sâmbătă, 31 iulie 2021

ASHIAN prin Jennifer CROKAERT : TREZIŢI-VĂ În Fiecare Zi ! (4 martie 2021).

 

ASHIAN

prin

Jennifer CROKAERT


TREZIŢI-VĂ

În Fiecare Zi !

 

(Traducere : JAWESCREATOR)

 

4 martie 2021 –

 


 

Nota MarYan :

Pentru că Acum chiar parcurgem acele Vremuri îndelung aşteptate, iar Determinarea noastră – a celor care LUCREAZĂ sau LUPTĂ (în diferite forme şi aspecte) în LUMINĂ – pare (şi este important de a fi) mai puternică decât oricând în ultimele mii de ani...

...Iată că ne-a sosit şi nouă „sorocul” (Timpul) în a re-veni la vibraţiile pe care le simţim a fi cel mai „în mediul nostru”, în care „înotăm” cel mai bine, respectiv aceste Mesaje venite de la tot mai multe Fiinţe de Lumină care se conectează la tot mai mulţi mediumi antrenaţi în a primi informaţiile încărcate cu frecvenţe tot mai înalte.

De aceea sunt atât de importante, în aceste Vremuri, acest tip de articole care, deşi poate par a fi plictisitoare şi fără „informaţii valoroase”, incitante şi chiar excitante pentru mintea dornică de senzaţional, acestea vin împreună cu pachete de energii şi Lumină de frecvenţe de altă natură decât cele ale Normalităţii cu care avem de-a face în viaţa de zi cu zi, prin care, astfel, ne conectăm la... Altceva...

...Realizându-se, în acest fel, o încărcare energetică cu frecvenţe şi informaţii pe care, poate, mintea conştientă nu le percepe deloc şi imediat, dar care se pot re-simţi ca o Schimbare de stare/dispoziţie, cu mai multă Bucurie interioară şi acea Stare de Bine care ne face să fim mult mai relaxaţi şi îngăduitori cu ceilalţi şi, mai ales, cu noi înşine...

Acestea sunt, din punctul nostru de vedere, un fel de „Meditaţii Conştiente”, în care, prin conectare la aceste mesaje, ne încărcăm cu energie în mod automat, căci mintea nu mai aleargă nebună ca în cadrul meditaţiei clasice, cu ochii închişi, zburând de la un gând la altul, ci este „ocupată” cu decriptarea ideilor din Mesaj, în timp ce pachetele de frecvenţe din interiorul cuvintelor transmise îşi fac treaba în linişte, nemaifiind bruiate de mintea ocupată, după cum spuneam, cu ceea ce îi place mai mult, respectiv să priceapă ea tot ce scrie acolo...

Aşadar, acum re-începem această TERAPIE de energizare prin Lumină cu un mesaj care, în mod cât se poate de simplu, ne re-aminteşte de importanţa opririi din nebunia zilnică pentru a ne conecta cu ATENŢIA în zona INIMII, acolo unde descoperim Pacea şi Liniştea Fiinţei... doar OPRINDU-NE !

STOP JOC (Mental) !

Restul este Ascultare... şi Trăire... doar puţină Răbdare şi o picătură de antrenament... iar rezultatele vor veni rapid, re-simţindu-le „pe propria piele”, într-un mod nu doar plăcut, ci şi practic şi eficient !

SPORnicie ! :

 

 


 

TREZIŢI-VĂ : în fiecare zi !

Vă aflați într-o fază de tranziție extrem de încărcată, încorporând vibrații extrem de rafinate care vă transformă corpurile, viețile și lumea, din interior spre exterior.

Așadar, concentrarea voastră trebuie să fie - în primul rând - în interior.

Vedeți și renunțați la orice gânduri care vă doboară.

Vedeți și zâmbiți oricăror gânduri care vă ridică.

De câte ori este nevoie, practicaţi : Opriți-vă !

Deveniți conștienți de voi înșivă, de respirația voastră, de gândurile voastre, de dragostea voastră din interior.

Când faceți acest lucru, atrageți mai puternic vibrațiile superioare către voi și le împământați.

Într-adevăr, această energie nu este nouă, a existat întotdeauna, dar a fost dincolo de experiența voastră, ca o țară pe care nu vă o puteți imagina, pentru că nu ați vizitat-o.

Acum nu doar o vizitați, ci chiar vă mutați acasă !

Această Nouă Energie va crea mai multe schimbări, va zgudui viața dramatic, astfel încât tot ceea ce nu este pur, al inimii, să se scuture.

Nu este plăcut, înțelegem acest lucru, deoarece, vă monitorizăm emoțiile cu atenție. Cu toate acestea, vedem, de asemenea, că intensitatea acestei experiențe catalizează puritatea inimii Lucrătorilor în Lumină ; vă concentrează Iubirea, Compasiunea, Iertarea în moduri de ne-imaginat.

Creați Alchimia. Sunteți alchimiștii.

Veniți Acasă la adevărata voastră casă, la casa voastră vibrațională superioară.

Multe, multe minuni vor avea loc - alături de scuturarea tuturor celor care s-au descompus - și există multe pentru a vă bucura în aceste Vremuri.

Fiți puternici, fiți slabi... nu contează...

Doar observați Fluxul din interior.

 

RESPIRAŢI !

ZÂMBIŢ măcar puţin, chiar dacă este doar pentru a vă face să vă simțiți mai bine...

 


SURSA : http://voyagesoflight.blogspot.com/2021/03/wake-up-everyday-ashian-via-jennifer.html

prin

https://jawescreator.gitlab.io/2021/03/06/in-fiecare-zi-treziti-va/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu