vineri, 30 iulie 2021

COBRA : ACTUALIZARE a Situaţiei Planetare (13 iulie 2021).

  

COBRA

ACTUALIZARE

a

Situaţiei Planetare

 – 13 iulie 2021

 

 


Nota 1 MarYan :

Acum venim cu acest ultim mesaj al lui Cobra, din 13 iulie 2021, deşi au trecut mai bine de 2 săptămâni de la postarea acestuia pe blogul său...

...Pentru a vedea şi perspectiva noastră în această privinţă, a fierbintelor subiecte expuse de către Cobra în acest Mesaj, care, aşa cum v-am obişnuit cam de când funcţionează acest blog, caută să MODULEZE informaţiile expuse, trecute prin anumite filtre ale ADEVĂRULUI DIVIN – sigur, din perspectiva noastră, pe care nu o impunem nimănui şi nu o clamăm ca fiind infailibilă, ci poate credibilă, prin confirmările venite din alte tipuri de informări care au fost verificate iar şi iar, în timp.

Şi pentru că sunt mai multe aspecte punctuale ale subiectelor expuse, credem că este mai util să le abordăm în cea de-a doua Notă Personală a noastră, la finalul acestui articol, pentru a le putea compara mai bine cu informaţiile deja lecturate până atunci.

Aşadar, iată, mai întâi, mesajul lui Cobra :

 

 


 

Curăţirea Grupului Chimera continuă...

Forţele Luminii au reuşit să elimine complet toate Bazele subterane ale „civilizaţiei de ruptură” (separatistă) ale Chimera, inclusiv Complexul din Congo !

Majoritatea ostaticilor care au fost capturaţi acolo au fost eliberaţi, deşi unii dintre ei sunt încă capturaţi pe planurile eterice şi astrale.

Donald RUMSFELD a fost capturat de către Forţele Luminii pe Planul Eteric şi dus la Soarele Central Galactic pentru re-procesare.

El nu mai este (în planul fizic, în corp fizic)...

Acest lucru lasă în viaţă doar doi membri (Kissinger şi Cheney) din „Cei Patru Ne-Sfinţi”, de aceea Forţele Luminii şi-au extins acum Lista cu ţintele principale, re-denumind-o ca „Cei Cinci Ne-Sfinţi”.

Acum, aceasta îi include pe Henry KISSINGER, Dick CHENEY, Bill GATES, Anthony FAUCI şi Klaus SCHWAB.

Regele şi Regina-Păianjen fizici, împreună cu majoritatea păianjenilor fizici mai mici au fost, de asemenea, îndepărtaţi.

Restul forţelor Chimera sunt, acum, concentrate la Suprafaţă şi nimic nu se mai poate dezvălui despre aceasta...

 


Ceea ce mai rămâne, acum, pentru a fi curăţat în subteran sunt câteva Baze Militare aflate încă în mâinile militarilor negativi (inclusiv cele din Antarctica), apoi Tunelurile subterane (inclusiv cele din SUA/Mexic, California/Nevada şi China/Myanmar), care sunt folosite pentru traficul de persoane de către Illuminati, Mafie şi Triade (mafia chineză), precum şi Centre de abuzuri asupra copiilor sub unele dintre Castelele Nobilimii Negre şi sub unele Biserici şi Şcoli catolice aflate sub controlul Iezuiţilor.

Prioritatea maximă a Rezistenţei şi a militarilor pozitivi este acum de a salva cât mai mulţi copii care încă sunt capturaţi acolo !

Există încă câteva Suflete-Gemene (majoritatea Pleiadieni capturaţi) ale Comandanţilor superiori ai Confederaţiei Galactice ţinuţi ostatici în Bazele subterane ale militarilor negativi şi în interiorul unor instalaţii militare de la Suprafaţă, în special în Deşertul Negev (Israel), lângă Abu Kamal din Siria şi lângă Groznâi din Cecenia.

Flota REZISTENŢEI şi Flota PLEIADIANĂ au contactat militarii pozitivi din SUA, Rusia şi China de mai multe ori în ultimele luni, iar anumite planuri au fost puse în mişcare, pentru pregătirea Evenimentului.

Complexele subterane de sub Muntele Cheyenne (SUA) şi Thule (Groenlanda) sunt pregătite în acest scop...

 


Forţele Luminii curăţă, de asemenea, intens entităţile eterice şi astrale non-fizice negative, iar numărul lor a scăzut, acum, sub 50 de miliarde...

În partea de sus a Ierarhiei întunecate eterice şi astrale încă se află câţiva PĂIANJENI Chimera care controlează câteva mii de ARCHONI aflaţi în corpuri (fizice) insectoide (Lorzi ai Karmei) care, la rândul lor, controlează câteva milioane de DRACONIENI care gestionează restul de zeci de miliarde de entităţi REPTILIENE.

În trecut, Consiliile Confederaţiei Galactice nu au ajuns la unitate în Planurile lor de a elibera Planeta, existând multe opinii contrare acestei probleme, în rândul personalului Confederaţiei.

Anumite acţiuni au fost întreprinse săptămâna trecută (N.MY.: 5-11 iulie 2021) de către SEMJASE şi de alţi înalţi comandanţi, iar acum s-a ajuns la un consens în cadrul Confederaţieio intervenţie drastică va avea loc la momentul potrivit, la Suprafaţa Planetei.

Nu se poate spune mai multe despre aceasta, în acest moment, în afară de faptul că, în cazul în care Cabala trece de o anumită Linie roşie, intervenţia va veni mult mai repede şi va fi mai dură!

După începutul lunii august, anumite situaţii se vor intensifica, întrucât intrăm într-o fereastră specială de „eveniment de intersecţie”, începând din August 2021 până la finalul anului 2022, prima parte a acestei ferestre fiind perioada August-Decembrie 2021, iar a doua parte Ianuarie-Decembrie 2022.

Destul de interesant, Gary HESSELTINE, Vicepreşedintele Coaliţiei Internaţionale de Cercetare Extraterestră (ICER) estimează că Barajul se va sparge în următoarele 6-12 luni...

De asemenea, SOLARA, vizionara Portalului 11:11, estimază că Barajul se va sparge de acum până pe la sfârşitul anului 2022 !


La Suprafaţa Planetei există o crâncenă bătălie între Forţele Luminii şi întuneric în privinţa situaţiei corona-virusului...

Forţele întunecate îşi împing Agenda perpetuă de Blocare („LockDown”) cu vaccinări forţate, acestea influenţând legătura dintre Sinele Superior şi personalitatea umană (în cercurile ezoterice această conexiune se numeşte „antahkarana”), aşa cum se poate vedea în mod clar în logo-ul operaţiuniiWarp Speed


Varianta Delta a corona-virusului se răspândeşte foarte repede, dar este una foarte uşoară, ducând la foarte puţine spitalizări şi chiar mai puţine decese.

Prin urmare, Forţele Luminii încep să promoveze în mod eficient sfârşitul blocajelor şi un tratament mai eficient al celor spitalizaţi.

(Nota MarYan : Deşi am tot spus-o de mai multe ori, repetăm şi cu această ocazie că aici nu este vorba de nicio „boală a corona-virusului” sau a Covid-ului... ci de prezenţa unei inflamaţii acute/cronice, co-relată cu aciditatea sângelui – din cauze pe care nu le expunem acum, ci în următoarele articole cu care vom veni – care duc la IACRS (Infecţii/Inflamaţii Acute de Căi Respiratorii Superioare sau/şi Boli de Tract Respirator Inferior...) deci, de la GRIPE/RĂCELI, mai mult sau mai puţin complicate, prin FARINGITE şi TRAHEO-BRONŞITE, până la BRONHO-PNEUMOPATII INTERSTIŢIALE şi/sau INFECŢIOASE, de care „mă lovesc” mereu în activitatea medicală profesională, de fiecare dată când vin în contact cu un „bolnav de Covid”... la care, sigur, se adaugă povestea cu deja celebrele coagulo-patii ale sângelui... fiecare cu tratamentul corespunzător, alopat şi/sau natural.)

 

Cu două zile în urmă, cancelarul austriac Sebastian Kunz a prezis sfârşitul blocajelor pentru Austria şi schimbarea focalizării de la aplicarea de către Guvern a restricţiilor corona-virusului la responsabilitate personală şi libertate, cu mult mai multă atenţie asupra spitalizărilor şi mai puţin asupra cazurilor confirmate.

Cu siguranţă, mass-media din afara Austriei şi a ţărilor vecine acesteia nu au raportat acest lucru...

 


Ar putea fi interesant pentru voi să ştiţi că au fost create canale Telegram pentru cei care urmăresc postările mele pe blog, în diferite limbi.

