luni, 16 ianuarie 2017

TSOLIENII prin Meline Portia LAFONT : Actualizare Energetică despre o Ejecţie de Masă Coronală (13 ianuarie 2017).TSOLIENII
prin Meline Portia LAFONT

Actualizare Energetică
despre o
Ejecţie de Masă Coronală
(EMC)

(Traducere : Monica POKA)

– 13 ianuarie 2017 –

Nota MarYan :

Iată, acum, un mesaj venit de la o altă persoană „necunoscută” (Meline Portia Lafont) care transmite informaţii venite de la „tsolieni”, mesaj care, deşi nu pare a fi „senzaţional”, are importanţa sa căci, în aceste vremuri, ne reaminteşte de un aspect foarte important, referitor la atitudinea Fiinţei noastre faţă de gândurile pe care le emitem.

Înainte de a puncta acest aspect, este important să ne re-amintim şi de faptul că, în aceste vremuri, aceste „EJECŢII (Solare) de MASĂ CORONALĂ” de care se vorbeşte şi în acest articol (dar nu numai aici), reprezintă emisiile tot mai puternicelor energii (de tipul Raze X şi Gamma) receptate tot mai intens de către Soarele nostru RA, odată cu pătrunderea acestuia, împreună cu planetele sale (deci, inclusiv cu Pământul) în zona tot mai intensă a CENTURII FOTONICE, care declanşează Emisii tot mai puternice (inclusiv de Masă Solară Coronală) la nivelul acestuia.

Cât despre „eliminarea gândurilor” de care tot vorbesc tsolienii în acest mesaj, este foarte important de a ne re-aminti, în aceste vremuri, de importanţa „controlului” acestora – în sensul de a nu le mai permite ca „să alerge în toate direcţiile”, în interiorul minţii umane (prin care, în acest fel, creierul uman devine o veritabilă „morişcă” de gânduri care „macină” permanent neuronii şi energiile corpului mental), ci să relaxăm cât putem de mult acest corp mental, folosind cât mai mult corpurile mai înalt vibraţionale.

Altfel spus, devine tot mai important, în aceste vremuri (nu doar ca o „performanţă spirituală”, cum era până de curând, în „Şcolile de Iniţiere”, ci chiar ca o necesitate a Prezentului), să ne con-centrăm cu Atenţia cât mai aproape de Centrul Fiinţei, eliberând utilizarea excesivă a minţii – care, iarăşi repet, în cea mai mare parte ne minte, prin „judecăţile de (non)valoare” şi pre-judecăţile emise, în cea mai mare parte false, datorită frecvenţei (scăzute) unde se realizează percepţia şi se concretizează viziunea, cea a corpului emoţional-mental...

...Şi, în schimb, permiţând corpurilor cu frecvenţe mai înalte (astral, eteric, cauzal şi a celor de „mai sus”) să se exprime prin intermediul creierului, ajungând astfel ca, uşor şi treptat, să apelăm tot mai puţin la mintea umană şi tot mai des la MINTEA DIVINĂ !

Este evident că acest aspect nu este deloc uşor de a fi pus în practică („uşor de zis, mai greu de făcut”...), însă, cel puţin la nivel de teorie şi concept este important să ne familiarizăm şi să ne re-amintim, cât mai des, de această ATITUDINE – astfel, vom reuşi să facem faţă mult mai uşor la solicitările din familie şi de la job (serviciu), care, în general, „mănâncă” cea mai mare parte din energia umanilor, prin numeroasele „tornade” de gânduri care sunt implicate în cadrul acestor tipuri de activităţi...

Aşadar, haideţi să vedem ce mesaj – centrat pe lucrul cu corpul mental – ne transmit şi aceşti tsolieni :


Preaiubiților,

Valul care a fost prezis de Lord Merlinne va lovi între 2015 și 2017 ne-a lovit pe noi și întreaga Planetă (și este încă în procesul de a face acest lucru).

Am fost loviți din greu cu Energii Solare, Unde Gamma, Raze Fotonice și Energii Cosmice. Acestea sapă adânc și se amestecă la nivel celular cu ADN-ul nostru.

Dacă vă simțiți morocănoși și epuizați, experimentați simptome detoxifiante asemănătoare gripei, faceți parte cu siguranță dintre cei care împământează PROFUND această experiență. Unii se pot simți bine dispuși într-o zi și morocănoși în următoarea.

În ciuda faptului de a vă simți încărcați, obosiți, epurați de ceea ce am eliberat în ultima vreme, sunt energii frumoase care vin.


Suntem acum într-o fereastră de timp în care toate planetele din sistemul nostru solar sunt în mișcare directă. NICIUNA nu este în mișcare retrogradă timp de o lună, îmi spune prietenul meu care este astrolog.

Acest lucru înseamnă că noi putem obține multă energie din aceste mișcări planetare de înaintare, așa că hai să mergem mai departe și să pornim la acțiune.

Așa că, ce veți face în această perioadă ? Care sunt planurile voastre și ce vă pregătiți să creați și să aduceți în manifestare ?

Aceasta va fi o perioadă excelentă pentru așa ceva.

