marți, 10 ianuarie 2017

Arhanghelul MIKAEL prin Ronna HERMAN : O VIZIUNE PENTRU VIITOR (26 decembrie 2016).



Arhanghelul MIKAEL
prin Ronna HERMAN

O VIZIUNE
PENTRU VIITOR

(Traducere : Aurelia DIDA)

– 26 decembrie 2016 –





Iubiți maeștri, prin mai multe din mesajele noastre din trecut, ne-am străduit să vă ajutăm să vă amintiți trecutul vostru minunat și să acceptați adevărul că aveți în voi tot ceea ce este necesar pentru a crea o lume nouă, grandioasă.

Noi nu am vorbit doar despre viețile voastre trecute de pe Pământ, ci am încercat să vă oferim o idee şi despre cât de magnifici sunteți voi toți.

Vă rugăm să acceptați faptul că ați părăsit imensul vostru rol de Ființă din tărâmurile superioare și că, Acum, este momentul pentru a începe procesul de revendicare a acelor multiple Aspecte ale Expresiei Lui Dumnezeu, care alcătuiesc totalitatea realului TU.

V-am spus că acesta este un Univers de o mare diversitate și, ca parte a pregătirii, voi ați avut multe aventuri minunate, în locuri deosebite și complexe.

Acum, voi ați înțeles de ce Pământul este atât de important : pentru că Planeta voastră este locul în care a fost adusă toată diversitatea acestui Univers.

Voi ați petrecut mult timp, realizând un joc al dualității și polarității, având în vedere că ați creat o mare bogăție și, apoi, o sărăcie dureroasă.

În alte vieți, voi ați produs talente minunate și ați realizat mari fapte de vitejie, la fel cum ați experimentat, de asemenea, multe vieți simple, într-un mod restrictiv, concentrat.

Voi ați experimentat fiecare situație imaginabilă, de la cea mai joasă până la cea mai înaltă, în cadrul fiecărui Tărâm de auto-exprimare.

Acum, este timpul să traversați vălul iluziei și să vă revendicați Divinitatea.

Pe măsură ce pătrundeți, mai adânc, în conștiința lui Dumnezeu și accesați dimensiunile superioare ale Creației, voi începeți să vă încordați „mușchii” spirituali și sunteți uimiți de cât de repede puteți manifesta ceea ce vă imaginați.

Micile miracole se transformă în miracole mari și complexe, pe măsură ce voi deveniți mai experimentați – şi noi vă spunem că este nimic, în comparație cu ceea ce este pregătit pentru voi, în viitorul apropiat.

Pe măsură ce expresiile multi-dimensionale ale schimbării turbionează în jurul vostru iar timpul se contractă și expansionează, într-un ritm tot mai accelerat, este necesar ca voi să învățați să mergeți cu Fluxul, pentru a exista într-o stare de Liniște și Grație.

Având în vedere că fiecare dintre voi a experimentat într-un mod sau altul, Viața de pe Pământ s-a schimbat drastic în ultimii cincizeci de ani.

Ceea ce a fost etalonul, într-un mediu dimensional 3-4D, nu se mai aplică, pe măsură ce voi vă îndreptați către nivelele mai rafinate ale Luminii Creatorului.

Vom aborda unele dintre problemele majore ale timpului, pentru a vă oferi o mai bună înțelegere, cu privire la modul în care conștiința colectivă a umanității, nou apărute, se confruntă cu vechile credințe ale conștiinței de masă, care au predominat de-a lungul a mii de ani, în trecut.




Este Dreptul vostru Divin prin Naştere
ca să Trăiţi în Abundenţă !


Procesul de redistribuire a bogăției Pământului este, Acum, în plin curs de desfășurare.

Fiți conștienți de faptul că mai multe corporații și organizații vor cădea în dizgrație și uitare.

Tot ceea ce se bazează pe frică, lăcomie și control al altora, se prăbușește.

În trecut, de multe ori, a fost nevoie de mai multe vieți pentru ca un rău să fie remediat și voi nu ați avut vreo cale de a ști când sau modul în care justiția a fost realizată.

Acum, pentru cei blocați în iluzia jocului cauzei și al efectului, faptele rele se întorc, aproape instantaneu, într-un efect de bumerang.

Nu vor mai exista cei care își satisfac propriile interese și care abuzează de încrederea și puterea totală, atribuită lor ; ei nu vor mai fi în stare să-și ascundă greșelile.

Fie că este vorba despre organizațiile religioase, corporații și întreprinderi sau guverne, a sosit timpul notei de plată.

Lumina pătrunde în cele mai profunde umbre, pe măsură ce Pământul incorporează tot mai multe dintre frecvențele superioare de vibrație ale Spiritului.

Mintea și Spiritul sunt constructorii și voi sunteți co-creatori ai Noului Paradis pe Pământ.

Vă va fi livrat Tot ceea ce veți avea nevoie, însă este necesar ca voi să vă îndreptați rapid spre viziunea voastră, pentru binele suprem al tuturor și, apoi, să îndrăzniți să accesați Depozitele Cosmice Piramidale ale Particulelor Adamantine Pure ale Luminii Creatorului și să le reuniți în tot ceea ce vă puteți imagina.

Dragilor, explorați o Abundență de Iubire, relații amoroase fericite, stare excelentă de sănătate, vitalitate tinerească și creativitate, pe măsură ce învățați că nu există doar lucruri care vă aduc fericire și mulțumire, ci o „Stare de A FI şi o Calitate a Vieţii”.




Transformările Pământului
şi modelele de schimbare a Vremii


Pământul trece printr-un proces de purificare, un catharsis, prin care terenurile, de secole, au fost abuzate de supra-cultivare, au fost infuzate cu amintiri dureroase, profunde, ale războaielor și actelor de violență, în care umanitatea a suferit atrocități, într-un mod aparent haotic, fiind afectată de inundații, incendii, cutremure și vânturi distructive.

Nu este totul așa cum apare, dragilor !

Pentru realizarea procesului de purificare, este necesar de a curăța aerul, pământul și de a purifica apele, pe care omenirea le-a poluat în neștire.

În aceste vremuri radicale de schimbare, multe Suflete dragi din întreaga lume, care se luptă pentru existență, părăsesc Pământul și noi vă rugăm să vizualizați Procesul de tranziție într-o Nouă Lumină.

Voi realizați că aceste Suflete părăsesc, prin libera alegere, o viață de suferință, fără speranță, pășind într-o lume a Iubirii, Păcii, Bucuriei și Abundenței, în care se vor pregăti pentru întoarcerea la o existență pământească mai rafinată ?

Nu va mai exista un spectru deschis al Densității 3D, în care aceste Suflete să revină, pentru că, atunci când ele aleg să se întoarcă, aceasta va fi o lume în care li se va da posibilitatea de a învăța, de a-și extinde conștiința și de a trece rapid prin lecțiile lor pământești.

Aceasta este ceea ce voi, ca Arătători ai Căii, pregătiți pentru ei.

În curând, va veni timpul când niciun Suflet nu se va mai naște în mlaștina de durere și iluzie care există, Acum, în multe domenii discordante de frecvență, în întreaga lume.

Mulți dintre voi sunteți îndrumați să vă mutați în diferite părți ale lumii, nu sunteți siguri de ce, însă există o dorință profundă să călătoriți, mai departe, pe teritorii ne-explorate.

Voi sunteți chemați în acel loc de pe Pământ, unde puteți fi de cel mai mare ajutor, acolo unde, cei cu aceleași vibrații și cu aceleași misiuni ca ale voastre, vor fi conduși să vi se alăture.

Este un timp de „Sus Echipa” sau al re-unirii cu Familiile de Suflet și cu companionii de sarcini.

Voi deveniți mai intuitivi, pe măsură ce accesați gândirea, din ce în ce, mai inspirată, din tărâmul tuturor posibilităților.

Natura voastră instinctuală a trecutului este perfecționată, pe măsură ce se alătură Sinelui vostru multi-fațetat al viitorului.




Reglaţi-vă fin Nava Fizică


Nevoile și dorințele voastre se vor schimba, pe măsură ce integrați mai multă Lumină în navele (corpurile) voastre fizice.

Bolile și virușii vor descoperi, cu greu, o gazdă în corpurile voastre de Lumină, în continuă schimbare, mai rezistente.

Nu veți vedea o mare schimbare în structura corporală fizică, pentru un timp, însă schimbările interne și eterice se întâmplă foarte repede.

Pe măsură ce Membranele de Lumină din jurul ADN-ului vostru se dizolvă treptat și aveți acces, și mai mult, la înțelepciunea stocată în structura creierului vostru, vasul (corpul) vostru fizic va deveni mai puternic și mai sănătos.

Vor exista noi descoperiri minunate, tehnici de vindecare și produse medicinale naturale vor înlocui pe cele mai multe dintre drogurile sintetice, care au atât de multe efecte secundare toxice.

Mulți dintre voi ați aflat, deja, că organismul vostru nu va tolera multe dintre cele mai populare substanțe prescrise de către companiile farmaceutice, care sunt interesate doar de marjele lor de profit.

Accentul va fi pus mai mult pe prevenție, totala îngrijire a vieții, fitness și wellness, precum și pe curele naturale și cât de importante sunt gândurile voastre pozitive, iubitoare, pentru a rămâne sănătoși.

Nu mai ignorați semnalele pe care Corpul Elemental vi le trimite, în timp ce încearcă să vă atragă atenția.

Durerea este un mod în care corpul vostru vă permite să înțelegeți că ceva nu e în regulă.

În trecut ați luat calmante pentru a masca simptomele, până când a fost prea târziu și au fost necesare măsuri radicale pentru a corecta dezechilibrele.

Pe măsură ce accesați multiplele niveluri de conștientizare din interiorul corpului cât și din afară, voi învățați să acordați o atenție sporită semnalelor pe care le primiți.

Voi faceți, apoi, ajustările necesare, cât mai repede posibil, astfel încât să fie experimentată cea mai mică cantitate de disconfort și, astfel, voi veți reveni rapid la armonie și la un sentiment de bine.

În cele din urmă, voi veți reveni, de asemenea, la standarde optime, prin unicitatea voastră din structura corporală, prin atributele, talentele și modurile de exprimare și de creație.

Voi v-ați ales părinții și structura genetică a descendenței ancestrale pentru un anumit motiv.

Unicitatea voastră este ceea ce vă face atât de speciali, nu există altcineva pe Pământ exact ca voi, nici chiar și acele Suflete născute ca așa-numitele „gemeni identici”.

Unul dintre cele mai importante obstacole cu care vă veți confrunta în timpul următorilor câțiva ani, este acela de a vă accepta așa cum sunteți și să realizați că voi sunteți frumoși și prețioși, indiferent de ce „îmbrăcăminte exterioară” ați ales să purtați, cu scopul de a experimenta această existență, cea mai importantă dintre toate viețile.

Sufletele voastre strălucitoare și imensele voastre Inimi calde, sunt cele pe care le vedem radiind, dragilor ; nu vom da atenție la „masca de carne” pe care o purtaţi.




Relaţia Sacră cu Supra-Sufletul (Sinele Superioare)


În trecut, corpul vostru ego-dorință a fost, în primul rând, sub controlul existenței voastre de zi cu zi, iar Sinele vostru Suflet a fost mica voce a conștiinței, pe care cel mai adesea ați ignorat-o.

Tradiția, credințele religioase, obligațiile și datoria au fost infiltrate de la o vârstă fragedă și voi ați fost învățați să credeți, că ceea ce au spus alte persoane despre voi a avut o importanță mai mare decât ceea ce ați gândit personal despre voi.

Voi ați căutat mereu înafara voastră, pentru validarea demnității voastre.

Voi ați fost mereu în căutarea cuiva, a ceva sau a unui eveniment care să vă aducă fericire, însă a fost, de obicei, trecătoare, de multe ori dezamăgitoare și ați plecat în căutarea a ceva dincolo de voi, pentru a vă aduce o anumită măsură de auto-satisfacție.

Acum, voi învățați să vă întoarceți spre interior, pentru validare, inspirație și îndrumare, pentru că aveți ceea ce se definește Suflet-Contopit și voi vă conectați la multiplele fațete ale Sinelui vostru Înalt.

În  cadrul acestui proces, voi integrați cantități mai mari de Conștiință a Luminii Cosmice Pure, care vă ajută să eliberați toate conceptele demodate, fără să vă învinovățiți, pe măsură ce voi integrați Noile Adevăruri Superioare, care vin spre voi, cu o viteză uluitoare.

Acum, voi realizați că Dumnezeu nu este într-un Regat Celest Înalt, îndepărtat, trăgând sfori și distribuind recompense și pedepse.

Voi acceptați faptul că aveți în voi TOT ceea ce este necesar, ca și o parte a Dreptului vostru Divin prin Naștere, pentru a manifesta o existență iubitoare, veselă, pașnică și abundentă.

Vechile tradiții și obiceiuri pierd contactul cu voi, pe măsură ce voi explorați Libertatea de Exprimare.

Voi vă creați noi modalități de a sărbători zilele sfinte și evenimentele speciale și de a onora pe Tatăl / Mama noastră Dumnezeu și pe Creatorul Suprem.

Divinizarea, venerația nu este doar pentru o zi, căci voi trăiți spiritualitatea în fiecare moment al fiecărei zile.

Voi trăiți fiecare zi ca un maestru, monitorizând gândurile și acțiunile voastre.

Voi știți că este necesar ca intențiile voastre să fie curate, pentru că voi sunteți responsabili pentru fiecare Atom minuscul de energie pe care îl trimiteți mai departe.

Voi acționați cu discernământ și vă monitorizați, în mod constant, convingerile cărora le permiteți accesul în interiorul Ființei voastre, deoarece știți că doar în adevărurile voastre proprii există regulile după care existați și trăiți.

Voi știți că este necesar ca, întotdeauna, să faceți cele mai înalte alegeri, astfel încât, pe măsură ce mergeți pe Calea de mijloc, în Pace și Armonie, voi veți trece, treptat, dincolo de legile Karmei, într-o stare de grație !




Relaţia voastră cu ceilalţi


Voi învățați că, pe măsură ce dobândiți sentimentul Iubirii de Sine și al demnității, voi atrageți mai multă Iubire / Lumină de la Creator, care este o Sursă nesfârșită de hrană spirituală.

Pe măsură ce vă alimentați până la revărsare, din abundență, acest Elixir minunat radiază, mai departe, într-un cerc continuu de expansiune a Luminii.

Voi începeți să explorați relații care vă aduc satisfacție la toate nivelurile – fizic, emoțional, mental și spiritual.

Nu va mai exista un sentiment de sacrificiu de sine în relațiile viitorului ; va exista o încredere fundamentală și voi veți căuta și sprijini exprimarea deplină a intereselor individuale, a talentelor și a Adevărului Spiritual.

Partenerii loiali își vor completa reciproc punctele forte și, cu non-judecată și răbdare, ei se vor ajuta reciproc să acționeze, peste slăbiciunile și temerile lor.

Este important ca voi să împărtășiți o viziune comună cu cei pe care îi simțiți apropiați, și anume că nu există nicio toleranță pentru jocurile de putere și de control.

Voi începeți să recunoașteți, în mod intuitiv, un membru al Familiei voastre de Suflet și pe cei cu care aveți o legătură spirituală profundă.

Prin urmare, voi veți găsi mai mult confort și bucurie în relațiile voastre, decât ați gândit vreodată că este posibilă aceasta.

Nu veți mai căuta relații bazate pe principiul „nevoie”, ci printr-o dorință de a împărtăși, reciproc, călătoria și cunoștințele, pentru a merge mai departe, într-o epocă nouă și interesantă...




Cum vă imaginaţi Viitorul ?


Este alegerea voastră, a modalității în care veți trăi anii următori de mare schimbare.

Voi aveți posibilitatea să ascensionaţi în conștiință, din punctul de vedere al unui Maestru, iar voi știți că totul se desfășoară conform modelului.

Voi recunoașteți că, indiferent de cât de sumbră arată lumea, există Lumina Creatorului care strălucește și pătrunde în cele mai întunecate umbre, în cele mai ascunse locuri de pe Pământ și în inimile omenirii.

Majoritatea ființelor umane de pe Pământ doresc doar să trăiască în pace, confort și foarte mulți să-și exprime evlavia lor în propriul lor mod unic, fiind dispuși să permită celorlalți același drept.

Chiar dacă nu pare așa, cei care doresc să domine, să cucerească și să dețină controlul, sunt în minoritate, iar puterea lor de constrângere a umanității de pe Pământ, este din ce în ce mai slabă în fiecare zi.

Cu cât înaintați spre Măiestria voastră și vă revendicați Dreptul Divin prin Naștere, cu atât ei vor deveni mai slabi și mai ineficienți.

Vor exista, pentru ceva timp, încăierări și zvonuri de războaie în multe locuri de pe Pământ, însă, cei care se luptă cu întunericul ignoranței din interior, vor eșua ; ei nu pot distruge ceea ce este drept și aparține Luminii.

Armaghedon a vizitat, deja, Planeta Pământ, dragilor.

Din acel moment, fiecare act de violență și distrugere va fi învins de Forțele Cerurilor, pentru ca voi, ca Războinici ai Păcii, să câștigați lupta, cu armele voastre de Lumină, Compasiune și Iertare.

Voi vă modelați viitorul în fiecare moment, cu fiecare gând și acțiune, așa că, este de datoria voastră să vă concentrați asupra a ceea ce este drept în lumea voastră, în loc de ceea ce este greșit.

Faceți o practică din a vedea binele în cei din jurul vostru și asigurați-vă că oferiți cuvinte de încurajare și sprijin iubitor, în orice mod posibil.


Voi sunteți cei care vor conduce omenirea în Noua Lume strălucitoare, de mâine.

Voi ați rezistat celor mai violente furtuni, voi ați străbătut multe nopți întunecate ale Sufletului și voi ați ieșit triumfători.

Nu vă descurajați și nu cedați, prietenii mei curajoși.

Afirmând : „Facă-se Voia Ta, pentru Binele Suprem al Tuturora !”, voi ne îngăduiți, ne acordați permisiunea de a interveni în numele vostru, pentru a vă ajuta să treceți prin aceste vremuri tumultuoase, de Mare Schimbare.

Noi vă transmitem Iubirea Tatălui / Mamei noastre Dumnezeu și o infuzie de Lumină din Inima Creatorului Suprem.


Voi sunteți iubiți și prețuiți foarte mult.


EU SUNT Arhanghelul Mihail.



prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu