vineri, 2 iulie 2021

COBRA : OPERAŢIUNEA „DreamLand” („Tărâmul de Vis”) – 20 august 2012.

  

COBRA

OPERAŢIUNEA

DreamLand

(„Tărâmul de Vis”)

 – 20 august 2012

 


 

Nota MarYan :

După articolul anterior al lui Cobra („Nobilimea Albă”) din perioada lui August 2012 (ce Vremuri zgâlţâitoare!, de intense pregătiri ante-„Sfârşitul Lumii”... mai ţineţi minte ?)...

...Iată că, la scurt timp, re-venim cu acest articol din aceeaşi perioadă, care se străduieşte să ofere o imagine mai concretă a ceea ce urma să vină după 2012, prin declanşarea Evenimentului ce urma să aducă „Tărâmul de Vis” pe această Planetă de Vis.

Sigur, ideile lui Cobra din 2012 despre acest subiect (extrem de vast) erau, după cum veţi vedea, doar incipiente, fără alte detalieri, însă doar faptul că încă din 2012 acesta vorbea de acest Moment şi de Transformarea Planetară (de care Fondatorii tocmai aminteau în acei ani, prin Sal Rachele) este un aspect remarcabil...

...Dar care, iată, acum, la 9 ani de la acel moment, încă este un deziderat... ce pare să devină, tot mai mult, o probabilitate în curs de declanşare ! : 

 

 


 

Operaţiunea „DreamLand” („Tărâmul de Vis”) este o acţiune a Forţelor Luminii pentru a începe o NOUĂ RENAŞTERE la Suprafaţa acestei Planete.

Prima Renaştere, din urmă cu 500 de ani, a fost iniţiată de un anumit grup ocult pozitiv din spatele NOBILIMII ALBE din FLORENŢA secolului al XV-lea (al 15-lea).

A Doua Renaştere va fi începută de acelaşi grup ocult la nivel mondial, care va anunţa victoria finală a spiritului uman liber asupra forţelor limitatoare (de îngrădire) !

S-a realizat contactul cu liniile de sânge (descendenţii) ale Nobilimii Albe implicate în geneza Primei Renaşteri şi care, acum, ar putea ajuta la crearea celei de a Doua Renaşteri.

Contactul realizat cu descendenţii Nobilimii Albe a Graal-ului înseamnă restaurarea MISTERELOR MAGDALENEI, ca pregătire pentru adevărata revelaţie a ZEIŢEI.

Mişcarea de Rezistenţă va fi principala forţă de acţiune în Operaţiunea „Tărâmul de Vis” care se va declanşa chiar de la Momentul Evenimentului


Scopul Operaţiunii „Tărâmul de Vis” este unul dublu.

În primul rând, pentru a restabili ABUNDENŢA pentru Lucrătorii în Lumină.

Mulţi Lucrători în Lumină au credinţa spiritualitatea înseamnă să trăieşti în sărăcie...

Acest Sistem de Credinţă este rezultatul programării minţii de către Cabala.

Într-adevăr, Abundenţa fizică este o expresie naturală a frumuseţii Sufletului întrupat, iar fiecare Lucrător în Lumină o merită...

Cabala vrea să îi menţină pe Lucrătorii în Lumină departe de bani, pentru a împedica progresul Forţelor Luminii.

Metodele Cabalei variază de la cele relativ inofensive, cum ar fi agenţi plătiţi ai dezinformării care postează atacuri „ad hominem („asupra persoanei” – neo-lat.) de genul „Cobra ia donaţii de 1.000 USD”, apoi la cele ceva mai moderate, cum ar fi entităţile negative non-fizice care blochează activităţile comerciale ale Lucrătorilor Luminii, până la situaţiile mai grave, cum ar fi blocarea accesului la fonduri care aparţin Lucrătorilor în Lumină sau care le sunt direct furate...

Trustul SAINT GERMAIN a fost înfiinţat la sfârşitul secolului al XVIII-lea (N.MY. : Al 18-lea, deci la finalul anilor 1700) de către Contele de SAINT GERMAIN, cu scopul de a asista Lucrătorii în Lumină la momentul Schimbării Veacurilor.

Trustul Saint Germain va fi deblocat de îndată ce Cabala va fi eliminată la Momentul Evenimentului.

Astfel, Lucrătorii în Lumină vor putea, în cele din urmă, să trăiască în Abundenţă.

Al doilea scop al Operaţiunii „Tărâmul de Vis este acela de a începe diseminarea adevăratelor învăţături oculte din Şcolile Misteriilor ale Maeştrilor Ascensionaţi.

În ultimii 26.000 de ani, pe măsură ce această Planetă a fost pusă în Carantină şi aproape complet oprită de la contactul direct cu Maeştrii Ascensionaţi, învăţăturile spirituale au degenerat, iar acum „orbii conduc alţi orbi”.

Un astfel de exemplu este cel al multelor mesaje canalizate care se presupune că provin de la Maeştrii Ascensionaţi sau de la Confederaţia Galactică.

Ceea ce se întâmplă, în cele mai multe cazuri, este un autentic contact energetic, însă pe plan mental archonii pătrund cu tehnologia lor şi introduc mesaje care se arată a fi pline de iubire şi lumină, la o primă impresie, dar în realitate sunt doar fraze reciclate !

La Momentul Evenimentului, Forţele Luminii vor începe să dezvăluie adevăratele învăţături ale Luminii.

În multe cazuri, aceste învăţături vor fi puţin diferite faţă de ceea ce se aşteaptă majoritatea umanilor, deoarece această Planetă a fost separată de Lumina adevărată timp de 26.000 de ani, iar multe aspecte au fost demult uitate...

 


Există anumite pregătiri pentru această Operaţiune, „Tărâmul de Vis”, care trebuie făcute înainte de Eveniment.

Unii membri ai Nobilimii Albe au răspuns deja la apelul meu şi, dacă vreunul dintre ei vor dori să se alăture, mă pot contacta la adresa de email cobraresistance@gmail.com .

În plus, sute de Lucrători în Lumină m-au contactat tocmai în acest scop, oferindu-ne ajutorul lor.

Rog pe oricine doreşte să fie implicat în Operaţiunea „Tărâmul de Vis” să îşi exprime foarte clar talentele, abilităţile, contactele şi resursele pe care le poate oferi.

Dacă pot fi implicaţi în momentele pregătitoare de dinaintea Evenimentului, aceia vor fi contactaţi în curând. Dacă nu, aceştia vor fi contactaţi direct de către Rezistenţă, la scurt timp după Eveniment.

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2012/08/operationdreamland-operationdreamland.html



3 comentarii:

  1. Sunt Alecs 1_ vreau sa stiu daca arhonii sunt păpușarii sau păpușile?2_care sunt obiectivele programate pentr accelerarea frecvențelor vibrațiile de ascensionare a omenirii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La această Categorie de pe blog :

      http://noul-univers-christalin.blogspot.com/search/label/21%20Archonii%20%C5%9Fi%20CONSPIRA%C5%A2IILE

      vei putea afla răspunsurile dorite şi multe altele... :

      http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2015/01/maryan-archonii-si-gnosticii-gnosticii.html#more

      Succes, Alex !

      MarYan.

      Ștergere