Ok, hai să mergem mai departe acum și să lăsăm în urmă tot ceea ce s-a întâmplat în 2016. Fără să privim înapoi, astfel încât să nu creăm multe la fel.

Haideți să-i dăm o șansă acestei energii a lui 2017 ca aceasta să se poată manifesta cu adevărat.
TSOLIENII :


Veți trece printr-o Ejecție de Masă Coronală, de energie a Flăcărilor Solare.

Această Ejecție de Masă Coronală este pe cale să lovească în curând Pământul, iar acest lucru va aduce un aflux de lumină amplificată.

În timpul acestui aflux, anumite zone ale Pământului vostru vor fi beneficiarele unui masive zguduiri și schimbări, acolo unde energiile vor impulsiona și accelera Liniile Temporale.

Acest lucru implică faptul că energiile care vor trebui să iasă afară o vor face instantaneu și atât de rapid, încât vor ajunge până în punctul în care nu mai există timp pentru a înțelege acest lucru. Este ca un „du-te și circulă”, lovind butonul de pornire fără ca măcar să-l vezi că a ajuns, deja, pentru că acest lucru s-a petrecut cu viteza luminii.

Erupții instantanee, izbucniri bruște ale lucrurilor și schimbări neprevăzute – toate acestea declanșează în miezul lucrurilor și în Ființe ceea ce este menit să facă.

Învățați să dați mai mult drumul și cât mai mult SĂ FIŢI, deoarece nu vă mai puteți ține de nimic.

Acesta este motivul pentru care energiile vor fi așa, pentru că este inutil să încercați să înțelegeți lucrurile sau să încercați să le plasați în cadrul minții voastre.

Singurul lucru pe care îl puteți face este să FIŢI – astfel că, la ceea ce vă vine în minte va fi nevoie să-i dați drumul instantaneu, la fel ca unui gând trecător.

În Omnivers sunt explozii bruște de lumină, declanșate de o forță de o putere inimaginabilă.

Nu puteți înțelege (cu mintea 3D) – dacă încercați să o faceți, acest lucru va pune capăt experienței voastre și existenței voastre momentane în acel moment de timp. Dacă vă dați voie ca doar să FIŢI, fără să vă folosiți mintea sau să încercați să înțelegeți, atunci veți putea trăi experiența și menține experiența momentului.

Voi trebuie să învățați și să înțelegeți acum că voi toți trăiți într-o realitate mentală și că aceste gânduri au creat această realitate de moment a existenței.

Voi învățați să zburați și să pășiți afară din această realitate mentală și, făcând acest lucru, nu vă veți mai folosi gândurile, ci veți păși afară din gânduri și veți păși în Ființă.

Prin urmare, aceste erupții sunt excelenți profesori, instrumente și reflecții ale planurilor mentale în care voi trăiți.

Acum este posibilă manifestarea instantanee a gândurilor voastre. Acest lucru nu înseamnă numai să vă monitorizați și scanați gândurile, ci mai degrabă să vă lăsați gândurile în urmă și să deveniți lipsiți de gânduri, intrând în FIINŢARE.

Gândurile voastre vă vor slei de puteri în această perioadă, deoarece aceste energii vor amplifica tot ceea ce este gând. Acest lucru s-ar putea să vă afecteze sistemul nervos, așa că învățați să eliberați gândurile și pășiți în planurile Ființării și lipsei de gânduri.

În acest Acum voi sunteți ajutați cu aceste FLĂCĂRI SOLARE, deoarece ele vă re-setează și re-programează codurile din ADN, pentru a permite această Tranziție în ceea ce privește Planurile Mentale, pentru voi toți.

Cu Lumină și Încredere,
Tsolienii.
Trebuie să spun că eu am experimentat ceea ce au spus Tsolienii. Și aș putea adăuga că în mod profund.

Lucrez cu mine în mod constant pentru a elibera orice gânduri, deoarece ele chiar au crescut în putere, în ultimul timp. Și apar atât de repede și devin din ce în ce mai puternice, până când întrerup acest proces prin a intra într-o Stare de Punct Zero.

Dar, de îndată ce-mi deschid ochii și revin în corp, ele se întorc cu putere. Este ca și cum oriunde te-ai uita, gândurile tale își găsesc un punct la care să se conecteze și încep să fabrice povești.

Acesta este un moment important pentru Decodarea și Dezactivarea minții Umane din nou, așa că voi începe să folosesc din nou acest instrument, pentru câteva săptămâni, pentru a mă ajuta.

Dacă sunteți interesați în acest instrument, îl puteți găsi pe canalul meu youtube gratuit sau îl puteți cumpăra ca fișier audio sau pdf de pe pagina mea de web.

Este un instrument puternic și a ajutat deja mulți oameni, după cum mi se spune.

Și așa mergem tot mai profund, Preaiubiților. Este vreun mod în care ne-am putea opune sau lupta cu asta ? NU !

Nu există loc pentru asta, așa că cel mai bine este să vă predați Sinelui și să aveți încredere în TOT ceea ce sunteți voi, care merge mult mai departe de Omul Voi.


Cu iubire,
Méline Portia Lafont.
prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu