sâmbătă, 30 septembrie 2017

KUTHUMI prin Natalie GLASSON : Alinierile ADEVĂRULUI (29 septembrie 2017).KUTHUMI
prin Natalie GLASSON

Alinierile
ADEVĂRULUI

29 septembrie 2017

(Traducere : Monica POKA)

Nota MarYan :

Acst mesaj, venit prin Natalie Glasson, de la Maestrul Kuthumi, are un rol cât se poate de simplu : de a ne re-aminti, cu toţii, de Puterea Simplităţii...

...Căci, dincolo de informaţii de „primă mână”, oferite direct de la „Nivelul Creatorului”, vom descoperi (sau ne vom re-aminti, după caz) cum, la acel nivel (Divin), Totul este atât de Simplu, încât acestea ar putea trece de-a dreptul ne-observate de către minţile mereu excitate de informaţii cât mai şocante şi spectaculoase...

De aceea, poate că acest mesaj nu este pentru cei care caută informaţii-şoc, ci doar pentru re-aducere aminte a Ceea ce înseamnă Adevărata Putere şi a locului în care se află aceasta – în Spaţiul Simplităţii.

(Înainte de a parcurge acest curgător şi „blând” material meditativ, vă re-amintesc de distincţia între CREATORSURSA, Tot Ceea Ce Este – şi DUMNEZEULOGO(D)S-ul, al acestui Univers sau al altuia, dintre multe altele existente) :


Salutări, eu sunt Maestrul Kuthumi, Învățător al Lumii la Nivel Planetar, alături de Maestrul Isus.

Vin cu noutăți de la Creator, noutăți care au fost filtrate prin dimensiunile Universului CREATORULUI, până la Nivelul Planetar.

Eu, Maestrul Kuthumi, doresc să împărtășesc în mod direct aceste informații cu voi, deoarece cred că ele vă vor ajuta în descoperirea unei mai mari clarități în ființa, realitatea și ascensiunea voastră.


Prin emiterea unor valuri de energie, Creatorul accentuează în acest moment Alinierile crescânde cu Adevărul.

Fiecare suflet de pe Pământ și din planurile interioare este aliniat cu Adevărul Creatorului.

ADEVĂRUL, ESENŢA și Tot Ceea Ce Este CREATORUL, există în voi și poate fi accesat prin Intenția și Conștient-izarea voastră conștientă.

Făcând acest lucru, voi accesați și intrați în conștiința, conștientizarea și energia Creatorului, experimentând expansiune, beatitudine, claritate și unitate.

Ca o Ființă aflată în curs de Trezire pe Pământ, voi sunteți în mod constant în procesul de a vă aduce aminte de Creatorul vostru.


Voi vă recunoașteți în mod continuu alinierea, conexiunea și integrarea cu Adevărul Creatorului, cum se află în voi și în jurul vostru.

În aceste Vremuri ale Ascensiunii, încurajarea este pusă pe re-cunoașterea Adevărului Creatorului, lucru care este cel mai necesar și mai benefic în ființa și în realitatea voastră, creând astfel o aliniere sau trezire mai mare a anumitor Câmpuri ale Adevărului.

Acest lucru este conectat cu Scopul vostru pe Pământ și cu Ascensiunea voastră.

MISIUNEA Creatorului este să vă susțină în Existență, ca și în experimentarea SCOPULUI vostru mult mai deplin în evoluția voastră spirituală.

Mulți oameni se luptă să înțeleagă acel Adevăr al Creatorului pe care îl dețin și Scopul lor pe Pământ.

Eu, Kuthumi, voi împărtăși cu voi că scopul vostru este să fiți într-o continuă schimbare (Trans-formare), pe măsură ce vă dezvoltați și îi permiteți Ființei voastre să se desfășoare.
Exerciţiu
pentru a vă descoperi SCOPUL


Doresc să împărtășesc cu voi trei întrebări care să vă ajute în înțelegerea a ceea ce Creatorul încurajează, în acest moment.  

Direcționați fiecare întrebare către sufletul vostru, predați-vă și lăsați ca răspunsul să se dezvăluie din sufletul vostru :

1. Ce calitate sau calități dorește sufletul meu să întrupeze pe deplin, în această Viață ?

2. Ce calitate sau calități susțin cel mai bine deplina mea aducere aminte a Creatorului și experimentarea Unității mele cu Creatorul ?

3. Cum mă va ajuta, acum, întruparea acestei sau acestor calități, în viața mea și în  Procesul de Ascensiune ?


Acordați-vă timp să primiți tot ceea ce este necesar, ca să înțelegeți și să conștientizați.

Răspunsurile, simțirile, sentimentele, viziunile sau cunoașterea pe care o primiți vă vor demonstra și vă vor ghida în înțelegerea scopului vostru în ascensiunea voastră și pe Pământ.

Amintiți-vă că voi aveți toată înțelepciunea de care aveți nevoie pentru a accesa înțelegerea pe care o solicitați.

Simplitatea este cheia, și prin răspunsurile simple care vă sunt date de către sufletul vostru, veți descoperi că scopul vostru este simplu, atunci când este descris, și totuși expansiv și împlinitor, atunci când este întrupat și exprimat în realitatea voastră.

Exemple de Scop : să fiți în PACE și să-i învățați pe alții Arta Păcii ; să fiți CURAJOŞI și să-i ghidați pe alții în experimentarea scopurilor lor ; să fiți IUBIRE și să-i ajutați pe alții în accesarea miezului iubirii lor ne-condiționate sau să exprimați frumusețea Creatorului, prin exprimări creative.


Înţelegerea Alinierii Voastre
cu Adevărul


Din momentul în care ați descoperit calitatea (adevărul) Creatorului care rezonează cel mai bine cu sufletul vostru și cu existența voastră actuală, este mult mai ușor pentru voi să fiți în curgerea Creatorului exprimând, creând și experimentând Adevărul, în fiecare moment.

Cu această înțelegere, puteți începe să vă aliniați întreaga ființă cu aspectele de aceeași vibrație, mai înalte, mult mai expansive ale Creatorului, adică același Adevăr sau calitate.

Prin alinierea voastră cu acel Adevăr al Creatorului, care este de aceiași vibrație ca scopul vostru, vă împuterniciți pe voi înșivă, expansionându-vă înțelegerea despre voi înșivă și a Creatorului, precum și o Trezire în continuare a voastră la Ființa de Lumină conștientă care voi sunteți.

Creatorul vă oferă o revărsare de lumină, iubire și conștiință înalt vibrațională, adevărul aceleiași vibrații ca și scopul sufletului vostru.

De exemplu, dacă scopul vostru este să întrupați Pacea, atunci Creatorul vă va alinia întreaga ființă cu vibrațiile pure și puternice ale păcii din numeroase dimensiuni, ancorându-le deplin pe toate în ființa voastră.

Creatorul va integra, de asemenea, în Ființa voastră vibrații de lumină cu diferite calități care susțin întruparea, exprimarea și experimentarea Păcii.

Un astfel de aliniament este transformator, creând numeroase activări în ființa voastră care susțin o mai mare stare de unitate și realizare a tot ceea ce este Creatorul.

Alinierea Adevărului de care eu, Kuthumi, vorbesc este asemănătoare unui fascicul laser puternic de lumină care se ancorează în ființa voastră, contribuind la restabilirea conexiunilor adevărului, armoniei și conștiinței pure în Ființa voastră.

Creșterea Luminii vă va ajuta și în înțelegerea modului în care să vă faceți drum în lume, ce puteți face ca să fiți de ajutor, cum vă puteți susține pe voi înșivă și cum să vă simți acasă în corpul și în sufletul vostru.

Vă voi ghida cum să creați o acțiune în viața voastră și modul în care această acțiune susține trezirea, în continuare, a vouă și a altora.
Experimentarea unei
ALINIERI a ADEVĂRULUI


- Respirați profund și centrați-vă atenția asupra prezenței sufletului vostru, dați-vă voie să vă imaginați că fiecare respirație este aliniată cu și fuzionată cu sufletul vostru, până când simțiți că v-ați întrupat sufletul cu o mare expansiune.

- Focalizați-vă asupra descoperirilor voastre, prin practica pe care am împărtășit-o cu voi, cu privire la scopul vostru.
Aduceți-vă în minte calitatea sau calitățile Creatorului pe care sufletul vostru dorește să le întrupeze, pe deplin, în această viață.
Continuați să respirați profund, imaginându-vă cum calitatea sau calitățile scopului vostru se află în ființa voastră, expansionându-se cu fiecare inspirație și expirație pe care o faceți, până când experimentați o integrare a energiei în întreaga voastră ființă.

- Spuneți cu voce tare :
„Îmi predau în acest moment Creatorului sufletul și înțelegerea scopului meu. Îmi invit sufletul să se alinieze cu Creatorul, îl invit pe Creator să împărtășească cu mine energia, lumina, iubirea și conștiința potrivite să-mi susțină scopul.
Te rog să descarci această lumină în întreaga mea ființă, îngăduindu-mi să primesc energiile și calitățile Creatorului care mă susțin în existența mea ca și în exprimarea scopului meu clar și ușor pe Pământ.
Fie ca alinierea, conexiunea și integrarea luminii pe care eu o primesc să amplifice Adevărul Ființei mele și să mă ghideze să trăiesc în continuare ca adevărul meu pe Pământ.
Mulțumesc.”

- Imaginați-vă ca pe o floare, petalele voastre se extind de la baza coloanei voastre vertebrale, iar vârfurile petalelor ajung dincolo de chakra voastră coroană și de creștetul capului vostru.
Pe măsură ce Lumina Creatorului începe să curgă și să pătrundă în ființa voastră, dați-vă voie să vă deschideți vibrațiilor adevărului care vin direct de la Creator.
Imaginați-vă cum petalele voastre se deschid și se desfac în cea mai frumoasă floare. Voi vă aflați în centrul florii, iar în miezul ființei voastre se află adevărul Creatorului ; scopul vostru pentru această viață, calitatea sau calitățile pe care sufletul vostru dorește să le întrupeze.
Alinierile Adevărului Creatorului pătrund în miezul ființei voastre și în adevărul pe care voi îl dețineți, amplificând din abundență calitățile pe care sufletul vostru dorește să le întrupeze, ca fiind scopul său pe Pământ.
Acordați-vă timp să vă bucurați de strălucirea interioară a Adevărului vostru - Simțiți cum se expansionează, dincolo de imaginația voastră.

- Simțiți fasciculele de lumină și alinierile adevărului, curgând prin ființa voastră și în Pământ, pe măsură ce împărtășiți tot ceea ce sunteți și experimentați cu Mama Pământ.
Acest lucru vă va împământa Ființa și va aduce calitățile Creatorului, pe care le-ați experimentat, în planurile fizice, ca să vă bucurați.

- Cu cât acest proces este practicat mai mult, cu atât mai mult îi veți experimenta beneficiile.


Onorez Adevărul din voi !


Ghidul vostru, întotdeauna prezent,

Kuthumi.prin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu