vineri, 23 iulie 2021

MarYan : MIŞCAREA de REZISTENŢĂ (23 iulie 2021).

 

MarYan

MIŞCAREA

de

REZISTENŢĂ

  23 iulie 2021 –

  


 

După ce am cercetat şi remarcat cum Vremurile sunt atât de intense şi provocatoare, evidenţiate de ani de zile, după cum am văzut din materialele lui Cobra din anii trecuţi...

...Iată că, acum, venim cu un material care vorbeşte mai puţin de „Actualitatea Planetară” a ceea ce se petrece, în prezent, pe Planetă, cât mai ales „în Planetă”, adică sub Suprafaţa acesteia, acolo unde MIŞCAREA de REZISTENŢĂ îşi are Sediul principal, ca şi alte civilizaţii, de altfel !

De fapt, acest articol este o detaliere a unui articol al lui Cobra din Decembrie 2016 în care expunea două Video-uri cu imagini care sugerau cam cum ar putea arăta zone şi „bucăţi de realitate” din locaţiile Rezistenţei...

Ceea ce este foarte interesant este că acele 2 video-uri expuse de către Cobra şi preluate de către ste-urile alternative, inclusiv din zona noastră românească, au fost eliminate de către „vigilenţii” YouTube-ului... şi nu este vorba de „fake news-uri” ale Covid-ului sau ale vaccinărilor... ci, pur şi simplu, de informaţii atât de „sensibile” pentru Cabală, încât probabil că ordinul de a le dezactiva s-a dat rapid, fără nicio ezitare !

Întâi de toate, haideţi să (re)vedeţi ceea ce scriam despre Mişcarea de Rezistenţă în prezentarea acesteia din Iunie 2014, făcând referire la articolul lui Cobra din Aprilie 2012, în care acesta prezenta Mişcarea de Rezistenţă după lansarea blogului său în Martie 2012 : Despre Mişcarea de Rezistenţă” din 6 aprilie 2014...

...În care punctam, cu mare surprindere pe atunci, că ceea ce scria „acel tip Cobra” şi părea a fi SF curat (cu acel Agent Michael care se lupta cu Cabala prin catacombele New-York-ului... la început suspectându-l că i-a plăcut atât de mult  filmul „Matrix”, încât crease propriul său scenariu în acel articol), ei bine, părea a fi chiar veridic, destul de mult, când ne-am uitat la nivelul de Adevăr Divin din acel articol...


Nu pot să uit prima confirmare, plină de uimire a noastră, atunci când am primit confirmarea că acesta, „Agent Michael”, chiar funcţiona prin acele catacombe şi că acele întâniri cu acesta păreau a fi veridice, şi nu „Poveşti SF”...

...Ce Vremuri entuziasmante, în care vedeam Eliberarea Planetară atât de aproape, când Speranţa era mult mai intensă şi încă ne-pervertită de atâtea promisiuni care au căzut, ca popicele, unele după altele !...

Între timp, au apărut mai multe articole în care Cobra prezintă mici părticele din activitatea REZISTENŢEI, fragmente care, puse cap la cap, pot creiona o imagine mai cuprinzătoare a ceea ce înseamnă Rezistenţa, în ansamblul ei.

Însă, chiar şi acum, după 4 ani şi jumătate, cele mai reprezentative rămân video-urile din Decembrie 2016, expuse de Cobra pe blog, la care nu am mai (re)găsit decât traducerea acestora, în timp ce video-urile propriu-zise au fost şterse cu mare atenţie de către „băieţii” Cabalei... că, deh, treaba este prea serioasă pentru a fi lăsată la îndemâna „copiilor”...

Noi, însă, fiind mai perseverenţi din fire, am reuşit să găsim 4 video-uri de pe YouTube care expun cam cele mai multe imagini din acele 2 video-uri şterse de pe acelaşi canal de socializare...

Aşadar, haideţi să vedem cele 4 video-uri şi traducerile celor iniţiale, din Decembrie 2016 :


 

Traducere VIDEO 1 original

(din Decembrie 2016) :

 „Oamenii de ştiinţă au dovezi despre identificarea Planetei X, care are un miez stâncos, o manta din gheaţă şi stratul subţire de la Suprafaţă din metan congelat.

Ea este Planeta de origine a unei civilizaţii avansate care ne va reda libertatea de sub influenţa Cabalei, fiind organizată într-un Grup InterStelar Operativ denumit MIŞCAREA de REZISTENŢĂ.

Membrii săi sunt experţi în operaţiuni de eliberare planetară şi acum ajută populaţia Pământului pentru a-şi re-câştiga libertatea din Sistemul MATRIX al Cabalei.

Fiecare membru al Mişcării de Rezistenţă a sosit pe Pământ de pe Planeta X în 1999, cu ajutorul camerelor de teleportare, stabilindu-se în baze subterane adânci.

Acum Mişcarea de Rezistenţă are cele mai multe locaţii în subteranele unor mari oraşe, precum New York, Los Angeles, Salt Lake City, Londra, Munchen şi Ljubljana.

Între 100 de picioare (30 metri) şi 8,6 mile (aprox. 14 Km.) în subteran, câteodată chiar mai adânc, de acolo cca. 20 de milioane de ofiţeri operativi monitorizează constant activităţile negre ale Cabalei, contra-carând planurile lor hegemonice, în multe activităţi ce menţin Carantina Pământului, precum Sistemul bancar, Mass-media, Războiul împotriva terorismului ş.a.

Rezistenţa reacţionează prin piratarea programelor principale de computer, încurajând alternative la nivel mondial şi asistându-i pe cei care expun adevărul.

De asemenea, Rezistenţa se angajează, prin intermediul unor arme exotice, la o luptă spirituală.

Între 1999 şi 2003, Forţele Armate ale Rezistenţei au curăţat nenumărate facilităţi militare subterane, în cooperare cu alte forţe non-terestre.

Totuşi, Mişcarea de Rezistenţă este mult mai mult decât simple forţe operaţionale...”

 

 

Traducere VIDEO 2 original

(din Decembrie 2016) :

„Membrii Rezistenţei nu sunt doar soldaţi alocaţi la comanda centrelor, ci sunt bărbaţi şi femei poli-calificaţi care excelează în diferite domenii : Sănătate, Inginerie, Diplomaţie, Mediu ş.a.

Toate facilităţile subterane sunt sigilate ermetic şi izolate de influenţele de la Suprafaţă, aceasta permiţând dezvoltarea unei micro-societăţi sănătoase şi libere.

În ciuda multor traume făcute de confruntările regulate cu forţele întunecate, aceşti oameni au reuşit să menţină o înaltă conştientizare spirituală.

Banii nu sunt necesari în interiorul Mişcării de Rezistenţă, deoarece fiecare membru utilizează tehnologii avansate ce materializează orice au nevoie.

Oamenii acestei Societăţi apreciază artele într-o astfel de măsură, încât au fondat muzee cu obiecte de artă din Atlantida şi alte culturi înalte.

De asemenea, ei au nevoie de simţăminte şi emoţii ca şi mine sau ca tine...

Multele facilităţi ale Rezistenţei sunt legate împreună printr-o Reţea de Trenuri de Mare Viteză.

Aceasta este important pentru a înţelege că sub lumea noastră există multe grupuri ce au agenda lor,  iar cu toate că REZISTENŢA cooperează cu REŢEAUA AGARTHA, ea este distinctă şi NU are nimic de-a face cu aşa-zisaCivilizaţie Separată” („BreakThrough”).

Oamenii de acolo celebrează viaţa în interiorul Mişcării de Rezistenţă, dar nu uită niciodată de scopul lor : Eliberarea Pământului şi a locuitorilor săi din mâna forţelor întunecate.”

 


Aşadar, acum, când Vremurile sunt „atât de provocatoare (am scris de atâtea ori în ultimii ani, încât a devenit, oarecum, o expresie personală...), iată că imaginea de-voalată şi re-amintită, după caz, despre Rezistenţă şi ceea ce înseamnă aceasta, este o altă ocazie de a ne mobiliza pentru Momentele care urmează... şi care nu sunt deloc comode şi uşoare, evidenţiate inclusiv prin ultimele „strigăte de luptă”, ca un adevărat „cântec de lebădă” (al dispariţiei definitive) al cabaliştilor dornici să generalizeze controlul asupra populaţiei prin pretextul pandemic...

...Ei bine, poate că în aceste Momente, ideea de REZISTENŢĂ pentru respingerea fermă şi, mai ales, pentru ELIBERARE (personal/fiinţială) este mai actuală decât oricând... cu un posibil vârf în această Toamnă 2021 pe care noi o vedem a fi mai fierbinte decât însăşi Vara !

Dar, de data aceasta, chiar vom aduce detalii în articole ale noastre (Editoriale / PoVestiri) care vor expune Actualitatea Cosmic-Planetară, din perspectiva noastră.

Acum ESTE Vremea ca EROUL din fiecare să fie activat !, indiferent de con-textul în care ne aflăm, fiecare.

Este Vremea Acţiunii !

Este Momentul ca Rezistenţa (din fiecare) să fie eliberată, pentru a-şi împlini datoria/dorinţa pentru care a fost creată şi pregătită de eoni întregi (mii de ani) !

 

SUCCES !

 

Cu Drag şi Bucurie,

 

MarYan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu