joi, 1 iulie 2021

COBRA : NOBILIMEA ALBĂ (14 august 2012).

  

COBRA

NOBILIMEA

ALBĂ

 – 14 august 2012

 

 

 

Nota MarYan :

Iată un alt articol dintre cele mai vechi ale lui Cobra, de acum vreo 9 ani, din August 2012...

...În care acesta vine cu alte informaţii ce le completează pe cele din Categoria sa, respectiv despre NOBILIMEA ALBĂ, despre care Cobra a vorbit prea puţin, focusarea informaţională a acestuia din toţi aceşti ani mergând pe informaţiile despre Nobilimea Neagră, pentru de-conspirarea şi de-voalarea acesteia.

Fiind un articol de informare, gen „luare la cunoştinţă”, prea multe nu sunt de adăugat la acest aspect, astfel că haideţi să luăm contactul şi cu informaţiile referitoare la aceste Familii ale  căror acţiuni, în prezent, sunt mai importante decât oricând ! :

 

 


 

Am primit instrucţiuni pentru a dezvălui câteva informaţii oculte către zona publică.

Aceasta este prima dintre mai multe postări pe blog care vor dezvălui publicului larg câteva grupuri pozitive care nu au fost dezvăluite încă şi care au acţionat pentru Eliberarea Planetară, unele dintre acestea de milenii întregi...

Primul dintre aceste Grupuri este NOBILIMEA ALBĂ.

 

De-a lungul istoriei, NU toate Familiile aristocratice s-au asociat cu Cabala.

Mulţi au rezistat pasiv, iar unii chiar în mod activ.

Noblesse oblige” („Nobleţea obligă”) nu a fost o frază goală pentru ei, ci un imperativ real pentru a ajuta restul mai puţin norocos al umanităţii.

Una dintre cele mai faimoase Familii ale Nobilimii Albe este Familia MEDICIS care a contribuit la aducerea Renaşterii ce a pus bazele lumii noastre moderne.

Terenul comun pentru toate aceste Familii Nobile este tradiţia ocultă care se întoarce cu câteva milenii în urmă, în Şcolile Misteriilor din Roma, Grecia şi Egiptul antic.

Misterele ZEIŢEI sunt cel mai mare secret al lor şi principala lor armă ocultă împotriva Cabalei.

Multe dintre Familiile Nobilimii Albe au o puternică legătură cu Maria Magdalena şi Misterele Graalului, fiind conectate şi cu Grupurile pozitive ale Templierilor

 



Familiile Nobilimii negre, asociate cu Iezuiţii, sunt alergice la Energia Zeiţei. Aceştia ar dori să o şteargă de pe Suprafaţa Planetei şi au încercat aceasta de nenumărate ori...

Familii precum Pallavicini, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani şi Luzzatti îşi primesc ordinele direct de la archoni, fiind în centrul conspiraţiei împotriva Zeiţei (N.MY. : Împotriva Energiei Divine Feminine, cea care prin intuiţie şi Iubire ne-condiţionată ne poate apropia mult „prea periculos” de Energia Divină...).

Aceştia duc un război ocult împotriva Familiilor Nobilimii Albe care încearcă să răspândească Lumina şi să susţină calităţi feminine precum compasiunea, receptivitatea, creativitatea, iubirea...

ROTSCHILD-ii sunt Nobili Wannabe (descendenţa lor se întinde pe mai puţin de două secole şi jumătate în urmă, aceştia provenind din Familia BAUER, care este cuvântul german pentru „fermier” – „ţăran), ei neînţelegând complet războiul ocult care are loc în cele mai înalte sfere, fiind lăsaţi în afara buclei de informaţii. Aceştia sunt şi prea scufundaţi în materia fizică.

În acelaşi timp, ROCKEFELLER-ii sunt precum oamenii de rând, neavând nicio idee despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în lume...

Majoritatea Familiiilor Nobilimii Albe sunt acum situate în ITALIA, servind ca forţă împotriva Nobilimii Negre. Ei şi-au pierdut cea mai mare parte a bogăţiei în ultimele două secole, dar tradiţia lor ocultă pozitivă este încă foarte vie !

Numele lor nu trebuie încă dezvăluite publicului larg, aceştia lucrând neobosit în fundal în beneficiul umanităţii.

Aceste Familii nu sunt asociate direct cu Familia SAVOY, aşa cum cred unii umani.

Unii dintre ei sunt implicaţi în crearea Noului şi corectului Sistem Financiar, care îl va înlocui foarte curând pe cel actual, iar un alt Grup se concentrează pe dezvăluirea cunoştinţelor oculte ale Erelor.

Am primit instrucţiuni din partea Rezistenţei pentru a implica Nobilimea Albă în Operaţiunea „Tărâmul de Vis” („DreamLand”), care face parte din Planul de Eliberare Planetară.

Cei dintre aceştia care sunt interesaţi să devină parte a acestui aspect, mă pot contacta la adresa cobraresistance@gmail.com .

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2012/08/white-nobility-i-have-received.html


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu