duminică, 1 iunie 2014

COBRA : INTERVIU cu Alexandra Meadors (Partea a 3-a)
INTERVIU cu Alexandra Meadors
(Partea a 3-a)

Transcriere audio de pe „istoriagalactica.blogspot.ro
(8 aprilie 2014)


 

(continuare din Partea a 2-a)


A: Uau... e interesant să vorbesc cu tine pentru că momentul şi sentimentul pe Internet e atât de exaltant. Şi se simte de parcă ar fi schimbări în fiecare secundă şi apoi aud de la tine că încă mai e ceva drum de parcurs.

C: Vezi tu, când lucrurile vor  începe cu adevărat să se petreacă va fi mult, mult mai exaltant şi se va simţi nu numai în Internet. S-au făcut ceva progrese, dar încă nu suntem acolo complet. Încă nu suntem în acel moment în care poţi să spui că se întâmplă chiar acum.

A: Aş dori să ne întoarcem acum la câteva comentarii pe care le-ai făcut şi cred că fost fascinant în ultimele două săptămâni faptul că Fulford a făcut comentariul că Rezistenţa Cobra e un lucru important şi aş vrea să te întreb ce fel de victorie crezi că s-a obţinut când ai fost peste ocean şi te-ai întâlnit cu Societatea Dragonul Alb


C: De fapt am avut contact cu trei „grupuri Dragon” diferite şi aş spune că au avut loc anumite negocieri şi rezultatul acestora reprezintă cu adevărat o schimbare de joc. Anumite acorduri au fost stabilite care vor schimba structura geopolitică a acestei planete, pe viitor, asta e sigur. Nu pot să spun când sau cum, dar pot să spun că jocurile pe această planetă se vor schimba.

A: Interesant. Ai mai afirmat şi că dispariţia avionului malaezian a avut mult de-a face cu eliberarea patentelor militare de tehnologie avansată şi că aceasta a fost, de fapt, un conflict între SUA şi China. Poţi spune mai multe despre asta, căci toată lumea e atât de... „terminată” de treaba cu avionul malaezian şi continuă să apară ştiri şi teorii despre ce s-a întâmplat.

(N.MY: Şi noi am fost surprinşi de numărul crescut de accesări ale articolelor despre ce s-a întâmplat cu avionul malayezian. Deşi şi acele informaţii consider că sunt foarte interesante, fiind o mostră de acţiune a Cabalei cu tehnologii gen „Experimentul Philadelphia” şi care evidenţiază că Frecvenţele Schumann ale Pământului s-au modificat, totuşi, am fost surprins să constat că au fost mai multe persoane interesate despre ce s-a întâmplat cu un avion decât despre ce se întâmplă cu planeta şi Parametrii fundamentali ai Pământului şi ai Umanităţii...)

C: Aş spune că toată istoria despre avionul malaezian este doar o distragere, este tipica distragere, oameni au rămas blocaţi cu avionul. Eu aş recomanda oamenilor să îşi îndrepte atenţia către altceva.

A: Ok. Şi crezi că acest conflict dintre SUA şi China este despre tehnologie, e vorba de energia liberă şi cine va controla transmiterea acesteia către populaţie, să spunem aşa?

C: Nu. Nu, în acel conflict e vorba despre tehnologie militară, care e destul de avansată în cu totul altă direcţie.

A: Ok. Cool. Şi mai vorbeai şi despre implicarea zero a extratereştrilor în întreg scenariul (N.MY: În legătură cu avionul malayezian). (Da.) Ai fost foarte clar despre asta. Cum explici atât de multe comentarii ale oamenilor, inclusiv canalizări, înţeleg că nu ai o opinie prea bună despre asta, dar cum explici că atât de multă lume primeşte informaţii că este implicat contactul cu E.T. ?

C: Pentru că acea informaţie vine DE LA ARCHONI DIN PLANUL ETERIC.

A: Adică de ce tocmai acum, pare că toată lumea, orice canalizator pe care îl citeşti, pare că toţi primesc aceeaşi informaţie.

C: Pentru că vine din aceeaşi sursă.