Pentru cei care doresc să participe la Meditaţiile în Masă, lista celor active poate fi văzută aici.

Forţele Luminii solicită celor care se simt ghidaţi să participe la MeditaţiaFocul Reţelei”, ce va avea loc pe 19 iulie 2021 la ora 11:11 UTC.

Această Meditaţie va ajuta la întărirea Reţelei de Lumină de la Suprafaţa Planetei.

 

Victoria LUMINII !

 

SURSA : http://2012portal.blogspot.com/2021/07/planetary-situation-update.html

  

Nota 2 MarYan :

Bun, acum haideţi să vedem situaţia planetară şi din perspectiva noastră...

Dacă la anterioara Actualizare a lui Cobra, îl „lăudam” că, după o serie ne-întreruptă de 70% Adevăr Divin prezent în mesajele acestuia, reuşea o „ruptură” de 80% (nivel optim, în fine bun), acum, în cazul prezentului MESAJ, suntem nevoiţi să facem ceva de genul „la loc comanda”, adică să revină la acelaşi 70% Nivel de ADEVĂR DIVIN din care, iată, doar arareori reuşesc să „evadeze” informaţiile transmise PRIN Cobra.

Atunci când am început să intrăm în detalii, am realizat că, într-adevăr, acest Nivel pare a avea acoperire, ţinând cont de percepţiile noastre care nu au fost în ton cu unele informaţii esenţiale expuse aici, dintre care evidenţiem următoarele :

- Bazele Subterane aparţinând Chimera NU pare să fi fost eliberate ÎN TOTALITATE... ci, la măsurătorile noastre, rezultatul a fost într-un procent de doar 50% (la momentul de după data expunerii acestui mesaj, pe 21 iulie 2021).

- Eliberarea Bazei principale din Congo (cu Portalul ce a permis invazia archonică din 1996 şi cu prezenţa Păianjenilor Rege şi Regină) NU pare să fi avut loc, din nefericire, cel puţin deocamdată...

- ...Cu corolarul faptului că Regele şi Regina-Păianjen fizici, împreună cu majoritatea păianjenilor fizici mai mici, NU au fost încă îndepărtaţi.

- Bazele Militare aflate încă în mâinile militarilor negativi nu mai sunt „doar câteva” (ca şi când ar mai fi vorba doar de câteva răzleţe), ci reprezintă încă 25% din totalul Bazelor subterane existente (adică un sfert din total !), ceea ce, raportând la existenţa a MII şi MII de astfel de Baze Subterane, încă mai rămân cel puţin câteva mii de astfel de Baze de curăţat, în frunte cu cea din Congo...

- Numărul Entităţilor eterice şi astrale non-fizice negative ar fi scăzut, acum, sub 50 de miliarde... când, în realitate, acest „recensământ” este extrem de „relativ” de făcut – căci drăgălaşii de „coloraţi” nu prea stau ei „înţepeniţi” în acele „spaţii/tuneluri cuantice”, ci sunt în continuă mişcare şi repliere în/din Spaţii multi-dimensionale ; astfel, contabilizarea acestora, cu evidenţierea descreşterii numărului lor, este un subiect cel puţin delicat şi relativ de abordat, fiind puţin cam greu să numeri, ca pe boboci, particulele cuantice aflate mereu în jocul ameţitor (pentru minte, inclusiv pentru performantele computere cuantice) „uite-o, nu e” / „iată-le, nu sunt”.

- Ţinând cont şi de faptul că Eliberarea Spaţiului Sub-Lunar cam bate pasul pe loc (adică tot cam la Nivelul anterior, de aprox. 80%), aceasta sugerează că Alianţele făcute încă „nu şi-au intrat în pâine” şi că, unele dintre acestea, încă sunt la nivelul de Planuri/Proiecte ce se cer materializate de către multitudinea de Grupuri şi Facţiuni extra-terestre care, în primul rând, îşi respectă propria Agendă şi abia apoi pe cea comună (cu excepţia Arcturienilor şi a altor câteva Civilizaţii foarte avansate, aflate la Nivele de Conştiinţă apropiate de cele ale Fondatorilor 12D)...

 


Ne pare deloc bine că aceste „veşti” nu par a fi prea optimiste, în ton cu mesajul lui Cobra de acum vreo două săptămâni, însă este important de văzut şi o altă perspectivă care, dincolo de credibilitatea sursei „măsurătorii”, pare a fi confirmată inclusiv de ceea ce se petrece la Suprafaţa Planetei, în care P(L)ANdemia îşi face în continuare de cap, fără opoziţii evidente, deocamdată...

...Şi când din zona „Rezistenţei” vin predominant doar „ştiri” despre o nouă dată de „instalare a lui Trump la Casa Albă şi de re-instaurare a Noii Republici” (de parcă evoluţia Planetei şi a fiecăruia dintre noi doar de asta depinde), date care, în mod imperturbabil, pică de fiecare dată precum popicele lovite de „bolul adevărului”... inclusiv cu ultima poveste despre instalarea lui Trump pe 1 August 2021 (pe bune, cei care puneţi „boticul” la aşa ceva, nu v-aţi plictisit ?... să cercetaţi calendarul la începutul fiecărei luni din acest an şi din ultimii ani, sperând iar şi iar, că Trump, că Dolarul, că Noua Rep(ub)lică...). 

Sorry, aceasta este situaţia în prezent, deloc roză faţă de rozaliul dulceag expus de Cobra în acest mesaj... dar care, totuşi, per ansamblu, din perspectiva noastră nu arată deloc rău... adică ceva de genul :

Data

Procentul de Eliberare a

BAZELOR SUBTERANE

Procentul de Eliberare a

SPAŢIULUI SUBLUNAR

20 nov. 2020

aprox. 50%

aprox. 70%

23 ian. 2021

aprox. 60%

aprox. 70%

5 iunie 2021

aprox. 70%

aprox. 80%

21 iulie 2021

aprox. 75%

aprox. 80%

 

La finalul acestei Note-Articol, putem spune doar că ceea ce trăim acum sunt chiar VREMURILE DE PE URMĂ, mai ceva ca în profeţita APOCALIPSĂ şi că, măcar acum, oameni buni şi dragi Surori şi Fraţi, haideţi să lăsăm ne-esenţialele activităţi mai deoparte şi să ne con-centrăm puţin pe... EVOLUŢIA NOASTRĂ, a fiecăruia dintre noi până la sau măcar după ce lecturaţi toate articolele pline de speranţe despre ce evenimente grozave vor veni în scurt timp, culminând cu EVENIMENTUL...

...Dar TU?, cel care eşti cel mai interesant EVENIMENT pentru Viaţa ta, tu ce faci ? Cum stai cu NIVELELE de CONŞTIINŢĂ (pe Corpul Fizic, pe Corpul Astral, la Nivel de Suflet) ? Cât ţi-ai activat ADN-ul în aceste Vremuri în care descărcările Christaline din Soare chiar asta fac, „la foc automat” (din care cauză întrebarea corectă este : „Cât ai permis să se activeze din propriul ADN al Corpului Fizic?”) ? Câtă Lumină interioară (Christică) ai încorporat, prin Cunoaştere şi Iubire, pentru a fi Far de Lumină şi Călăuzire pentru cei din jur, dar mai ales începând cu tine însuţi ?

Şi tot aşa...

Aceste „Evenimente” ar putea fi cele mai interesante de urmărit, zi de zi, pe Calendarul propriei tale Vieţi, OM-ule drag...

Spor !... şi, cu siguranţă că la primul articol de fond, al nostru, vom relua şi detalia aceste info(rmaţii).

 

BUCURIE şi IUBIRE, prieteni !

 


2 comentarii:

  1. Mulțumesc f mult pt aceste lămuriri f valoroase, pentru comentariile utile și doveditoare ( iar și iar) de o înaltă cunoaștere spirituala.
    Trebuie s- o spun, cumva ne- ai neglijat/ părăsit pe cititorii tai în ultimii ani, cel puțin eu asa am simțit.
    Ma bucur de fiecare articol și promisiune de revenire cu altele.
    Asa ca, pe cât mai curând, draga Maryan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag, Silvia !

      Da, în ultima vreme (ultimele Vremuri) am fost şi sunt, cumva, în continuare "prins" cu multe activităţi şi acţiuni... însă, acum sper să fie chiar ALTFEL, să pot disponibiliza Timpul care să permită scrierea şi postarea articolelor pe care le doresc să le "materializez" de ani de zile...

      Cu Bucurie pentru Împărtăşire în acest Univers Christalin,
      MarYan.

      Ștergere