joi, 10 iulie 2014

GALACTIS : 2 întrebări pentru ALKESH referitoare la EVENIMENT şi CABALĂ (Mai 2014)



2 întrebări pentru ALKESH
referitoare la EVENIMENT şi CABALĂ
(Mai 2014)

 

 
ÎNTREBARE 1 (referitoare la „Interviu cu ALKESH la BBS Radio - Ianuarie 2014”):

De aici reiese că Evenimentul va avea loc după luna iunie, probabil între iulie şi octombrie. Dacă am înțeles corect, resetarea financiară și arestarea Cabalei malefice se vor petrece DUPĂ Eveniment !

Întrebările mele sunt legate de archoni sau „muşcătorii de gleznă”, cum îi numește Cobra. Archonii sunt altceva decât demonii și spiritele satanice ?

Mai concret, odată cu purificarea ambianței subtile planetare, oamenii de pe Terra care vor alege să evolueze spiritual, vor scăpa de rezonanțele demoniace ca urmare a Evenimentului ? Sau vor trebui să practice o învățătură spirituală, așa cum s-a petrecut până acum ?

Întrebarea are drept scop o interogație foarte populară pe Facebook : Noi ăştia, leneşii, ajungem în rai sau vine careva să ne ia ?


RĂSPUNS GALACTIS :

Cel mai probabil, Evenimentul va avea loc DUPĂ cea de a treia implementare energetică, din luna IULIE 2014 (nu iunie, după cum aţi scris).

Totuşi, nimeni nu poate spune cu precizie CÂND ANUME se va produce el, deci supoziţia că Evenimentul va avea loc „între lunile iulie şi octombrie” este arbitrară.

Condiţiile manifestării Evenimentului vor fi atunci probabil îndeplinite, în mare parte. Producerea lui este certă, dar momentul în care el se va petrece, nu.

Totuşi, suntem în pregătirea unui nou documentar-ştire, care va dezvălui anumite aspecte de ultimă oră, ce ne-au fost puse la dispoziţie de siriusieni. Lucrurile se petrec cu mare viteză şi vor deveni din ce în ce mai clare, mai evidente.

De asemenea, avem acordul să începem să dăm publicităţii, PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIA PĂMÂNTULUI, informaţiile precise despre originea fiinţei umane şi evoluţia conştiinţei ei pe această planetă, trecând prin feluritele tipuri de civilizaţii care s-au succedat până în prezent. Vom prezenta aceasta într-o nouă serie de documentare, care va începe să fie difuzată în curând, în paralel cu seria TERRA GALACTICA şi cu alte documentare-ştiri pe care le vom publica.

Diferenţa faţă de multitudinea altor informaţii care au vizat acelaşi subiect şi care au apărut de-a lungul timpului, va fi aceea că ceea ce noi vom expune, va fi EXTREM DE PRECIS, CLAR şi CORELAT, pentru că are la bază chiar înregistrările akashice.

Cu alte cuvinte, EXACT AŞA CUM S-AU PETRECUT LUCRURILE, EXACT AŞA AU FOST ELE VIZIONATE DE CĂTRE NOI ŞI EXACT AŞA LE VOM EXPUNE ÎNTREGII LUMI.

În felul acesta, toate speculaţiile şi înţelegerile eronate vor putea fi lămurite odată pentru totdeauna, cel puţin pentru cei dotaţi cu o minimă inteligenţă şi intuiţie. La momentul oportun, vom prezenta şi ÎNREGISTRĂRI ale principalelor momente ale acestei uluitoare istorii a umanităţii.

  

ATITUDINEA corectă vizavi de producerea Evenimentului şi a evoluţiei situaţiei pe glob este aceea a unei aşteptări ACTIVE, pline de ASPIRAŢIE, ÎNCREDERE şi OPTIMISM din partea noastră, urmărind mai curând să ajutăm şi să contribuim la atragerea producerii lui prin transformare personală, în loc să manifestăm nemulţumire, nerăbdare sau dezamăgire, că Evenimentul „nu se produce atunci când s-a spus sau când ne-am dori noi”.

După producerea lui, segregarea frecvenţelor de vibraţie va fi evidentă : totul va depinde de pregătirea interioară şi exterioară a fiinţei.

Oamenii vor fi impulsionaţi de noua energie spirituală ce va învălui Pământul, dar nu vor fi în mod automat „propulsaţi” într-o lume a fericirii şi lipsei de griji, dacă ei nu vor fi pregătiţi pentru aceasta.

Cu alte cuvinte, „Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi pune în traistă”.

Archonii despre care vorbeşte Cobra sunt, desigur, asimilaţi cu entităţile demoniace şi satanice, dar influenţa lor diminuează accelerat, datorită transformării nivelului de vibraţie a energiei ce învăluie planeta.

Planul eteric din jurul planetei noastre suferă deja transformări fundamentale, fiind practic înlocuit cu unul nou (aşa după cum vom revela în noul documentar-ştire ce va apărea în curând) şi, prin urmare, viaţa la nivelul planului fizic va suferi şi ea transformări fundamentale.

Totul va depinde de frecvenţa de vibraţie ; cu alte cuvinte, se va adeveri o zicală înţeleaptă din popor : „cum îţi aşterni, aşa vei dormi”. Efortul, aspiraţia, bunele intenţii şi altruismul vor fi răsplătite, în sensul că ele vor eleva nivelul de vibraţie al fiinţei, pe când lenea, inerţia, prostia şi egoismul vor contribui la rămânerea multor fiinţe umane la nivelul planului 3D, supus vicisitudinilor şi problemelor de tot felul.





Întrucât, deocamdată, nu există o rubrică specială pentru  Al doilea interviu al lui Alkesh, voi posta întrebarea mea aici.

Până în prezent, la 12 mai 2014, nu s-a făcut nicio specifica
ție în nici unul dintre interviurile lui Alkesh și nici în alt document scris în limba română, cunoscut mie, despre ce se va petrece cu Elita malefică a acestei planete, după Eveniment ?

Am citit alte previziuni despre Elita malefică, atât ale lui Cobra, dar și ale altora, numai că am mai puțină încredere în ele. Am însă mare încredere în veridicitatea informațiilor parvenite prin Alkesh și Syriat, de aceea doresc, dacă se cunoaște ceva concret în acest sens, să ni se spună dacă actuala conducere profund malefică va continua să conducă Terra după Eveniment, și mă refer la o perioadă cuprinsă între o lună și 3 ani după Eveniment, şi nu mai târziu.

Din interviu reiese că oamenii se vor împărți în două tabere : pe deoparte, vor fi cei care vor dori să urmeze impulsul evolutiv, și pe de altă parte, cei care vor dori să mențină actualul nivel inferior de conștiință al omenirii și privilegiile obținute prin furt și înșelăciune, în cea mai mare parte.

Această segregare se va face pe durata a 3 ani de la Eveniment, s-a spus. Ori dacă  secta masonică va continua să de
țină frâiele Puterii politice, financiare și militare în acel interval de 3 ani, este clar că masonii vor influența în mod negativ milioane sau miliarde de oameni prin mass-media, ceea ce va fi o adevărată tragedie umană !

Deci care va fi situația acestor șobolani ai Întunericului ?

Fiindcă, după alte previziuni ale a
șa numiților Lucrători întru Lumină, după Eveniment, cică totul va fi roz-bombon... iar omenirea va trebui doar să-și aleagă NUANȚA de SIROPEL pe care o va bea zilnic, că în rest nici o altă grijă nu va mai tulbura suflețelele  noastre izbăvite de toate amărăciunile și  scepticismele actuale !

Deci,  va  fi sau nu va fi anihilată definitiv hidra masonică aflată la Putere în toată lumea, la scurt timp după Eveniment ?... (Prin scurt timp, subînțeleg între 30 de zile și 6 luni, altminteri răul produs de hidră va fi copleșitor !)


RĂSPUNS GALACTIS :

Lucrurile se vor petrece în baza lor naturală, în deplină concordanţă cu rezonanţa după noile frecvenţe de vibraţie ale planurilor manifestate.

Trebuie înţeles mai întâi că Evenimentul însuşi nu se va produce decât atunci când elita malefică va fi destul de dezmembrată ; cu alte cuvinte, atunci când structurile ei încep să se clatine, ceea ce deja este evident pentru cei care pot privi dincolo de aparenţe. Acest proces va slăbi din ce în ce mai mult influenţa acestei elite şi, chiar dacă ea va urmări să-şi continue planurile oneroase, totuşi acestea nu vor mai putea fi „aplicate” decât în cadrul celor care le corespund ca nivel de vibraţie.

Astfel, principalul element care va putea fi remarcat va fi SEGREGAREA populaţiei - din ce în ce mai accentuată în anii care vor veni - în cele două mari categorii menţionate.

Aceasta se va evidenţia gradat prin apariţia unor „focare” în diferite zone (chiar în interiorul aceleiaşi ţări) pe suprafaţa întregii planete, care vor manifesta un alt mod de trai decât restul populaţiei : alte concepţii, altă organizare, alte surse energetice.

Acestea vor începe să fie aşa-numitele „zone ascensionate”. Ele nu vor putea fi atinse de influenţa elitei şi a altor fiinţe care au ales să rămâna în 3D, pur şi simplu pentru că nu mai corespund nivelului lor de vibraţie, ci sunt mult superioare. Aceasta e o lege cosmică, ce nu poate fi eludată.

Prin urmare, nu e necesar să vă faceţi gânduri sau griji de această natură, gen „cât va dura până când...” sau „pot fi periculoşi...” etc., în legătură cu acţiunile elitei mondiale. Da, elita malefică este periculoasă, dar nu are ce face în faţa transformării vibraţionale a Pământului şi a omenirii.

În cele din urmă, totul depinde de individ, de felul în care el ALEGE şi SE ORIENTEAZĂ în vremurile care vin.

Aici, transformarea la nivel de conştiinţă este fundamentală : cum vor înţelege oamenii ceea ce se petrece? ; cum vor interpreta ei feluritele evenimente care au loc pe planetă? ; cum vor răspunde la tot mai evidentele acţiuni de manipulare şi control ale elitei?

Gradat, mănunchiuri de oameni vor începe să se desprindă tot mai mult de restul populaţiei şi să întemeieze mici comunităţi în zone retrase, acum nepopulate. Vor fi oameni de factură superioară, cu un anumit grad de rafinament, cu abilităţi tehnice şi mentale deosebite.

Autonomia lor va fi tot mai evidentă şi la aceste COMUNITĂŢI vor adera tot mai mulţi dintre cei care simt impulsul ascensiunii spirituale în propria lor fiinţă.

Întregul proces va dura ani de zile. E bine să se înţeleagă faptul că transformarea umanităţii nu poate avea loc peste noapte, deşi mulţi şi-ar dori aceasta.

  

Un comentariu:

  1. Sa inteleg ca EVENIMENTUL inseamna nici mai mult , nici mai putin decat faptul ca toti oamenii isi vor aminti cine sunt cu adevarat, indiferent cine este acest CINE SUNT, dar ne vom aminti de unde am venit, ce misiune ne-am luat, unde am mai trait etc... dar nu inseamna ca voi bate din palme si unde pun mana se transforma totul in aur. Va depinde de noi toti sa construim o alta societate, sa vindecam, sa reparam, si sa curatam mizeria din jurul nostru.
    Cum nu stiu CINE SUNT, dar constientizand impactul pe care il va avea o astfel de informatie pentru mine, cum va fi posibil ca unii oameni avand si ei o asemenea trezire sa doreasca in continuare sa isi pastreze avantajele materiale obtinute prin frauda, sau sa minta in continuare populatia.

    RăspundețiȘtergere