(N.MY: Deşi Cobra pare a fi dintre cei care nu au „văzut” ce reprezintă cu adevărat Cometa ISON – un fel de navă ET – totuşi, în această privinţă ne bucură identitatea de opinie – cunoaştere – în ceea ce priveşte avionul malayezian, noi fiind printre puţinii care susţinem ceea ce ALKESH detaliază foarte clar în mesajul postat şi de noi şi pe care amicul radiestezist mi l-a confirmat în mod strălucit, explicând la fel de precis aspectele esenţiale ale problemei înainte de a afla orice altă informaţie de la orice altă sursă, inclusiv Alkesh...)

A: Nu ştiu... pare că sunt toţi supuşi unei tehnologii sau ceva de genul ăsta...

C: Asta n-ar fi prima oară că se întâmplă, pentru că dacă citeşti un anumit canalizator şi o anumită idee, iese în evidenţă, aceasta iese iarăşi pe orice canal în acelaşi timp, se întâmplă mult.
Şi... sunt foarte puţini canalizatori credibili pe această planetă. Eu nu sunt împotriva canalizărilor ca atare, dar aş dori ca cei care sunt canalizatori să treacă prin ceva mai mult antrenament şi prospectare înainte să se publice.
Iar oamenii care aderă la aceste mesaje în numele Maeştrilor Ascensionaţi, câteodată nu e o idee bună. Pentru că Maeştrii Ascensionaţi nu spun aceleaşi lucruri cu cele pe care canalizatorii susţin că le spun. Nu se întâmplă.

(N.MY: Ne bucurăm mult de aceste cuvinte - pe care le susţinem – prin care Cobra subliniază această realitate de care ne-am lovit şi noi deseori, când măsurătorile au arătat că adevărul celor „canalizate” este departe de Adevărul Divin – şi nu doar la exemplul de mai sus, legat de „Matei”, ci şi la alţi „cunoscuţi” şi foarte „apreciaţi” mediumi.)

A: Ok. Atunci cum explici toate informaţiile prin canalizatorii financiari care sunt nişte canale foarte rapide, apropos. Aceştia nu sunt de loc în aceeaşi oală în ceea ce priveşte ce ne spui acum. Sunt complet compromişi ?

C: Ok... Nu voi intra în detalii, dar pot spune că în această comunitate a Revalorizării există multă dezinformare răspândită de agenţi CIA care au căzut de acord să fie de partea Iezuiţilor. (Interesant...) Oamenii au nevoie să-şi folosească propriul discernământ în tot procesul. (Corect...) ... pentru că e multă informaţie care e adevărată, dar e şi multă dezinformare care apare. E un război informaţional.

A: Acuma despre un subiect puţin diferit. Poţi să treci puţin peste curăţarea planetei ? Să spunem ca Evenimentul se petrece şi apoi primim asistenţă din partea frăţiei galactice sau cum se doresc a-i numi. Eşti de acord că vom fi teleportaţi temporar pe nave în timp ce ei vor purifica planeta ?
 

C: ... nu o să vorbesc despre această parte a planului înainte de deschiderea portalului pe 21 aprilie. (Ok. pe 21 aprilie) Da, va avea loc deschiderea unui portal şi apoi pot începe să vorbesc despre anumite lucruri, dar nu înainte.

A: Ok. Uau. Cobra, ai auzit vreodată despre Dr. Joseph Shapelon? (No.) Ok. Este un contactat şi a început să pună nişte video cu percepţia sa despre demoni care sunt cei care fac lucrurile să se mişte pe planetă şi spunea că 84% din populaţia de pe planetă sunt posedaţi de un demon. Dar altceva voiam să adaug. El spunea că sunt alte două clase de oameni care sunt robotici în natură. Ei s-ar ridica la 640 milioane şi îi pune în categoria „fără suflet”. Care ar fi comentariul tău despre asta?

C: Numărul care este atât de mare mă face să mă gândesc la sociopaţi care şi-au pierdut conexiunea cu propriul suflet. Ei nu sunt roboţi în sine, sunt cei care şi-au pierdut conexiunea cu natura lor simţitoare, pentru că prin natura simţitoare o persoană e în contact cu sufletul. Ei au închis natura emoţională până la punctul că au pierdut legătura.

A: Uau... e atât de trist... Ok. Şi mai spune şi că Întunericul va fi nevoit să îşi plătească datoriile, că nu va fi doar o moarte sacră. Poţi comenta asta?

C: Vor fi nevoiţi să balanseze consecinţele acţiunilor lor. Vor fi puşi faţă în faţă cu ce au făcut şi să rezolve asta într-un fel sau altul.

A: Cred că asta va face mulţi oameni fericiţi la auzul acestora. Deci eşti de acord că Karma încă există sau cumva eliberăm orice fel de tip de Karma pe care am fi acumulat-o pe parcursul vieţilor.

C: Cauza acestei KARME este intrarea ARCHONILOR. (Ok.) Deci noi NU acumulăm asta. Vezi, sistemul financiar funcţionează în acelaşi fel, generând tot felul de probleme create de Archoni, iar sistemul Karmic lucrează în acelaşi fel.
Este un sistem financiar de energie, s-ar putea spune. Şi acumulezi asta pentru că ai fost antrenat într-un anumit sistem pe care îl aveam deja într-un anume fel.
Dar prin descoperirea propriului Eu, cel adevărat, poţi elibera toată acea Karmă. Poţi învăţa această lecţie şi elibera toată acea datorie şi să nu ai nici un fel de datorie cu nimeni.

A: Mulţumesc pentru răspunsul acesta şi mă bucur foarte mult că ai spus din nou aceste lucruri. Iată o întrebare foarte interesantă că abia aştept să văd ce răspunzi : e posibil ca IEHOVA să fie, de fapt un computer malign care are menirea să controleze şi să cauzeze fragmentarea sufletului ?

C: Nu este un computer, este o anumită entitate, care nu mai există şi acea entitate controla anumite porţiuni ale tehnologiei eterice a Archonilor şi o parte a acelei tehnologii era proiectată special pentru a fragmenta sufletul.

(N.MY: Faptul că acesta, Cobra nu-i atacă pe evrei în mesajele sale cu ideea fixă prezentă la mulţi „conpiraţionişti” cum că „Evreii sunt cauza tuturor relelor pe Pământ”, îi determină pe unii din aceşti „conspiraţionişti” să-l atace pe Cobra ca fiind evreu sau controlat de evrei.
Or, prin acest răspuns, Cobra demantelează şi această acuză. De fapt, aşa cum şi noi ne străduim, inclusiv prin acest blog, Cobra nici nu atacă, dar nici nu se apără – el, pur şi simplu, doar EXPLICĂ, transmiţând spre public informaţii primite din interiorul „Mişcării de Rezistenţă” a Planetei.)

A: Deci, Rezistenţa are acum mai mult succes la decodarea anumitor tehnologii înşelătoare care înainte nu puteau fi depistate, fiind în alte dimensiuni ?

C: Da.

A: E bine de ştiut. Şi, ştiu că aduc acest subiect în fiecare lună, dar primesc nenumărate e-mail-uri. Am băgat de seamă în ultimele zile o pauză în dârele chimice de condens („chemtrails”). Ai putea comenta despre vreo schimbare în sensul acesta?

C: Am răspuns la asta de atâtea ori, sunt multe fluctuaţii dar o îmbunătăţire drastică va avea loc la Eveniment şi după Eveniment.

A: Ok. Despre anunţul din 27 aprilie, ca să ne întoarcem un pic la asta, crezi că e vreun posibil proiect de tipul "Blue Beam" al Vaticanului ?

C: Proiectul Blue Beam nu mai poate fi posibil. A fost eradicat de pe suprafaţa planetei. Asta nu se va întâmpla.

A: Ok. Sunt oameni care pur şi simplu te iubesc, Cobra, în ţările estice ale Europei şi ei ar dori să împărtăşeşti cu ei dacă există vreo victorie care s-a obţinut în acea parte a lumii.

C: Nu văd nici o victorie specifică sau semnificativă în acea parte a lumii, dar aceasta are o prezenţă importantă în Alianţa Estică. Aş spune că sunt mulţi reprezentanţi ai Alianţei Estice care aşteaptă misiunile lor în linişte în culise, deci nu sunt schimbări spectaculoase, dar au loc schimbări colaterale în spatele scenei care vor avea un rezultat în marele plan pentru eliberarea planetară.

A: Deci mult sprijin vine din acea parte de lume, corect?

C: Da, acea parte de lume poate fi considerată o zonă cheie a activităţii Alianţei Estice.

A: Asta e bine. Acuma, ai putea explica cum are loc vindecarea în acele camere de lumină şi paturile de vindecare cu cristale de pe timpul Egiptului Antic ? Poţi explica cum funcţionează?
                                                         
C: Depinde de fereastra temporală la care te referi pentru că aş spune că, după căderea Atlantidei, vechea tehnologie se degrada cu timpul, deci primele soluţii la proiectarea acestor camere a fost legată de capabilitatea de a readuce ingineria formării Corpului de Lumină şi a restaurării frecvenţei originale, dar după o vreme acea tehnologie s-a dat uitării, iar versiunile ulterioare erau capabile doar să crească frecvenţele luminice până la un anumit grad şi nu să restaureze corpul original complet.

A: Uaaauuu... Deci încă eşti de acord că fiecare dintre noi va fi nevoit totuşi să treacă prin acel proces. (Da.) Şi asta e în corelare directă cu genetica ADN-ului.

C: De fapt, toată lumea pune un accent exagerat pe manipularea genetică în tot procesul, dar este mult mai importantă transformarea conştiinţei, iar acea transformare a conştiinţei automat va produce realinierea.

(N.MY: Mesajele Fondatorilor confirmă ceea ce şi noi transmiteam încă din anii 1990, iar acum confirmă şi Cobra : Corpul de Lumină nu are nevoie de tehnici specifice şi precise de Ascensionare, precum Respiraţia într-un anume fel sau alte metode mentale de activare a MerKaBa, ci doar de Transformarea în Conştiinţă a fiinţei, prin creşterea nivelului de conştiinţă.
Cum anume s-ar putea face aceasta ?... Deja este subiectul unui Editorial pe care sperăm să-l postăm în cât mai scurt timp. Toate la vremea lor...)

A: Vorbind despre această transformare a conştiinţei, ne-ai putea da o idee aproximativă despre cât de mult am crescut în zona asta ?

C: În fapt, procesul real va începe când are loc Evenimentul, pentru că datorită condiţionărilor pe care le avem pe această planetă, extensia reală a conştiinţei nu este deloc uşoară, dar după asta se va produce într-un ritm accelerat drastic.

A: Deci spui că nu a fost o schimbare mare în, să zicem, ultimele şase luni?

C: Nu chiar. A avut loc o îmbunătăţire, dar schimbarea reală înseamnă mult mai mult. Când adevărata lumină va ajunge pe această planetă, va fi mult mai mult decât oamenii experimentează în aceste momente.

(N.MY: Dincolo de aceeaşi identitate de opinii cu Cobra şi de astă dată, noi venim şi cu date concrete în postarea despre „Parametri ai Pământului şi ai Umanităţii”. Ulterior, în scurt timp, vom veni şi cu primele explicaţii.)

A: Ok. Cobra, multă lume te întreabă despre baloanele stratosferice şi ei vor să le explici cum pot acestea crea o spărtură mare în Matrice şi găuri în zidul de securitate creat de Archoni ?

C: Bazic, baloanele stratosferice trec deasupra „Vălului” - „The Veil” (N.MY: „Plasa” de control) şi merg mai departe de locul unde poate ajunge Reţeaua Eterică Archonică.
Deci, când un balon ajunge dincolo de o altitudine cuantică, acesta se află în afara sferei de influenţă Archonice. Ei nu pot să-l influenţeze, nu pot să îl controleze şi nu pot face nimic în sensul acesta. Şi, când revine, aduce înapoi vibraţia, energia, semnătura cuantică a acelei zone libere, a acelei stări de eliberare.
Şi asta creează un fel de gaură de vierme hiper-dimensională care conectează suprafaţa planetei cu zona liberă. Aceasta slăbeşte cuantificarea Matricei, scade puterea tehnologiei eterice archonice.

A: Uau, deci toţi ar trebui să facem asta. Nu costă foarte mulţi bani, nu-i aşa?

C: Anumiţi oameni au făcut asta cu mai puţin de 100 de dolari.

A: Oh Doamne, să facem şi noi asta. (Râde). Ai vreun link pe site-ul tău despre cum se construieşte asta ?

C: Da, da. Este în una din postările mele care se numeşte "Cobra Beyond The Veil", acolo e un link cu instrucţiuni cum se poate face.
 

A: Ok. O să ne uităm şi acolo. Acuma... Cobra, eşti la curent cu Cornie Brown? (Mhm.) Poate eşti la curent cu postările implicate... tocmai a publicat un anunţ final prin care să dovedească fără urmă de îndoială că Vederea la Distanţă („Remote Viewing”) nu numai că a fost dovedită ci şi precisă şi o parte din acesta a fost să expună activitatea de pe Marte. În ce fel crezi că afectează asta societatea noastră de azi şi desfăşurarea acestei noi Paradigme în care suntem ?

C: Bun... nu e o descoperire epocală care să rupă munţii, dar asta va ajuta anumiţi oameni să devină mai conştienţi de realitatea Viziunii la Distanţă.

A: (Râde...) Eşti atât de nostim. Poţi să ne spui ceva şi despre semnificaţia celor 37 de piramide din Peninsula Crimeea, adică au jucat vreun rol în conflictul ruso-american?

C: Mmm... este o anumită zonă de vortex care este importantă, dar nu crucială, în toată situaţia asta.

A: Ok. Spune-ne un pic despre „Banda Peace”. Probabil ai auzit de asta? (Mhm.) Ne poţi spune ce înseamnă asta? Adică, poţi explica ce importanţă ar avea, adică toate piramidele vor fi activate până la punctul în care vor furniza energie pentru întreaga planetă ?

C: Nu chiar. Ce se va întâmpla este că piramidele vor fi din nou conectate la reţeaua Luminii în planul eteric şi vor deveni din nou transmiţătoare ale Luminii de la Centrul Galactic.

A: Uuaaauu... Ok. Şi... asta e tot ?

C: Asta e tot. E suficient, e o reuşită foarte importantă. În planul Luminii va fi vârful în transformarea eterică a planetei şi aş spune că e un proces esenţial.

A: Mmmm... şi e adevărat că au descoperit un OZN sub Ghiza şi au determinat că era al lui Iisus Hristos ?

C: Mmm... nu aş fi de acord complet cu asta. S-au găsit ceva lucruri acolo, dar nu sunt exact cum au fost descrise.

A: Şi crezi că Big Foot există?

C: Da.

A: Şi ce fel de relaţie are Big Foot cu Omul ?

C: Aş spune că e o rasă soră sau frate cu umanul.

A: Deci nu provin din vreun OZN.

C: Nu, această rasă s-a născut pe această planetă şi a evoluat pe această planetă de ceva timp, în paralel cu umanitatea.

A: Ok. Eşti la curent cu anunţul programului „Deep Face” ? (Nu.) Ok. Tocmai au făcut un anunţ potrivit căruia cercetătorii pot determina pe baza a două fotografii dacă reprezintă aceeaşi persoană cu o rată de acurateţe de 97,25%. Vroiam să ştiu ce părere ai despre asta, pentru că vine destul de mult în aliniere cu (informaţiile de pe site-ul) „delawareone.com” .

C: De fapt aceste programe sunt foarte bine cunoscute şi sunt folosite pentru recunoaştere facială pentru camerele de supraveghere. Deci este o tehnologie care acum trece în domeniul public, care se poate folosi în multe scopuri.

A: Crezi că o mare parte din informaţia care a fost prezentată din perspectivă ştiinţifică cu ajutorul software-ului a arătat că principalii jucători sunt actori ?

C: Da, este adevărat.

A: Deci toată treaba e cumva ca o reprezentaţie pe scenă.

C: În anumite aspecte, da.

A: Întrebarea mea pentru tine este : cine e în spatele acestora ?

C: Cabala este cea care face aceste înscenări pentru a-şi urma agenda, de pildă în înscenarea evenimentelor de „steag fals” şi alte operaţiuni.

A: Da, dar vreau să spun cine este în spatele băieţilor buni care sunt actori, considerând că se petrec lucruri pozitive şi schimbări ?

C: Ei. nu pot să spun nimic despre asta acum.

A: Ok. Nu o să merg mai departe. Nu vreau să răspândesc nici un pic de frică dar vroiam să ştiu dacă ET galactici ne asistă în asta : tocmai au eliberat o nouă formă de G.M.O. („Organisme Modificate Genetic”) cu biologie sintetică, vreau să ştiu dacă ştiai de asta şi, dacă e aşa, dacă e la fel de rău sau mai rău decât mâncarea G.M.O. pe care deja o avem acum?

C: Este mai rău, dar Forţele Luminii întreprind multe acţiuni pentru a opri aceasta şi să o elimine cât mai mult posibil.

A: Excelent. Eşti de acord că Archonii sunt unul şi acelaşi aspect în textele antice care se referă la ANNUNAKI ?

C: Foarte asemănător. Da. Unii dintre ei pot fi descrişi ca Archoni sau pot fi descrişi ca Fiinţe de Înalt Nivel.

A: Uau... mă uitam la un interviu zilele trecute şi un lucru care m-a impactat a fost că Sofia... cel mai preţios dar pe care ni l-a dat Sofia (Gaia) a fost imaginaţia şi atunci m-am gândit că pe acolo ar fi o zonă bună pe care să insistăm şi să o specificăm pentru echipa de la sol, să păstreze imaginaţia deschisă la cele ce se desfăşoară. Eşti de acord cu asta, că e o parte importantă a acestui proces la care vom ajunge mai degrabă repede decât târziu?

C: Da, sunt de acord în totalitate.

A: Ok. Asta a avut un impact mare asupra mea. Şi... am fost foarte surprinsă că Fulford a făcut multe comentarii, se pare că voi lucraţi destul de aproape unul de altul, ai dori să comentezi asta, că ştiu că o mulţime de oameni au observat şi ei.

C: Aş spune doar că există o oarecare legătură de cooperare care s-a stabilit şi progresează în ultima vreme.

A: Ok. Ne poţi spune ceva despre succesul ultimelor câteva activări?

C: Ambele activări au fost foarte reuşite, am fost capabili să activăm ambele vortexuri şi să declanşăm mari transformări în ambele ţări. Şi în Japonia, şi  în Taiwan.

A: Crezi că noi suntem în vreun fel de pericol privind aceste tsunami-uri ? (Nu, nu.) Ok, mă bucur că ai spus asta. Există vreo cale, există vreo posibilitate ca prin dispariţia avionului malayezian să se aducă lumină asupra acelei baze în particular şi că asta se relaţionează cu HAARP? E corect?

C: Ok. Sunt alte lucruri care se întâmplă în ocean acolo şi nu numai acolo, aş spune secrete adânci în acele baze şi voi dezvălui câteva din ele curând.

A: Cool. Dar... adică o să fie ceva pozitiv ? pentru că...

C: Va avea efect pozitiv, da, oamenii vor deveni mai conştienţi de asta şi mai sunt multe de spus. Încă nu e toată istoria, mai e mult mai mult.

A: Ar mai fi altceva ce ai dori să împărtăşeşti, eu am încercat să acopăr cât de mult s-a putut în timpul scurt pe care l-am avut (aprox. 80 min.), dar dacă ar mai fi ceva, mai ales despre această fereastră de oportunitate şi spre ce ai dori să ne îndreptăm atenţia...

C: Oamenii pot citi blog-ul meu („2012portal.blogspot.com”). În următoarele săptămâni voi elibera anumite informaţii şi anumite instrucţiuni despre cooperările care vor avea loc şi despre deschiderea portalurilor. Acum nu pot spune mai mult, dar foarte curând vor veni mai multe informaţii.

A: Minunat. Cu toate astea, pentru a încheia, ar mai fi altceva de spus, fără a-i pune în pericol pe cei care ne ajută la... cum să-i spunem... orice altă victorie...

C: E o victorie enormă în dezvoltarea, producţia şi distribuţia dispozitivelor de supraunitate (N.MY: Energie liberă) şi asta e ceva semnificativ.

A: Şi astea sunt Generatoarele de Energie Cuantică (QEG).

C: Da, şi multe alte tehnologii există.

A: Ştii, oamenii întreabă de ce se numesc „supraunitare” („overunity”) ?

C: Pentru că scoate mai multă energie decât e necesar să introduci. (Mhm... Ok.) Asta înseamnă un dispozitiv tehnic care e mai mult decât 100% eficient.

A: Deci, te simţi foarte optimist în privinţa acestei oportunităţi ?

C: Da, este o oportunitate foarte mare şi multe lucruri sunt posibilie şi au mare potenţial.

A: Ok. Cu acestea spuse, doresc să-ţi mulţumesc că ai venit şi sperăm că vom avea ceva ştiri uimitoare şi şocante luna viitoare. Corect, Cobra?

C: Da, multe ştiri vor veni. Şi vreau să mulţumesc tuturor ascultătorilor.

A: Ok. Mulţumesc tuturor, Cobra, îţi mulţumesc pentru timpul tău, ca de obicei.

C: Mulţumesc foarte mult.

A: Aveţi grijă de voi, bye !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu