joi, 12 ianuarie 2017

Arhanghelul MIKAEL prin Celia FENN : 2017 - NOI ÎNCEPUTURI şi Anul PĂMÂNTULUI SACRU (31 decembrie 2016).



Arhanghelul MIKAEL
prin Celia FENN

2017 :
NOI ÎNCEPUTURI
şi
Anul PĂMÂNTULUI SACRU

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 31 decembrie 2016 –





Nota MarYan :

După „infuzia” de mesaje din ultima parte a anului care tocmai a trecut, 2016, iată că 2017 porneşte şi acesta „în forţă”, cu informaţii şi mesaje care, majoritatea, converg către aceleaşi imagini...

...Referitoare la Noul Început (de Ciclu de 9 ani) reprezentat de anul 2017 care, de data aceasta, s-ar putea să reprezinte şi anul unui adevărat NOU ÎNCEPUT pe această Planetă dragă, Mama Pământ !

Iar această percepţie vine din mai multe informaţii şi imagini, sosite în ultima vreme : atât din propriile noastre observaţii, care ne evidenţiază că Parametrii Planetari şi Umani au depăşit anumite praguri-limită, cât şi din ultimele mesaje venite de la Arcturieni şi alte grupuri de ajutor pentru umani, care, destul de reţinuţi în mesajele acestora, aduc în acestea din urmă (pe care le vom expune şi noi pe blog) idei şi informaţii din care răzbat entuziasmul şi bucuria acestora cum că Momentele mult-aşteptate ale Eliberării (şi Ascensiunii) Planetare şi Umane sunt tot mai apropiate !

Iată că aceeaşi imagine, plină de inspiraţie şi de Speranţă pentru acest An, pare a fi oferită şi de către acest mesaj venit de la Arhanghelul MiKaEl, prin Celia Fenn (spre deosebire de cel expus anterior, cu aceeaşi esenţă, însă transmis prin Ronna Herman) :






Bun venit în 2017 ! Bun venit Noilor Începuturi !

Bun venit, PĂMÂNT SACRU !


Iubită Familie, având în vedere că intrați în acest An Nou 2017, noi vă urăm – Bine Ați Venit către un Nou Început, un Nou Ciclu de Timp și un Moment foarte special pentru Planeta Pământ !

Acesta va fi Anul în care Energia „Pământului Sacru” devine mai evidentă și Anul în care cei care sunt Treziți și trăiesc cu o Conștiință Superioară, vor angrena creativitatea și intenția lor de a sărbători Natura Sacră a Vieții și Pământul Sacru însuși.

În această perioadă de timp, odată cu deschiderea Portalului Poarta Leului din luna august (2016), Pământul a făcut o majoră „Schimbare a Liniei Temporale”, care a provocat valuri uriașe și schimbări tumultuoase, în ultimele câteva luni.

Acest lucru a fost făcut pentru a alinia Pământul și Umanitatea cu Calea care va duce la reînnoirea Pământului și restabilirea traiectoriilor Sacre pe Planetă.

Cum poate fi aceasta ? – vă puteți întreba, privind în jurul vostru și văzând haosul și modificările, care nu par să fie în interesul binelui general.

Noi vă rugăm să recunoașteți că aceasta este calea de urmat, care va permite tuturor Războinicilor Inimii de Diamant și  Războinicilor Pământului Curcubeu să vegheze pentru binele cel mai înalt al Pământului, al Omenirii și al tuturor ființelor care trăiesc pe Pământ.

În acest Nou Ciclu de Timp, care începe Acum, această Cale vă va duce, mai departe, către un Pământ curat și renăscut.

Însă, acest lucru nu se va întâmpla fără eforturile voastre de a manifesta și de a crea.

Acum este Momentul pentru care v-ați născut, Acum este momentul în care este necesar să vă conectați cu Sufletul și Spiritul vostru și cu pasiunea voastră profundă pentru Viață, să vă setați intențiile și să creați Pământul pe care vi-l doriți.

Noi vă cerem să faceți aceasta într-un mod sacru – nu cu violență și agresiune, ci cu tărie și putere și alături, mereu, de Spirit.

Amintiți-vă că în ultimul Ciclu de Timp ați fost instruiți pentru a fi Războinicii Inimii.

Acum, în acest Ciclu de Timp pe care îl creați, veți fi Războinici și Artiști Creativi ai Inimii de Diamant.

Voi veți purta și transmite Semnătura Energiei Focului Stelar de Diamant și, oriunde vă aflați, această energie puternică înfăptuiește lucrarea de transformare.

Dragilor, nu subestimați puterea transformatoare a Prezenței Trezite și a Focului de Diamant.

Atunci când voi vă aliniați cu Inima și Sufletul vostru și dețineți Codurile de Diamant în Corpul vostru de Lumină și câmpul energetic, voi sunteți o energie puternică pentru schimbare și transformare, permițând, pur și simplu, Semnăturii voastre Energetice să se „fixeze” în mediul vostru.




Semnătura energetică :
SINE SACRU, SPAŢIU SACRU, PĂMÂNT SACRU


Având în vedere că noi ne mutăm în Noul Început, numindu-l Marea Re-Setare, să analizăm un pic natura Semnăturii Energetice, purtată de Ființele Trezite și Conștiente.

Această Semnătură Energetică începe cu munca pe care voi ați efectuat-o cu voi înșivă, în ultimul ciclu de 9 ani.

Voi ați învățat să vă concentrați în interior și să descoperiți Esența Divină și Puterea Divină Creatoare care trăiește în interiorul fiecăruia dintre voi.

Lucrând la „întruchiparea” Sufletului și Spiritului vostru, voi ați descoperit că Adevărata Pace locuiește în voi și nu în afara voastră.

Și astfel, voi ați lucrat pentru a vă conecta cu acea Pace profundă a Sufletului și pentru a vă identifica umbra sinelui care v-ar putea reține.

Astfel, voi ați ajuns la Punctul în care LUMINA din Inima, din Sufletul și din tot corpul vostru este atât de puternică, încât voi sunteți un Emițător pentru Lumina Divină.

Această continuitate a Spiritului, Sufletului și trupului este mai puternică, atunci când voi vă rugați, fie singuri sau în grupuri, atunci când voi meditați și atunci când voi faceți Ceremonia Sacră pentru Pământ.

Noi vă rugăm să înțelegeți că și doar ca o singură Ființă, voi sunteți foarte puternici, atunci când dețineți și transmiteți Lumina de Diamant.

Voi vă creați un Câmp de Energie Cuantică, care are o atât de mare frecvență, încât are impact și modifică câmpul energetic din jurul vostru.

Nu este necesar ca voi să faceți altceva, decât să vă asigurați că voi vă mențineți această frecvență în Inima voastră și în Corpul vostru (Christalin) de Lumină.

Printr-un simplu Proces de Rezonanță, voi ridicați energia câmpului din jurul vostru !

În acest an care vine este necesar ca să ne amintim, de asemenea, cum şi o singură Ființă poate schimba mediul, prin intenție, concentrare și efort.

Mediul vostru este o reflectare a voastră și este creat de voi.

Dacă voi simțiți că mediul are o frecvență haotică și joasă, apoi, acționați pentru a-l schimba în modul în care puteți.

Creați Ordine şi Armonie și Frecvența Frumuseții !

Da, acest lucru va necesita concentrare, efort și energie, însă acest lucru este modul în care voi creați Spațiu Sacru.

Începeți cu o mică zonă : puteți crea un altar...

...Apoi creaţi o singură cameră, care este Spațiul vostru Sacru...

...Și apoi puteți crea întreaga zonă în care trăiți, ca Spațiu Sacru.

Pe măsură ce faceți acest lucru, voi semnalizați Planetei Pământ și celor din jurul vostru, că voi sunteți pregătiți pentru a transforma mediul, comunitatea și Pământul însuși, în SPAŢIU SACRU !

În cursul acestui Nou Ciclu de Timp, mulți dintre voi se vor alătura Familiei de Suflet și Grupurilor de Suflet, pentru a face Meditații și Ceremonii Sacre, care vor genera energia pentru restabilirea Conștiinței Pământului Sacru în Lumea voastră.

Ceea ce a fost pierdut va fi găsit și restabilit.

Conștiința Pământului Sacru începe cu voi, cu grupurile și comunitățile voastre și cu Lucrarea Sacră și Ceremoniile pe care le faceți.

Îngăduiți Anului 2017 să fie Momentul când voi „aprindeți” Semnătura voastră a Energiei de Diamant, reunindu-vă în grupuri pentru a efectua Ceremonii Sacre și a crea Spațiu Sacru.

Planeta Pământ este pregătită pentru a ancora aceste Noi Energii în propria sa Călătorie, înapoi, în Spațiul Sacru.




Sine Sacru Autentic :
CINE SUNT EU în acest NOU CICLU


Mulți dintre voi trăiți cu un sentimentnu mai „aparțineți” acestui loc și că sunteți obosiți sau plictisiți de viața în vechea matrice de tip 3D.

Ei bine, Acum este momentul de a accepta provocarea Noului și a începe să creați o Viață care exprimă, cu adevărat, Cine Sunteți voi, într-un mod Autentic.

Pentru a face acest lucru, dragilor, este necesar să vă Re-cunoașteți și să descoperiți Cine Sunteți, la un nivel foarte profund.


Cine Ești Tu … în afara matricei economice de socializare și de muncă ?

EU SUNT, pur și simplu, o „unitate”, care lucrează, trăiește și pro-creează sau există un înțeles mai profund și superior, bazat pe Suflet, pentru Viața mea de pe Pământ ?

Ai Tu o „MISIUNE A SUFLETULUIși, dacă DA, care este aceasta ?

Îți aduci aminte că Tu Ești o Ființă Galactică, o Ființă de Lumină și Energie și că Stelele sunt casa ta ?

Îți aduci aminte că Tu ai ales să vii Aici și că Tu ai avut un SCOP, pentru care dorești ca Tu să fii Aici, pe Pământ, în acest moment ?


Fiecare Ființă Vie care se încarnează pe Pământ, vine cu dorința de a crește, de a evolua și de a-și exprima Energia Sufletului sau „Semnătura Sufletului”, într-un nou mod.

Însă, dragilor, pentru a vă conecta cu ceea ce ar putea fi, este nevoie să „ridicați vălul”, ca să spunem așa, și să vă conectați cu energia creatoare a Sufletului vostru.

Aici veți descoperi că voi Sunteți o Ființă de Lumină și Spirit și că voi Sunteți Infiniți.

Aici veți descoperi că „Esența” este Lumina, Compasiunea și Creativitatea și că dorința voastră, în această incarnare, este de a prospera, de a experimenta abundența și de a crea în conformitate cu modelul de manifestare al Sufletului vostru.

A ajunge în acest loc de Esență Pură Creatoare, înseamnă a vă „cunoaște” și a fi capabili să vă exprimați Esența Sufletului vostru Autentic.

Nu contează ce se întâmplă „acolo”, în frecvențele joase ale experienței, voi rămâneți ancorați și centrați în propria Conștiință Înaltă a Iubirii, Compasiunii și a Păcii.

Voi sunteți un „Spațiu Sacru”, întrupat într-un Corp Uman și voi puteți atrage această Energie Sacră, pentru A Trăi în Har Divin.

Putem defini HARUL DIVIN ca pe un sentiment profund de Conexiune cu Inima Divină și un sentiment de o continuă stare de bine.

Să ştiţi că Voi Sunteți Iubire și că Voi Sunteți iubiți în orice moment !

Așadar, dragilor, având în vedere că intrați în anul 2017 și în acest Nou Început, noi vă dorim, tuturor, Fericire Creatoare, Manifestare și Abundența Luminii de Diamant, pe Calea voastră Sacră spre Pământul Sacru !




CALENDARUL pe 2017
al PĂMÂNTULUI SACRU


- 01 ianuarie : Noul Început.
Începerea unui Nou Ciclu de 9 ani, care culminează în 2026.

- 11 februarie : Eclipsă Inelară de Lună.

- 26 februarie : Eclipsă Inelară de Soare.

- 20 martie : Echinocțiul (de primăvară).

- 21 iunie : Solstițiul (de vară).

- 26 iulie : Anul Nou Planetar.

- 07 august : Eclipsă Parțială de Lună.

- 08 august :  Portalul „Poarta Leului” 8/8.

- 21 august : Eclipsă Totală de Soare.

- 22 septembrie : Echinocțiul (de toamnă).

- 11 noiembrie : Portalul 11/11.

- 21 decembrie : Solstițiul (de iarnă).



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu