joi, 24 iulie 2014

COBRA : Activarea ZEIŢEI COSMICE (Completare la Meditaţia de Eliberare Planetară) - 14 iunie 2014



Activarea ZEIŢEI COSMICE
(Completare la Meditaţia de Eliberare Planetară)
– 14 iunie 2014 –

 


 
Nota MarYan :

Această foarte scurtă completare la Meditaţia Săptămânală propusă de Cobra, eu cred că o aducem acum în atenţia voastră într-un moment cu adevărat potrivit, când nevoia de Meditaţie pentru încorporarea Luminii pe Pământ este mai mare şi mai actuală decât oricând !

De aceea vă recomand insistent, oricând puteţi – nu doar duminică seara la ora 22.00, ora României – să faceţi Meditaţia Săptămânală de Eliberare Planetară, care, iată, are şi o „completare”.

Nu tehnica meditaţiei contează cel mai mult, ci INTENŢIA fundamentală : doriţi, simţiţi cu adevărat şi chiar TRĂIŢI acest sentiment profund de a ajuta Planeta şi Umanitatea în a încorpora cât mai multă Lumină ?

Această (Manife)Stare Vie este cea care ajută în primul şi în ultimul rând la acest proces ; tehnicile specifice, precum şi cea de mai jos, doar AJUTĂ la precizie, şi atât.

Factorul determinant este cel din interiorul fiecăruia.

Şi, în lumina ultimelor evenimente, se pare că nevoia de a lucra în mod real cu noi şi cu interiorul fiinţei noastre, este mai actual decât oricând... (Vedeţi prima postare despre al doilea avion malayezian atacat şi „distrus”.)



Cobra :


Solstițiul de vară de pe 21 iunie 2014 va marca o completare a unei operațiuni importante a Forţelor Luminii. Deocamdată, nu se poate spune încă nimic, despre această operațiune.

De asemenea, la momentul solstițiului de vară, pe 21 iunie, va începe procesul activării planetare al arhetipului Zeiţei.

Acest lucru va fi activat de către multe femei din Mișcarea de Rezistență și Flota Pleiadiană, prin meditaţie și dirijarea energiei lor iubitoare către umanitate.


Vă puteți alătura acestei meditații în felul vostru, iar mai jos este MEDITAŢIA sugerată de către Forțele  Luminii :

 1. Faceţi-vă confortabili, închideţi ochii şi relaxaţi-vă, urmărindu-vă respirația.

 2. Înconjuraţi-vă cu Lumină într-un OU ROZ, plin de Energia Iubirii.

 3. Învăluiţi-i pe cei dragi în ouă roz similare, pline de Energia Iubirii.

 4. Îmbrăţişaţi întreaga umanitate și toate ființele vii de pe planeta Pământ, într-un OU de culoare roz, plin de Energia Iubirii.


Forțele Luminii au solicitat ca această scurtă meditaţie să fie făcută în fiecare duminică, după Meditaţia Săptămânală pentru Eliberare, deoarece acest câmp de energie al Iubirii va servi drept scut de protecţie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu