miercuri, 9 iulie 2014

COBRA : Căderea Grupului CHIMERA (7 iulie 2014)



Căderea Grupului CHIMERA
– 7 iulie 2014

 


 
Nota MarYan :

Acest articol nu apare întâmplător în acest moment, fiind la doar două zile după mesajul lui Cobra din 5 iulie, despre Actualizarea situaţiei Confederaţiei (Galactice)”, în care vorbeşte de poziţionarea finală a navelor Confederaţiei pe Orbita Joasă a Pământului (LEO), situată între 160 Km şi 2.000 Km altitudine, pentru înfrângerea definitivă a Grupului Chimera.

De aceea, acest mesaj poate fi văzut ca o prezentare detaliată a ceea ce Cobra doar a amintit în mesajul de acum două zile.

Sper ca şi aceste informaţii, reale în cea mai mare parte (gradul de Adevăr Divin, măsurat radiestezic, este de aprox. 70%), să aducă încă o „bucată” în puzzle-ul informaţional pe care îl construim cu ajutorul lui Cobra şi care ne ajută să ne înţelegem cât mai bine trecutul, pentru a şti cum stăm exact cu Prezentul.

De aceea, eu vă urez Lectură atentă !



COBRA :


Acum a sosit momentul ca să eliberez mai multe informaţii despre Grupul Chimera. Părţi din aceste informaţii ar putea părea de necrezut pentru unii oameni, însă adevărul poate fi mai incredibil decât ficţiunea.

Acest grup îi include pe liderii forţelor întunecate din GALAXIA ANDROMEDA.

Aceştia au sosit pe Pământ în corpuri fizice umanoide acum 25.000 de ani şi au creat Carantina Pământului.

Ei au construit o barieră electro-magnetică scalară în jurul planetei (VălulN.MY: „Matricea), blocând efectiv contactul cu E.T. pozitivi şi, astfel, izolând umanitatea.


Apoi, ei au construit o vastă reţea de oraşe subterane, folosindu-i pe Draconieni, ca şi sclavi manuali şi pe Reptilieni, ca sclavi în general, controlând de acolo populaţia umană de la suprafaţa planetei.

Principalul lor bastion, în acel timp, era localizat sub Africa, China şi Tibet.

Ei nu au avut contact direct cu civilizaţia de la suprafaţă până la începutul secolului 20. Acea perioadă de timp a cunoscut interesante dezvoltări oculte.

Mai întâi, în 1917, Forţele Luminii au format Societatea Thule în Germania.
 

Foarte curând, aceasta a fost infiltrată de agentul Rothschild, controlat de Archoni, pe nume Adolf Schicklgruber (Hitler) şi a devenit un instrument al întunericului, metamorfozându-se, mai departe, în Societatea Vril, care a dezvoltat programul spaţial secret al Germaniei.
 


Când grupul Chimera a văzut aceasta, ei au realizat că populaţia umană de la suprafaţă a atins dezvoltarea tehnologică suficientă pentru a ajunge la stele, astfel, putând penetra Vălul.

Pentru a bloca aceasta, au procedat la primul lor contact cu populaţia de la suprafaţă, prin Karl Haushofer, în timpul călătoriilor acestuia în Tibet.

După ce contactul a fost realizat, Haushofer, controlat de Chimera, a devenit principala forţă ocultă din spatele Germaniei Naziste.


După ce naziştii au pierdut al doilea război mondial, aceştia au fost „importaţi” în Statele Unite prin „Operaţiunea Paperclip”, unde au format coloana vertebrală a complexului militar-industrial, continuând să dezvolte programul lor spaţial secret prin construirea unor noi baze militare subterane de mare adâncime, finanţate de aurul lui Yamashita.

Grupul Chimera s-a aflat în spatele evenimentelor, observând cu atenţie mişcările complexului militar-industrial din SUA şi asigurându-se că statutul Carantinei planetare era menţinut şi păstrat intact.
  


Dezvoltarea arsenalului nuclear al Militarilor Negativi a reprezentat o mare preocupare pentru forţele Confederaţiei Galactice, care au realizat un experiment la Castelul KOON, pentru a minimaliza randamentul bombei termonucleare, printr-un test din anul 1954.
  




După ce Confederaţia a avut succes în diminuarea randamentului acelei bombe cu aproape 90%, complexul militar-industrial a început să se teamă, unindu-şi forţele împotriva ameninţării percepute a veni dinspre „albii cei înalţi”. (N.MY: Probabil aici Cobra realizează un mic joc de cuvinte, prin folosirea expresiei atât în sens figurat – entităţi de Lumină Albă şi „înaltă” vibraţie, cât şi la propriu – acele fiinţe de Lumină se ştie că erau înalte, de cel puţin 2 metri, şi având pielea albă.)

Aceasta a fost exact ceea ce şi-a dorit Chimera, pentru că acum ei îi aveau uniţi pe Militarii Negativi din întreaga lume, lucrând la scopul comun de a menţine Carantina.

  
Protocoluri secrete foarte stricte au fost stabilite, nefiind tolerate nici un fel de scurgeri de informaţii despre „evenimentele ascunse” care ar fi putut perturba Carantina.


Acesta este motivul pentru care nicăieri nu se poate găsi vreo dovadă reală despre existenţa civilizaţiilor extraterestre, majoritatea „probelor” fiind „fabricate” de CIA, pentru a induce confuzie pe mai departe.

Acesta este şi motivul pentru care informaţii detaliate în acest sens nu se pot găsi pe Internet, ci doar reciclarea aceloraşi evenimente arhi-cunoscute.

Probabil că aţi observat, deja, că aproape toate informaţiile despre OZN-uri şi despre bazele militare subterane de mare adâncime sunt vechi de câteva zeci de ani.


O singură menţionare despre Grupul Chimera puteţi afla într-un interviu al lui James Casbolt. El este unul dintre cei foarte puţini oameni cu acces la informaţii de top secret şi care au ajuns publice.

Deşi nu tot ceea ce apare în acel articol este corect, totuşi merită citit.


Grupul Chimera venerează Soarele Negru, care este simbolul lor pentru Soarele Central Galactic.
(Nota MarYan : Detalii despre „Operaţiunea Paperclip”, Hitler, Societatea Thule şi Vril, precum şi acest aspect al Soarelui Negru şi multe altele, pot fi descoperite în lucrarea cu acelaşi nume a lui Peter Moon, „Soarele Negru”, din cunoscuta serie „Proiectul Montauk”.)

Liderul lor este încă în posesia unei singure piese din „PIATRA NEAGRĂ, care este o bucată de quarci grei condensaţi de tipul top/anti-top.

Aceasta a fost adusă pe Terra din Rigel (N.MY: Constelaţia Orion), în anul 1996.
(Nota MarYan : Evident, odată cu Invazia Archonică din acel an, prin Portalul din Congo.)

Piatra Neagră este centrul Anomaliei Cosmice Primare a Întunericului şi este mult mai periculoasă decât „Bomba Strangelet”, căci quarcii „top” sunt mult mai grei decât quarcii „strange”.
(Nota MarYan : „Bomba Strangelet” este alcătuită din „materie stranie” – „strange matter”, structurată din quarci de tip „up”, „down” şi „strange”, adică din primele trei categorii din cele şase categorii de quarci, cei mai „uşori”, în timp ce quarcii „top”, din structura Pietrei Negre, sunt cei mai denşi şi mai grei quarci din Univers, alcătuind cea mai densă şi grea materie a Universului, inclusiv structura unor anumite tipuri de Găuri Negre !
Oricum, asupra acestor aspecte vom reveni foarte curând, cu un articol mult mai lămuritor.)
  


Liderii grupului Chimera sunt Gardienii  ZONEI  ELECTRO-MAGNETICE  NULE.


Grupul Chimera a avut propria lor reţea de baze subterane, până de curând, când au fost curăţate de către Rezistenţă. Aceste baze erau conectate cu un sistem de trenuri de mare viteză.

Pentru a clarifica situaţia, până mai recent existau trei sisteme de trenuri subterane : unul care conecta bazele militare subterane de mare adâncime ale Militarilor Negativi, altul care conecta bazele Chimera şi al treilea care conecta bazele Rezistenţei.

Sistemul trenurilor Rezistenţei a fost cel pe care l-am văzut în 1977.

Informaţia existenţei sistemului de trenuri subterane ale Militarilor Negativi „s-a scurs” către populaţia de la suprafaţă printr-un document al RAND Corporation”.
 


