vineri, 4 iulie 2014

COBRA : PLANUL ETERIC (despre implanturile eterice) – 15 oct. 2013



Actualizarea situaţiei planetare : PLANUL ETERIC
(despre implanturile eterice scalare umane)
– 15 octombrie 2013


  

 
Nota MarYan :

Iată un mesaj al lui Cobra, poate mai important ca cel anterior şi, poate, chiar cel mai important din toate cele expuse până acum.

Dacă în mesajul anterior, „Explozia Luminii : Orizontul Evenimentului”, Cobra făcea referire la implanturi eterice, camere de proiecţie, anomalii cuantice, bucle temporale şi găuri negre – toate acestea PLANETARE – iată, acestea se regăsesc, în cea mai mare parte şi în acest mesaj, însă la nivele INDIVIDUALE, în aura eterică a oricăruia dintre noi, cei încarnaţi pe Pământ.

De aceea pot spune că acest mesaj are un înalt nivel practic – referindu-se la elemente care ţin de „anatomia” eterică a fiecărei persoane de pe Pământ – însă şi un mare nivel de Adevăr Divin, care, la aprox. 80%, ne confirmă că ceea ce transmite Cobra „nu sunt poveşti” (dimpotrivă : studiul aprofundat radiestezic a concluzionat că încă mai sunt şi alte implanturi de care nu se aminteşte în material...).

Din nefericire pentru persoanele „setate” mai mult emoţional decât mental, acest mesaj are aceeaşi abordare ca cel anterior, cu multă fizică cuantică – ba, aş spune că cere şi mai multă concentrare şi ceva cunoştinţe de această natură.

Însă acesta nu este un motiv de a vă speria, căci, chiar dacă mintea „nu pricepe mare lucru”, important este să aduceţi informaţia în Câmpul Conştienţei, adică în LUMINĂ, fiind suficient pentru a începe procesul de Eliberare de acele „chestii” de care se vorbeşte.

Iată, aici se vede la modul foarte concret ce înseamnă expresia des repetată pe acest blog : „Adevărul Eliberează” : conştientizarea prezenţei unor „device”-uri implantate în structura eterică a aurei noastre permite iniţierea procesului de îndepărtare a acestora, pentru neutralizarea lor – adică, pentru ceea ce tot transmit de atâta timp : ELIBERARE !

Iar Cobra vine, de data aceasta, şi cu instrumente ajutătoare, nu doar cu ADEVĂRUL ELIBERATOR, oferind o puternică meditaţie de eliberare de aceste implanturi.

Iată cu ce „ofertă la pachet” vine Cobra : aduce o informaţie de cel mai înalt interes pentru fiecare, însă oferă şi „antidotul” respectivei „probleme”.

De aceea am această puternică încredere că aceasta ne poate fi de folos la toţi !

Succes la Munca (şi nu lupta) de ELIBERARE !



În ultimele luni (N.MY: ale anului 2013) este în desfăşurare o curăţire masivă a planului etheric (N.MY: planetar), care a fost accelerată chiar mai mult, după activarea cu succes a Portalului de Pace pe 25 august 2013.

Ca rezultat direct al acestui lucru, toate implanturile emisferice au fost eliminate în 8 septembrie 2013.

Voi descrie în detaliu ce rămâne de curăţit.


Există încă un grup foarte mic de entităţi eterice negative (Archonii) care continuă să exercite control asupra procesului de reîncarnare şi continuă încă să controleze punctele slabe ale oamenilor încarnaţi, prin tehnologia lor de IMPLANTURI ETHERICE SCALARE, controlate prin telecomandă.

Există trei implanturi în corpul etheric al aurei fiecărui om încarnat (N.MY: Vedeţi în imaginea de mai jos).

Acestea sunt mici găuri negre etherice care sunt puse într-un câmp electro-magnetic scalar etheric rotativ, cu frecvenţa de rotaţie de 6,666 Hz.

Aceasta este o frecvenţă de rezonanţă care tinde să suprime emoţiile umane şi iniţiativa liberei voinţe.

(Nota MarYan: Iată cum descoperim şi una din cele mai ezoterice semnificaţii ale „Numărului Fiarei”, din Biblie : 666...)

Se poate vedea locaţia acestor (trei) implanturi în trupul etheric al fiecărui om încarnat :




Două implanturi din lobul frontal al creierului etheric compromit libera voinţă / procesul de a lua decizii, şi are tendinţa să blocheze conexiunea individuală cu Sursa.

Aceasta este realizat cu camere scalare electromagnetice care se rotesc în jurul celor două implanturi, întărite cu unde scalare de ultrasunete etherice.

Scopul undelor ultrasonice scalare este de a scana creierul etheric al individului pentru a reduce multe din procesele lui de gândire, printr-un program de calculator de „logică neclară”.

De asemenea, acesta poate detecta imediat orice fel de contact al acelei persoane cu ET pozitivi, care va declanşa imediat protocoale de a închide acel contact.


Un implant la membrana plexului solar eteric suprimă emoţiile şi energia sexuală (N,MY: Însă, în primul rând, Voinţa şi puterea personală), astfel fiind folosit pentru a genera un comportament de „turmă”, docil.

Camera sa rotitoare electromagnetică scalară, perfecţionată cu unde scalare de infrasunete, generează curent electric care scurt-circuitează Kundalini.

Când acest implant va fi curăţat, Kundalini din oameni se va ridica accelerat și vom avea o revoluție de eliberare „în masă”, la nivel mondial.
 


Archonii (Fiinţele eterice negative) folosesc tehnologia lor scalară de proiecţie tip fascicul ca să proiecteze forme - gând şi elementali în implanturi.

Câmpul de rotație electromagnetic scalar din jurul implanturilor servește ca un „disc de acreţie” (N.MY: Disc sau Câmp Rotativ care se măreşte prin acumularea gravitaţională a energiei, ca o „gaură neagră” care absoarbe totul din jurul acesteia) care împinge elementalii afară din „orizontul” acestui eveniment, direct în gaura neagră a implantului.

Cutele (înfăşurări) din spuma cuantică a anomaliei spațio-temporale a planului eteric ascunde încă mici găuri negre, a căror evaporare este prevenită prin intermediul acestor tipuri de câmpuri electromagnetice etherice scalare de rotaţie.
 

Aceste găuri negre conțin reptilieni care stau acolo într-o stare de superpoziţie cuantică.

Atunci când acest câmp electro-magnetic scalar eteric rotativ este eliminat, aceste găuri negre se evaporă imediat și reptilienii sunt eliminaţi prompt de către forțele Luminii.
 

Mişcarea de Rezistenţă lucrează la hack-uirea (N.MY: Piratarea!) programelor de calculator care controlează implanturile din calculatorul etheric principal al archonilor.
  

Când acest lucru va fi făcut, Mişcarea de Rezistenţă va fi capabilă să închidă acel câmp scalar rotativ din jurul implanturilor, ceea ce va avea ca urmare imediată evaporarea rapidă a implanturilor şi găurilor negre corespunzătoare din cutele continuumului spaţiu-timp eteric, şi atunci, în sfârşit, adevărata Lumină va putea ajunge pe Pământ.
 


Rezistenţa a hack-uit deja acel program, odată, în data de 9 noiembrie 2003, ziua Concordanţei Armonice.

În lunile care au urmat acelui moment, implanturile etherice au fost dezintegrate rapid, aceasta ducând la o masivă trezire a prezenţei Zeiţei (N.MY: Principiul Feminin al Creaţiei), pe planetă, în cursul anului 2004.

Totuşi, archonii au reuşit să reprogrameze implanturile, iar noua versiune a programului de implanturi etherice a fost activată pe data de 25 decembrie 2004.

Aceasta a produs un stres uriaş în planul etheric din jurul Pământului, în general.

Acea presiune etherică a perturbat plăcile tectonice şi a declanşat un cutremur masiv în Sumatra şi un tsunami, chiar în aceeaşi zi.
 


(Nota MarYan : Au trecut aproape 10 ani de la data acelui „cutremurător” cutremur, despre care aflăm acum că a avut cauze foarte „interesante”. Atunci se zvonea intens de diverse „cauze ascunse” care au stat la baza producerii acestui cutremur atât de devastator, încât a perturbat, imperceptibil, chiar şi Axa Fizică de Rotaţie a Planetei – însă, prin acest mesaj, avem o imagine mult mai exactă a impulsurilor energetice care l-au provocat.

Dar, să nu uităm : orice dezastru planetar apare pe fondul unui dezechilibru în energia emisă de toţi oamenii de pe Pământ. Şi, din nefericire, Planeta încă prezintă o rezultantă energetică – sau Raportul Lumină / Întuneric – care încă oferă un „teren fertil” de primă clasă pentru „jocul” distructiv al Archonilor...)


După 21 decembrie 2012, Rezistenţa a reuşit să pătrundă în calculatorul etheric principal al archonilor, dar programul cu privire la implanturi nu a putut fi încă hack-uit.

Sperăm că aceasta se va întâmpla în următoarele câteva luni.
 
(Nota MarYan : Iată, din 15 octombrie 2013 au trecut mai bine de 8 luni şi nu ştim de alte semne care să arate că acest lucru s-a întâmplat.)


Pentru a accelera acest proces, Rezistenţa a cerut cât mai multor oameni ca să se alăture Meditaţiilor săptămânale de Eliberare Planetară :




Dacă primiţi o „atenţie” nedorită de la fiinţe negative non-fizice, PUTEŢI SĂ VĂ PROTEJAŢI cu această TEHNICĂ simplă, care a fost dată omenirii direct de la grupurile spirituale din „Societatea Dragonul Alb” :
 

1. Vizualizaţi o coloană de Lumină albă strălucitoare, venind de la Soarele Central Galactic, coborând şi înconjurându-vă trupul şi continuând până jos, în centrul Pământului.
 

2. Vizualizaţi o oglindă la marginea exterioară a coloanei de Lumină, înconjurându-vă circular şi reflectând toată negativitatea spre înafară, înapoi de unde a venit, şi unde este anihilată.

(Nota MarYan: Puteţi vizualiza marginea interioară a oglinzii ca fiind alcătuită din faţetele unui uriaş Cristal de Diamant!)
  


Victoria Luminii este aproape !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu