sâmbătă, 7 martie 2020

COBRA : Actualizare la Nebunia Sfârşitului Timpului (18 februarie 2020).




Actualizare
la

18 februarie 2020





Nota MarYan :

În fine, în aceste „Vremuri Nebune”, de „Sfârşit al Timpurlui / Timpurilor”...

...Venim cu actualizarea lui Cobra din 18 februarie, cu speranţa că, în scurt timp, vom ajunge „la zi” cu toate actualizările sale din ultima perioadă.

Şi, dacă lucrurile par a fi din ce în ce mai dramatice, doar să punctăm un singur aspect : faptul că Întâlnirea din Baza Lunară Tycho, cu deciziile luate acolo (pentru detalii, re-citiţi articolul) nu par a fi rodul imaginaţiei sale, ci chiar produse în realitate !... ceea ce sugerează că, exact cum am tot repetat, ceea ce se întâmplă în prezent la Suprafaţa Planetei este „în ton” cu ceea ce se petrece deasupra şi ÎN interiorul acesteia, vestind acele TransFormări Planetare mult aşteptate !

Aşadar, iată veştile lui Cobra din 18 februarie 2020 :






Sperietoarea corona-virusului a reuşit să menţină în frică o mare parte a populaţiei umane şi, de asemenea, în carantină, o mare parte din China.

Menţinerea în stare de carantină a atât de multor oameni a permis Forţelor Luminii să elimine complet toţi păianjenii plasmatici Chimera şi toate celelalte entităţi Chimera din planurile non-fizice.

În prezent, Forţele Luminii curăţă toate entităţile plasmatice încă existenteArchonice, Draconiene, Reptiliene şi altele – cu maximă viteză, astfel că, atunci când o parte atât de mare din populaţia chineză rămâne imobilizată în locuinţe, aceasta împiedică răspândirea entităţilor pasmatice, care, în prezent, cele din zona Chinei sunt efectiv înfometate, aceasta ducând la o reacţie în lanţ cu îndepărtarea acestora la o scară planetară, niciodată experimentată până acum !



...Care deja începe să diminueze.

Expertul chinez Zhong NANSHAN se aşteaptă ca apogeul focarului de corona-virus să să manifeste undeva la jumătatea sau la sfârşitul lunii Februarie, iar infecţia să se încheie în cursul lunii Aprilie 2020.

Modelul de predicţie al J.P. Morgan oferă un rezultat similar, infecţia atingând maximul în câteva săptămâni.




Unul dintre cele mai eficiente metode de a face faţă infecţiei cu coronavirus este Vitamina C...

...Şi cât se poate de mult aer proaspăt !

Pleiadienii au dezvoltat un nou protocol pentru eliminarea virusului, care poate ajuta oamenii din zonele infectate, în primul rând în provincia Hubei din China, dar şi din alte părţi ale Planetei.

Dacă ştiţi, simţiţi sau vă temeţiaţi contactat virusul sau doriţi să dezinfectaţi spaţiul din jurul vostru, puteţi repeta de trei ori în minte :
Comand RCV „Pulbere Stelară” („StarDust”)”.

Pleiadienii vor folosi, apoi, tehnologiile lor avansate pentru a ajuta la eliminarea virusului.
 
Acest nou Protocol este încă în curs de dezvoltare şi limitat în eficienţa sa, iar Pleiadienii solicită feed-back (răspuns).

Cei care vor folosi acest Protocol sunt bineveniţi să raporteze efectele sale în secţiunea de comentarii de pe blogul personal, aici unde este postat acest articol.

Vă rugăm să reţineţi că acest Protocol NU este un substitut la tratamentul medical.

Meditaţia noastră în masă la fiecare 4 ore poate ajuta situaţia, de asemenea, şi sunteţi încurajaţi să participaţi.




În majoritatea regiunilor planetare, infecţia cu corona-virus poate fi comparată cu o gripă rebelă, rata mortalităţii prin coronavirus la nivel planetar, în afara Provinciei Hubei din China, fiind de 0,6%, în timp ce rata de mortalitate a gripei comune, la nivel mondial, este de 0,1%.

În Provincia Hubei, epicentru al focarului, rata mortalităţii este în jur de 3% din cauza numărului mare de cazuri care nu pot beneficia de tratament medical adecvat, deoarece, pur şi simplu, nu există suficiente spitale şi personal medical.

În afară de aceasta, situaţia din Wuhan nu este chiar atât de dezastruoasă pe cât este expusă în numeroase medii de informare... Iată un raport din Wuhan de la sursele mele, din data de 6 februarie 2020 :


Unele surse din mass-media alternativă răspândesc informaţi false despre „sacrificarea populaţiei” în China. La aceasta s-au referit sursele mele în data de 11 februarie 2020 :


...Şi iată o nouă actualizare despre situaţia din Wuhan, astăzi, 18 februarie 2020 :



Chinezii nu vor să piardă controlul acestui program, astfel că nu vor recunoaşte niciodată acest program de bio-tehnologie le-a scăpat de sub control, căci un agent sionist infiltrat în acest program a furat un eşantion de virus din Laboratorul din Wuhan şi l-a eliberat, pentru a infesta populaţia din China.


Un anumit Grup Dragon din China continentală a comunicat că, dacă situaţia cu corona-virusul nu este rezolvată foarte curând, vor elibera dovezi în privinţa Programului Spaţial Secret din China, prin intermediul mass-media chineze.




Sâmbătă (15 februarie 2020), în Baza Lunară TYCHO s-a organizat un summit strategic la nivel înalt, unde reprezentanţii principalelor facţiuni ale Forţelor Luminii care nu acţionează la Suprafaţa Planetei, au ajuns la un ACORD STRATEGIC reciproc, cu privire la modul de continuare a Operaţiunilor de Eliberare Planetară.

Acest nou Plan consolidat va fi executat cu precizie şi eficienţă.

De asemenea, toate facţiunile Luminii care nu se regăsesc la Suprafaţă au convenit să formeze o Alianţă strategică, numită ALIANŢA ATLANTIS !

Navele Confederaţiei Galactice vor fi mult mai active în atmosfera Pământului în următoarele săptămâni şi luni, multe persoane primind vise şi viziuni în această privinţă.






Zorii Albaştri sunt aproape...


Victoria Luminii !




2 comentarii:

  1. ATLANTIS IS CALLING,S.O.S. for love!

    https://youtu.be/CB57CuT4smM

    RăspundețiȘtergere
  2. VACCINUL CONȚINE UN NANO CHIP.FRICA ESTE SINGURA BOALĂ.DOAR IUBIREA ESTE CONTAGIOASĂ !

    https://m.youtube.com/watch?v=CKtLvcV7G68&feature=youtu.be

    RăspundețiȘtergere