sâmbătă, 31 iulie 2021

Judith KUSEL : Puterea IUBIRII Mătură Pământul (2 martie 2021).

 

Judith KUSEL

Puterea IUBIRII

Mătură Pământul

 

(Traducere : JAWESCREATOR)

 

2 martie 2021 –

 


 

Nota MarYan :

Acum, în aceste Vremuri intens de zbârnâitoare, când am iniţiat un curent de mesaje ce transmit mult mai mult decât simple idei şi cuvinte...

...Venim, aici, cu mesaje transmise de către o „veterană”, Judith Kusel, căreia i-am mai oferit spaţiu în acest Univers Christalin, în decursul acestor ultimi ani, şi pe care acum o re-aducem în memoria noastră printr-o serie de mesaje care transmit nu „banalităţi”, ci ne re-amintesc de Sursa noastră Primordială, respectiv Inima Sacră şi Centrul acesteia, aflată în conectare cu Steaua Sufletului a fiecăruia dintre noi (aspecte care ţin de Anatomia Spirituală pe care, de data aceasta sperăm că vom avea timp şi resurse să o abordăm pe blog, în fine)...

Şi, înainte de a da citire acestui scurt Mesaj încărcat cu Energia Luminii, din 2 Martie 2021, haideţi să vedem un alt scurt mesaj al acesteia din chiar această perioadă, adică de Vineri, 30 iulie 2021, respectiv „TransFormările se intensifică” (The Shifts are Intensifying) ! :

Schimbările se intensifică.

Se revarsă o Energie Cosmică extrem de puternică.

Inima deschisă și Sufletul tău te vor purta prin Puterea Iubirii Divine.

Cereți ca Centrul Inimii voastre să se deschidă din ce în ce mai mult, astfel încât să poată fi deschis pentru a primi mai multă Iubire în Inima și Sufletul vostru, pe măsură ce se revarsă prin voi în Pământ și peste tot.

Permiteți-vă să deveniți un instrument al Iubirii, pe măsură ce Iubirea Divină se revarsă prin voi.

Pe măsură ce citiți acest lucru, se va întâmpla.

Permiteți Iubirii Divine să fie în interiorul vostru, în jurul vostru și să curgă prin voi.

Puterea IUBIRII este cea care te va ridica la nivelurile superioare și care va deveni, astfel :

- IUBIRE Divină.

- IUBIRE AtotPuternică.

- IUBIRE AtotŞtiutoare.

- IUBIRE OmniPrezentă.

Așa Este și va fi pentru Totdeauna.”

Aşadar, iată scurtul dar concentratul (în Lumină) Mesaj al lui Judith :

 

 


 

În această dimineață am avut o experiență profundă, când mi-a apărut DIVINUL FEMININ. Acesta îmi arăta cum se întâmplă Trezirea în masă a sufletelor, și cum va mătura Pământul, așa cum Puterea Iubirii mătură Pământul.

Aceasta vine direct din Centrul Inimii Divinului Feminin, pentru că în ea este deținută toată Creația, aceasta fiind cea care a născut întreaga Creație. Ea deține Spirala și Energia-Spirală și astfel se produce trezirea deplină a Inimilor și a Sufletelor.

ACTIVAREA are loc nu doar prin CENTRUL INIMII unde se conectează și Sufletul, ci și prin STEAUA SUFLETULUI, atunci când este activată complet.

Pe măsură ce STEAUA SUFLETULUI fuzionează cu TRANDAFIRUL INIMII, resurse imens de puternice sunt activate în Suflet și astfel revin cele mai profunde amintiri, pe măsură ce Sufletul își recapătă accesul la cunoștințele sale infinite pe care le-a câștigat prin toate existențele sale din alte Universuri, Galaxii, Sisteme Stelare, Vieți Paralele etc.

DIVINUL FEMININ revarsă acum Cheile și Codurile care activează Centrul Stelei Inimii și al Sufletului, Trandafirul Inimii, iar aceasta se revarsă prin vibrația și frecvența Sunetului Cosmic și al Tonurilor Sacre.

Majoritatea acestor tonuri nu sunt încă perceptibile pentru urechea umană, dar pot fi simțite.

Din nou, cuvintele nu reușesc aici să exprime realitatea, deoarece ceea ce am experimentat și ceea ce mi s-a arătat depășește limbajul sau cuvintele umane.

Lăsați Centrul Inimii să se deschidă cu Steaua Sufletului, în cele mai înalte grade.

Suntem ridicați tot mai sus în Noul Pământ și acest lucru acum se accelerează.

Puterea Iubirii cuprinde tot ceea ce nu ne mai servește - tot ceea ce trebuie iertat în cele din urmă, toată rușinea, vina și vinovăția și, într-adevăr, tot ceea ce este acolo, care încă blochează și împiedică plinătatea Puterii Iubirii spre a izbucni în plină glorie în noi.

 

Judith Kusel

 

SURSA : http://voyagesoflight.blogspot.com/2021/03/the-power-of-love-sweeping-earth-judith.html

prin

https://jawescreator.gitlab.io/2021/03/02/puterea-iubirii-matura-pamantul/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu