici un alt animal ca și cu porcul. În ediția curentă a Bibliei tale, fiecare animal menționat în text, fie că este inițial un bou, un leu, un măgar, oaie sau orice altceva, este acum un porc! Chiar și Isus , „ mielul tradițional al lui Dumnezeu ” , în această Biblie este „ porcul lui Dumnezeu ”!Astfel, pentru a induce o încredere mai mare în Evanghelii, trebuie să revenim la manuscrisele grecești originale, cu utilizarea lor frecventă de cuvinte și fraze aramaice. Făcând acest lucru, vom descoperi că, la fel ca în istoria nașterii, o cantitate bună de conținut important a fost omisă, înțeleasă greșit, tradusă greșit sau pur și simplu pierdută în poveste. Acest lucru s-a întâmplat uneori, deoarece cuvintele originale nu au o contrapartidă directă în alte limbi.
    Un alt exemplu este conceptul de naștere virgină. Evangheliile noastre în limba engleză ne spun că Maria, mama lui Isus era fecioară; El continuă să spună că ea era virgină. Ei bine, să luăm în considerare cuvântul „fecioară”. Înțelegem cuvântul; Aceasta ne spune că a fost o femeie fără experiență de uniune sexuală. Dar inițial, acest lucru nu a fost tradus din greacă, ci din latină. Era ușor pentru că în latină se numea „fecioară”; Maria era „fecioară”. Asta nu înseamnă deloc același lucru! Fecioara în latină nu înseamnă mai mult decât „tânără”. Pentru a-i da același sens pe care îl avem astăzi pentru cuvântul „fecioară”, expresia latină trebuie să fi fost „fecioară intactă”, adică „o tânără femeie intactă”.
    Să privim dincolo de textul latin; hai să vedem de ce au numit-o „fecioară” sau tânără. Poate că termenul are într-adevăr ceva corect pe care l-am greșit. Vom descoperi că cuvântul tradus care însemna „fecioară” sau tânără, a fost cuvântul ebraic vechi „ almah ” , care însemna „femeie tânără”, nu avea nicio conotație sexuală. Dacă Maria ar fi fost într-adevăr „fecioară intactă”, cuvântul ebraic folosit ar fi fost „bethula”, nu „almah”.

    Suntem deci total derutațin de Evanghelii?Nu; Am fost derutați de traducerile în limba engleză ale Evangheliilor. De asemenea, ne-a confundat înființarea unei Biserici, care a făcut totul în puterea sa, pentru a nega femeile din contul Evangheliei, orice stil de viață normal. Femeile cheie ale Noului Testament sunt fecioarele sau prostituatele, sau în cele din urmă văduve - niciodată tovarășe, soții sau mame zilnice și, cu siguranță, nu au fost niciodată preotese sau surori sfinte.
    Așadar, pentru a scoate tot ce este mai bun din Evanghelii, trebuie să le citim de fapt așa cum au fost scrise, nu așa cum decidem să le interpretăm în conformitate cu limbajul modern.
    Data la care au fost scrise cele patru Evanghelii principale este incertă. Ceea ce știm este că acestea au fost publicate pentru prima dată în diferite perioade din a doua jumătate a primului secol. La început, toți au fost unanimi în a ne spune că Isus era Nazaren. Acest lucru este într-adevăr legat de analele romane; iar cronicile evreilor din secolul I, precum și Faptele Apostolilor din Biblie confirmă că fratele lui Isus , Iacov și Sfântul Pavel, erau conducători ai sectei Nazarene.
    Această definiție a „ Nazarenului ” este foarte importantă pentru istoria Graalului, deoarece a fost adesea prezentată greșit pentru a sugera că Isus a venit din orașul Nazaret. În ultimii 400 de ani, Evangheliile în limba engleză au perpetuat eroarea, traducând greșit „ Iisus Nazarenul” ca „ Isusdin Nazaret ". Nu a existat nicio legătură între Nazaret și Nazaret. De fapt, unitatea din Nazaret a fost în anul 60 d.Hr., la treizeci de ani sau mai mult după Răstignire. Nimeni din primii ani ai lui Isus nu a venit din Nazaret - nu a existat !
    Nazarenii erau o sectă evreiască liberală, opusă regimului strict ebraic al fariseilor și saducheilor.