În prezent, numai sistemul de trenuri subterane al Rezistenţei este complet operaţional.

Grupul Chimera mai ocupă doar părţile subterane cele mai de sus ale bazelor militare de la suprafaţă, la mai puţin de 30 de metri (100 de picioare) de suprafaţă.
 


Principalele FORTĂREŢE (militare) actuale ale Grupului Chimera, prin care aceştia încă mai controlează suprafaţa planetei, sunt :

01. Borgo „Santo Spirito”, Roma, Italia ;
02. Baza NATO „Aviano”, Italia ;
03. O anumită locaţie clasificată, Europa Centrală ;
04. O altă locaţie clasificată, Europa Centrală ;
05. Baza NATO „Ramstein”, Germania ;
06. Baza RAF (Forţele Aeriene Regale) „Fairford”, Marea Britanie ;
07. „Montauk”, Statul New-York, SUA ;
08. AFB (Baza Forţelor Aeriene) „Wright-Patterson”, Statul Ohio, SUA ;
09. „Sandia”/„Los Alamos”, Statul New Mexico, SUA ;
10. „White Sands”/„Zona 6413”, Statul Utah, SUA ;
11. AFB (Baza Forţelor Aeriene) „Nellis”/„Zona 51”, Statul Nevada, SUA ;
12. AFB (Baza Forţelor Aeriene) „Edwards”, Statul California, SUA.


Fiecare dintre aceste locaţii are în interior câte o bombă „strangelet” !

Aceste bombe „stranii” sunt cât se poate de periculoase şi reprezintă principala cauză pentru care Militarii Pozitivi nu fac, încă, mişcarea lor pentru Eveniment.
 


O locaţie aproape de punctul de intrare/ieşire în/din Montauk este „Cold Spring Harbor”, un laborator de genetică unde Grupul Chimera produce clone ale membrilor de vârf ai Cabalei, potrivit unor surse neconfirmate încă.


Forţele Confederaţiei Galactice monitorizează constant locaţia şi vor opri programul de clonare, atunci când situaţia va permite aceasta.
   


Grupul Chimera a deturnat sistemul financiar global din mâinile bancherilor centrali, în ultimii zece ani, prin programul de informatică PROMIS şi prin programe de comerţ de mare viteză.

Rezistenţa şi Organizaţia (predecesoarea ei) au fost informate în privinţa acestor programe de ceva vreme şi au fost capabile să „sifoneze” aproape 70 de trilioane (mii de miliarde) de dolari din fondurile negre ale Cabalei.

Acei bani vor fi daţi înapoi umanităţii, după Resetare (N.MY: Evenimentul), prin intermediul conturilor colaterale :
 


Grupul Chimera nu trebuie confundat cu distrugerea civilizaţiei. Aceasta şi-a avut originea în programul spaţial ocult al naziştilor şi a evoluat într-un complex militar-industrial cu multe proiecte negre, în timp ce grupul Chimera este forţa motrice din spatele distrugerii civilizaţiei, care manipulează acest proces pentru a ajuta la menţinerea, în acelaşi stadiu, a Carantinei pe Planetă.

Linia de demarcaţie dintre grupul Chimera şi distrugerea civilizaţiei se numeşte „graniţa de fază”, despre care nu se poate spune mai mult în mod public, iar Evenimentul/”Penetrarea prin Compresie” mai poate fi numit şi „tranziţia de fază”.


Forţele Luminii au dezvoltat un protocol pentru înfrângerea Grupului Chimera, iar protocolul este deja pus în mişcare.


Victoria Luminii este aproape !




Un comentariu:

  1. Acum vreo saptamana chiar ma intrebam cine sunt autorii carantinei planetare si surpriza ... sincronicitate ... Cobra pune punctul pe i si ne spune " negru pe alb" ca acestia sunt Liderii fortelor intunecate din Galaxia Andromeda . Totusi Galaxia Andromeda , vecina galaxiei noastre , calee Lactee , este ...destul de intinsa si cum peste tot , in multivers , exista si bine si rau , ar fi bine interesant de stiut care parte din aceasta Galaxie ( sistem solar , planete , planetoid etc. ) reprezinta acele forte intunecate ! Nu ca neaparat ne-am si putea "lupta cu ele" insa parca este altceva cand iti cunosti cu precizie prietenii si/sau ... dusmanii .

    RăspundețiȘtergere