    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=/imgres%3Fimgurl%3Dhttp://www.yessaid.com/pic/bloodline2.jpg%26imgrefurl%3Dhttp://www.yessaid.com/talk/talk-books.html%26h%3D450%26w%3D302%26tbnid%3DPWfbsu0vSrVATM%26tbnh%3D274%26tbnw%3D184%26usg%3DK_cxUJfMtk4jgHN1BkE7GDvsjWiIg%3D%26docid%3DKJdalIuflOVseM&ved=2ahUKEwjb__jci-PmAhWuwMQBHTUjDDkQ8g0wAHoECAsQBA&usg=AOvVaw20v0rb95mcsDBJBb8mdfHG
    Cultura și limba nazaretilor au fost profund influențate de filosofii Greciei antice, iar comunitatea lor a susținut conceptul de șanse egale pentru bărbați și femei. Documentele vremii nu se refereau la Nazaret, ci la societatea nazarenă. Preotezele existau în șanse egale ca preoții, dar asta era foarte diferit de ceea ce își dorea societatea evreiască predominant masculină. Iar ceea ce a fost cerut mai târziu de Biserica Romană dominat și de oameni.

    Trebuie amintit că IsusNu era creștin: era un nazaren radical sau evreu occidentalizat.
    https://www.bibliotecapleyades.net/biblianazar/esp_biblianazar_29a.htm#Parte%201%20de%203

    RăspundețiȘtergere
  5. Perspectiva Andromeda în problemele biblice umane

    În ceea ce privește „scenariul salvatorului”, mi s-a spus că a fost pus în sistemele noastre de credințe pentru a ne îndepărta puterea . Acum, acest lucru este delicat, așa că voi împărtăși doar cu voi ceea ce mi-au spus. , O să „intru” cu Noul Testament și îmi cer scuze. Din nou, nu încerc să jignesc pe cineva, pur și simplu împărtășesc informațiile pe care mi le-au oferit. Aceasta este perspectiva lor.
    Majoritatea Vechiului Testament, în special Geneza , este format din versiuni piratate ale textelor caldeeni care au fost construite în 651AC. fiind de care au învățat noi este o persoană, Moise, sunt de fapt două persoane. o persoană a fost Moab, un șef al Caldeei, iar celălalt era prințul Sesostres în Egipt. Autorii din 651AC i-au reunit pe cei doi și au creat un personaj compozit . Deci, nu este ceea ce pare a fi.
    FIINȚA PE CARE O CUNOAŞTEM A TRĂIT DEFAPT !. A fost răstignit prin palme. Dar, potrivit andromedanilor, EL NU A MURIT,CI A TRĂIT TOT RESTUL VIEȚII SALE ŞI A MURIT ÎN ANUL 64 D.HR., ÎN MASSADA. Acum, nu știu despre toate astea - nu am fost acolo. Ei mai spun că cea mai recentă versiune a Evangheliilor și Epistolelor a fost tradusă de Euphilius , episcop catolic, și că cărțile originale, în forma lor originală, sunt la Universitatea din Upsal și că sunt numite Codex Argentinus .
    Manuscrisul original este în sumerian . Aceasta este tot ce știu și, din nou, aceasta este perspectiva corectă.
    Alex:Dreapta. Au construit structuri și complexe pe Lună și pe Marte , iar programul a continuat până în februarie / martie 1989. La acel moment, a devenit clar că tot ceea ce au făcut a fost degeaba, pentru că au fost atacați de grupul Orion, care a intrat sistemul nostru solar și a distrus bazele solului de pe Marte. Val: Și toate acestea s-au întâmplat la sfârșitul celor 12 ani ai administrației Bush-Reagan . Alex: Sigur, în această perioadă Reagan s-a adresat ONU. Val: Da, cu discursul despre „ ce s-ar întâmpla dacă am fi atacat de o forță spațială ”.
    Alex:Dreapta. Deci, acum, ceea ce au înțeles este că au permis ca caracatița corporativă să distrugă mediul, dar acum, din 1989, sunt blocați și trebuie să se întoarcă aici și să trăiască în „rahatul” pe care l-au ajutat să creeze. Nu pot scăpa pe altă planetă acum. Acum, nu au de ales decât să înceapă să rezolve unele dintre problemele de aici.
    Val: Dar acum au o problemă mai mare care le țese în față. Este cel mai rău coșmar al său. Ceea ce au încercat să ne facă, le este făcut. Cât de ironic Între timp, marea majoritate a populației a stat aici și nu a înțeles niciodată toate acestea care s-au întâmplat.
    Alex:Exact. Sunt sigur că îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru televiziune ... îi păstrează pe oameni grasi, mut și mut.
    Val: Tocmai am cumpărat o carte interesantă intitulată „Patru argumente pentru eliminarea televiziunii”. Este o carte destul de groasă.
    Alex: Pariez că sunt argumente puternice.
    Val: Da, cu siguranță sunt.(Bibleoteca Pleiadelor).

    RăspundețiȘtergere